Ti 15.12.2015 Otteluseuranta (Liiga)

  • 71 543
  • 756

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Löfmanin huitaisu näytti tahattomalta, oikein olis ollu 2+2 kun kerran mansikkahillot levis naamalle. Yonkman tuskin yritti päähän osua, mutta ikävästi niskan seudulle osui kädet kun varmasti tunnetta oli mukana vähän keveän ulosajon myötä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Haluaako joku kertoa mulle millä perusteella toi korkea maila on ulosajo? Mun mielestä Bloodia ei kauheasti tuossa sattunut ja hieman verta tuli suusta = 2+2min korkea maila.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Toivotko ettei nähtäisi?
Eihän sitä nyt edes Pavel Rosalle loukkaantumista toivo. Lähinnä, tällä kaudella on nähnyt aika monta (liian monta, jopa) päähän kohdistunutta taklausta. Tämä oli ehdottomasti köykäisimmästä päästä, jos edes sellainen.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt kun tuon Yonkmanin taklauksen näki uudestaan (kerran ja nopeasti sekin) en ihan allekirjoita ulosajoa.
 

Sandman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Korkea maila 5+20. Joku vois näyttää mihin tänä jäähy perustuu? Yonkmanin tilannetta en nähnyt kun vilauksella. Tuosta joku 2+10min?! Erittäin jäätäviä vetoja Leimulta ei olisi Taaken pitäny imuttaa tuota viimeisä
No on noita ennenkin nähty, perustunee siis jääkiekon sääntökirjaan.
Noista tuomareista vielä sen verran, että kyllähän nuo pelsujäähytkin aivan naurettavia oli ja niistä Jyppi rankoi kahdesti. Liigan tuomareiden taso nyt on mikä on, kiva kun kerrankin näinkin päin.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hidastuksia nähneenä Sammalkankaan taklaus oli ihan "ok", vaikka siinä Humlin nenä aukesikin. Taklaus kohdistui vartaloon ja sen jälkimainingeissa osui toki olkapää tai käsivarsi myös Humlin käkättimeen.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Tappara painaa hyvin, KalPa joutuu roiskimaan.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
1-2! Sport!
 
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit Red Wings, Manchester United
Noniin ei muuta kun kolmoserään täys höyry päälle ja käännetään kaikki vääryys vielä voitoksi.. peli tasoihin vähintään niin olen vielä tyytyväinen.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa

SjV

Jäsen
Jaahas että sellainen erä Jyväskylässä. Olisko tuomarit katsoneet Löfmanin tilanteessa, että huitaisee takaisin kulman tapahtumien jälkeen ja koska sattui isommin iso jäähy on ainoa vaihtoehto, korkeasta 2+2 olisi ollut kuitenkin oikeampi ratkaisu. Yonkmanin päähän kohdistunut pelitilanteessa oli varmasti mahdoton nähdä, joten taklatun tippuessa iso rangaistus menee taas todennäköisemmin oikein. Hidastuksen perusteella voisi väittää, että käsillä suoritettu taklaus osuu olkapäähän ja sitten joko seurauksena pää pleksiin (ja mahdollisesti vielä hanskojen ja pleksin väliin).
Hitto kun näissä tapauksissa tuomarilla ei ole mahdollisuutta hidastuksiin.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Voisiko tuota Humlin teurastusta ihailla vielä jostain uusintana?
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
RL Sportille! Bertrand oli yksin läpi!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös