Detroit Red Wings 2015–2016

  • 306 189
  • 1 028

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Onkos niin että noin puolet ensi kauden joukkueesta on pelannut Blashillin alaisuudessa AHL:ssa? Tatar, Nyqvist, Sheahan, Ouellet, Jurco, Mrazek, Glendening, Smith, DeKeyser ja Andersson. Sitten vielä Pulkkinen ja Ferraro. Eli tuttu valmentaja monelle.
Kyllä, ja lisäksi NHL:n puolelta Blashillin apuvalmentajakaudella 2011-12 Wingsissä pelasi Howard, Ericsson, Kindl, Kronwall, Quincey, Abdelkader, Datsyuk, Franzen, Zetterberg, Miller ja Helm. Lisäksi Gustavsson ja Weiss on ainakin käynyt stinteillä AHL:ssä viimeisen kolmen kauden aikana.

Toisinpäin siis: Päättyvän kauden Wingsistä Blashillin alaisuudessa EI ole pelannut viime kauden treidirajalla hankitut Marek Zidlicky ja Erik Cole. Tuttua porukkaa siis :)
 

glovedropper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, JYP, Griffins, Hitmen, Jokerit
Holland edelleen luottaa Howardiin, itse olisin kysellyt mahdollisia ottajia ja sitä kautta mahdollista treidiä. Toisaalta taas tämä kiteyttää tilanteen melko hyvin:

“To me, it’s a two-goalie league. I’ve got to have two goalies. When I look at the combined salary cap of the two, Jimmy’s $5.3 (million) and Mrazek is $737,500, they add up to $6 million. When you look at what we put into goal in relation to our 29 competitors, we’re probably middle of the pack. There are some teams that have $8-9 million (invested) in goal. So I think we’ve got a nice 1-2 punch. I think we’re going to have a motivated guy in Jimmy Howard and I think we’re going to have a motivated guy in Petr Mrazek. So I think we’re going to have a good 1-2 punch.”

http://redwings.nhl.com/club/news.htm?id=770466&navid=DL|DET|home

Ainahan voi jossitella, että mitä jos Howard floppaa ja koko kauden vastuu sysätään Mrazekin niskaan? Kestääkö vielä tuollaista painetta? Kaksijakoiset fiilikset Howardista. Nähtänee sitten ensi kaudella mitä tapahtuu.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Kaksijakoiset fiilikset Howardista.

Aika vaikea varmaan löytää ketään NHL:ää seuraavaa, joka olisi mitenkään erityisen varma Howardin suoritustasosta, että tuskin olet fiiliksinesi yksin. Hyvänä päivänä hyvä, huonona surkea. Itse toivon, että Mrazek lopettaa ylipelaamisensa ja vie ykkösveskan paikan ja että "joku edmonton" treidaa Howardin. Toivon toki myös lottovoittoa.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Dallasin ketjussa M10 tiesi kertoa Nillin kartoittavan uutta ykkösveskaria Lehtosen tilalle. Nillin historian tuntien, kuinka utopiaa olisi vaihtokaupan Lehtosen ja Howardin toteutuminen? Itse pitäisin Lehtosen vielä, mutta hiekka alkaa kyllä Kärpän Stars-tiimalasista loppumaan. Tosin ei tuon Stars-pakiston takana pelaaminenkaan ole ollut mitään herkkua viime kausina..
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Dallasin ketjussa M10 tiesi kertoa Nillin kartoittavan uutta ykkösveskaria Lehtosen tilalle. Nillin historian tuntien, kuinka utopiaa olisi vaihtokaupan Lehtosen ja Howardin toteutuminen? Itse pitäisin Lehtosen vielä, mutta hiekka alkaa kyllä Kärpän Stars-tiimalasista loppumaan. Tosin ei tuon Stars-pakiston takana pelaaminenkaan ole ollut mitään herkkua viime kausina..

Mielenkiintoinen ajatus. Lehtonen kyllä kelpaisi ihan hyvin Howardin saappaisiin, koska soppari on lyhyt ja se loppuisi sopivasti Mrazekin sopimustilanteeseen nähden. Howardin lisävuodet tulevat Red Wingsille jossain vaiheessa aiheuttamaan treidipainetta, ellei sitten joku laajennusjoukkue tule 1-2 vuoden sisään ja nappaa miestä, poistaen tämän sopparipaineen. Ja oletuksena siis, että Mrazek on siinä vaiheessa jo kiistaton ja valmis startteri.

Howardin NMC loppui käsittääkseni tähän 2014-15 kauteen ja jatkuu siitä partial NTC:nä. Muistaakseni edesmenneessä Capgeekissä oli maininta, että siinä partial NTC:ssä voi tehdä 8 joukkueen listan johon ei halua tulla treidatuksi.
 
Viimeksi muokattu:

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Kiitos vastauksesta. Jäämme innolla seuraamaan mitä Nill ja Holland kenties saavat aikaiseksi. Cam Wardillakin saattaa olla oma roolinsa kesän markkinoilla, hänellä alkaa viimeinen kausi sopimuksestaan Hurricanesin kanssa.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Luet siis Sir Penttiä alistavaa paskalehteä, ja sait minut tuomaan klikkauksen tuolle illuminatille. Teitkö tilauksen postikortilla?

Ei riskiä että totuus unohtuisi. Ei kiinnosta missä kunnossa kaupunki on, enemmän se lätkäseura siellä. Ihmettelen aina kun tullaan breaking newsiä kertomaan, kuinka kaupunki on raunioina. On parempiakin keinoja päästä ihon alle niin halutessaan.
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Onhan tuo kaupunki ollut rappiolla jo monta kymmentä vuotta. Jo Detroitin kultavuosina. Huono provo.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Onhan tuo kaupunki ollut rappiolla jo monta kymmentä vuotta. Jo Detroitin kultavuosina. Huono provo.

Oikeasti Detroitissa ei ole enää rikollisuutta, koska RoboCop laittoi kaiken maailman Clarence Boddikerit kuriin jo kaksi vuosikymmentä sitten.

***

Valmentajakuviota:

Red Wings hopeful Tony Granato will return as assistant coach as staff will be finalized this week | MLive.com

Todd Nelson nyt näyttäisi olevan saamassa jonkun pestin, todennäköisesti Griffinsiin Blashillin tilalle. Nelson valmensi viime kauden loppupuoliskon Edmontonia. sitä ennen mies oli Oilersin farmin Oklahoman päävalmentajana. Entistä Griffins-taustaakin löytyy. Kehuttu kaveri tuntuu olevan monella suunnalla ja noita mestaruuksiakin voittanut entitisissä seuroissa.

Granaton jatko on vieläkin auki. Babcock hinkuu miestä Torontoon, jotta saisi viime kautisen valmennustiiminsä kokonaisuudessaan sinne. Myös se videovalkku Andrew Brewer lähti Babcockin perässä Torontoon, kenet Babcock houkutteli Kanadan olympiajoukkueesta Sotsin kisojen jälkeen Detroitiin.

Myös farmin farmi Toledon päävalkku Derek Lalonde on nyt mainittu vaihtoehtona, Griffinsin suunnalle.

Cheliosta sinne penkin taakse ei onneksi olla tuomassa, mutta ehkä jonkunlaiseksi ylimääräiseksi apulaiseksi, vastuualueena luonnollisesti puolustajat.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tuttuja miehiä Babcockin avuksi - NHL - 17.06.2015 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Olisiko Granato jäämässä tämän myötä? Toivotaan. Harmittaa tuon ylivoimaukon lähtö, teki aika hyvää duunia viime kaudella. Toivottavasti saataisiin uusi äijä joka käyttäisi Pulkkista siinä one-timer paikalla. Aika pieni otanta siitä saatiin viime kaudella.

Eiköhän se ala olla varmaa, että Granato jää, kun ei mennyt Buffaloonkaan Bylsman aisapariksi. Signasivat Terry Murrayn ja Dave Barrin sinne.

Kai tässä joku hierarkia pitää rakentaa:

Päävalkku: Jeff Blashill (entinen: Mike Babocock --> TOR)
1. Apuvalkku: Tony Granato? (entinen: Jim Hiller --> TOR)
2. Apuvalkku: ??? (Granaton aiempi rooli) spekuloitu, että Patrick Ferschweiler, Blashillin apuri Griffinsistä olisi tämä
3. Apuvalkku: Chris Chelios (puolustuspään hommia + silmät katsomossa, samantapainen konsultin rooli joka oli jo Blashillin kanssa farmissa)
Videovalmentaja: Bill LeRoy? (Grand Rapidsista) (entinen: Andrew Brewer --> TOR)

Farmin päävalkku: Todd Nelson (siirtyy Edmontonista)

Eli siis Blashillin tiimi olisi kolme entistä apulaista farmista ja sitten Granato edellisen valmennusporukan miehenä.


***

Gustav Nyquist muuten voitti TSN:n äänestyksen kauden hienoimmasta maalista. Ja olihan se Ottawaa vastaan jatkoajalla tehty 28 sekunnin kiekonpitomaali aika poikkeuksellinen osuma nykykiekossa.

Detroit Red Wings Highlights: Gustav Nyquist's Top 5 Goals

Tuolla tämä kyseinen maali, sekä muutama muu Nyquistin upeimmista osumista.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Farmin uudeksi päävalmentajaksi palkattiin siis Todd Nelson, joka valmensi Edmontonia viime loppukauden. Kovasti kehuja tämä mies on saanut.

Oikeasti valmentava valmentaja, varmaan suurin meriitti viimekaudelta oli Yakupovin itseluottamuksen palauttaminen Eakinsin tuhojen jälkeen. Tai Landerin oikeanlainen käyttö mikä teki kaverista NHL-pelaajan. Jos otetaan huomioon valmennustyyli niin treenit ovat aika intensiivisiä, jolla pyrkii siirtämään sen vauhdin myös peleihin. Pystyy taktisesti mukautumaan joukkueen rajoituksiin ja peluutuksessa tähtää siihen että saa myös kentällä pelaajista kaiken irti.

Kun tuon Mounirin kirjoituksen luki, niin ensimmäisenä tuli mieleen Anthony Mantha ja hänen "kadonneen itseluottamuksen" palauttaminen. Jos pystyy venäläisen ongelmatapauksen palauttamaan takaisin raitelleen, niin eiköhän kanadanransikkaankin. Tuo intensiivisyyden lisääminen voisi myös olla se peräruiske, jota Mantha suorituksiinsa tarvitsee.

Toinen asia, mistä Nelsonia on myös kehuttu, on puolustajien kehittäminen. Ja tätä Red Wings nimenomaan nyt farmitasolle tarvii. Blashillin aikana ylös on jalostettu Nyquist, Tatar, Sheahan, Jurco, Andersson, Glendening, Pulkkinen, Ferraro, pitkä lista hyökkääjiä. Mutta nuoret pakit eivät ole menneet Blashillin alaisuudessa kovinkaan näyttävästi eteenpäin. Nelson toivottavasti korjannee tämän asian ja taikoo jopa Ryan Sproulista vielä jääkiekkoilijan.

Tässä Nelsonin haastattelu:
Todd Nelson Interview (Part 1/2) - New Head Coach - Grand Rapids Griffins - YouTube

Mielenkiintoisia kuvioita hän kävi oman asemansa suhteen. Todd McLellan olisi halunnut pitää hänet Oilersin assarina, mutta Nelson halusi olla head coach jossain muualla, vaikka sitten alemmalla tasolla. Myös Pittsburghin ja Carolinan farmit olivat vaihtoehtoina, mutta entiset suhteet Grand Rapidsiin (4 kautta pelaajana 90-luvulla, 1 apuvalmentajana 2001-02) painoivat vaakakupissa. Tuo oli myös mielenkiintoista, että Jeff Blashill oli suositellut Nelsonin palkkaamista, koska hänen mielestään Nelsonin luotsaamat Oilers-farmi Oklahoman joukkueet olivat aina AHL:n vaikeimmin voitettavia.
 
Suosikkijoukkue
Detroit Dead Wings, FC Bayern symp. Lightning
Taitaa tulla jälleen hiljainen kesä Detroitin suunnalle. Kauden loputtuahan Holland uhosi, kuinka joukkuetta pitää parantaa mutta viimepäivien kommenteista päätellen "we like our team" jatkuu. Eli puolustukseen ei ilmeisesti edes etsitä parannusta vapaista pelaajista eikä myöskään vaihdoissa. Halutaan antaa yksi paikka pelaajille joukosta Alexey Marchenko, Xavier Ouellet, Nick Jensen tai Ryan Sproul. Joo ihan kiva, että nuoret saa mahdollisuuden mutta ei kukaan noista lupauksista ole sillä tasolla, että veisi joukkuetta yhtään eteenpäin.

Toisaalta jos joukkueelle tämä playoff-paikka riittää niin kyllähän tälläkin joukkueella sinne luultavasti ensikaudellakin juuri ja juuri päästään. Olisi toki järkevää koittaa kasata edes jossakin määrin kilpailukykyinen joukkue Zetan, Datsyukin ja Kronwallin viimeisille vuosille mutta kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Ilmeisesti muutoksia tullaan näkemään vasta pakon edessä, kun tuo edellämainittu kolmikko ripustaa hokkarit naulaan ja on pakko alkaa kasaamaan joukkuetta uudestaan.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Ja Blashillin koutsit ovat:

Tony Granato, Pat Fershweiler (working behind the bench)
Chris Chelios (increased role)?
Dave Noel-Bernier (video)

Palkkakatto tulee olemaan ensi kaudella $71.4m ja lattia $52.8m

Sikäli mikäli twitterissä näin oikein, Detroitilla on 17 pelaajaan sidottu jo $57.75m.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ja Blashillin koutsit ovat:

Tony Granato, Pat Fershweiler (working behind the bench)
Chris Chelios (increased role)?
Dave Noel-Bernier (video)

Jaa sieltä nostettiin koko Griffinsissä ollut Blashillin tiimi ylös, Mike Knublea lukuunottamatta. Todd Nelson pääsee puolestaan rakentamaan farmin omilla miehillään.

Palkkakatto tulee olemaan ensi kaudella $71.4m ja lattia $52.8m

Sikäli mikäli twitterissä näin oikein, Detroitilla on 17 pelaajaan sidottu jo $57.75m.

Capissa on tilaa jotain 4.5M, jos kaikki RFAt signaa jatkosopparit suht todennäköisillä arvoilla. Kyllä sinne yksi Byfuglien mahtuisi, kun laittaa vaikka Smithin ja helmin johonkin isompaan tarjouspakettiin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Drafti kolkuttelee ovella ja kuluneella viikolla oma kiinnostukseni sitä kohtaan on kasvanut jotenkin vaan räjähdysmäisesti. Todennäköisesti viikonloppuna tullaan näkemään hieno tapahtuma, jossa varataan kenties kaikkien aikojen lahjakkain jääkiekkolija sitten Super-Marion, joten onhan tuo hieno hetki. Mutta myös itse draft-tapahtuma tulee olemaan viihdettä täynnä, livenä kun tulee näkemään tuon Viasatilta. Mikä hommasta tekee mielenkiintoisen on erityisesti se, että luvassa lienee paljon pelaajakauppoja. UFA-vuosikerran on todettu olevan heikko (heikkenee vuosi vuodelta, kun tähtipelaajia sidotaan joka joukkueessa pitkiin sopimuksiin), joten joukkueet joutuvat etsimään etsimään rosteriparannuksia normaalia isommalla paineella pelaajakauppojen kautta. Lisäksi ostajaa ja myyjää tuntuu nyt löytyän, kun osa viime vuosien menestyneimmistä joukkueista on palkkakattovaikeuksissa (mm. Chicago, Los Angeles, Boston).

Mikä sitte Detroitin draftitouhuun tulee, niin itse olen vältellyt aina ennustamasta yhtään mitään mitä siellä mahdollisesti etsitään. Koska emme vaan voi tietää mitä siellä joukkueen listoilla on. Pääscoutti Tyler Wrightilla on käytössään 19th, 73rd, 110th, 140th, 170th ja 200th varausvuorot. Kakkoskiekka siis puuttuu, joka maksettiin Erik Colesta trade-takarajalla, tosin takaisinpäin tuli ehdollinen Dallasin 3rd, kun kaupan ehdot eivät tämän varauksen osalta täyttyneet. Wingsin olisi siis joko pitänmy päästä Konferenssifinaaliin tai Colen pelata puolet playoff-peleistä, jotta Dallas olisi pitänyt tuon kolmosvuoron. Oma kolmonen kaupattiin Zidlickyyn, mutta siis Dallasin kolmoskiekka löytyy.

Ykköskiekan 19. vuoron osalta drafti-listauksissa on pyörinyt mm. rightin kätisyyden 6'0 pitkä Colin White, joka on hyvä maaleja tekevä, duunarilaituri/sentteri. Tässä loistava tutkapari Dylan Larkinille, mutta liekkö sitten taitopotentiaali urahuipussaan kuitenkaan tarpeeksi korkea? Monien analyysien suosikki Detroitin ruotsalaiskommuuniin on sitten Joel Eriksson Ek, kokonaisvaltainen hyvin puolustava leftin käpälän 6'2 pitkä kiekollinen sentteri. Joten aika lailla Zetterbergin pelityylinen jannu, mitä noita analyyseistä on saanut käsitykseksi.

Mutta kärkitason puolustajaahan se meidän prospekt-osasto kipeimmin huutaa. Itse vaan olen vähän skeptinen, että todennäköisyys osua siihen juuri tuolla 19. vuorolla olisi paras mahdollinen. Viimeiset tilastot ovat osoittaneet, että ykköskiekan varauksilla saa hyökkääjän onnistumaan urallaan reilusti takuuvarmemmin mitä puolustajan. Siksi ehkä draftitaktisesti viisainta olisi poimia tuolla 19.pickillä hyökkääjä ja varailla alemmilta kierroksilta pelkästään pakkeja ja toivoa että yhden kohdalla tuurit käy.

Mitä siellä tuon 19.pickin tienoilla on sitten pakeista tarjolla? Oliver Kylington oli rankeissa vuosi sitten muistaakseni joka Euroopan kärjessä ja TOP4-sijoilla kaikista pelaajista. 6'0 pitkä leftin puolen Eritrea-ruotsalainen on sitten tippunut joissain rankeissa jo ykköskiekan ulkopuolelle. Red Wingsin huhuttiin jossain vaiheessa olevan erittäin kiinnostunut Kylingtonista, joten mielenkiintoistan nähdä mitä tapahtuu. Tippuuko mies 19-vuorolle asti vai ei. Ja jos tippuu, niin poimitaanko. Sama efekti kävi aikanaan Jakub Kindlille, mies oli muistaakseni koko draftin kolmanneksi rankattu vuosi ennen draftia, rankkaus tippui ja Wings poimi miehen lockout-draftissa vuorolla 19. Jännästi kyseessä oli myös hyökkäävä pakki, joka sitten ei ole osoittautunut kovin onnistuneeksi varaukseksi. Kolmosparin mies maksimissaan, Kindl siis.

QMJhL-liigan Jeremy Roy keikkuu rigtin puolen pakeista noilla sijoilla, jotka voisivat osua 19-varaukseen. Ranskankanukki on "Köyhän miehen Duncan Keithiksi" verrattu loistava luistelija, mutta myös tuo Kylingtonmainen 6'0 pienehkö koko häiritsee. Tosin eihän se Erik Karlssonkaan tuota isompi ole.

Myös Jakub Zborilin nimi on nostettu esiin Detroitin kohdalla, jos mies valahtaa 19.vuorolle asti. 6'1 pitkä leftin kätisyyden tsekkipakki on varmasti läpiscoutauttu Jiri Fischerin toimesta, tiedetään tasan tarkkaan mitä saadaan, jos hänet valitaan.

Oma veikkaukseni kuitenkin on, että Ken holland tulee treidaamaan draftissa jälleen kerran alaspäin, saadakseen menetetyn 2.kiekan varauksen takaisin. Tämä skenaario voisi olla mahdollinen Buffalo Sabresin kanssa, joilta löytyy kaksi pykälää alempaa NY Islandersin ykköskiekan varausvuoro ja myös Islandersin kakkoskiekan varausvuoro. Näiden vuorojen sijoitukset ovat suht samat, mitä aikanaan Mantha-kaupassa, silloin pudotus 18.sijalta --> 20.sijalle toi lisukkeena San Josesta 53. sijan kakkoskiekan vuoron. Nyt siis jos sama toistuisi, Buffalolla olisi antaa 19. --> 21. pudotuksesta 2.kiekan 51.vuoro. Muilta joukkueilta en oikein löydä vastaavaa tarjottavaa pakettia, jotka siis varaavat Red Wingsin jälkeisiltä lähisijoilta.

Maalivahtia en usko varattavan, vaikka assistant GM Ryan Martin niin aiemmin väittikin. Ekalla kierroksella ei ainakaan.

Laitetaan nyt Eliteprospectsin linkit tähän vielä, noista pelaajien nimistä joita mainitsin:

Eliteprospects.com - Jakub Zboril
Eliteprospects.com - Joel Eriksson Ek
Eliteprospects.com - Colin White
Eliteprospects.com - Oliver Kylington
Eliteprospects.com - Jérémy Roy
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä alustus Henkalta, kiitos!

Itselleni draft on aina NHL-kauden kohokohta, kun tulee prospect-juttuja seurattua aika paljon kauden mittaan ja jonkinlaista draft-toivelistaakin kerättyä. Samaa mieltä Henkan kanssa siitä, että todennäköisin skenaario huomiselle on treidi alaspäin ja kakkoskiekan vuoro vaihdossa extrana takaisin. Buffalo olisi varmasti optimaalisin (21, 51), mutta heidän lisäksi vaihtoehtoja ovat esim. Winnipeg (25, 47), Tampa Bay (28, 44, 64) tai Arizona (30, 32). Tuolta löytyy muuten mielenkiintoinen taulukko näistä varausvuorojen "arvoista": http://i.imgur.com/1zvkBa3.png Ylöspäin treidaaminen lienee aika teoreettista toiveajattelua Detroitin tuntien, mutta ekalla kiekalla on kuulemma useampikin picki kaupan. Coloradon 10.vuoro on yksi näistä ja se olisi varmaan maksimi. Tuo voisi olla treidin arvoinen, jos silloin on vapaana vielä joku potentiaalinen huippupakki, kuten Larkinin yliopistokämppis ja Detroit-fani Zach Werenski tai venäläinen Ivan Provorov.

Suomalaisia on draftissa päätynyt Detroitiin aika harvoin, mutta tästä ikäluokasta kelpaisi ainakin alkupuolelta Hintz tai Nättinen sekä myöhemmillä kierroksilla Saarela, Niku tai Saarijärvi. Länsinaapurista ovat taas vakuuttaneet mm. Forsbacka Karlsson, Timashov, Kovacs, Andersson, L.Carlsson ja oma valinta 7.kierroksen kiintiöruotsalaiseksi eli Christopher Mastomäki. Mainitaan tasapuolisuuden nimissä vielä idästäkin muutama kaveri, eli Dergachyov, Trenin, Kaprizov ja Pilipenko.

Mielenkiinnolla seurataan viikonlopun meininkiä ja siellä lienee tulossa useampiakin treidejä, kuten Henkkakin mainitsi. Detroit niihin tuskin osallistuu muuten kuin tuon ekan kierroksen vuoron siirtämisellä maltillisesti jompaan kumpaan suuntaan. HFBoardsilla on muuten paljon hyvää draft-keskustelua niin yleisellä puolella kuin DRW-osiossa, joten kannattaa tsekata sieltä lisää jos kiinnostaa.

Linkit: Eliteprospects.com
 

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Heitetäänpä vuotuinen arvio siitä, kenet Detroit varaa.

1 - 19. Jeremy Roy. Puolustaja, Sherbrooke Phoenix QMJHL
3 - 73. Chaz Reddekopp. Puolustaja, Victoria Royals WHL. Joe Hickettsin pakkipari, joten tämän kaverin Red Wings tuntee tarkasti.
4 - 110. Christian Evers. Puolustaja, US NTDP. Menossa North Dakotan yliopistoon.
5 - 140. Brent Gates. Sentteri, Green Bay Gamblers USHL. Menossa Notre Damen yliopistoon.
6 - 170. Cam Askew. Sentteri, Moncton Wildcats QMJHL
7 - 200. Daniel Bernhardt. RW, Djurgården SHL
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ykköskiekalla varattiin sitten se hyökkääjä, 6'3 pitkä LW Jevgeni Svechnikov. Kylington oli tarjolla, mutta ohitettiin.

Eliteprospects.com - Yevgeni Svechnikov

Incredibly skilled offensive winger. Has a remarkably accurate shot to go along with some magic hands. Could be better defensively, but his game is based around his acute sense of what is happening on the ice in the offensive zone. All-in-all, a deadly player who possesses good size, elite-level skill, and smooth skating. (Curtis Joe, EP 2014) - See more at: Eliteprospects.com - Yevgeni Svechnikov

Näkyi noissa rankeissa olevan 16-23 sijoilla, mutta Corey Pronmanin listalla Svechnikov oli sijalla 9.

Evgeni Svechnikov #37 | Cape Breton Screaming Eagles Highlights - YouTube

Ei niitä rightin kätisyyksiä tunnu tulevan kotiin millään. Pulkkisessa koko tulevaisuus. :)
 
Viimeksi muokattu:

Hockey Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Kimi Räikkönen
Itse hieman intoilin tätä Svetshnikovia noin viikko sitten, kun selailin noita mock drafteja, että näinköhän mies olisi varattavissa Wingsien vuorolla. En tiedä, oltaisiinko miestä varattu, ellei olisi pelannut jo yhtä kautta QMJHL:ssä.

Itse odotin jo vähän myös sitä pakin nappaamista, mutta taisi olla jo seitsemäs kerta putkeen, kun hyökkääjä varataan matalimmalla vuorolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös