Oijennus

Tappara
Laine muuten pelaa näissä uusissa kokoonpanoissa eri puolella. Paremmin sai tilanteita, kun pelasi oikealla ja Peltola vasemmalla.

Ralph

Ilmaveivipoika tarjoilee poikittaista HPK:n uudelle tähtipakille Martti Järventielle ja Kerholle ylivoimaa erän loppuun.

Waqu

JYP ja Dallas Stars
Janne Tavi laittaa JYPille toisen.
Täysin yhtä maalia ollut, paljon tarvitsee nyt KooKoon pelissä tapahtua, jos pisteistä meinaavat vielä taistella.

Oijennus

Tappara
Onko Lukolla ollut paikkoja toiseen maaliin?

Zamboni

Ilves
Kerhon hyvät otteet johtuu pitkälti siitä, että pistin ykkösen tähän peliin. Tappara pettää mut aina. No onhan tässä aikaa vielä.

Roku

Rauman Lukko
Kuopiossa 40 min takana ja Lukko johtaa 1-0.

Nyt voisi sanoa että "jääkiekko on maalintekopeli" sillä Lukko teki ensimmäisestä hyvästä paikastaan koko pelissä maalin. Vahalahti osui ylivoimalla, ja se on sanottava että tuon maalin jälkeen Lukkokin sai hiukan paremmin juonesta kiinni. KalPan komennossa edelleen mennään jos koko 40-minuuttista tarkastelee.

Vahalahdella oli toinenkin tekopaikka, Gagnonin syötöstä ohjaus osui tolppaan ja tolppaan laukoi ylivoimalla myös KalPan Ruohomaa. KalPan huippupaikkoihin erässä kuuluu myös Lyytisen rankkari, jonka Zapolski torjui joskin kovin onneton oli yrityskin.

Nyt sitten vaan odottelemaan kolmatta erää ja sitä kuinka Lukko tänään onnistuu tuossa johtoaseman pitämisessään.

Ralph

Patrick Holland hukkaa avopaikan, joten edelleen yhden maalin kanssa erätauolle.

mikkoz

Kerho
ei vittu Alankomaat

Oijennus

Tappara
Vahalahti ohjasi tolppaan. Muuten Lukko ei hyökkää oikeastaan lainkaan, tosin ei tarvitsekaan kun KalPa ei maalia tule tekemään.

Eiköhän Lukko vielä toisen ylivoiman saa ja siitä se toinen maali.
Toivotaan näin, koska siinä tapauksessa mulle napsahtaa n. 500€.

psychodad

Lukko, Hal Gill
Totta :D katsot ilmeisesti matsia, niin eikö tulekin semmoset dufva-fiilikset tuosta?

Kylla ma muistan ne JYP ajat jolloin se diesel oli just tuollaista, helvetin kova rutiinitaso ja alyttoman tehokasta pelia vaikka ei olisikaan paras paiva pelillisesti. Ei yllattaisi joku 0-2 voitto.