Huhuketju

  • 3 408 314
  • 11 083
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Tässä Jormakan huhussa on käynyt samalla tavalla, kuin Jarkko Malisen KooKoo-siirrossa. Olin tuon kyseisen siirron suhteen samalla asenteelle liikenteessä, mutta sopimus on tosiaan voitu tehdä jo aikaisemmin.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Tai sitten Peku heitti sen ihan piruuttaan ilmoille ja seurailee millanen kohina saadaan aikaiseksi :)
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Miksi Lukko hommaisi laitahyökkääjää? Lukko tarvitsisi hyökkäykseen Gagnonin eteen tai taakse kovan luokan sentterin. Näkisin mielelläni Gagnonia kiekollisesti taitavamman sentterin ensi kaudella Raumalla. Gagnon on kova, mutta liian yksin ja ei osaa pyörittää ykkös yv:tä tarpeeksi hyvin.

Jormakan tasoisen laitahyökkääjän hankkimisen selitys voisi olla ehkä se, että Vahalahden toipuminen on täysin hämärän peitossa tai epätodennäköistä. Tietysti sitten myös se, että soppari tosiaan on tehty jo kauan sitten, koska kaveri on ollut tarjolla sopivasti.

En kyllä usko Jormakan akan pojan pelaavan Lukossa ensi kaudella.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Miksi Lukko hommaisi laitahyökkääjää?
Joukkueen laitahyökkääjistä häipyy ainakin Nieminen, Ahtola, Nikko. Joten määrällisesti ja myös laadullisesti tarvitaan ainakin yksi uusi laituri Lähteenmäen lisäksi.
Ja eihän Jormakan mahdollinen tulo sulje suoranaisesti mitenkään sentterin hankintaa. Toki, voidaanhan ajatella että viime kautta taitavampien laiturien hankinnalla annetaan siimaa sentterin hankinnalle, ettei kaikki pelinrakentelu ole sentterin harteilla. Ja tätä taitoa Jormakka juuri toisi tullessaan, vaikka hänen tuloonsa en usko, en vähääkään.
 
Viimeksi muokattu:

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tapparassahan oli kauden aikana skismaa ja Tapolaa oltiin kenkimässä pihalle. Ei se nyt mahdoton ajatus olisi että kärkipelaajatkin kartoittavat vaihtoehtojaan hyvissä ajoin. Mutta jos paikkansa pitää niin hyvin on tähän asti salassa pysynyt, mikä tekee tästä huhusta epäuskottavan. Jos Jorma ei vaan halua Venäjälle.. katsotaan mitä tapahtuu.
 

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jospa kyseessä onkin Kaarlo Jormakka, joka KeuPa -kuvion kautta voisi hyvin rosteriin päätyäkin. Tai sitten koko KeuPa -viritelmään on leivottu sisään myös P.Jormakka. Eikös puolet keuruulaisista kiekkoilijoista ole Jormakoita?
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Eikös Jormakalla ole sopimus Tapparan kanssa ensikaudesta ? Vai muistanko väärin ?
 
Jormakka pelasi heikohkon runkosarjan ja sopimus on varmaan tehty jo tuolloin. Muistaakseni herraa huhuttiin myös HIFKiin mutta ehkä valitsi Lukon?

Tuo on muuten totta. Jormakan kausi oli varsin heikko, mutta loppua kohden parani ja pudotuspeleissä olikin jo sarjan parhaita hyökkääjiä. Jotenkin uskoisin jatkavan Suomessa pelatessaan Tapparassa, mutta saa nähdä.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Nuo Jormakan tilastot ovat muuten aika mystiset. Tuntuu että mies häärää kokoajan kiekon kanssa ja on muutenkin taitonsa ansiosta alati vaarallinen. Ja kun muistaa millaista hypeä ja hehkutusta mies on saanut viime kausilla, on nuo hänen tekemät pisteensä aika pienet loppujen lopulta.
Eikä nuo tehotilaston lukematkaan liiemmin mairittele, erityisesti Tapparan tasoisessa jengissä.
Ei sillä, vaikka kuinka vastenmielinen mikkihiiri onkin, kelpaisi Lukkoon enemmän kuin hyvin.
 

Irtolapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Niämise Ville, Gill,Forss ja Pospisil
Toimii ainakin Rinteen agenttina.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Kaveri oli bongannut Vanhatalon kahvittelemassa isä Haulan kanssa porin Kesoililla. Ketäs kaikkia se nyt sitten edustaakaan?
Kovalchuk, Radulov, Niklas Bäckström, Pekka Rinne .... Ei vaan, ei ole ko. toimiston sivuilla mitään kattavaa pelaajalistaa. Loppuottelijoita onniteltiin ko. sivustolla(siis asiakkaita), mutta siinä ei mielestäni ollut Lukkoon huhuttuja pelaajia mukana.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Mul on semmone kutina munaskuissa, että kohta julkistetaan viisi uutta sopimusta sekä yksi jatko ja yksi sopimuksen pidennys. Taidan pettyä hetken kuluttua.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Facessa on kolme uutta lukon pelipaitaa kasseissa.Suljetussa ryhmässä.
Ahonen ja Asplund mutta kuka lie kolmas ?
 

Foreman

Jäsen
Suosikkijoukkue
LSH - Lämsä sex hockey
Twitter tietää kertoa VM Savinaisen saaneen lähteä Torpedosta, mielenkiintoinen nimi siirtomarkkinoilla...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös