Miten seuraat Liigaa?

  • 4 431
  • 40

Miten seuraat Liigaa?

  • Hallilla

    Ääniä: 31 25,6%
  • Ruudun kautta rahasyistä

    Ääniä: 4 3,3%
  • Ruudun kautta mukavuussyistä

    Ääniä: 15 12,4%
  • En seuraa Liigaa

    Ääniä: 9 7,4%
  • Hallilla satunnaisesti, muuten Ruudun kautta.

    Ääniä: 37 30,6%
  • Jokin muu, mikä?

    Ääniä: 25 20,7%

  • Äänestäjiä
    121
  • Poll closed .

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Ruudusta katson pääasiassa, kun Hippokselle on hieman matkaa. Kotiseudulla käydessä ja aikataulujen sattuessa yhteen käyn Jyväskylässä katsomassa kaudessa 1-5 peliä nykyään. Raumalla JYPin pelit, sekä silloin tällöin muunkin matsin, kun haluaa nähdä livenä lätkää/saa ilmaisen lipun/kiinnostava matsi jostain muusta syystä.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Muutama Ipan peliä kaudessa hallilla, ja muuten jos jaksaa/kiinnostaa niin netistä löytyy kyllä ilmaisstriimejä Nelonen Pröön lähetyksiin.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Äänestys on toimimaton, koska siinä voi valita vain yhden vaihtoehdon. Koska nuo vaihtoehdot eivät ole toistensa poissulkevia niin tuosta ei saa mitään järkevää tulosta.

Minä olisin valinnut 4 eri vaihtoehtoa.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Keväällä todennäköisesti osuu jostain tiedotusvälineestä silmiin kuka on voittanut mestaruuden.
 

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Nelonen Pro, YLE Puhe ja tekstitv. Aikaisemmin, ennen kanavapaketteja tuli käytyä hallilla useasti, mutta nykyään mukavuudenhalu on vieny voiton. Mielestäni kotisohva on paras paikka seurata mitä tahansa urheilua.

Kuulun siihen ryhmään, joka valittaa huonosta tunnelmasta ja pienistä katsojaluvuista, mutta en itse ole enää valmis kantamaan korteani kekoon.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Uutisten muodossa eri lähteistä ja Urheiluruudun klipeistä. Yle teksti-tv 241 tulee ajoittain katsottua.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Hallilla kaikki KooKoon kotiottelut ja vähintään puolet vierasmatseista. Loput KooKoon matsit ruudusta. Ja niillä kierroksilla kun ei ole KooKoon peliä, ruudusta muiden joukkueiden matseja. Mutta koska voi äänestää vain yhtä vaihtoehtoa, niin ehdottomasti hallilla.
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Kotoa mukavuussyistä vastasin. Se on käytännöllisempää kuin mennä hallille kun pääsee klo 17 töistä.
 

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hallilla aina kun vain on aikataulullisesti mahdollista.

Ruutu.fi on käytössä myös, lähinnä vieraspelejä tulee sieltä seurailtua.
 

Baldrick

Jäsen
Ajoittain luen uutisia. Viime kaudella käynyt kuin yhden harkkamatsin katsomassa ja puolet runkosarjapelistä töllöttimestä. Kaveri hommas liigapaketin, joten pitänee muutama matsi tällä kaudella katsoa, kun kuulemma saa taas taklata. Jos peli vaikuttaa viihdyttävältä, voisi sitä muutaman ottelun käydä sitten paikan päälläkin katsomassa. Ens kuussa tulee ainakin mentyä Kuopioon kattomaan KalPa-JYP-ottelu, katsotaan jääkö siihen livenä katsominen vai onko totta, että peli on sellaista, ettei enää ala väsyttää, kun ottelua katsoo.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Viime kausina olen nähnyt liki jokaisen Ässien peli, välillä paikan päällä, mutta enimmäkseen Ruudusta (URHOTv:stä).

Pekka Virran koutsaaman kauden lopussa oli muutama merkityksetön peli, joita en jaksanut katsella. Tämän kauden alussa en ole kaikkia Ässien pelejä jaksanut katsoa. Lukko- ja JYP-kamppailut vielä menivät, mutta Ilves-kamppailu jäi kesken, samoin KooKoo-ottelu ja SaiPa-matsia en jaksanut edes aloittaa.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viimeiset 16 vuotta käytännössä kaikki kotimatsit paikan päältä. Toki muutaman ulkomaanreissun ja sairastumisen takia sieltä täältä matsi jäänyt välistä. Näillä menneillä kausilla kausikortin olen kuitenkin omistanut vain viidellä kaudella. Syytä en oikein itsekään osaa sanoa.
Nykyään tulee työt järjesteltyä viikkoja etukäteen vain Kärppien sarjaohjelmaa silmällä pitäen. Vierasmatsit taas luonnollisesti Ruutu.fi kautta aina kun siihen on mahdollisuus.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Pari vuotta sitten oli vielä kausari, viime kaudella pari peliä paikanpäältä ja tällä kaudella varmaankin sama, eli pari lähtokohtaisesti kovatasoista ottelua voisi käydä katsomassa. Suurin syy on yleinen mukavuus, hallille menemisessä on vain kaksi hyvää asiaa: 1) tunnelma 2) seuran tukeminen. Ensimmäinenkin vähän riippuu ottelusta, mutta onhan se nyt ihan erilainen fiilis kun näkee paikanpäällä kun vaikkapa kiekko menee maaliin ja katsomo räjähtää kun taas Ruudun kautta katsottuna. Mutta kaikessa muussa Ruutu vie 100-0, hallille kun lähtee niin siinä menee helposti koko ilta (esim. 17.45-21.15), kun taas Ruudun kautta katsottuna ehtii puuhastella vaikka mitä tuon lomassa.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Hallilla satunnaisesti, muuten Ruudun kautta. Tämä siitä syystä, että Poriin pelejä katsomaan on 100km suunta, joten harvemmin tulee lähdettyä muilta kiireiltä. Porissa vielä aikoinaan asuessani tuli kaudessa aina reilu 20 peliä katseltua hallilla.

Telkkarista ei kyllä välity minkäänsortin tunnelma ja muutenkin seuraaminen paljon laimeampaa, kuin hallilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös