Otteluseuranta: puolivälierät 14.5

  • 166 115
  • 1 518
Tila
Viestiketju on suljettu.

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Noh vaikka kuinka Rinnettä tekisi mieli dissata, niin peitti kyllä parhaansa mukaan ja jos sattuu osumaan juuri kainaloon, niin onhan se vähän voi voi..
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Oli pyörimistä juu, mutta kun toinen avaa mihin sattuu niin siinä pitää nopeasti katsoa misä ketäkin on, koska tuollaisessa tilanteessa ei sentterikään ole oikealla paikalla. Tuollaisen avaavan syötön antava on syyllinen, ei kukaan muu. Noh ehkä valmentaja kun tsekit alko ottamaan kiinni tuota laituria kelle se avaava syöttö annetaan ja Suomi oli pari kertaa aikaisemminkin kusessa.
Kyllä kyllä mutta eihän nyt jumalauta pakki voi päästää Jagria maalin nurkalta tuollalailla nousemaan. Menihän se joo Rinteelle aika helpon näköisesti mutta mutta... Nyt lopputulos oli se, että Jaakola esitti vapaita kuvioita tekemättä yhtään mitään hyödyllistä. Koko ruljanssi toki oli sen paskaakin paskemman syötön lopputulos, en minä sitä.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Kiitos Pekka Rinne.Antaa eläkeäisen tehdä vasemmalla kädellä maalin kainalosta nollakulmasta. Hyvä Peksi.
Myönnän, että tuo viimeinen meni helpohkosti mutta eipä noita kolmea muuta voi Rinteen piikkiin laittaa. Ja tuossa viimeisessäkin voi Pesonen ja pakkipari ottaa aikalailla myös sitä syytä itselleen.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiekko ja ukot maalille, tärisee se tsekeilläkin tällä hetkellä.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Täydellistä paskaa! Suomelle tekisi joskus hyvää hakea vauhtia MM-kisojen B-sarjasta. Tämä jokakeväinen vitutus on liian tuttua...
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Se oli siinä sitten... Itkettää oikein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös