Jatkoajan rippituoli – ketju anteeksipyynnöille

  • 8 826
  • 35

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Tässä kun on tullut elämän mittaan tehtyä yhtä sun toista synnillistä, ajattelin perustaa ihan oman ketjun näille mieltä painaville väärinteoille. Tänne voi siis vuodattaa pahoja tekojaan lähes anonyymisti ja samalla kenties saada hengenheimolaisilta virtuaalisen synninpäästön.

Idea ketjulle sikisi törttöilessäni eilen pölkupyörällä liikenteessä aiheuttaen saman päivän aikana kahdet äkkijarrutukset autoille. Oli aika noloa pyöräillä heidän edestään kun ratin takana kuskeilla hakkasi pulssi lähempänä kahtasataa. Tosin tuo yksi meni osittain myös ajajan piikkiin kun eleillään antoi ymmärtää päästävänsä minut suojatien yli.

Eli, pyydän mitä nöyrimmin anteeksi näiltä kahdelta autoilijalta, jotka joutuivat holtittomuuteni vuoksi äkkiarvaattomaan tilanteeseen liikenteessä. Lupaan parantaa tapani ja vaalia teidän nopean reagoinnin pelastamaa terveyttäni jatkossa entistä paremmin.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Ala- ja yläasteella olin aika mulkku muutamille ihmisille. Olin myös koulukiusaaja, mikä nykyään hävettää ja kaduttaa todella paljon. Anteeksi pyydän jos koskaan kyseiseen jätkään enää törmään.

Edit. Kyllä mä itse asiassa uskon anteeksiantoon ja sen merkityksellisyyteen.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Tulee mieleen vaan kaikenlaisia pieniä paheita.

Voisi pyytää anteeksi entisiltä naapureilta, että olen joskus kiduttanut teidän korvianne soittamalla lujaa esim. kaikenlaista musiikkia Sleepy Sleepersin, Kummelin, Scooterin ja jopa Nylon Beatin tuotannon väliltä.

Osa näistä rikkeistä tapahtui vesiselvänä ja osa alkoholin vaikutuksen alaisena, joten pahoitteluni vielä kerran.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Itselläni on sen verran paljon anteeksipyydettävää, että ei jaksa kirjoittaa. Mielestäni tähän ketjuun kuitenkin pitäisi ilmestyä seuraava teksti:

"Anteeksi, että olin Patrik Laineen matkassa Ivan Hlinkan muistoturnauksessa.
Terveisin, Mike Sierra"
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olin ala-asteella opettajien lellikki, jossain vaiheessa jopa joku luotto-oppilas (HUOM! EI KIELIKELLO), vähän niinkuin luottovanki tai rauhanvälittäjä. Kerran kuitenkin tönäisin yhtä häirikköoppilasta juoma-automaatilla takaapäin niin että hampaat otti osumaa ja häirikölle tuli terveyskeskuskeikka. Opettajalle meni kuitenkin täydestä että uhri oli horjahtanut ihan itsekseen. Se olin minä, sori Jari-Pekka.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ai hitto, olisiko sitten tullut kolahduksen mukana myös hurahdus? Voi olla hyväkin asia.

Jotain häikkää siinä kävi, eikös tämä sama Jari-Pekka ole se yksilö joka joskus muinoin katsoi olevan aiheellista tussata Ruotsin prinsessa Madeleinen tissivako piiloon kun se sattui jommankumman Ilta-Pulun lööpissä töröttämään.

Hullu.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Ja kyseinen imperiumi menestyy jopa myymättä bisseä, siideriä tai lonkera. Jari-Pekka on näet uskis eikä ole ottanut alkoholijuomia myyntivalikoimiinsa.

Ei sen paremmin röökiä. Tästä tietämättömänä pysähdyin kerran Savon matkallani poimimaan Hankasalmen yksiköstä iltaoluet ja -savut matkaan ja ilman jäin. Onneksi matkailukeitaan levyhyllystä löytyi roppakaupalla rauhoittavaa hengellistä musiikkia, jonka avulla sain karistettua moiset paheet mielestäni.

Olen siis pahoillani, Jari-Pekka, että ajattelin johtamastasi imperiumista hetken pahasti. Onneksi muu tarjolle laittamasi valikoima korjasi tilanteen nopeasti.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Jotain häikkää siinä kävi, eikös tämä sama Jari-Pekka ole se yksilö joka joskus muinoin katsoi olevan aiheellista tussata Ruotsin prinsessa Madeleinen tissivako piiloon kun se sattui jommankumman Ilta-Pulun lööpissä töröttämään.

Hullu.

Onpas tuo kumma uskis, kun ei ole Raamattuaan edes lukenut. Tai no, aika harva taitaa olla, sieltähän poimitaan vain parhaat palat omaa agendaa tukemaan. Minä en ole uskonmiehiä, mutta sen verran olen bibliaa lukenut, että Korkea Veisu kuuluu suosikkeihini. Saisi Jari-Pekkakin sitä lukea ennen kuin tissivakoja sensuroi:

Sinun rintasi ovat kuin kaksi nuorta peuraa, kuin gasellin kaksoiset, jotka käyvät laitumella liljain keskellä.
(Korkea veisu 4:5)


Sinun povesi on ympyriäinen malja, josta sekoviini älköön puuttuko; sinun uumasi on nisukeko, liljojen ympäröimä.
Sinun rintasi ovat kuin kaksi nuorta peuraa, kuin gasellin kaksoiset.
(Korkea Veisu 7:2-3)

Sinun vartesi on kuin palmupuu, ja sinun rintasi niinkuin rypäleet.
Minä ajattelin: nousen palmupuuhun, tartun sen oksiin; olkoot silloin rintasi niinkuin viinirypäleet ja henkesi tuoksu kuin omenain tuoksu.

(Korkea Veisu 7:8)

Minä olen muuri, ja rintani ovat kuin tornit; vaan nyt olen hänen silmissään niinkuin antautuvainen.
(Korkea Veisu 8:10)

Kyllä nyt on Jari-Pekalla jäänyt pahasti väliin kaikki olennaisimmat pointit Raamatusta. Ei taitaisi Korkean Veisun runoillut kaveri sensuroida yhtään ainutta tissivakoa mistään, päin vastoin. Rankka tissifetissi peuroineen ja gaselleineen, mutta sehän passaa.

Biblical Boobies -sivusto vain pystyyn ja Jari-Pekalle sinne kanta-asiakkuus, niin oppii olennaisimmat uskonasiat.
 
Anteeksi, Isä, olen tehnyt syntiä. Kasassahan on perkele koko kymmenen käskyn värisuora.

1. En pidä sinua jumalanani. Mutta muita jumalia minulla on, kuten esim. Petteri Sihvonen.
2. Taisin juuri käyttää jumalan nimeä väärin kutsuessani Petteri Sihvosta jumalaksi?
3. Kyllä valitettavasti on pari viikkoa tullut treenattua ilman lepopäiviä. Mutta ei hätää, ensi viikkoa seuraa kevyt viikko!
4. Olen joskus ollut niinkin hölmö, etten ole aina kunnioittanut isääni ja äitiäni
5. Tapan jatkuvasti. Pidetäänkö kuitenkin lieventävänä asianhaarana, jos ei tapa ihmisiä, eikä muitakaan nisäkkäitä? Toivottavasti Isän tulkinta on armollinen.
7. Anteeksi, Isä, olen varastanut useasti. Noniin, nytpä nekin on sitten anteeksi annettu.
8. Varmasti joskus tullut lipsautettua, SORI!
9. - ,, -
10. On tullut kiksautettua, pahoittelen. Mutta nytpä on sekin sitten anteeksi annettu. Ihan kiva kun ei tartte päin naamaa näitä hoitaa. Sitäpaitsi, vieläkin enemmän kuin lähimmäisen puolisoa on tullut himoittua puolison lähimmäistä, mutta se ei tainnutkaan olla syntiä?
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Pidan seuraavat 2 viikkoa lomaa, jolloin tulemme kaverin kanssa kayttaytymaan varsin kyseenalaiseen tyyliin, ympari USAta. Reissun kun aloittaa Vegasista, tietaa mita tuleman pitaa... Anteeksi jo tassa vaiheessa!
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Biblical Boobies -sivusto vain pystyyn ja Jari-Pekalle sinne kanta-asiakkuus, niin oppii olennaisimmat uskonasiat.
Anteeksi, että googletin tuon Biblical Boobies, luultavasti olettaen tai toivoen että sellainen olisi jo tehtynä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Mutta toisaalta Jari-Pekka pitää putiikkiaan auki herran sapattina (tänäänkin) käsittääkseni. Ainakin muistelisin tuolla käyneeni joskus vuosi sitten sunnuntakina syöpittelemässä (joko hesessä tai mäkkärissä, kumpi siellä nyt onkaan). Siinä ei taivahan portilla lämmitä kortonkien myyntikielto kun rahanvaihtajat ja muut filistealaiset vaan huorin tekevät temppelin tuulikaapissa.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Ala- ja yläasteella olin aika mulkku muutamille ihmisille. Olin myös koulukiusaaja, mikä nykyään hävettää ja kaduttaa todella paljon. Anteeksi pyydän jos koskaan kyseiseen jätkään enää törmään.
Tästä tulikin mieleen oma synkkä hetkeni ala-asteella.

Meillä oli viidennellä luokalla yksi tyttö, joka paitsi kasvatti itselleen ensimmäisenä TISSIT mutta samassa paketissa tuli sitten infernaalinen hienhaju ja melko roisi aknekin. Kun tyttö ei lisäksi ollut niitä luokan suosituimpia vaan pikemmin sellainen hiljainen ja helposti kiusattava hissukka, niin se paketti yhdistettynä eläimelliseen ödööriin ja finneihin inspiroivat luokan verbaaliakrobaatteja jos minkälaiseen pilkanheittoon. Noh, välitunnilta palatessani tämä tyttö oli vielä käytävällä laittamassa ulkovaatteita naulakoon, niin jostain syystä teki mieleni nälviä tätä naisenalkua kuta kuinkin näin: "Hei L, käyttäsit Clearasiliä, senkin haisuli!"

Jostain syystä tämä tapahtuma jäi mieleeni, kun en muutoin ollut lainkaan kiusaajatyyppiä ja sain toki itsekin vuosien saatossa osani kiusaajaköörin ilkeilyistä. Mutta tuossa tapauksessa tuli oltua totaalinen kusipääpaskiainen. Itse asiassa muistan vielä, kuinka luokkamme ns. prom queen tuli yllättäen tämän nälvityn tytön puolelle ja totesi, ettei Clearasil edes auta mitään, joten voisin olla hiljaa. Mahtoi kuitenkin haisevasta tissitytöstä tuntua pahalta, kun myös luokan low end-sektorin edustajakin koki oikeudekseen haukkua ulkonäköä.

Että sellaista. Long story short, pyydän Sinulta tyttö L suuresti anteeksi tätä yksittäistä kilahdustani ja toivon, että olet päässyt tästä ja muista kymmenistä samankaltaisista tilanteista henkisesti yli. Mikäli joskus tapaamme kasvokkain, ja vaikket tapausta muistaisikaan, lupaan pyytää tekoani anteeksi.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Anteeksi, että googletin tuon Biblical Boobies, luultavasti olettaen tai toivoen että sellainen olisi jo tehtynä.

Voisi pistää pystyyn, siis joku jolla siihen tietotaitoa ja pornomalleja riittäisi.

* Näe Lotin nussivan tyttäriään! Ensimmäinen insesti-isi!
* Nooa veti perskännit ja sammui - poika kuvasi isästään alastonkuvia. Katso kuvat!
* Salomen seitsemän hunnun tanssi - jos ei kanki nouse, niin pään saa lyödä poikki, vannoi Johannes Kastaja!
* Seksiä ja väkivaltaa! Judith nussi Holofernestä, löi pään irti miekalla!
* Eeva ja Aatami - näin menetettiin Paratiisin viattomuus, lähikuvat aktista!
* Korkea veisu -elokuva pian teattereissa - tissejä, tissejä, tissejä! Ja persettä.

EDIT: Pyydän joltakulta, en tiedä keneltä mutten ainakaan uskovaisilta anteeksi, että uskovaiset Jari-Pekat ovat niin valikoivan typeriä, että sensuroivat tissivakoja kun Raamattukin on tulvillaan pornoa, väkivaltaa ja tissifetissiä. Uskis-Jaripekkojen pitäisi itse asiassa pyytää meiltä kaikilta anteeksi ja pistää Jallut myyntiin joka toimipisteeseensä.

Pyydän anteeksi toki myös tämän ketjun lievää derailaamista, mutta aihe on tärkeä.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Nöyrät anteeksipyynnöt lähtee täältä päästä viikko takaperin pelatun JYP-Kärpät-pelin tuomarille näin Jatkoajan kautta. Myönnän olevani idiootti joka huuti tuomaria "nuijaksi", kun Pihlman sai 2+2 jäähyn korkeasta mailasta. Tilanne oli vaan niin epäselvä omiin silmiini.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Anteeksi naiselle, jolle mutisin suhteellisen töykeän vastauksen hänen ilmoittaessaan itsensä ja miehensä olevan edelleen tekemässä ylätaljassa, kun yritin mennä laitteeseen sarjatauollanne. Et varmaan nähnyt, että miehesi kysyi minulta ensimmäisen sarjani jälkeen, voiko tehdä välissä, mihin tietysti myönsin luvan.

Vastaus johtui vitutuksen, väsymyksen ja turhautumisen yhdistelmästä. Toivottavasti vietät antoisia hetkiä salilla jatkossa!
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Uskonnollislähtöisen toiminnan voisi pitää poissa Suomen suurimman keskustelupalstan yleisluonteisesta ketjusta. Tähänkin kuluvat (voima)varat pitäisi käyttää paremmin.

Potkaisin monta kertaa jalkani paikkoihin x, y, z, anteeksi jalkani.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ostin Lauri Tähkän levyn. Kolmella eurolla lahjaksi. Anteeksi.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En väitä, että paska tuoksuisi koskaan virkistävän raikkaalle… mutta olin junassa maanantaina.

Viikonloppu oli kohtuullisen kirkas, ainakin juomien suhteen. Ruokana oli grillitavaraa, mallia: texmex ja valtavasti puolikkaina paahdettuja valkosipuleja.
Jouduin jo aamusta hyppäämään junaan ja puolenpäivän tietämillä tuntuu, että räjähdän. Onneksi vessaan ei ollut jono ja todellakin räjähdin. Ilman pönttöä skeidaa olisi ollut seinillä, katossa, rikkoontuneissa ikkunoissa ja ohi kiitävissä puissa. Kaikkialle sinkoileva paska olisi voinut aiheuttaa ulkopuolisille pysyviä kudosvaurioita. Olin kuin unohdettu, kaunainen maamiina, joka oli päättänyt aiheuttaa tuhoja ympärilleen.

Kymmenen sekunnin kuluttua homma oli hoidettu ja käsienpesun kautta ulos.
Mutta se haju! Anisviinan jalostamat grillatut valkosipulit höystettynä meksikolaismausteilla. Sanotaan, että oman skeidiksen hajulle on immuuni, mutta se ei todellakaan pidä paikkaansa. Paljaana olleita ihonkohtia kirveli.
Pakenin paikalta, mutta oven takana oli jonoa. Veskiin menevä harmaantunut kaveri oli kuin seinään juossut, silmät laajenivat upeasti.

Kasvissyöjien paska ei juurikaan haise, mutta meillä lihansyöjillä homma taitaa olla eri.
M.O.T.

Häröedit.
 
Viimeksi muokattu:

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Anteeksi, kun kerroin julkisesti, ettei eräs eksäntapaiseni oikein osannut ajaa pillunkarvojaan ja tulin kertoneeksi muutaman muunkin asian. Mutta pitikö olla sellanen huora!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös