JoKP mediassa

  • 74 722
  • 267

flaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Saipa
Tulipahan vaan mieleen, oliko Jokipojat pakotettu/painostettu purkamaan ko. sopimus jääkiekkoliiton taholta sen takia, että "Mestis" oli tehnyt sopimuksen kilpailevan lippumyyjän kanssa, vai ampuiko seura ihan tahallaan omaan jalkaansa? Muistaakseni myös Jukurien peliin sai lippuja FastWayn kautta samaan aikaan kuten Jokipoikien, joten onkohan sielläkin(FastWay vs. Jukurit) vireillä samanlainen juttu?

Ei tätä nyt olisi kaivattu tähän saumaan.
No joo ei olis kyllä, eiköhän noita menoeriä ole muutenkin aivan riittävästi. Mutta hyvä sentään, että saivat kuitenkin kohtuullistettua oikeudessa tuota summaa! 38 000€ kuulostaisi jo kohtalokkaalta.

Koskien tuota kysymystä liekö painostusta vai päätös ampua omaan jalkaan, niin en todellakaan usko jälkimmäiseen! Maalaisjärjellä pääteltynä kallistun hyvin vahvasti seuraaviin johtopäätöksiin:
- Mestis-lisenssin yksi ehto on ollut, että kaikki sarjassa pelaavat joukkueet alkavat myydä liput yhden palveluntarjoajan kautta, joka on Lippupiste
- Epäonnekseen Jokipojilla oli Fastwayn kanssa määräaikainen sopimus, joka nyt oli sitten pakko irtisanoa..
- Jukurit tuntien Toivakka on maksanut Fastwaylle voitelurahat kaikessa hiljaisuudessa, jotenka ei ole tarvinnut käräjöidä
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipoikien fanisivusto Mehtimäkeläinen on valittu vuoden Mestis-mediaksi. Uutinen.

Aikamoisia lukuja kävijöissä on saatu aikaan:

- Kuukauden aikana kävijöitä parhaimmillaan n. 63 000, joista eri käyttäjiä 14 000.

- Paljon kävijöitä Joensuun lisäksi pääkaupunkiseudulta, Mikkelistä, Kouvolasta ja Vaasasta.

- Päättyneellä kaudella Jokipoikien tekemisiä sivustolla seurattiin peräti 49 maasta!

Kaikesta huolimatta parannettavaakin sivustosta löytyy. Toivotaan seuraavaksi Mehtiksen ottavan selvää tulevasta. Vieläkö joensuussa pelataan yleensäkään Mestistä?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipoikien Tj:n haastattelu päivän karjalaisessa. Voisiko joku tuoda antia tännekin kun lehteä ei tule? Kertonut ilmeisesti ainakin että tavoite on saada Jokipojat sellaiseen kuntoon kauteen 2015-2016 mennessä, että voidaan aloitella vakavasti tavoittelemaan liigapaikkaa.

Muusta mediasta, niin hienoa on huomata että seuran nettisivuja kehitetään. Visuaalisesti on tullut jo kehitystä ja kaikki tarpeellinen on hyvin esillä. Maalikoosteita odotellaan kovasti...
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Jokipoikien Tj:n haastattelu päivän karjalaisessa. Voisiko joku tuoda antia tännekin kun lehteä ei tule? Kertonut ilmeisesti ainakin että tavoite on saada Jokipojat sellaiseen kuntoon kauteen 2015-2016 mennessä, että voidaan aloitella vakavasti tavoittelemaan liigapaikkaa.

Siinäpä se oleellinen olikin. Pelaajabudjetti 330k€ ja sen verran on säästössä, että pakki on hankinnassa, mutta muuta ei. Varmaan Porejsin tilanteen mukaan. Sen lisäksi peruskommentit: talouden kanssa hommia ja hän ottaa tuon työn kuten minkä tahansa yrityksen, se on perusajatus, eikä urheilujoukkue. Ihan fiksunoloisia ja päättäväisiä ajatuksia. Näin 60-wee juhlakauden kunniaksi hänen mielestään paras palkinto olisi saada yrityksenä tuloksellinen kausi aikaan. Kahden ekan pelin yleisömäärää laittoi enemmän jatkuvan kesän piikkiin kuin mihinkään muuhun. Niin ja tavoitteena on luonnollisesti voittaa mestaruus, sitten parin kauden jälkeen seuran tulisi olla sellaisessa tilanteessa, että liigapaikkaa voidaan tavoitella kestävästi.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Paikallislehti Karjalan Heili on ilmeisesti ottanut haltuunsa Karjalaisen aikaisemmin omistaman Mehtimäkeläisen. Liekö tuo ollut jo miten pitkään näin.
Samat jutut ei ole enää Karjalaisen paperiversiossa, vaan juttutarjonta on nyt tätä kautta hieman laajempi jos molempien lehtien toimitukset vääntävät juttuja kauden aikaan.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Paikallislehti Karjalan Heili on ilmeisesti ottanut haltuunsa Karjalaisen aikaisemmin omistaman Mehtimäkeläisen. Liekö tuo ollut jo miten pitkään näin.

Tuore prosessi. Huomenna tulee ilmeisesti lisää tietoa tästä.

Jokipojat on ollut kivasti mediassa esillä eri lähteissä. Seuran facebookin seinältä poimimaan ja lukemaan! Jokipojat on myös piristynyt huikeasti sosiaalisessa mediassa ja mm. facebook-sivuilla tykkääjämäärät on ylittänyt jo 6000.

Jokipoikien facebook-sivut
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Fanisivusto mehtimäkeläinen siirtyy Karjalan Heilin alaisuuteen ja tullaan uudistamaan.

Kun monesti on tullut puhetta siitä, että Jokipoikien kannattajia ei näy tällä palstalla, niin syykin on selvä.....

Mehtimakelainen.net tilastoja:
  • Viime kaudella sivustolla 59 000 eri kävijää ja 330 000 käyntikertaa
  • maaliskuussa kaikkien aikojen uusi kuukausittainen ennätys - yli 57 000 käyntikertaa
  • nämä luvut siis kun Jokipojat Suomi-Sarjassa.
Uudistuksista voi lukea, no tietysti - mehtimakelainen.net
 

Hiski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
En ole pitkään aikaan tänne mitään kommentoinut. Pennanen tässä taannoin kärvähti teidän valmentajalle (kuka lieneekin:). Vaikuttaa että aiheesta. Ei minkäänlaista respektiä vastustajalle. Lienee taktiikkaa mutta kun vertaa Karhulan käytökseen niin voisi ajatella jonkinlaista myötähäpeää
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Pennanen tässä taannoin kärvähti teidän valmentajalle (kuka lieneekin:). Vaikuttaa että aiheesta. Ei minkäänlaista respektiä vastustajalle. Lienee taktiikkaa mutta kun vertaa Karhulan käytökseen niin voisi ajatella jonkinlaista myötähäpeää

Mistäs sää nyt niin mieles pahoitit?
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Kyllä nykyorganisaation toimintatapa on täysin eri planeetalta, kuin jokunen vuosi sitten sen näkee jo siitä, kun nuorempi sukupolvi on päivittänyt eri toiminnot tätä päivää vastaavaksi. Yritysyhteistyö kantaa hedelmää ja eilen pääsponsori LVI-Myllerin kanssa järjestetty kiekkokarnevaali houkutteli paikalle 3064 katsojaa. Sieltä niitä uusia kannattajiakin tulee entisten lisäksi lisää, puhumattakaan tempauksen muista kerrannaishyödyistä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipoikien facebookissa hauska Top 5 koppikepposten sarja. Melkein tullut noita katsoessa hymähdettyäkin. Hienosti toteutettu!

#1 Nivusenavaaja Jokipojat - Jokipoikien top5 koppikepposten #1....

#2 Nunchaku Jokipojat - Jokipoikien top5 koppikepposet #2.

#3 Pillipuna Jokipojat - Jokipoikien top5 koppikepposet #3

#4 Jääkainalo https://www.facebook.com/Jokipojat/videos/1717124584967274/

#5 Kutistunut kypärä Jokipojat - Mestiksen runkosarja alkaa perjantaina! Sen...

Edit: lisätty kaikki.
 
Viimeksi muokattu:

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipoikien pj. Jarkko Immonen yrittää herätellä päättäjiä ja edes jotenkin tuoda esille hätää. Toisaalta taustalla saattaa olla tietoa siitä, mitä kenties Liiga suunnittelee tai ehdottelee.

Jarkko Immosen avoin kirje: "Suljettu Liiga suistaa suomalaisen jääkiekkoilun suohon" | Jokipojat edustus | Mestis

Hienosti Jokipoikien kannattajat lähti tukemaan ja levittämään tuota ja uutiskynnys ylittyi valtakunnallisesti. Eiköhän viesti tavoittanut kohteensa ja jäädään odottelemaan vastinetta, vaikkakin sen sisältö lienee jo kaikille ennestään selvää:

Mestis-seuran pomolta hätähuuto: ”Suljettu Liiga suistaa Suomi-kiekon suohon”

Mestis-johtajan kova tilitys: Suljettu SM-liiga näivettää Mestiksen ja uhkaa Leijoniakin | Yle Urheilu | yle.fi

"Suljettu liiga suistaa Suomi-kiekon suohon" – seurapomo ravistelee päättäjiä hereille kirjeellään - SM-liiga - Jääkiekko - Sport - MTV.fi
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Jokipoikien fanisaitti mehtimäkeläinen (mehtimakelainen.net) lopettaa toimintansa mutta aktiivit on pistäneet uutta korvaajaa pystyyn. Tuo uutukainen on avautumassa lähipäivinä.

Hieno homma. Jos sinne tulee keskustelut sun muut niin täytynee käydä rekkaamassa.
 

Nurmiovaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat
Hieno on kyllä tuo uusi sivusto, melkein jopa parempi kuin Mehtimäkeläinen. Saa nähdä miten lähtee pyörimään.
 
Laittakaas linkki uusista sivuista, niin pääsee helposti hailemaan. Mehtimäkeläinen oli hyvä sivusto, jos uutukainen paremmaksi pistää, niin vuoden Mestis-media on varma.

Edit. löytyihän tuo sivusto aikaisemmasta viestistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös