Andy Bernard alkaa muuten olemaan aika tuttu näky Kouvolassa.. Viimeisen 3 kauden aikana on tainnut edustaa 5 eri joukkuetta Sumulaaksossa..?

Yläparvella oli kameramies, joten jonkinlainen kooste ehkä on jossain joskus saatavilla.

teroz

KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ihan viihdyttävä peli ja tapahtuma kesähöntsän kriteereillä. KooKoon ilme oli pirteä ja maalipaikkoja oli paljon, enemmän kuin Ässillä. KooKoo oli kaikkiaan positiivinen ilmestys, tässä ei ollut missään vaiheessa mitään 0-6 riskiä ja voi jopa sanoa, että KooKoo oli pelissä vahvempi joukkue - ehkä ensimmäsien erän ensimmäistä puolikasta lukuunottamatta. Ässät oli liikenteessä aika Diesel-jaloilla - kuten kesään kuuluukin. Mutta viisikko näytti pelaavan ihan hyvin yhteen ja ei tullut sellaista kuvaa, että joukkue olisi pelannut täyteen kykyynsä - toisaalta tätä kuvaa ei tullut KooKoon osaltakaan. Ässien näkyvimmät olivat Ben-Amour ja Bernard. Bernard oli todella vakuuttava, ei hätiköinyt tai pomputellut ja oli varma kiekkojen kanssa - Järvenpää taas pomputteli jonkun verran. Mukaan Bernardille mahtui myös muutama paraatipelastus ja omaan silmään pelasi myös järkevästi mennessään jäihin. Ässillä on kyllä kova maalivahtikaksikko.

KooKoon positiivisemmat ilmestykset olivat Rajala, Pelli ja Kangasmäki. Rajalalla oli erittäin hyvä liike ja hän kipparoi KooKoon parasta kenttää, Mestis-kenttä aiheutti eniten vaarallisia tilanteita Ässien päässä - myös muut ketjun lenkit pelasivat hyvän pelin. Pelli on kyllä positiivinen yllätys, pelaa fiksusti ja vältää virheitä - Koponen ja Västilä jäivät kauas taakse. Puolustuksessa oli muutenkin KooKoolla jonkun verran ruostetta ilmassa, varsinkin pelin alussa. Tulivoimaa tuossa pakistossa ei tunnu juurikaan olevan, joten ihmettelin miksei sitä Julkusta näkynyt viivassa ylivoimalla - jos rooliksi jää vain 5-5 pelissä nelosen työmyyränä toimiminen, niin siinä on Jullella haastava kausi edessä. Nelosessa Kangasmäki näytti olevan hyvässä vireessä, putki kulki ja fyysinen peli oli oikein mallikasta. Onnistujia olisi kyllä mainittavaksi paljonkin - erityisesti hyökkäyksestä. Esimerkiksi Alikoski oli oikein hyvä, teki juuri sitä mihin hänet on hankittukin. Vaikka hyökkäys ja hyökkäyksiin lähdöt toimivat hyvin, niin tehottomuutta tuossa hieman oli ilmassa, mutta toisaalta kuten todettu niin Bernard oli todella hyvä.

edit: Lammassaarelta myös kohtuullisen hyvä peli ja hieno maali, hyvä veto. Mutta vaikea sanoa mihin tryout kantaa, 5-5 pelissä pitäisi vielä vähän tehdä enemmän. Chef Watkins ei taas vakuuttanut tämän pelin osalta.

Viimeksi muokattu:
KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
Maalinteko takkuaa edelleen vaikka jo 1.erässä oli laskujeni mukaan 4 hyvää maalipaikkaa. Sentterit riittää kyllä, mutta riittävän laadukasta maalintekovoimaa ei ole laidoilla edes kahteen ketjuun. Liigan ja Mestiksen välillä on paljon suuria eroja, mutta ehkä selkein on tuo maalivahtipeli. KooKoo on nyt pelannut kahta liigatason hyvää 1-veskaria ja yhtä 2-veskaria vastaan yhteensä kolme ottelua joissa on tehty yksi maali. Ihan näin esimerkkinä jos Ässien maalilla olisi ollut meidän Cloutier taikka Rämön Mikko, tai joku muu Mestistason veskari, niin kiekko olisi kauhottu maalista 5-6 kertaa. Nyt mm. näkee Anthony Guttigin olevan surkea viimeisteljä maalipaikoista. Malinen on tainnut joka pelissä tarjoilla tyhjää maalia ranskikselle, mutta Liigatason vahdit nollaavat tylysti illasta toiseen. Maliselle tarvitaan oikeasti pikkaisen paremmat laiturit kuin Guttig ja Hyvärinen, koska siihen meillä ei ole varaa jos Malisen pelihuumori alkaa hiipua kun mistään ei laiteta sisään.

3. erässä näkyi Mattilankin paine voittaa peli kun Green tahkosi 5-3 alivoimaa, ja minuutin jälkeen tulleella pelikatkolla mies jätettiin vielä kentälle. Okei, KooKoo tarvitsee Greeniltä suurempia minuutteja kuin Tapparassa, mutta onko tälläisessä kuormassa järkeä, varsinkaan kun kyseessä on vaan harkkamatsi?

KooKoon paras jakso 5vs5 pelissä oli ehdottomasti 3.erän ensimmäiset 6-7 minuuttia, jossa peli oikeasti virtaili KooKoolle. Tästä suuri ansio hyvin toimineelle 1-4 trapille, joka aiheutti Ässille keskialueen kiekonmenetyksiä ja tuli paljon päätyynheittoja, jotka KooKoon pakit saivat kohtuu vaivatta haettua haltuunsa.

Loppuun vielä muutama pelaajapalaute hyvästä ja pahasta:

-Rajala oli hyvä varsinkin ensimmäisessä erässä, mutta pelin loppua kohti häipyi hieman kuvasta. Kokonaisuutena jäi kuitenkin hyvä maku ja eniten tulee olemaan esillä ylivoimilla.
-Alikoski yllätti muutaman kerran kiekon kanssa.
-Hyvärinen on ihan fyysinen jätkä, mutta pelipaikan pitää löytyä vähän alemmista kentistä.
-Malinen alkaa tekemään pisteitä heti kun saa kyvykkäämmät laiturit.
-Green on jäätävä aloittaja ja raatoi kovat minuutit (liian kovat pitkässä juoksussa???)