• 6 481
  • 34

Woofer

Ilves, Barca
Neljäs maalin tappio viiteen peliin. ISO käsi jätkille taistelusta tänään, mutta mikään ei vaan riitä. Vittu.

Suonikohju

The Reds, Oulun Kärpät
Eihän tuo näytä miltään. Rajaniemi! Tuli ja pelas pisteet. Väkisin lopussa ohi. Ilvekselle tunnustus taistelusta.

Ei tässä henkseleitä voi paukutella.

Unkka

Liverpool FC
Nonniin yhteenveto ottelusta: Kärpät oli ylivoimainen eka 6 minuuttia. 3-4 varmaa maalintekopaikkaa, mutta kun ei mennyt, tuli kaikille Janne Niinimaan kokoinen ja näköinen apina taas selkään. Ilves pyöritti eka erän lopussa välillä hulluna, jatkoi toka erän alussa samaa. Ja teki maalin. Toka erässä varsinkin Kärppien hitaat lähdöt ja keskialueen ylitysyritykset olivat surkeita (Jeesus-Kristus-mitä-paskaa). Kärppien nelonen sai sitten tasoituksen. Kolmas erä oli paskaa, kunnes lopussa Käppyrät pisti muutanan turbo-vaihdon. Ensin Hirso vapautti Jullen, ei maalia, mutta seuraavassa vaihdossa Julle pisti kiertosuupaisulla sisään. Ilves pääsi lopussa 6-4 ylivoimalle Kärppien uuden Messiaan hieman ylikurkoitellunnaamaanosuneen mailan johdosta. Noh, voittohan tuosta tuli. Nyt pitää lopuksi marmattaa tuomareistakin: Kukkonen selvästi kampattin toka erän loppupuolella, ei jäähyä!!! Vitun tuomarit. Valmentajien loppuölinöitä en nähnyt, aloin ottamaan.

jussimy

Kärpät
3-4 varmaa maalintekopaikkaa, mutta kun ei mennyt, tuli kaikille Janne Niinimaan kokoinen ja näköinen apina taas selkään.
Hah, erittäin hyvin sanottu ja niin totta. Voi oikein kuvitella miten tämä ko. apina on sieltä olkapäältä änkyttänyt pelaajien korvaan "ja-ja-ja-ja".

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Pääsinpä minäkin poikkeuksellisesti Raksilaan katsomaan peliä. Ei matsi ihmeempiä tarjonnut. Mitä nyt Kärppien eka 10 min oli erittäin hyvä, ja näki että joukkue oli hyvin latautunut matsiin. Tuskaiseksi se sitten kääntyi kun maalinteosta se viimeinen silaus puuttui. Onneksi lopulta kävi miten kävi ja ainakin joukkueen reaktiosta tuli fiilis että iso voitto oli tähän paikkaan.

Rajamäki pelasi lähestulkoon parasta maalivahtipeliä mitä Kärpissä on tällä kaudella nähty ja Hirsoltakin nähtiin jo pari hienoa oivallusta. Uskon että tulee tekemään vielä isoja asioita kauden aikana meille. Humalojasta tykkään peli peliltä enemmän. Eihän tuota voi enää Hokkiin lähettää? Vilkuilin tuota otteluseurantaa tuossa ja nyt täytyy vähän ihmetellä sen paskan määrää mitä Ikonen saa. Minusta Ikonen pystyi tekemään enemmän ketjun peliä edistäviä ratkaisuja selvästi enemmän kuin mihin Puljujärvi on viime aikoina pystynyt. Varsinkin pelin alussa muutama hemmetin hyvä syöttö ja liikkeellään pystyi luomaan painetta Ilveksen päätyyn. Se läpiajon ratkaisu toka erässä oli kehno, mutta yllätyin että noin kevyesti, suorastaan junttilamaisesti luisteli pakkien välistä tekopaikkaan. Varmaankin Jesse palaa omalle paikalleen HIFK-pelissä, mutta jaksan uskoa että Juuso tulee vielä.

Overdoze

Kärpät
Ikosen ohella voisi sanoa melkein kaikista pelaajista, että tekevät peliä edistäviä ratkaisuja. Mutta kun tarvittaisiin niitä tulostaululle maaleja edistäviä ratkaisuja. Kyllä tuolla materiaalilla täytyy saada ihan "oikeitakin" maaleja aikaan suunnitelluista kuvioista. Tuo "Silmät kiinni ja sinnepäin" ei saa olla Kärppien tasoisen joukkueen ainoa tapa tehdä maaleja.

Kolme pistettä ainut hyvä asia tästä pelistä. Rajaniemi tosiaan tuolla tyylillä ja esityksellä pudottaisi helposti joko Aittokallion tai Tarkin vilttiin. Melkein toivoisin, että jossain päin valtakuntaa etsitään hyvää veskaria ja Kärpät voisi pitää "pohjoisen pojan" täällä ja luopua joko Iirosta tai Samista. Molemmat ovat vuorotellen haparoineet koko syksyn ja ovat varmasti kallispalkkaisempia kuin Rajaniemi. Maalivahtipelissä ei ole ihan samaa varmuutta ollut kuin kahdella edellisellä kaudella.

Kokonaisuutena aika heikkotasoinen peli. Kärpät oli merkittävästi parempi tiistain CHL-kamppailussa vaikka jäikin nollille. Ilveksen esityksen voi hyvin perustella loukkaantumisilla. Kärpillä ei ole mitään tekosyytä. Huonolta näyttää pelillisesti, mutta kausi on pitkä. Sarjataulukko toki on mukavaa luettavaa.