Ti 5.1.2016 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

  • 272 053
  • 2 149
Tila
Viestiketju on suljettu.

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vittu sentään, olin varma että Suomi vie kullat jollain 4-1 tuloksella, mutta sitten Venäjän valmentaja meni vetää tommosen överijinxauksen ja heitti kakkosmoken maaliin. Kaikki ajatteli että nythän tää menee helposti, joku Tepsin nelosveska, hahhaha, Pulju saa varmaan 4 pistettä vielä vähintään. Se on nollapeli. Vielä ku joku ryssä tekee maalin kolmannen erän alkuun joka ei oo turnauksessa tehnyt yhtäkään aiemmin niin se sopisi kuvioon.

Pulju on kyllä yks koohottaja, Laine hakee jotain telotuspommeja ja Aho, en tiiä, vituttaako sitä kun siitä ei tehty pahvinaamaa ku vasta ihan viimetinkaan. Kapanen jää varmaan kolmanneksi eräksi nurkkaan itkemään. Rantasen ketju vois yhden ehkä tehdä, mutta en usko että tekee sitäkään.

Me ovvaan hävitty tää pevi.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
No mites joku Connor McDavid? Äijäähän hehkutettiin Kanadassa jostain 12-vuotiaasta asti ja on vissiin osannut käsitellä paineita.
No Kanukeilla nyt lienee "pikkusen" enempi tuota massaa mistä repiä potentiaalia ja lisäksi siellä on jo nuorina ihan v-tusti ihmisiä katsomassa ja karmeet paineet. Paljos näillä jätkillä on ollut painetta urallansa? A-SM ja joku sata katsojaa, Liigassa pari tuhatta, nyt on miljoona Suomalaista ja koko kansakunta harteillaan. Vähän eri tasoa.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Mites Katri Hulina istuu ihan tyhjässä katsomossa? Joku sponsori-VIP-katsomo, joka on myyty maakunnan K-Kauppiaille...?
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Bluesin pelissä tänään 2011 katsojaa. Montakohan oli oikeasti paikalla? Muista peleistä ei vielä ole tietoja.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Kuka tekisi maalit? Rantanen jakanut sellaiset about neljä selvää hyvää tonttia jo Hintzille, mutta ei mene. Siitä propsit, että yhteispeli toimii ja Hintz hakee ahnaasti hyvällä liikkeellä paikoille, mutta kun pitäisi heittää myös sisään. Laine ja Rantanen olisi ollut kiva nähdä samassa ketjussa, mutta tuskinpa nyt enää tapahtuu. PuLa-Ahon pitäisi nyt skarpata, kakkosketjun myös. Hintzin ja Siikosen ketjut painavat tällä hetkellä vahvimmin kiekkoa syvälle. Rantasen ketju voisi nyt kolmanteen ottaa sen taktiikan, että kiekko päätyyn Rantaselle ja kolme äijää syöttövarjoon maalin eteen, niin ihan varmasti tulee pari paikkaa.
 

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Bluesin pelissä tänään 2011 katsojaa. Montakohan oli oikeasti paikalla? Muista peleistä ei vielä ole tietoja.
Katsoin muutaman minuutin sen pelin alkua. Näin ainakin muutaman ihimisen katsomossa, eli ei ainakaan tyhjälle katsomolle pelannut. Olisko sit noi 11 saapuneet paikalle.
 
On tuo Kivi kyllä sellainen sankaritenori!
 

Oldtimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoRe, Rops, TPS (kiekko/futis)
No niin swedut keskenään....."ketähän täältä vielä löytyis...onsk täällä joku peli vai......"
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Mielenkiintoista on nähdä miten kolmas tulee menemään, toisessa pelattiin kuitenkin vahvuuksilla (ja heikkouksilla, edelleen liikaa tilaa omassa päässä), mutta toki auttoi että päästiin pelaamaan ylivoimaa (täysin ansaitusti toki). Mutta olisi se 3 minuutin myllytys pitänyt poikia väkisin maalin, venäläisillä oli pohkeet niin hapoilla että hyvä että tolkuissaan saivat luisteltua purun jälkeen vaihtoon mutta niin vaan purkivat silti.

Kun ei vaan ois apinat joka ratkaisijalla suomalaisista niskassa ja tehdään taas tuntemattomasta venäläisesti sankarimaalivahti (yhden pelin ajaksi).
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Kiitti, repesin tälle. Mutta tarkemmin ajatellen, miksi se näytti olevan siellä yksin?
Meinaatko, että maakunnan K-kauppiaat on erätauolla kuivin suin? Ei vittu ikinä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös