NHL-joukkueesi prospect-kokoonpano

  • 39 058
  • 100

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Baby Blackhawks summer 2015
Tämä kokoonpano on kasattu niistä pelaajista, jotka ovat lähimpänä murtautua Blackhawksin kokoonpanoon.

Ajankuluksi heitän myös ilmoille oman kokoonpanon, mutta yritän hahmottaa kokoonpanossa myös tuota potentiaalia.

Nämä nimet katson jo prospect-vaiheen ohittaneiksi.
David Rundblad, D (104. 4+19=23)
Jeremy Morin, W (82. 10+12=22)
Viktor Tikhonov, C/W (61. 8+8=16)
Teuvo Teräväinen, C/W (37. 4+5=9)
Marko Dano, C/W (35. 8+13=21)
Trevor van Riemsdyk, D (18. 0+1=1) (ilman loukkaantumista 25 ottelun raja olisi mennyt rikki viime kaudella)
Artemi Panarin, W (0. 0+0=0) (23, FA)

Näin tehdään!



Heh. Aika vituralleen on ennustukset menneet, mutta vaikea on nuorten kehittymistä ennustaa. Tuli aikoinaan toivottua kovasti Kyle Beachista ykkösketjun ilkeää laituria Toewsin ja Kanen rinnalle, mutta kaverin kasetti oli juuri niin jumissa kuin ennalta annettiin ymmärtää. Ykkösvaraus, joka ei saanut pelata peliäkään NHL:n puolella kertoo jo aika paljon. Fyysisiä ominaisuuksia huipulle oli kyllä, mutta henkisiä ei lainkaan. Laitetaan uusi arpa ilmoille ja palataan taas parin vuoden päästä laskemaan huteja:

Garret Ross - Nick Schmaltz - Ryan Hartman
Fredrik Olofsson - Philip Danault - Mark McNeill
Graham Knott - John Hayden - Kyle Baun
Beau Starrett - Tyler Motte - Roy Radke

Gustav Forsling - Ville Pokka
Erik Gustafsson - Luc Snuggerud
Robin Norell - Dillon Fournier
Sam Jardine

Matt Tomkins
Ivan Nalimov

Eli tuossa on oma näkemykseni/arvaukseni potentiaalin ja tulevaisuuden NHL-uran mahdollisesti saavuttavista kokoonpanon muodossa. Osa ei varmasti pelaa peliäkään NHL:n puolella, osalle AHL voi jo osoittautua seinäksi ja listan ulkopuolelta todennäköisesti nousee nimiä. John Haydenistä toivon kehittyvän käyttökelpoisen pelaajan Blackhawksille. Sama juttu Beau Starrettin kohdalla, mutta viime kausi meni penkin alle loukkaantumisten takia joten nähtäväksi jää kuinka paljon yksi vuosi antaa muille tasoitusta tässä vaiheessa uraa.

edit. Kun tuota omaa tai lunden listaa tiirailee, niin ei tuolta kovin montaa kärkiketjujen potentiaalin omaavaa nuorukaista löydy. Toki sitten löytyy mm. Teräväistä, Panarinia ja Danoa, että sikäli mitenkään synkkä tilanne hyökkäyksen suhteen ei ole. Stephen Johnsin ja Michael Paliottan menetysten jälkeen puolustus näyttäytyy kyllä kovin heppoiselta. Saas nähdä onko Bowmanilla kiinnostusta ja yritystä saada Islandersin jäämistöstä Illinoisin poika Robbie Russo Chicagon altaisiin. Russo tehtaili mukavasti pisteitä Notre Damen yliopistojoukkueelle ja tuli valituksi NCAA:n tähdistöihin. Olen ymmärtänyt, että Islanders ei tee sopimusta hänen kanssaan ja Russo olisi sitten vapaata riistaa elokuussa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös