II-divisioonan lohko 1 kaudella 2015–2016 (etelä)

  • 81 950
  • 203
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Oletan että tiedustelusi on tehty oikein ja esittämäsi teesit pitävät kutinsa, niin ruletissa pelinappulat toimivat seuraavasti pienellä oletusarviolla höystettynä:

Miesten maalivahtina toimineista Kaija, Kärki ja Sjöberg tuskin pelaavat KJT Edustuksessa ennen ensi lauantaita ja vaikkeivat olisikaan lauantaina kokoonpanossa, niin tuskin sen jälkeenkään pelaa Edustuksessa, joten he ovat lähes 100% varmasti Miesten käytettävissä.

Nousiaisen kohtalo riippuu taas siitä, kummassa joukkueessa hän pelaa nyt siirtorajan jälkeen, niin sitä hän edustaa sitten koko loppukevään. Vinkkinä Samille, että mMehissä on tarjolla rajatonta rispekstiä ja sankarin viittaa, TheEdarissa vilttiä ja v*ttuilua ;-D

Junnut tulevat ja menevät tarpeen mukaan. Kaksikosta Kauria-Laukkanen voi ottaa huoletta kumman tahansa. Karlssonin ja Salmisen palvelukset lienevät tältä kaudelta paketissa.

Ruletti pyörii, kuka voittaa ja kuka häviää?
 

OH26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viimeisistä playoffs paikoista tulee melkoinen taistelu viikonloppuna, kun Viikingit, Salamat ja NasKi ovat muutaman pisteen sisällä toisistaan. Ennen viimeisiä pelejä tilanne näyttää:

7. Viikingit 25 7 2 2 14 91 - 128 -37 27
8. HCK Salamat 25 8 0 1 16 92 - 130 -38 25
9. NASKI 25 8 0 0 17 102 - 140 -38 24
10. PEPO 25 7 0 1 17 99 - 143 -44 22

Ja ko. joukkueiden viimeiset pelit

20.02.2016 14:00 PEPO - NASKI
20.02.2016 15:50 Viikingit - Haukat
20.02.2016 16:20 KJT M - HCK Salamat

Viikingit playoffseihin:
3p voitolla
2p voitolla
ja tai vl tappiolla (1p)
NasKin tappiolla PEPOlle
Salamoiden tappiolla KJT:lle

Salamat playoffseihin:
3p voitolla
2p voitolla, jos Viikingit häviää varsinaisella peliajalla yli yhdellä maalilla
2p voitolla, jos NasKi ei voita varsinaisella peliajalla
ja / vl tappiolla jos NasKi häviää ja / vl
Tappiolla varsinaisella peliajalla tai ja/vl, jos Naski häviää PEPOlle

NasKi playoffseihin:
3p voitolla, jos Viikingit häviää Haukoille.
3p voitolla, jos Salamat häviää KJT:lle.
2p voitolla, jos Salamat häviää KJT:lle varsinaisella peliajalla yli yhdellä maalilla
2p voitolla, jos Salamat häviää KJT:lle ja / vl
ja / vl tappiolla jos Salamat häviää KJT:lle varsinaisella peliajalla yli kahdella maalilla

PEPO playoffseihin:
yli 5 maalin 3p voitolla, jos Salamat häviää 1 maalila
yli 4 maalin 3p voitolla, jos Salamat häviää 2 maalilla
jne,jne

Oma veikkaukseni on että playoffseihin menee NasKi ja Viikingit. NasKi voittaa Lappeenrannassa PEPO:n ja sekä Viikingit että Salamat häviävat omat ottelunsa. Näin ollen Naski nousee sijalle 7 ja Viikingit on sijalla 8.

EDIT. Lisätty PEPO:n mahdollisuudet playoffseihin.
 
Viimeksi muokattu:

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Eikö muuten Haukat kohdanneet vastikään Turkin?

Keski-Uudessamaassa oli jotain juttua asiasta, mutta ei mahdollista ottelutulosta...

PS. Kohtasivat ja voittivat ilmeisesti hyvin maltillisesti numeroin 9-1... Ja lisäksi HJK:n A-nuoret voittivat Turkin 6-2.
 

Jawested

Jäsen
Eikös tuossa playoff-taistelussa nyös PePolla ole vielä ohut sauma sijalle 8.? Tämä siis, jos lappeenrantalaiset voittavat oman ottelunsa ja Salamat häviävät oman ottelunsa kuudella maalilla? Tällöin joukkueet ovat tasapisteissä, mutta PePon maaliero nousee paremmaksi. Salamat hävisi Keravalla viimeksi 16-3, joten rökäletappio on tälläkin kertaa hyvin mahdollinen.
 

The Rock

Jäsen
Eikös tuossa playoff-taistelussa nyös PePolla ole vielä ohut sauma sijalle 8.? Tämä siis, jos lappeenrantalaiset voittavat oman ottelunsa ja Salamat häviävät oman ottelunsa kuudella maalilla?

PEPO:lle riittää myös vaikkapa kolmen maalin kotivoitto, jos HCK Salamat häviää samaan aikaan KJT Miehille niin ikään kolmella maalilla.

Tällöin joukkueiden pistemäärä ja maaliero olisivat tasan, jonka seurauksena PEPO menisi pleijareihin tehtyään kokonaismäärää katsottaessa enemmän maaleja kuin HCK Salamat.

Vaihtoehtoja on siis päätöskierroksella monia sekä pudotuspeli- että karsintajoukkueiksi, aivan kuten @OH26 ansiokkaasti ylempänä listasi.

Tästä syystä olemme seuraavat reilut 32 tuntia niin sanotusti "jännän äärellä". :)
 

The Rock

Jäsen
Hetki lyö, viime hetki lyö... mutta kenelle?

No niin. Nyt olisi sitten käsillä se odotettu runkosarjan päätöspäivä, jonka aikana ratkotaan vielä auki olevat kysymykset: mitkä joukkueet kohtaavat puolivälierissä? entä mikä parivaljakko suuntaa kohti karsintasyövereitä?

Sarjataulukon TOP5:sella on omat askelmerkit selvät, sillä sijoitukset eivät enää tämän illan aikana muutu mihinkään. Sen sijaan Titaanit, Haukat ja KJT Miehet saavat vihdoin selville vastustajansa puolivälieriin.

Sitä vastoin BOTTOM5:sella on "tuli perseen alla" pl. HC Giants, jonka runkosarjasijoitus on joko 6. tai 7. ja vastustaja pudotuspeleihin tulee olemaan jompi kumpi Keski-Uudenmaan nipuista.

Jäljelle jää siis nelikko Viikingit, HCK Salamat, NASKI ja PEPO, joiden kohtaloista on jo riittävän kattavasti spekuloitu tämän ketjun aiemmissa viesteissä. Se on kaikille selvää, että tänään pitää voittaa, jottei muiden otteluiden tuloksia tarvisisi sen suuremmin vilkuilla ja toivoa kilpakumppanien kyykkäyksiä.

Kello 18:30 maissa alkavat kohtalot olla selvillä, joten sitä odotellessa!

LA 20.2.

PEPO – NASKI
Viikingit – Haukat
Titaanit – HC Vantaa
KJT Miehet – HCK Salamat
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
KJT Miesten maalivahtiruletti pyörii todennäköisimmin jatkossa viisikolla Joni Kaija / Roni Kauria / Tommi Kärki / Juuso Laukkanen / Janne Sjöberg. Sami Nousiainen merkitty KJT Edarin luukkuvahdiksi eli hän ei enää ole KJT Miesten käytettävissä.

Tänään KJT Miehet pelaavat kaksikolla Kauria (am) / Kaija. Lepäämässä pleijareita varten ovat hyökkääjistä ainakin Siren, Lindholm, Kivistö ja Kallio. Pakeista poissaolollaan loistavat Hagelberg, Lamberg ja Kautto.

Silti rosteri on ihan semmonen ettei tartte hävetä
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
PEPO ilmoittautuu halukkaaksi playoffeihin, 48 min pelattu ja johtaa NASKIA vastaan 10-3. Alkaa näyttää siltä että kunhan KJT Miehet hoitelee Salamat on PEPO playoffeissa.

Haukkojen kokoonpanon perusteella tänään lepää vain Lasse Malo, muuten mennään suunnilleen parhaalla miehistöllä. Ylikarjulan ja Kattilakosken puuttumista en laske ykkösmiesten lepuuttamiseksi.
 

Salama44

Jäsen
PEPO ilmoittautuu halukkaaksi playoffeihin, 48 min pelattu ja johtaa NASKIA vastaan 10-3. Alkaa näyttää siltä että kunhan KJT Miehet hoitelee Salamat niin PEPO on playoffeissa.

Hoitelee ja hoitelee?

Onneksi jatkoon ei mennä pelkästään toisten tappioita toivomalla. HCK Salamat pelasi hyvän kontrolloidun vierapelin ja hallitsi kovassa paikassa hermonsa hyvin lähes kolmannen erän puoliväliin asti.

Sitten kohtaloksi oli koitua Salamoiden vanha murheenkryyni Immo Suutarinen jolla hermo harvoin pitää loppuun asti. Joko hän itse hankki hölmöyttään jäähyn väkivaltaisuudesta tai sitten vastustaja viimeisenä epätoivoisena keinona käytti Immon heikkoutta häskisti hyväkseen ja ärsytti tälle jäähyn.

Tämän jäähyn ansiosta KJT pääsi vielä maalin päähän ja sai lopussa tasoituksenkin. Piste kuitenkin tuli ja se takasi HCK Salamoille minimitavoitteen eli pudotuspeleihin pääsyn.

Jatkoaikatappio oli vähän turha. Kahden maalin johdon olisi voinut hyvinkin pitää yhden maalin johtona loppuun asti, mutta oppia ikä kaikki.
Tärkeintä oli tästä pelistä yksi tarvittava piste.

HCK Salamoiden surkean vieraspelisaldon huomioon ottaen viimeisen pelin ryhdistäytyminen oli kuitenkin erinomainen suoritus ja osoittaa ettei paremmilla joukkueillakaan ole varaa jättää paljon pelaajia huilaamaan tai nokkaan voi tulla.

Salamoiden ykköskenttä Jaani Pesonen, Jeremi Teukku ja konkari Ari Katavisto ovat olleet loppukaudesta iskussa.
 
Viimeksi muokattu:

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Hoitelee ja hoitelee?

Onneksi jatkoon ei mennä pelkästään toisten tappioita toivomalla. HCK Salamat pelasi hyvän kontrolloidun vierapelin ja hallitsi kovassa paikassa hermonsa hyvin lähes kolmannen erän puoliväliin asti.
Salamat tuntuu tekevän joka vuosi saman tempun. Viime kaudella runkosarjan viimeisessä pelissä voitto Haukoista ja nousu pudotuspeleihin. Ainakaan minä en PEPO:n voiton myötä enää uskonut että Salamat tuosta nousisi, mutta näemmä keravalaisiin voi aina luottaa :)
Hyvä näin.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Eli Haukat pääsee taas pelaamaan playoffeja Viikinkejä vastaan. Onneksi sentään viimekeväinen ei enää voi toistua, kun liitossa löydettiin jotain järkeä tähän touhuun.
 

The Rock

Jäsen
Pudotuspelijoukkueet selvillä – PEPO ja NASKI karsintoihin

Niinhän siinä sitten lopulta kävi, että ennen päätöskierrosta pudotuspelipaikoissa kiinni olleet joukkueet ne myös hallussaan pitivät.

PEPO tosin laittoi kovan haasteen sisään HCK Salamoille, rökittämällä NASKI:n kotonaan peräti 13-3, mutta se jäi lappeenrantalaisten kannalta kuitenkin todella laihaksi lohduksi, kirkkonummelaisten haettua tarvitsemansa pisteen KJT Miehiltä 3-4-jatkoaikatappion muodossa.

Muissa peleissä Titaanit kaatoi kotonaan HC Vantaan maalein 4-1 ja Haukat haki vieraista komean 8-2-voiton Viikingeistä.

Runkosarjan taulukkoa eilisiltana silmäillessä löytyivät taisteluparit puolivälieriin, jotka ovat seuraavat:

Etelä-lohkon puolivälieräparit 2016 kirjoitti:
(1.) Titaanit – HCK Salamat (8.)

(2.) Haukat – Viikingit (7.)

(3.) KJT Miehet – HC Giants (6.)

(4.) GrIFK – HC Vantaa (5.)

Ohjelmassa on muun muassa pari viime kevään toisintoa, joissa Haukat haluaa varmasti maksella kalavelkansa isosti Viikkareille ja samat kalavelat on oravalaumalla mielessä GrIFK:n ja HC Vantaan välisessä "finaaliuusinnassa".

Pudotuspelithän starttaa ensi viikon lopulla ja ne pelataan jälleen "paras kahdesta"-periaatteella. Eli ensin lasketaan otteluiden yhteispisteet ja jos ne ovat tasan, pelataan jälkimmäisen taiston päätteeksi 20 minuutin jatkoerä ja jos sekin päättyy tasan on vuorossa arpakuution heittelyä rankkariskaban muodossa.

Kyllähän tällainen järjestelmä on ihan täyttä haistapaska-settiä all the way ja se jättää pitkän runkosarjan sekä siinä hankitut asemat lopulta todella pieneen rooliin, sillä kotietuahan pudotuspeleissä ei käytännössä ole.

Ainakaan omaan kaaliini ei mahdu sitä, miksei kauden tärkeimpiä ja odotetuimpia pelejä voida pelata "paras kolmesta"-periaatteella ja laskea vain voitot. Se olisi mielestäni paljon reilumpi ja urheilullisempi ratkaisumalli.

KJT Miesten maalivahtiruletti pyörii todennäköisimmin jatkossa viisikolla Joni Kaija / Roni Kauria / Tommi Kärki / Juuso Laukkanen / Janne Sjöberg. Sami Nousiainen merkitty KJT Edarin luukkuvahdiksi eli hän ei enää ole KJT Miesten käytettävissä.

Tänään KJT Miehet pelaavat kaksikolla Kauria (am) / Kaija.

Nousiainen on tosiaankin eilisen myötä loppukauden KJT:n Suomi-sarjamiehistön pelaaja, eikä täten anna KJT Miehille runkosarjan kaltaista todella tukevaa selkänojaa.

Eilen maalille oli tosiaankin merkitty alunperin A-nuorista mukaan napattu Kauria, mutta jossain välissä kaverin nimi oli poistunut pelaavasta kokoonpanosta ja aloittavaksi vahdiksi vaihdettu Kaija sekä luukunaukojaksi Kärki.

Mikähän tässä peliliikkeessä oli taustalla, vai halusiko valmennus sittenkin katsoa missä vireessä Kaija on, mikäli häneen joudutaan pudotuspelivaiheessa tukeutumaan?

Haukat pääsee taas pelaamaan playoffeja Viikinkejä vastaan. Onneksi sentään viimekeväinen ei enää voi toistua, kun liitossa löydettiin jotain järkeä tähän touhuun.

Niin... liitto kuulemma muutti tälle kaudelle tuon 20 minuuttia kestävän jatkoerän pelaamismallia siten, että "äkkikuolemaa" ei enää ole, vaan enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa.

Tällähän pyritään nimenomaan minimoimaan mahdolliset "hillomunkit", jollaista juuri Viikingit pääsi viime keväänä Haukkojen kustannuksella nautiskelemaan.

Siitä en ole samaa mieltä, että järki olisi tähän touhuun löytynyt, mutta pieni parannus aiempaan kuitenkin.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Pudotuspelithän starttaa ensi viikon lopulla ja ne pelataan jälleen "paras kahdesta"-periaatteella. Eli ensin lasketaan otteluiden yhteispisteet ja jos ne ovat tasan, pelataan jälkimmäisen taiston päätteeksi 20 minuutin jatkoerä ja jos sekin päättyy tasan on vuorossa arpakuution heittelyä rankkariskaban muodossa.

Kyllähän tällainen järjestelmä on ihan täyttä haistapaska-settiä all the way ja se jättää pitkän runkosarjan sekä siinä hankitut asemat lopulta todella pieneen rooliin, sillä kotietuahan pudotuspeleissä ei käytännössä ole.

Ainakaan omaan kaaliini ei mahdu sitä, miksei kauden tärkeimpiä ja odotetuimpia pelejä voida pelata "paras kolmesta"-periaatteella ja laskea vain voitot. Se olisi mielestäni paljon reilumpi ja urheilullisempi ratkaisumalli.

...

Niin... liitto kuulemma muutti tälle kaudelle tuon 20 minuuttia kestävän jatkoerän pelaamismallia siten, että "äkkikuolemaa" ei enää ole, vaan enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa.

Tällähän pyritään nimenomaan minimoimaan mahdolliset "hillomunkit", jollaista juuri Viikingit pääsi viime keväänä Haukkojen kustannuksella nautiskelemaan.

Siitä en ole samaa mieltä, että järki olisi tähän touhuun löytynyt, mutta pieni parannus aiempaan kuitenkin.
Järki ei vielä löytynyt, mutta jotain järkeä kuitenkin. Ja kyllähän tuossa paremmin sijoittuneella on pieni kotietu, kun valitsee että aloitetaan huonommin sijoittuneen kotona. Tällöin pääsee pelaamaan sen mahdollisen jatkoerän kotikentällään.

Tuo paras kolmesta olisi kuitenkin se ainoa järkevä vaihtoehto.
Ja jos on ihan pakko pelata paras kahdesta, niin pelattaisiin sitten vaikka CHL:n malliin, jossa kahden ottelun jälkeen jos pisteet ovat tasan katsotaan maalieroa. Vasta maalienkin ollessa tasan (ei vierasmaalisääntöä), pelattaisiin jatkoerä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Nousiainen on tosiaankin eilisen myötä loppukauden KJT:n Suomi-sarjamiehistön pelaaja, eikä täten anna KJT Miehille runkosarjan kaltaista todella tukevaa selkänojaa.

Eilen maalille oli tosiaankin merkitty alunperin A-nuorista mukaan napattu Kauria, mutta jossain välissä kaverin nimi oli poistunut pelaavasta kokoonpanosta ja aloittavaksi vahdiksi vaihdettu Kaija sekä luukunaukojaksi Kärki.

Mikähän tässä peliliikkeessä oli taustalla, vai halusiko valmennus sittenkin katsoa missä vireessä Kaija on, mikäli häneen joudutaan pudotuspelivaiheessa tukeutumaan?

Kaija oli vireessä kyllä, ja on Sjöberg myös osoittanut hyvän pelikunnon merkkejä, joten kun Kauria ja Laukkanenkin ovat periaatteessa käytettävissä, niin... Miesten joukkueenjohtaja oli kyllä sitä mieltä, että Nousiainen on kuulemma vielä edustuskelpoinen, oli kuulemma ottanut liittoon yhteyttä ja varmistanut. Että mikä sitten on lopullinen fakta?

Se on ainakin tilanne, että Miehet haluavat aloittaa kotona perjantaina 26.2, ja syystä, sillä A-junnuilla on matsi lauantaina 27.2 ja 28.2 sunnuntaina. Tällä varmistettaneen että tarvittaessa jompi kumpi A-junnujen kassari olisi vapaana kotimatsiin.

Karsintoihin sitten joutui tosiaan NasKi ja PEPO, jonne mukaan karsimaan tulee Wolf (Sipoo) ja OKK (Hki) etelän lohosta ja AaKoo (Anjalankoski) ja StU (Savitaipale).

OKK ja StU eivät taistele tod näk todellisesta noususta mutta neljä muuta lienee ilmoittautuneet kisaan Rautaliigapaikasta. Oma veikkaus on että Wolf klaaraa tiensä läpi ja jompi kumpi, PEPO tai NasKI jatkaa. Toivoisin sen olevan NasKi mutta PEPO:lle taitaa kuitenkin kääntyä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Järki ei vielä löytynyt, mutta jotain järkeä kuitenkin. Ja kyllähän tuossa paremmin sijoittuneella on pieni kotietu, kun valitsee että aloitetaan huonommin sijoittuneen kotona. Tällöin pääsee pelaamaan sen mahdollisen jatkoerän kotikentällään.

Tuo paras kolmesta olisi kuitenkin se ainoa järkevä vaihtoehto.
Ja jos on ihan pakko pelata paras kahdesta, niin pelattaisiin sitten vaikka CHL:n malliin, jossa kahden ottelun jälkeen jos pisteet ovat tasan katsotaan maalieroa. Vasta maalienkin ollessa tasan (ei vierasmaalisääntöä), pelattaisiin jatkoerä.

Komppaan Mikkeä täysin tuossa pelisysteemiasiassa. Tämä nykyinenkin systeemi on ihan suoraan sanottuna "ykshaistav*tunp*ska" muka playoff kiekkoa.

Ihmettelin ensin Miesten valintaa ns. kotietuun kun halusivat aloittaa kotona perjantaina, mutta on siinä etunsa. Amatöörisarja ja vieraat joutuvat matkustamaan työviikon päälle ilman lepoa. Sitten saadaan yksi päivä lepoa väliin kun toinen peli on sunnuntaina ja saa rauhassa reissata.
 

Behind the S

Jäsen
Suosikkijoukkue
HCK Salamat
On tuo sarjasysteemi kyllä sairas, siitä saatiin viime vuonna Haukat-Viikingit sarjassa juuri hyvä esimerkki. Hyvä, että sitä on edes vähän muutettu tulevia pelejä ajatellen. Komppaan myös edellisiä kirjoittajia, että paras kolmesta sarja olisi paras vaihtoehto näihin karkeloihin. Semmoinen on toki käytössäkin yhdessä rautaliigan lohkossa, nimittäin Keskimaa lohkossa.
 

The Rock

Jäsen
Komppaan myös edellisiä kirjoittajia, että paras kolmesta sarja olisi paras vaihtoehto näihin karkeloihin. Semmoinen on toki käytössäkin yhdessä rautaliigan lohkossa, nimittäin Keskimaa lohkossa.

Myös Pohjois- ja Savo-Karjalan lohkossa pelataan pleijarit läpi "paras kolmesta"-systeemillä.

Ei jumalauta. Miksei voi mennä samalla systeemillä kaikissa lohkoissa?

Sanoppa se. Kait tähänkin joku erittäin hyvä selitys löytyy, jolle ei loppupeleissä voi muuta kuin huutonauraa ja itkeä samaan aikaan.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Laitetaan tänne hieman veikkausta ketkä menee jatkoon. Nyt kun en ole aivan kärryillä tuosta pelisystemmistä niin laitetaan pelkästään jatkoon menijät.

Titaanit – HCK Salamat: tässä ei "pitäisi" olla epäselvyyttä. Titaanit jatkaa

Haukat – Viikingit: Tämä pari on selvin. Haukat murskaa kahdesti Viikingit ja näin menee jatkoon.

KJT Miehet – HC Giants: Tämän parin jatkoon menijä riippuu siitä ketä KJT Miehet saa kokoonpanoon? Vähän surkuhupaisa tilanne, mutta näin se vaan menee. Veikataan nyt kuitenkin, että KJT Miehet jatkaa.
GrIFK – HC Vantaa: Grani taitaa olla tästä parista se nälkäsempi. Viime kauden "nousijajoukkue" Vantaa ei ole löytänyt tälle kaudelle samanlaista hurmosta kuin edellisellä kaudella.

Katsotaan miten viikonlopun pelit menee ja arvuutellaan sitten ensi viikolla seuraavia jatkoon menijöitä, joka onkin jo heti paljon haastavampaa.
 

The Rock

Jäsen
Tosipelit käyntiin!

Tänään ne koko pitkän kauden odotetuimmat tsembalot siis todellakin alkavat, kun kiekko tippuu pudotuspelien merkeissä jäähän kolmella eri paikkakunnalla – Kirkkonummella, Keravalla ja Helsingissä (Vuosaari).

En tässä kohtaa jaksa alkaa lätistä mitään itse pudotuspeliparien voimasuhteista yms., vaan tyydyn kylmästi toteamaan, etten usko tänä keväänä nähtävän puolivälierävaiheessa samanlaista yllätystä kuin vuosi takaperin.

Eli toisin sanoen luotan siihen, että kunkin parin ennakkosuosikki (Titaanit, Haukat, KJT Miehet & GrIFK) menee jatkoon. Se toki on varmaa, että helpolla em. nelikko ei tule välieriin selviämään, sillä altavastaajat (HCK Salamat, Viikingit, HC Giants & HC Vantaa) haluavat aivan varmasti vetää mattoa jalkojen alta jokaisessa käänteessä.

Viikonlopun aikana puolivälierien parhaimmisto kuitenkin joka tapauksessa selviää, joten nyt on aika nauttia kaksin käsin viihdyttävästä rautaliigalätkästä!

PE 26.2.

HCK Salamat – Titaanit
KJT Miehet – HC Giants
Viikingit – Haukat

LA 27.2.

Haukat – Viikingit
Titaanit – HCK Salamat
HC Vantaa – GrIFK

SU 28.2.

HC Giants – KJT Miehet
GrIFK – HC Vantaa
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Toivottavasti säännöt ovat tulkittu oikein ja /tai liitto siunannut tämän, mutta KJT Miesten maalissa pelaa Sami Nousiainen. Muutenkin Miesten rosterista ei uutu kuin kolme kovaa nimeä, Sami Taanonen ja Jan Hagelberg puolustuksesta sekä Mikko Siren hyökkäyksestä. Lainamiehinä mukana Miro Karimies joka paikkaa hyvin ainakin peräpäässä Taanosen tonttia, sekä erittäin hyviä otteita aiemmissa matseissa esittänyt Sami Laine ja Topi Martikainen. Paperilla jengi on kova, toivottavasti myös jäällä.
 

The Rock

Jäsen
Toivottavasti säännöt ovat tulkittu oikein ja / tai liitto siunannut tämän, mutta KJT Miesten maalissa pelaa Sami Nousiainen.

Ovat kuulemma "samaa seuraa" KJT:n Suomi-sarjaporukan kanssa, jonka ansiosta tällainen siirtopelleily vielä takarajan umpeuduttua on edustustasolla mahdollista. Eli KJT Miehet ei riko minkäänlaisia liiton sääntöjä tässä asiassa.

Paperilla jengi on kova, toivottavasti myös jäällä.

Perjantainen Keravan kamppailu oli taas oiva osoitus siitä, ettei näitä pelejä pelata paperilla. HC Giants ehti tilastoseurannan perusteella johtaa jo 1-3 toisen erän jälkeen, mutta KJT Miehet kiri lopulta tasoihin. Ensimmäinen yllätys nähtiin siis heti Etelä-lohkon pudotuspelien avausiltana.

Sunnuntaina Hollolassa on luvassa varmasti hurja taisto jatkopaikasta, eikä enää ollenkaan ihmetyttäisi, mikäli se venyisi aina jatkoerään tai voittolaukauskilpailuun asti.

PE 26.2.

Viikingit – Haukat

Tulipa tehtyä myös erittäin mielenkiintoinen tilastobongaus yllä olevasta pelistä. Haukat oli nimittäin kaivanut pudotuspeliavaukseensa naftaliinista kutakuinkin neljä kautta pelaamatta olleen Toni Mustosen, jota tauko ei näyttänyt liiemmin haittaavan (tehot 0+3).

Vielä kun jägeläiset noitatohtorit saisivat Samu Mustosen parsittua pelikuntoon, niin Haukkojen päävalmentaja Ari Kuisma voisi kasata legendaarisen veljesvitjan: Samu Mustonen–Vili Mustonen–Toni Mustonen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Jaaha, ennakkosuosikit pitivät hyvin pintansa, mutta Karhulassa ovat Salamat räiskyneet... Siellä on jaettu minuutteja ihan urakalla niin joukkueelle kuin toimihenkilöllekin... Kevyet 120 minuuttia otettu penalttia. Eniten huomiota kiinnittää se, että koko rähinä on alkanut jo kun peli on käytännössä ollut selvä, tItaanit johtaneet 6-2 ja toinen erä loppuu, sitten on alkanut hirttää kiinni ja sitä jatkui sitten kolmannessa erässä... Huh huh
 

Salama44

Jäsen
Eniten huomiota kiinnittää se, että koko rähinä on alkanut jo kun peli on käytännössä ollut selvä, tItaanit johtaneet 6-2 ja toinen erä loppuu, sitten on alkanut hirttää kiinni ja sitä jatkui sitten kolmannessa erässä... Huh huh

Salamoiden toiminta ei näytä muuttuvan koskaan niin kauan kuin siellä on näitä vanhoja junioreiden esikuvia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös