Raimo Summanen KalPan päävalmentajaksi – VÄLITTÖMÄSTI!

  • 8 598
  • 26

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Ensinnäkin olen pahoillani. Synnytin loppukesästä potrat kaksoset ja olen ollut isyyslomalla. Nyt tämä god forsaken foorumi saa kuitenkin palata karuun arkeen.

AA-kerhossa on tapana sanoa asioita yhteen ääneen, koska silloin kaikkien tietämästä ongelmasta tulee todellisuutta. Joten sanotaan se yhdessä:

Kuopiolainen jääkiekko on kriisissä. Vielä kerran: K-U-O-P-I-O-L-A-I-N-E-N J-Ä-Ä-K-I-E-K-K-O O-N K-R-I-I-S-I-S-S-Ä. Hyvä. Ratkaisuksi tähän en näe mitään muuta kuin Raimo Summasen palkkaaminen seuraavaksi KalPan päävalmentajaksi. Tässä kolme tärkeintä syytä.

1. Pelitapamme on tuhoon tuomittu

KalPa on voittoputkessa, KalPa on nousemassa jälleen pudostuspeleihin, lehdistö sai pelitapakritiikissään pitkän nenän ja liput liehuvat. Kiekkokontrolli wuhuu! Tämä on kuitenkin vain pintakiiltoa. KalPan on pitänyt pinnalla ainoastaan yli-inhimillinen Kilpeläinen ja se jumalan ihme, ettei yksikään runkopelaaja ole (vielä) joutunut loppukaudeksi telakalle. Oikeasti Pekka Virta tietää itsekin, että hänellä on n. 30 peliä aikaa kerätä kauden pisteet, koska ensimmäiset 15 peliä menevät pelitavan opetteluun ja viimeiset 15 peliä ovat vaikeaa sitkutusta, koska KalPan kuntohuippu oli ja meni. Kiekkokontrolli tässä vaiheessa on enää väsynyttä kaahailua. Pudotuspeleissä voi Virtakiekolla heittää vesilintua. Mikko Kaltevat rouhivat JuusoRiikoloilta pään irti ja poloisella KalPalla, jonka ylivoimapeli ei toiminut koko kaudella, ei näissä kekkereissä ole tarjolla kuin lämmintä kättä hävityn ottelusarjan jälkeen.

2. Pekka Virta ei vie seuraa mihinkään

Van Halenin Jump soi 2900 katsojan edessä, peli on kahden erän jälkeen 0-0, pelin saldo on 7 laukausta kohti maalia, 2kpl 2vs1 hyökkäyksiä ja yksi puolittainen läpiajo. Lopulta Espoon Blues käy hakemassa kolme pistettä Niiralan lentokentältä. Tätäkö me haluamme? Itä-Saksalaisen tiedotuskomitean mielestä KalPa pelasi ensin Liigan "viihdyttävintä" kiekkoa, sen jälkeen "omaperäisintä" ja nykyään "piristävintä" kiekkoa. Ei taida piristää ainakaan Pekka Virtaa, joka haukkuu lehdistötilaisuudessa katsojat kerta toisensa jälkeen, kun eivät taaskaan viitsineet tulla paikalle katsomaan "opin tiellä olevaa nuorta joukkuetta". Miksi yleisö ei löydä hallille? Yksinkertaisesti siksi, että normaali kuolevainen selviää ottelutapahtuman tylsyydestä hengissä vain ja ainoastaan silloin, jos tulee voitto. Muussa tapauksessa ei auta 6 euron oluetkaan. Tämä on heijastunut myös fanikulttuuriin: KalPalla on ylivoimaisesti SM-Liigan paskimmat fanit. Lääkkeeksi KalPa on ottanut järjestää kaiken maailman höpöhöpö-kekkereitä, joissa seurajohto jakaa toisilleen pokaaleita ja esittelee 10 vuoden takaisia 1-divisioonan pelaajiaan. Ei toimi. Itse pelin pitää kiinnostaa. KalPan romahdus alkoi kauden 2011-2012 jälkeen, jolloin loistava valmennustiimi (Tuokkola-Siekkinen-Laukkanen) korvattiin untuvikko-Laukkasella, vaikka olisi pitänyt ottaa joku täysin ulkopuolinen visionääri uudistamaan pelisysteemi omannäköiseksi. Pekka Virtaa ei kannateta Kuopiossa oikeastaan mistään muusta syystä kuin, että "Huonomminkin voisi mennä". Hän on todellinen kuopiolaisen jääkiekkoilun Urho Kekkonen. Joka kerta kun "kiekottelua" kritisoi, niin voi tulla noottikriisi.

3. Raimo Summanen on kaikkea sitä mitä Pekka Virta ei ole

Raimo Summasella on menestyksekäs pelaaja- sekä valmennusura. Pekka Virralla ei. Raimo Summasella on karismaa, Pekka Virralla ei ole. Pekka Virta natkuttaa joutavia joka väliin, haukkuu julkisuudessa omia pelaajiaan ja murtuu paineen alla. Raimo Summanen ei. Raimo Summanen tajuaa mihin peli nimeltä jääkiekko on menossa, Pekka Virta on jumissa omassa kiekottelussaan, joka on niin pyhä lehmä, että sitä ei kerta kaikkiaan saa kyseenalaistaa. Summasen lätkä on äijämäistä rytinää, Pekka Virran kiekko on monotonista kaartelua.

Pähkinän kuoressa: Summanen uskaltaa, tekee tulosta ja on äijämäinen. Eli edustaa kaikkea sitä, mitä kuopiolainen jääkiekkoilu ei tällä hetkellä edusta.
 
Viimeksi muokattu:

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Onnea kaksosista jos semmoisia on perheeseen tullut. Itse enemmän uskon, että tauon syynä on pitkä pelikielto foorumille. Sen enempää en tähän jaksa edes vastata, ko kirjoittajan aikaisemmat löpinät tuntien
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Tervetuloa takaisin nahkis. Ja onnea perheenlisäyksestä.

KalPa pelaa tällä hetkellä Liigahistoriansa ehkäpä parasta jaksoa. Ja valkkua pitäisi vaihtaa? Ei tule tapahtumaa. Toistan vielä: E-I T-U-L-E T-A-P-A-H-T-U-M-A-A-N.

1. KalPa kuitenkin pelasi viime keväänä ihan kelvolliset Poffit. 2 ekaa peliä raumalaisia oli ns. hutilyöntiä, mutta 4 seuraavaa oli ihan hyvää taistelua ja tuli siitä 2 voittoakin. Lukon materiaali kuitenkin vei voiton. Ja on täällä muitakin hyviä pelaajia kuin Kilpeläinen. On Keränen, Rissanen, Ruohomaa, Davis, Timonen...

2. KalPa pelaa tällähetkellä tuloksellista jääkiekkoa. 9 peräkkäistä vierasmatsia on tästä hyvä osoitus. Ennen kaikkea puolustus on toiminut. Ja eikös pleijareissa menestytä puolustuksella? Porukkaa ei kyllä hallilla käy. se on totta, mutta ei niitä käy oikein muillakaan joukkueilla. Kevväämmällä sitten porukkaa tulee hallille. Niin kuin tuli viime kaudellakin.

3. Milläköhän rahalla meinasit, että Summanen tänne Kuopioon tulisi? KalPa teki juuri perkeleen kalliin sopparin (luultavasti) Rissasen kanssa? Puhumattakaan tuosta yleisökadosta. KalPan tavoite on kuitenkin tehdä nollatulos tällä kaudella. Nollatulosta EI tule jos palkkalistoilla on 2 valmentajaa. Puhumattakaan jos/kun Raimolle pitää maksaa Kuopio-lisää. Valmentajan vaihdosta kannattaa puhua, vasta kun VIrran soppari loppuu 2017.

Edit. Kirotusvihreet
 
Viimeksi muokattu:

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
No nyt tuoksahtaa legendaariselle! Nahkis on palannut. Häntä eivät pidättele pelikiellot, eivätkä isyysvapaat. Hän tekee mitä haluaa ja milloin haluaa, kun muut tekevät sen vähän mitä osaavat. Tervetuloa takaisin foorumille muiden kuolevaisten joukkoon!

Rakas seurani oli sekavassa tilassa vielä pari kautta sitten. Ajovaloja tuijotellut Papu oli väärä mies väärässä paikassa ja vielä väärään aikaan. Kun tieto tuli että Ässät on hyvässä yksimielisyysymmärryksessä purkanut sopimuksen Virran kanssa aloin herätellä toiveita: "Jospa Pekka palaisi". Arsenalin miehenä olen aina nauttinut Virran kiekosta: pelivälinettä hallitaan, sitä siirrellään kauniiden kombinaatioiden kautta mieheltä miehelle ja ne harvat maalipaikat käytetään vaihtelevalla prosentilla. Tosin olen minäkin aallonpohjani luottamuksen suhteen kokenut ja kauden avaus oli sen verran kylmä että mietin jo hetken, että joko eväät on syöty. Mutta ei. Pekka on tuupannut pitopöytään vielä mausteisempaa ja tuhdimpaa tarjoiltavaa. On nopeampaa lähtöä ja sähäkämpää reagointia, on dumppausta ja ajetaan jopa maalille. Pekka on repinyt jälleen kerran materiaalista aikalailla kaiken irti, kuten hän teki silloinkin kun puolustuksessa hitaan lähdön kiekkokontrollinyansseja opettelivat muun muassa Jalasvaara, Seppänen ja Varakas. Jonkun silmään peli on puuduttavaa ja tapahtumaköyhää, mutta onko oikeasti näin? Itselläni kotimaisen jääkiekon seuraaminen on kokenut jonkinlaisen romahduksen ja olen enemmän huolissani Liigan yleisen tason notkahduksesta, kuin KalPan pelillisestä annista. Suuruudenhullut laajennussuunnitelmat yhdistettynä parhaiden pelaajien joukkopakoon ovat väistämättä heikentäneet Liigan tasoa, joka omaan kiekkominuuteen iskee ikävästi. Myös kuolonkamppailujen poistaminen Liigasta on näivettänyt tekemistä. Kukapa ei karismaattisista tarinoista ja taidosta tykkäisi. Samanlaista draivia ei vaan ole seurata Liigaa kokonaisuutena kuin joskus aiemmin, koska taso ja linjaukset ovat mitä ovat ja jotenkin on sellainen kutina että ainakin osa siitä parista tuhannesta puuttuvasta katsojasta ajattelee samoin.

Mutta jotta ei lähdetä sivupoluille, niin kyllähän Pekka Virta on palauttanut pelillisen uskottavuuden organisaatioon. Ja alleviivaan: Nimenomaan pelillisen. Jossiteltavaa jättää se, että olisiko joku muu vapailla markkinoilla oleva valmentaja voinut tehdä saman ja vielä tyylikkäämmin? Laidat enemmän ryskyen, kuin Kanadan kultajoukkue kiekkoa kääntäen? En kuitenkaan valita. Mestaruusjuna puksuttaa vakaasti kohti pääteasemaa ja toivon että klapit eivät nyt lopu kevään kynnyksellä.

Nähtäväksi myös jää, muistellaanko tätä upeaa ketjunavausta ensi kesänä yliluonnollisena profetiana vai hauskana heittona, samalla kun nostelemme torilla Kanada-maljaa.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Otsikko sai aikaan suoranaisen virtapiikin kehoon, kun luulin Raimon palanneen liigavalmentajaksi.

Vitut se ollutkaan KalPaan siirtynyt, pettymys oli suuri kun ketjun luonne paljastui.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Otsikko sai aikaan suoranaisen virtapiikin kehoon, kun luulin Raimon palanneen liigavalmentajaksi.

Vitut se ollutkaan KalPaan siirtynyt, pettymys oli suuri kun ketjun luonne paljastui.
Vahva sama. Itsekin haukoin henkeä kun etusivulla KalPan kohdalla näkyi vain "Raimo Summanen KalPan päävalmen...", ja olin jo että mitä helvettiä täällä tapahtuu, koskeeko tämä tulevaa kautta vai onko Virta käynyt polkasemassa Kapasen muijaa ja kenkää tuli. Sääli että tällainen ketju ainoastaan, olisihan Sumppi voinut toki tuoda vähän suoraviivaisuutta KalPaan.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vahva sama. Itsekin haukoin henkeä kun etusivulla KalPan kohdalla näkyi vain "Raimo Summanen KalPan päävalmen...", ja olin jo että mitä helvettiä täällä tapahtuu, koskeeko tämä tulevaa kautta vai onko Virta käynyt polkasemassa Kapasen muijaa ja kenkää tuli. Sääli että tällainen ketju ainoastaan, olisihan Sumppi voinut toki tuoda vähän suoraviivaisuutta KalPaan.
Ja pakko jatkaa. Oli vahva ulostulo, joka kääntyi pettymykseen, kun otsikon jälkeen alkoi lukemaan tekstiä. Mutta respektit kirjoittajalle, joka vähän on viime aikoina päässyt palstalle. Melkoinen ja niin mahdoton mielikuvitelma ja spekulointi KalPan tuottavuushypylle tai digiloikalle että huhhuh.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kuopiolainen jääkiekko on kriisissä. Vielä kerran: K-U-O-P-I-O-L-A-I-N-E-N J-Ä-Ä-K-I-E-K-K-O O-N K-R-I-I-S-I-S-S-Ä. Hyvä. Ratkaisuksi tähän en näe mitään muuta kuin Raimo Summasen palkkaaminen seuraavaksi KalPan päävalmentajaksi. Tässä kolme tärkeintä syytä.
Pelillisestihän KalPalla menee tällä hetkellä oikein hyvin, yleisökato on toki ikävä asia, mutta en usko Summasen olevan ratkaisu asiaan. Ja sitä paitsi Summasen palkkapyyntö meritoituneena valmentajana on varmasti kovaa luokkaa, mihin KalPalla ei liene rahaa.

Pekka Virta natkuttaa joutavia joka väliin, haukkuu julkisuudessa omia pelaajiaan ja murtuu paineen alla. Raimo Summanen ei.
Boldaus oma.

Et ole ilmeisesti kuullut Rapperswilin tapahtumista 2009, jolloin Summanen haukkui seuran lyttyyn ja jopa hurrasi vaihtoaitiossa Rapperswilin vastustajien tekemille maaleille.
 

Limeton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa mitalikannassa 2016-2017
Tämän ketjun voisi saman tien tunkea sinne mistä se on tullutkin. Luulisi kaksosten tuoneen hieman sisältöä ahdistavaan arkeen, varsinkin kun on ne kertomansa mukaan itse jopa synnyttänytkin.
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Ilves antoi potkut Tuomas Tuokkolalle!

Nyt olisi erinomainen tilaisuus napata tämä mies takaisin ja laittaa vaikka joku rikas, mutta tyhmä KHL-seura ostamaan Virran sopimuksen viimeinen vuosi ulos. Mielestäni hän ansaitsee toisen tilaisuutensa KalPassa. Pätevä tiimi ympärille, niin päivittyy tuo valkkaosasto monta pykälää nykyisestä!
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Mielelläni näkisin Tuokkolan Kuopiossa. Jo vaikka ensi kaudesta.

Mutta veikkaan, että Kuopio on viimeinen paikka, missä Tuomas haluaa valmentaa. Semmoisen perseennäytön seura esitti, kun Tuokkola oli viimeksi täällä.
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Mutta veikkaan, että Kuopio on viimeinen paikka, missä Tuomas haluaa valmentaa. Semmoisen perseennäytön seura esitti, kun Tuokkola oli viimeksi täällä.
Eli siis minkälaisen? Seurahan nimenomaan toimi ymmärtäväisesti vaikeassa tilanteessa. Mies oli täysin työkyvytön n. puolet kaudesta, (mahdollisesti) tämän takia play offit menivät reisille ja ongelma ei korjaantunut seuravan kauden alkuunkaan mennessä. Ei tuollaista lähes pyörätuolipotilasta voi vuosikausia roikottaa mukana päävalmentajan pallilla ja palkalla. Tiedotus asiasta tosin epäonnistui todella pahasti.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Eli siis minkälaisen? Seurahan nimenomaan toimi ymmärtäväisesti vaikeassa tilanteessa. Mies oli täysin työkyvytön n. puolet kaudesta, (mahdollisesti) tämän takia play offit menivät reisille ja ongelma ei korjaantunut seuravan kauden alkuunkaan mennessä. Ei tuollaista lähes pyörätuolipotilasta voi vuosikausia roikottaa mukana päävalmentajan pallilla ja palkalla. Tiedotus asiasta tosin epäonnistui todella pahasti.

Puhutaanko nyt Tuokkolan ulostamisesta VIIKKO ennen kauden alkua? Sama valmentaja, joka valmensi KalPalle seurahistorian ensimmäisen Runkosarjan voiton. Pleijarithan meni päin persettä, mutta se ei voi olla tekosyy potkuille.

Ja mitä tarkoitat työkyvyttömällä?
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Puhutaanko nyt Tuokkolan ulostamisesta VIIKKO ennen kauden alkua? Sama valmentaja, joka valmensi KalPalle seurahistorian ensimmäisen Runkosarjan voiton. Pleijarithan meni päin persettä, mutta se ei voi olla tekosyy potkuille.

Ja mitä tarkoitat työkyvyttömällä?
Tarina kertoo että Tuokkolan henkilökohtainen tilanne oli sellainen siihen aikaan, että mies oli päästettävä menemään. Syystä tai toisesta mistään suunnasta ei asian virallista laitaa sen kummemmin avattu, vaan lanseerattiin vain legendaarinen "haluttu muutos". Mikäli asia on näin aikanaan ollut, ymmärrän hyvin molempia osapuolia. Tuokkola on mielestäni yksi Liigan parhaita valmentajia ja ottaisin minäkin hänet avosylin takaisin organisaatioon. Välit tuskin ovat tulehtuneet, sillä pelasihan velipoikakin meillä maalilla vielä teiden erkanemisen jälkeen.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Tarina kertoo että Tuokkolan henkilökohtainen tilanne oli sellainen siihen aikaan, että mies oli päästettävä menemään. Syystä tai toisesta mistään suunnasta ei asian virallista laitaa sen kummemmin avattu, vaan lanseerattiin vain legendaarinen "haluttu muutos". Mikäli asia on näin aikanaan ollut, ymmärrän hyvin molempia osapuolia. Tuokkola on mielestäni yksi Liigan parhaita valmentajia ja ottaisin minäkin hänet avosylin takaisin organisaatioon. Välit tuskin ovat tulehtuneet, sillä pelasihan velipoikakin meillä maalilla vielä teiden erkanemisen jälkeen.

Ookei. Eli seurajohto ei olekkaan ihan täysin sekopäinen...

kiva tietää.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Ookei. Eli seurajohto ei olekkaan ihan täysin sekopäinen...

kiva tietää.
Toki asian täysin sataprosenttinen laita on tiedossa varmasti vain asianosaisilla itsellään. Nämä kun ovat näitä "lähteestä" kuultuja.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olikohan Viikkosavossa kuukausi pari sitten Tuokkolan haastattelu. Tuokkola sanoi, että Kuopiossakin voisi jääkiekkooon liittyviä hommia tehdä, jos vaan olisi paikkaa tarjolla. Sanoi myös ettei ole mitään kaunoja ja muistaakseni vähän valitteli ettei tiedä tänäkään päivänä, että miksi sai monoa.

Itse en usko, että tekee töitä KalPassa enää koskaan. Voisi ottaakin kunhan ensin Virran kanssa juhlitaan mitalia...
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Tuokkola piti päästää menemään hänen omien yksityisasioittensa takia, vaikkei mies vieläkään tiedä itse miksi, ja vaikka istui pyörätuolissa suurimman osan kautta ja johti porukan työkyvyttömänä runkosarjan voittoon.
Pitääpä istua oikein alas ja sulatella tätä ihan rauhassa, kyllä se selviää joohan? : D

edit. toivottavasti Summanen ottaa ensin kännit ja lukee nämä jutut vasta sitten....
 
Viimeksi muokattu:

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Joskus miettinyt tuota Tuokkolan ja KalPan sulamista Bluesia vastaan. Voisikohan sulaminen johtua siitä, ettei Tuokkolalla ole käytännössä kokemusta pelaajana huippulätkästä, eikä pysty psyykkaamaan jengiä tiukan paikan tullen?

EDIT: Muuten on minunkin mielestäni hyvä valmentaja ja sympaattisen oloinen kaveri muutenkin.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Puhutaanko nyt Tuokkolan ulostamisesta VIIKKO ennen kauden alkua? Sama valmentaja, joka valmensi KalPalle seurahistorian ensimmäisen Runkosarjan voiton. Pleijarithan meni päin persettä, mutta se ei voi olla tekosyy potkuille.

Ja mitä tarkoitat työkyvyttömällä?
Kyllä menestymättömyys yleensä johtaa potkuihin. Sama homa JYP:llä 2011, välierätappio bluesille johti seuraavana syksynä RD:n lähtöön seurasta. Runkosarjan voitto on ihan kiva juttu, 2011 nevö föget.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä menestymättömyys yleensä johtaa potkuihin. Sama homa JYP:llä 2011, välierätappio bluesille johti seuraavana syksynä RD:n lähtöön seurasta. Runkosarjan voitto on ihan kiva juttu, 2011 nevö föget.

Mutta erittäin harvoin potkitaan valmentaja kauden alla, jos menestystä ei ole tullut. Ne potkut tehdään kaudella tai kauden jälkeen, ei lähempänä kauden alkua. Yleensä lähempänä kauden alkua potkitut valmentajat ovat jonkinlaisessa riidassa pelaajiston tai seurajohdon kanssa.

Summanen olisi kyllä erittäin mukava nähdä taas Liigassa, valitettavasti Summasen johtaminen toimii paremmin KHL:ssä ja sieltä on kai löytänyt jonkinlaisen uuden kodin. Nykyisin Liigassa on liian vähän värikkäitä valmentajia. Summasta voi haukkua vaikka tuntitolkulla, mutta kyllähän tämmöset valmentajat tuovat lisä maustetta hajuttomien valmentajien sekaan. Valmentajien evoluutio on osittain poistamassa kovaan johtamiseen uskovat Jortikat, Summaset ja kumppanit, ainakin Liigasta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuokkola piti päästää menemään hänen omien yksityisasioittensa takia, vaikkei mies vieläkään tiedä itse miksi, ja vaikka istui pyörätuolissa suurimman osan kautta ja johti porukan työkyvyttömänä runkosarjan voittoon.
Pitääpä istua oikein alas ja sulatella tätä ihan rauhassa, kyllä se selviää joohan?

Istui pyörätuolissa, miksi? Eihän sairaus, loukkaantuminen tms. ole peruste potkuille edes jääkiekossa.

Joka tapauksessa en halua Tuokkolaa enää Kuopioon ainakaan edustuksen valmentajaksi. Jollain lailla päävalmentajassa pitää olla karismaa ja ulosantia ja nämä Tuokkolat ja Laukkaset on nähty jo, ajovaloissa.
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Istui pyörätuolissa, miksi? Eihän sairaus, loukkaantuminen tms. ole peruste potkuille edes jääkiekossa.

Joka tapauksessa en halua Tuokkolaa enää Kuopioon ainakaan edustuksen valmentajaksi. Jollain lailla päävalmentajassa pitää olla karismaa ja ulosantia ja nämä Tuokkolat ja Laukkaset on nähty jo, ajovaloissa.

Mitä sinäkään oikeasti näiden valmentajien karismasta tiedät ja mihin arviosi perustat. Lehdistötilaisuuteen? Tuntuu olevan niin, että kun tarpeeksi kiroilee ja vänisee tuomareista haastatteluissa, niin se on kuopiolaisten mielestä karismaattinen tyyppi.

Karismattiset valmentajat ottavat mestaruuksia, eivät latele "opintie ja nuori joukkue"-tyyppistä potaskaa häviöiden selitykseksi ja hauku yleisömäärää kun siellä on 3000 katsojaa ja sitten yhtäkkiä kehu "taivaisiin" kun sitä on 2500.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös