SaPKo 2015–2016

  • 85 070
  • 164

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Nonni, nyt pistettin sarjakakkosena operoivan joukkueen maalivahdit tiukille. Saa nähdä miten hierarkia menee, mutta lähtökohtaisesti veikkaan Setäsen tulevan ison roolin pelaajaksi SaPKoon. Omasta mielestäni SaPKon maalivahtipeli on ollut ihan kohtuullista ja voisi sanoa, että sillä on voitettu pelejä enemmän kuin siihen on hävitty pelejä. Setäsen alkukausi ei ole ollut mitään riemujuhlaa, mutta eiköhän kyseessä ole kuitenkin voittava maalivahti.

Kojon liittymistä joukkueeseen pidän myös hyvänä asiana sillä onhan tuo puolustajajoukko ollut aikalailla hasardia alkukauden. Kojo on muuten tehnyt tilastoidun maalin viimeksi kaudella 2012-2013. Lehtinen,Ventelä ja Jurgens ovat olleet mielestäni hyviä. Ylipainolla otteet vähän epätasaisia mutta pelaaminen on ollut tällä kaudella ennemmin hyvää kuin huonoa. Tiilikainen ei ole paljon pelannut, mutta ihan kelvollisesti on sen pelannut mitä on jäällä käynyt. Sitten on joukko Kettukangas, Huhtanen ja Sulin joille puolustaminen on illasta toiseen enemmän kuin vaikeaa. Sulinilla se johtuu kilpikonnamaisesta liikkeestä, mutta nuo kaksi muuta on jäällä niin sekaisin kuin olla ja osaa. Merkkauspelaaminen, pelin lukeminen, tilan voittaminen ja ihan kaikki muukin on huonoa. Molempien avut ovat enemmän toiseen suuntaan, mutta kun ne ei ole kummoiset sinnekään päin. Täytyy toivoa vaan, että Jurgens toipuu vielä pelikuntoon, jo ihan miehen itsensäkin takia.

Ideaalitilanne olisi jos pelaava pakisto koostuisi Lehtisestä,Ventelästä,Jurgenssista,Ylipainosta,Kojosta ja Tiilikaisesta.

Lämsää pidän näistä tänne tulevista suurimpana arpana. Voi olla hyvä, mutta voi olla että ei kannata kovinkaan suuria odotuksia ladata. Tehotilastot isolle miehelle eivät ole mitenkään mairittelevat. TUTOssa alkukaudesta 13 peliä 0+2, -5. En odota siis mitään mahtimiestä, ja junnuhan tuo vielä onkin.
 
Suosikkijoukkue
SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
Sellaista meidän rintamalta tällä kertaa. Setänen ei ilmeisestikään täysin ole onnistunut tällä kaudella ja joutunut kiertolaisen rooliin. Silti mielenkiintoinen hankinta/laina loppukaudeksi eikä Jamon mukaan ole epäluottamuslause omille pojille, vaan tuo ainostaan lisää kilpailua maalivahtiostolle. Tosin yhdenhän omista vahdeista pitää katsomossa aikaa viettää, joten saa nähdä vaihtaako jompi kumpi maisemaa Setäsen onnistuessa tolppien välissä. Olettaen, että pelaa loppukauden meillä. Kojosta ja Lämsästä on toivon mukaan täyttämään loukkaantumisia ja etenkin Kojo omaa jonkunlaista potentiaalia onnistua aavistuksen vuotavassa SaPKo-pakistossa. Ilmeisesti Kojo on varmuudella mukana huomenna TUTOa vastaan, mutta Setäsen ja Lämsän suhteen on vielä epävarmuutta ovatko kokoonpanossa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Hahah, lueskelin samalla muitaki vanhoja juttujani kun tulin korjaamaan tänne yhtä aiemmin väittämääni. Nimittäin tuota Wacklinin aloittamista. Eilen jo pelissä kiinnitin pariin 100-0 voittoon huomiota ja niinhän siinä kävi, että jätkä oli joukkueen paras aloittaja. Ei se sitten ihan niin vaikeaa voi olla kun tuossa taannoin hämmästelin.
Henttoselta olen käynyt huutelemassa tason nostoa ja sitä on varmasti tullut. On jo monta kierrosta pelannut hyvää peliä.
Samassa viestissä olin manaillut Valtosen tuomaa lisäarvoa, tai sen puutetta ja onhan sitäkin tullut aika reilu annos.

SaPKolla on nyt ihan oikeasti hyvä joukkue, kun vielä saataisiin Hämäläinen, Wilenius ja Jurgens kuntoon.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Noinkohan Setänen on jo matkalla kohti Turkua...Lassila nimittäin saa bannia enemmän kuin viisi peliä, minusta kymmenenkään ei olisi liikaa. EI siis olisi erityisen yllättävää jos Setänen lähtisi takaisin Turkkuseen vähintään luukkua aukomaan.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Kuka siellä sitten luukkua aikoisi jollei Setänen? Mutta kuten Toverit -ketjuun kirjoitin niin Setäsen on nyt helpompaa palata Turkuun, kun hänellä on pari onnistunutta peliä SapKossa alla. Ja voihan hän päästä jonkun pelin pelaamaankin Tepsissä.
 

Penski

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Hifk, NP#21, Boston Bruins
Setänen pelaa perjantaina Mikkelissä ja on lauantaista eteenpäin Tepsin vahvuudessa. Lähde: Tj Väre kiekko.ita-Savo.fi sivustolla. Itsekkäästi pitää toivoa ettei Lassila saisi pitkää pelikieltoa, vaikkakin teonpuolesta ansaitsisi mielestäni + 5 peliä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Itsekkäästi pitää toivoa ettei Lassila saisi pitkää pelikieltoa, vaikkakin teonpuolesta ansaitsisi mielestäni + 5 peliä.

Itse kun olen omasta mielestäni ennenkaikkea jääkiekon kannattaja niin en keksi mitään syytä toivoa Lassilalle lyhyttä pelikieltoa. SaPKo ei voittanut Hokkia hyvällä maalivahtipelilläkään, enkä muista yhtään ottelua joka oltaisiin hävitty Kälkäjään tai Leskiseen.
Lassilalle mahdollisimman pitkä kielto ja Kälkäjä & Leskinen pelaa sen aikaa. Setänen on tervetullut takaisin jos sitten vielä siltä näyttää.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Samaa mieltä kun Murkula, Toi Lassilan temppu oli senverran ruma että kyllä siitä pitää vähintään 10 peliä napsauttaa. SaPKo ei kaadu Kälkäjään eikä Leskiseen, molemmat ovat hyviä maalivahteja.
Maalintekoa vähän hiontaan ja puolustusta vähän enemmän hiontaan. Niillä eväillä pelataan pudotuspelien kotiedusta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Markka vetoa, Lämsä hankitaan ensi kauden Jukureihin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Markka vetoa, että nyt minäkin muistan, että ollaan hävitty maalivahtiin. Ei siitä sen enempää. Jukureiden voittomaali oli SaPKon kannalta katastrofi, miten hemmetissä puolustaja pyörii kulmassa ja nousee siitä maalintekoon. Tai voisihan se olla mahdollista, mutta kun kukaan ei yrittänyt edes estää sitä. No se tästä pelistä.
Vastaavanlaisilla otteilla, joita SaPKo esitti revanssiviikonlopun 4 viimeisintä erää, kaatuu vielä moni porukka ja pisteitä kerätään ihan mukavasti.
Kangas Kristian ja melkoinen apina niskassa...joku voisi kirjoittaa siitä kohta kirjan. Saatte arvata mihin illan tapahtumaan tämä viittaa?

Kettukangas vs. Tiilikainen. Pitää olla tollo jos peluuttaa Kettukangasta ennen Tiilikaista. Jos (toivottavasti) se Jurgens toipuu pelikuntoon ja Kojo palaa pelikieltojen jälkeen kokoonpanoon niin pakistossa on hyvä kilpailutilanne ja alisuorittajat saadaan lappaa lippispäässä katsomoon.

Kumpulainen jätti pelin lopulla jään kompuroituaan itse ilkeän näköisesti, enkä huomannut palasiko enää ihan lopussa. Toivottavasti ei loukkaantunut tuossa tilanteessa, jossa ei ollut edes osallisena ketään muita.
Eipä tässä muuta kun kohti seuraavia koitoksia. Peli-ilme oli ihan hyvä ja sillä on hyvä jatkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
En muista kirjoittelinko tuolla aiemmin vai puhelinko jollekin, että tämä marraskuu tulee olemaan SaPKolle vaikea. Vielähän tässä on pari peliä jäljellä, mutta nyt on pisteitä marraskuun peleistä 3/12 (tai lisäpisteineen 3/14). Hokki-peliä en nähnyt, mutta Jukureita vastaan pelattiin Mikkelissä kohtuullisesti ja Savonlinnassa hyvin, mutta pisteitä ei tullut. Mikkelissä ei saatua maaliakaan aikaiseksi, mutta päästettiin vain kaksi ja Savonlinnassa valitettavasti kaaduttiin maalivahtipeliin. Tässä on taas aikaa vedellä happea ennen perjantain kierrosta ja viikonlopun Lempäälä-Turku reissua. Sieltä pitäisi vähintään 4 pinnaa tuoda mukana, mutta viimeisimpään Jukurit peliin peilaten 6 on ehdottomasti oltava tavoitteena.
Harmi kun ei ole mitään tietoa josko Hämäläisen Rasmus kohta pääsisi kaukaloon. Jurgenssin kunnosta ei edelleenkään lisätietoa...

Yksi asia mikä pisti silmään SaPKon umpisolmussa olevasta ylivoimasta viikonloppuna. Miksi sitä pelataan ns. yhdellä pyörittäjällä joka ei itse muodosta ollenkaan laukaisun uhkaa tai aja kiekon kanssa sisään jolla saisi neliön pieneksi. Sieltä haetaan kahteen rightin puolen lapaan pitkää onetimer lättyä boxin läpi ja nähdäkseni nuo ovat ainoat pelaajat joilla ylivoimamaali yritetään tehdä. Se mitä minä tästä pelistä ymmärrän, tahtoisi väittää, että tuo on erittäin helposti puolustettavissa. Estetään vain kiekon syöttölinja niihin kahteen lapaan. Pelataanpa se sitten kaarelta tai pohjamiehen kautta niin samoja lapoja tavoitellaan. Pyörittävän pelaajan pitää ehdottomasti itsekin luoda maalintekemisen uhka ja se vaikeuttaa sitten takana olevien pelaajien peittämistä/syöttälinjojen pois pelaamista. Rässy on varmasti fiksumpi mies tässä asiassa kuin minä, mutta heitinpä nyt vaan tälläisen huomion kun ylivoiman tehottomuus lievästi häiritsee.
 

Penski

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Hifk, NP#21, Boston Bruins
Rasmus Hämäläisellä oli ainakin viime viikolla kipsi kädessä kun herraa näin joten ei taida ihan heti pelikunnossa olla.

En muista onko jossakin mainittu mutta Joonas Hyttinen on treenannut jo jonkin aikaa joukkueen mukana jäällä. Tosin vielä punainen - no contact paita päällä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
En muista onko jossakin mainittu mutta Joonas Hyttinen on treenannut jo jonkin aikaa joukkueen mukana jäällä. Tosin vielä punainen - no contact paita päällä.

Jossain taisi olla maininta, että Hyttinen saattaisi Joulun aikoihin liittyä mukaan. Hyttisestä tulee hyvä lisä joukkueeseen ja kun vääntöpelaaminen alkaa niin on monia nyt mukana olevia junnuja kovempi luu siinä hommassa. Jotenkin näkisin, että Hyttinen voisi olla hyvä pelikaveri Lahtelalle.

Muuten, kun olen puhellut siitä, että Markkulalle pitäisi löytää sopiva sentteri niin nyt pari peliä näytti siltä, että Teemu Lämsän kanssa peli kulkee. Kun Lämsä luultavasti jatkaa SaPKossa pidempään niin tuo kaksikko tulee tekemään reilusti lisää pinnoja. Ylipäätään ketjuna Forsströmin kanssa toimi kohtullisen hyvin.

E: ei sitten Hämäläinen ihan kohta pelaa.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
En muista kirjoittelinko tuolla aiemmin vai puhelinko jollekin, että tämä marraskuu tulee olemaan SaPKolle vaikea.

Olen jostain tainnut tästä lukea. Muutenkin marraskuusta joulutaukoon on pelissä hieman suvanto vaihde kaikkien joukkueiden osalta. Tässä vaiheessa on tärkeintä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä ja joulutauon jälkeen aletaan rakentamaan virettä kohti play offeja. Muutenkin minun pelillisessä filosofiassa on tärkeintä kerätä syyskaudella mahdollisimman paljon pisteitä välittämättä, miltä peli näyttää, että play off juna ei kerkeä karkaamaan liian kauaksi.

Otettaessa huomioon SaPKo:n otteluohjelman etenkin marraaskuulta pitää olla tyytyväinen jokaiseen pisteeseen. Ennen joulutaukoa on vielä jäljellä 7 peliä, mistä olisi otettavissa 14 pistettä, mikä on henk koht minimivaatimus. Tosin edellä olemme minun laskelmissani pisteissä, missä mennään play offeihin, mutta kotietuun vaatii ennen joulutaukoa vähintään 11 pistettä.

Jatkoon toivon, että Kumpulainen - Toivanen - Wilenius kootaan taas yhteen, kuten Lempäälässä kolmanteen erään, sillä tarvitsemme tätä ketjua, mikä pystyy yksinään kääntämään pelit meille.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Julkinen salaisuus on tänään varmistettu, kun Joonas Hyttinen palaa SaPKo:on loukkaantumisen ja leikkauksen jälkeen kevääseen 2017 asti ulottuvalla sopimuksella.

Turussa peli oli aikalailla edellisen Turun vierailun toisinto, tosin tällä kertaa olimme enemmän niskanpäällä. Itseasiassa koko Lempäälä - Turku reissu meni edellisen jalanjäljissä: 5 pistettä, Lempäälässä ja voitto, maaliero 9-7.

Viikonlopun onnistujista pakko nostaa Joonas Toivanen (4+0) ja muutenkin Lempäälässä takaisin yhteen koottu Kumpulainen - Toivanen - Wilenius. Jos ketju on kasassa joulutauolle asti niin 6 jäljellä ovassa pelissä tämä kolmikko tulee värkkäämään toistakymmentä maalia.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Olen kirjoittanut useampaankin kertaan maalivehteja puolustelevaa tekstiä, mutta nyt hävittiin jo toinen muuten hyvä kotipeli putkeen tuohon torjuntahommaan. Kälkäjä torjui 14 kertaa varsinaisella peliajalla ja on rehellisyyden nimissä sanottava, että yksi ainoa torjunta oli jokseenkin selkeässä torjunta-asennossa ja hallitusti kiinni otettu. 13 muuta oli jotain aivan erikoista. Lopun ylivoimalla mies "sulki" kiekon mutta eihän sekään osunut edes räpylän alle ja onnekseen tuomari vihelsi pelin siitä huolimatta poikki.
Aivan jokaista laukausta piti jännittää ja syytäkin oli. Näytti jokseenkin jännittävän itsekin, mutta maalivahtina ei pysty pelaaman ellei pää kestä.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Joo, itse en ollut alunperinkään kovin vakuuttunut Kälkäjän työskentelystä, ehkä rankkuja lukuunottamatta. Liikkeessä on suuria puutteita sekä sivuttais- että syvyyssuunnassa. Putoaa polvilleen maaliviivalle, jolloin ylös jää se Tamin kenkälaatikko. Mailapeli tasoa huhhuh ja nyt vielä tuntuu että on itseluottamuskin hävinnyt. Isokokoisena toki peittää paljon laukauksia, mutta usein hävittää kakkoskiekot. Kun vertaa Jukurin eiliseen esitykseen niin olihan siinä melkoinen ero. Taas Tamismi: jos maalivahtipelissä on eroa, paremman maalivahdin joukkue voittaa pelin.

Minusta Leskisellä olisi paremmat mahdollisuudet olla voittava veskari, jos saisi vaan nyt luottoa. Voi olla että useamman pelin tarvitsisi putkeen, että alkaa saada rutiinia. Puutteet on hänelläkin, mutta on kuitenkin liikkuvampi. Setänen on varmaan pedannut jo itselleen loppukaudeksi paikan Tepsissä, mutta joutaiskohan se Georgiev tänne kun Lassila pääsee pannasta? Tai sitten Jamo kehiin...
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Minusta Leskisellä olisi paremmat mahdollisuudet olla voittava veskari, jos saisi vaan nyt luottoa. Voi olla että useamman pelin tarvitsisi putkeen, että alkaa saada rutiinia. Puutteet on hänelläkin, mutta on kuitenkin liikkuvampi. Setänen on varmaan pedannut jo itselleen loppukaudeksi paikan Tepsissä, mutta joutaiskohan se Georgiev tänne kun Lassila pääsee pannasta? Tai sitten Jamo kehiin...

Niin, Leskien on enemmän maalivahti. Hyvä liike, hyvä torjumaan patjoilla ja ennenkaikkea sillä on selkeät torjunta-asennot. Mutta koko...tulee kokonsa takia paljon vastaan ja siiitä syystä sen taakse on erittäin helposti pelattavissa tyhjä maali. Toinen kauhunpaikka on kaikki kaukaa tulevat vedot ylös. Niistähän se pussi aika useesti on Antin takana heilunut. Silti en tuon eilen nähdyn takia olisi enää erityisen herkkä laittamaan Kälkäjää maaliin.
Mitä sitten tulee noihin tepsukan veskareihin tai mihinkään muihinkaan veskareihin niin onhan se nyt selvä asia, että valmennuskin on nähnyt että mihin näitä pelejä nyt hävitään. Tasaisempi, tai jopa hyvä maalivahti tarvitaan, että tästä kaudesta ei sittenkin tule panukakku.

Joukkueessa on muiltaosin laajuutta kun Hyttinen on back ja Hämäläinen sekä Jurgens ovat odotettavissa tammikuussa askiin. Tuon joukkueen taso nousee näillä lisäyksillä ihan reippaan harppauksen.

E: siinä tulee muuten melko kovakin vääntö pelipaikoista, mutta onneksi ei tarvitse itse päättää ketkä pelaa ja ketkä ei. Eiliseen kokoonpanoon kun lisätään hyökkääjät Wacklin, Hämäläinen,Hyttinen ja Lepaus niin ahdasta on.

E: ja tässä tapauksessa pannukakkuna pidän mitalipelien ulkopuolelle jäämistä. Koko joukkue valmennusta myöten on nyt niin kova, että tällä ei saa puolivälieräsarjaa hävitä. Saati sitten jäädä puodotuspeleistä ulos.
 
Viimeksi muokattu:

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Nuohan ne Antin puutteet on. Korvattavissa kuitenkin liikkeellä ja rutiinilla, jota voisi saada jos saisi yrittää. Saattaa olla Jamon käden jälki jo näkyvissä tuossa Leskisen pelaamisessa. Minusta Antti ei edelliskausilla vielä noin paljon tullut vastaan kuin tällä kaudella. Jamohan on itsekin aika lyhyt ja hyvin muistan kun Joensuussa aikoinaan katselin JoKP-KooKoo peliä kun JoKP pakki viritteli lämäriä viivalla, niin Jamo oli rynnännyt vastaan jo melkein B-pisteiden tasalle. Siitä sitten komea hanskatorjunta.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
E: ja tässä tapauksessa pannukakkuna pidän mitalipelien ulkopuolelle jäämistä. Koko joukkue valmennusta myöten on nyt niin kova, että tällä ei saa puolivälieräsarjaa hävitä. Saati sitten jäädä puodotuspeleistä ulos.
Ihan pakko heittää pikku kommenttina oma ajatelma kesä-heinäkuun vaihteesta:
Ensi kauteen tavoitteena tuolla kokoonpanolla ei voi olla muu kuin play off kotiedulla ja välierät.
Muistaako muuten kukaan ollaanko ennen joulutaukoa koskaan oltu Mestiksessä taistelemassa kotiedusta? Tirkkosen vuosina muistan, että pelattiin molemmmat keväät hienosti ja noustiin ekalla kaudella kotietuun ( eikä Sportin ohittaminen ollut kaukana) ja toisella viidenneksi. (Täytyy muistaa K-laserin konkurssi ja Haapakosken Jokipoikien pelaaminen, että play offeissa on pari Jokipojat - SaPKo, eikä Jokipojat - TuTo). Muistaakseeni molemmilla kausilla oltiin ennen joulutaukoa play offien ulkopuolella.

Edelliseen viitaten tarkoitan Tirkkosen kausilla täysiä kausia enkä sitä, millä Tirkkonen tuli pelastamaan SaPKo:n karsintasarjaan säilyttämään sarjapaikan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Nyt taitaa olla minun laskujeni mukaan Lassilan banni lusittu. Setänen tuskin tulee takaisin, sillä niin hyvin on tuolla Tepsukassa tainnut pelata ja tänään muuten aukesi pää aika pahan näköisesti. Vaikea sanoa miten iso vekki tuli nuppiin mutta pahan näköisesti verta losotti. Voi siis olla, että ei pelaa yhtään missään ihan hetkeen.
Itukan liitteestä muuten bonjasin, että Pekkosen miehet tarjoavat taas Peliitat matsiin joululahjan, eli Mertalan Nesteeltä saa lipun noutamalla. Kait sen saa täälläkin jakaa kun se kerran painetussa lehdessäkin oli. Tosin montakos SaPKolaista tämä viesti tavoittaa. Kaikenkaikkiaan meitä kirjoittajia taitaa jatkoajassa olla ihan muutamia.

Mielenkiintoista odotella huomisen Hokki-pelin kokoonpanoja kun saikkumiehiä on palannut...Joko Hyttinen palaa kentällä ja jos palaa niin mitkä ketjut hajoaa ja kenelle sattuu katsomolippu kouraan?
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Eiköhän Setänen ole pian pelikunnossa. Olisi kuulemma voinut hätätapauksessa mennä maalille takaisin tikkauksen jälkeen. Mutta tuskin tänne takaisin enää tulee. Lisäksi Georgiev on yksi Venäjän kolmesta U20 jengin veskasta, joten Tepsillä ei edes ole ylimääräisiä kassareita ennen loppiaista.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Ei liene väärin kommentoida tänne kausiketjuun yksittäisi otteluita kun ei näille omia ketjuja avata, eikä kannatakaan avata kun eivät kiinnosta.
SaPKo oli tänään muuten aneeminen tai väsynyt tai sekä, että. Leskistä saa kiittää ensin yhdestä pisteestä ja sitten toisesta. Koko pelin masentavuutta kuvastaa hyvin SaPKon viimeinen ylivoima noin 50min kohdalla. AIvan saamattoman käsittämättömän sanattoman surkeaa. Eihän tuollaista ole edes naisten 3. divarissa. Siinä oli hyvät saumat mennä johtoon tasoitusmaalin jälkeen, mutta ei saatu laukaustakaan, tarkalleen ottaen taidettu saada edes laukaisupaikka, eikä kiekko kahden minuutin aikaan ollut varmasti puolta minuuttia kauempaa Kiekko-Vantaan alueella.
Yksittäisistä ei viitsi paljon kirjoittaa muuta kuin sen, että Lämsän tulo on tehnyt hyvää Markkulalle ja se kaksikko on nyt hyvässä vireessä.
 

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Tuossapa kopsattuna kiekkoitukasta vastausta liittyen muutamien mikkeliläisten uniin farmiyhteistyöstä SaPKon kanssa ensi kaudella:

SaPKon nykyinen myyntipäällikkö Petri Karppanen on nimitetty SaPKon toimitusjohtajaksi vuoden 2016 alusta lukien.
Nykyinen toimitusjohtaja Pertti Väre siirtyy vastaamaan SaPKon myynnistä apunaan Kalevi Putkonen.
Savonlinnan Pallokerho Oy:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Kutvonen kertoo seuran tiedotteessa myös, ettei SaPKo ole vastannut myöntävästi muutamilta SM-liigaseuroilta saamiinsa yhteistyötarjouksiin.
- SaPKon hallitus on päättänyt, että SaPKo säilyy itsenäisenä savonlinnalaisena jääkiekkoseurana, joka pelaa hyvää Mestis-tason jääkiekkoa ja jonka tunnus tulee aina olemaan Pässi-logo eikä mikään muu. Toki monenlaiseen pelaajayhteistyöhön olemme valmiita niin kuin olemme olleet tähänkin asti, Kutvonen täsmentää.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Kumpulainen - Toivanen - Wilenius. Jos ketju on kasassa joulutauolle asti niin 6 jäljellä ovassa pelissä tämä kolmikko tulee värkkäämään toistakymmentä maalia.

No jäivät pari maalia 10 maalin rajasta minkä annoin, mutta tässä on hyökkäysketju mikä haastaa jo Legion of the Doomin (Essen - Eskelinen - Konsti)

Edit. Tilastoista piti katsoa, että kyseisen kuuden pelin aikana SaPKo teki 19 maalia ja kyseinen kolmikko oli mukana kuudessa (+Kumpulaisen rankkari maali) eli noin kolmannes oli tämän kolmikon käsialaa.

Joulutaolle lähdetään neljänneltä sijalta, mikä on paras sijoitus muistini mukaan koko Mestis-historian aikana. Viimeisimmissä peleissä on ollut havaittavissa, että on lähdetty enemmän keskittymään viisikkopuolustukseen, mistä Peliitat peli oli kirsikka kakun päälle. Välissä tietysti oli Rovaniemellä ensimmäisen erän kyykkäys, mutta isossa kuvassa mitallijuna on raiteillaan, mistä olen jo kesästä asti jauhanut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös