La 2.1.2016 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

  • 209 280
  • 1 973
Tila
Viestiketju on suljettu.

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Saku näyttää ihan kääpiöltä Laineen vieressä.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Huhhuh mikä peli! Parasta viihdettä hetkeen! Pelasiko Virtanen yhtään vaihtoa noiden 2+2 urpoilujensa jälkeen? Nauratti katsella sitä miehen haastattelua, missä selitti pyrkivänsä pääsemään vastustajan ihon alle. Onnistuiko kertaakaan koko turnauksessa? Äijä itse kuitenkin kulutti jäähyaition penkkiä ihan huolella.

Veinin puolesta harmittaa kyllä. Ihmetyttää myös se, että kun muu jengi juhli voittoa omalla maalilla, niin Veiniä ei kiinnostanut mennä mukaan juhlimaan. Toivotaan että pystyy nollaamaan tilanteen ja pelit jatkuu joskus kotimaan Liigassa.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mahtavaa hyökkäys ja YV peliä. nyt vaa puolustaminen kuosiin ni jipii!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ihan yhtä paljon, kun aikuiset miehet? haukkumassa junnuveskaria, se oli huono ja tietää sen itekkin. Senkin jankuttamisen vois jo täällä lopettaa. Kiitos Suomi!
Veiniläinen nyt jätettiin melko rauhaan sen jälkeen kun Kaapo vaihdettiin häkkiin. Täällä SergeiK ei ole päässyt vieläkään yli siitä ja nostaa asiaa koko ajan esille, ja taisi siellä joku muukin Jyppi-fani vähän itkeä. Siinä on ero.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Enpä olisi uskonut tähän tuon alun puolustuksen kämmien jälkeen! Koko ajan parannettiin kuitenkin ja onhan tuo ykkösviisikon peli jotain aivan käsittämätöntä. Siinä olisi kolme pelaajaa tyrkyllä jopa TOP-5 varauksiin. Carolinassa varmaan hierotaan kämmeniä yhteen kun saivat Ahon noin halvalla! Hattu päästä noille ukoille!
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Jukka Jalonen - Vaasan Sport. Ei tosin ollut mun löytö, kuten eräs nykyisin HIFK:ssä valmentaja.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Jalonen katto kellosta että vieläks saa kaljaa kaupasta. :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös