Ti 15.12.2015 Otteluseuranta (Liiga)

  • 71 573
  • 756

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tarkki otti onneksi pari huipputorjuntaa ja vielä kestettiin.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Nyt sitten katsotaan mitä se Rönn on saanu aikaan. Tuosta on tultava pitkä pelikielto Sammalkankaalle, täysin käsittämätöntä ettei ajettu ulos.
Hah, samanlaista ylidramatisointia kuin selostajilta. Sammaltapsa tulee selin tilanteeseen ja onnettomuuden seurauksena Humlin nokka auki. Ihan kauheeta.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Eiks Grönman osannut yhdistää Pentikäistä mitenkään Ässiin kun ihmetteli vähän menoa kaukalossa ja yleisössä häntä kohtaan?

Ei se osaa yhdistää paljon mitää muutakaan kiekkoon liittyvää... Varmaan iha kova pelimies aikanaan, mutta ei kauheasti annettavaa kommentaattorin roolissa.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huovinen, pistä ne sokat takasin polviin niin pysyt pystyssä...
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan saatanan huonoa tuomarointia: ei oteta pelin törkeintä tekoa huomioon ja sit mennään heti ku joku ei pysy pystyssä.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
KERTSI!!!! AV:lla johtoon Porissa!
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Keränen! SikaKeränen!
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Löfmanin korkea maila oli sellainen joita sattuu todella useassa pelissä, vahingossa maila kopsahtaa kaveria kasvoihin. Täydellinen tuomarifarssihan tuosta oli ulosajo antaa. Toisaalta ei yllätä yhtään, vuodet vaihtuu mutta tuomarien paskuus pysyy.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Hahahaha! Mietin että sellainen live-veto olisi kova, että minkä joukkueen kannattajat avautuvat ensimmäisenä tuomareista.
Tais olla vuosisadam jinxaus tuo sun heitto. Sen viestin jälkeen on tullut pelkästään tuomareita haukkuvia viestejä. Harvoin olen nauranut näin paljon otteluseurannassa, kiitos sulle siitä! *peukku*
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös