Chelsea FC 2014–2015

  • 57 948
  • 326
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Chelsean kokoonpano Burnley otteluun; Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Filipe Luis; Matic, Fabregas; Cuadrado, Oscar, Hazard; Diego Costa.
Vaihtarit; Cech, Azpilicueta, Cahill, Ramires, Willian, Drogba and Remy.

Hiukan rotaatiota tiistain sieniliigan ottelun jälkeen. Cuodrado, Zouma, Oscar ja Filipe Luis pääsevät aloitukseen. Tänään kunnon maalikarkelot käyntiin, veikkaan 4-0 kotijoukkueelle ja Costa pääsee jälleen maalin makuun.

e. vittu mitä paskaa, tuomarille vissiin maksettu hiukan extraa, sen verran päin vittua voi ottelun puhaltaa. Väärin puhallettu punainen kortti ja pari rankkaria jäi viheltämättä, puhumattakaan rugby otteista Burnleyn osalta. Mourinho sanoo sanankin tuomarin tekemisistä ja häkki heilahtaa. Haista FA vittu ja Martin Atkinson vihelsi sitten viimeisen matsin tällä kaudella. Vaikka eipä se enää tässä vaiheessa mitään auta.

tässä taklaus, minkä johdosta Maticilla keitti ymmärrettävästi yli: Ashley Barnes outrageous tackle on Matic - Chelsea vs Burnley - YouTube
 
Viimeksi muokattu:

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Ottamatta kantaa enempää kyseisiin tuomioihin, niin samainen Atkinson vihelsi ihan lähiaikoina yhden Arsenal pelin mielestäni täysin alle arvostelun ja olenkin monesti ihmetellyt, miten Valioliigan tuomareiden taso on noin käsittämättömän heikko. Ajoittain tuntuu, että kaksi joukkuetta pelaa ja kummatkin täysin omilla säännöillä ja tämä tapahtuu nimenomaan juuri silloin, kun lähtökohtaisesti toinen joukkue on selkeästi heikompi.Se vain tuntuu perustilanne, että se ns. heikompi joukkue ajelee 6-7 kertaa todella kovaa jaloille, ilman ajatustakaan pallon pelaamisesta ja ilman varoitusta, seuraavassa tilanteessa se parempi joukkue taklaa hiukan myöhässä ensimmäistä kertaa ja heti keltainen heilahtaa. Lohduttaisin Chelsean kannattajia sillä, että on siellä muutkin seurat kohdanneet vastaavaa viheltelyä ja tämä Atkinson on yksi niistä, jotka ovat valinneet alansa väärin. Omien otteluita katson toki punavalkoisten lasien läpi, mutta entisenä erotuomarina uskon olevani muissa otteluissa kohtuullisen neutraali ja en peräänny väitteestä Valioliigan osin surkeasta tuomaritasosta.
 
Tulee olemaan outoa katsella sinistä paitaa ilman Samsungia, mutta kaikkeen tottuu. Näyttihän Samsung itsessäänkin vieraalta aluksi. Kuten myös Fly Emirates...Autoglass jne. Sinänsä ei yllätä, että uusi paitasponssi löytyi Aasiasta. Pääasia, että diili tuo rahaa toiminnan pyörittämiseen ja että kyseessä ei ole mikään rikollisfirma.

Ainiin tänään pelattiin Liigacupin finaali ja 2-0 -voitolla ensimmäinen pysti tältä kaudelta himaan. En ollut huomioinut koko ottelun olemassaoloa, mut ihan kiva. Spurs on aina kiva voittaa ja etenkin sen edellisen tappion jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Liiga Cupin voitto Chelsealla 2-0 voitolla. JT ja Diego Costa maalintekijöinä. Tasapainoinen suoritus ja Zouma oli erittäin hyvä Maticin paikalla. Tästä on hyvä jatkaa West Ham otteluun, joka pelataan ensi viikon keskiviikkona.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Vierasvoitto West Hamista 0-1. Suurimman osan pelistä, peli täysin vierasjoukkueen hallussa. Kotijoukkueella oli kuitenkin omat tilanteensa, mutta Courtois oli maaginen. Pari loistavaa reaktiotorjuntaa pelastivat täydet pisteet Chelsealle. Onneksi tässä tulee nyt hiukan taukoa, kun ensi viikolla on vuorossa tiukka vääntö PSG:tä vastaan. Zouma stunttasi Maticia jälleen hienosti. Diego Costa ei saa tällä hetkellä riittävästi palloa, alkaako pikku hiljaa turhautua? Chelsea ei käännä peliä riittävän nopeasti tällä hetkellä, vaan hyökkääminen menee hieromiseksi ja lyhyt syöttö peliksi liian helposti.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Täysin ansaitusti muorin sikalauma tippui. Yököttävää touhua Chelsealta. Eivät edes yrittäneet pelata tänään, vaan filmasivat ja rikkoivat vaan peliä, mutta muorin hylkäämän Luizin johdolla PSG nousi vajaa miehisenäkin. Silva(joka ei, kuten tänään nähtiin, ole pariin vuoteen ollut maailman paras toppari muutenkuin vanhalla statuksella) yritti voittoa tarjota käsittämättömällä kädellään, mutta onneksi paikkasi virheensä upealla puskulla.
Diego Costalla ei pitäisi olla mitään tekemistä jalkapallokentällä, vaan oikea paikka löytyy suljetulta osastolta. Harmi, että hienot pelaajat Hazard ja Cesc joutuvat pelaamaan tässä sikalaumassa.
En ymmärrä miksi jotkut puhuivat niin suureen ääneen Chelseasta suosikkeina voittamaan chämppäri. On ihan eri asia hallita tämän hetken Valioliigaa, kuin voittaa mestareiden liiga. Barca, Bayern ja Real ovat aivan eri kaliiberin joukkueita kuin Chelsea.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
En ymmärrä miksi jotkut puhuivat niin suureen ääneen Chelseasta suosikkeina voittamaan chämppäri.

Kuka tästä on puhunut? Ei tietääkseni missään tiedotusvälineissä ole pidetty Chelsea suosikkina. Ehkä välieräjoukkueena, mutta ei voittajasuosikkina.

PSG halusi enemmän jatkopaikkaa ja se näkyi kaikessa, jo ensimmäinen osaottelu näytti kumpi tästä otteluparista janosi enemmän jatkopaikkaa. Chelsea ei sitä olisi ansainnut, sen verran heikosti pelasivat. Ja mitä sikailuun tulee, niin sitä harrastivat molemmat joukkueet tasapuolisesti, Chelsean kohdalla kaikki henkilöityi Costaan. PSG:lle nostan hattua ja toivon heille menestystä jatkopeleihin. Ehkä se Zlatankin herää tekemään maaleja... Saas nähdä, monta peliä Luiz saa kakkua, kun löi Costaa päähän? Toivottavasti ei montaa, jotta ei olisi ulkona seuraavalta kierrokselta, on tärkeä palanen PSG puolustusta.

Jos Chelsea onnistuu puppeloimaan Valioliigan voiton, niin minun puolestani Mourinho saa poistua.
 
Viimeksi muokattu:
Menisit VilleLeino sinne omalle hiekkalaatikolle tekemään kakkuja. Muori sitä ja muori tätä. Mitään sanottavaa sinulla ei kuitenkaan tainnut olla?

edit: Yleensä en vaivaa ajatustaan trolleille, mutta sen verran täytyy todeta, että eihän se ole mikään ihme että Mourinho on päässyt nimimerkki VilleLeinon ihon alle. Barcelonaa sekä ManUa fanittavalle (kuten VL) Mourinho on epäilemättä ylivertainen hahmo monessakin mielessä ja todellinen kivi kengässä / hiekka vaginassa.
 
Viimeksi muokattu:

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Menisit VilleLeino sinne omalle hiekkalaatikolle tekemään kakkuja. Muori sitä ja muori tätä. Mitään sanottavaa sinulla ei kuitenkaan tainnut olla?

Joo aika väsynyt provo oli ja tosiaan viestissä sinällään ei ollut mitään sisältöä. Toisaalta jos nimimerkki on VilleLeino ja suosikkijoukkueena Barcelona niin ei voi muuta oikeastaan odottaakkaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Mourinho kävi omatoimisesti kättelemässä jokaisen PSG:n pelaajan, hieno ele mieheltä.

Chelsea ja Mou tekivät virheen Zlatanin ulosajon jälkeen, kun lähtivät vähän liikaa tappamaan peliä. PSG:n tyyliselle joukkueellehan tuo sopii hyvin ja nyt sitten parilla erikoistilannemaalilla yksi suurimmista suosikeista laulukuoroon. Varmasti, Mourinho lähtisi samalla taktiikalla uudestaankin, jos voisi, mutta tekisi sen vain astetta paremmin. Chelsealla oli kaikki aseet mennä jatkoon, mutta ei se vain aina onnistu. Hienon futismatsin joukkueet järjestivät ja kumpi tahansahan tuosta olisi voinut jatkoon mennä.

EDIT: Pahoittelen itsestäänselvyyksiä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Huominen Soton ottelu näyttää olevan tärkeämpi kuin luulinkaan, kun City päätti jälleen kontata, tällä kertaa Burnleyn vieraana. Toivottavasti pelaajat eivät ole vetäneet keskiviikon Chämppäri matsin jälkeen monen päivän ränniä, jotta ovat huomenna virkeänä pelissä. Huomenna voitto, niin Valioliigan piikkipaikka on entistä paremmin sementoitu. Avauskokoonpanossa tuskin tulee tapahtumaan suuria muutoksia, ehkä Zouma pääsee taas aloittamaan puolustuksessa ja Cahill pois.
 
Mourinho kävi omatoimisesti kättelemässä jokaisen PSG:n pelaajan, hieno ele mieheltä.

Ja lisäksi Mourinho heti pelin jälkeen pressissä totesi PSG:n olleen parempi joukkue ja ansainneen jatkopaikkansa. Ei kuulosta ollenkaan Mourinholta, mutta ehkäpä mies on iän myötä pehmennyt. No hieno mies, yhtä kaikki.

Ei tuo putoaminen itselleni mikään shokki ollut, mutta toki voitto oli jo näpeissä ja siinä mielessä putoaminen harmittaa. PSG osoitti suuruutensa tulemalla kaksi kertaa tappioasemasta tasoihin yhden miehen vajaalla. Elämä jatkuu ja liigassa on tärkeitä pelejä jäljellä koko kevät, joista seuraava jo heti huomenna sunnuntaina. City hävisi, joten Soton voittamalla Chelsea ottaa ihan hyvän kaulan liigan kärjessä. Sotonin voittaminen ei toki ole mikään läpihuutojuttu. Toivotaan, että joukkueen keskuudessa keskiviikkoinen pettymys on täysin nollattu.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Yksi muutos keskiviikon peliin, Willian ottaa Ramiresin paikan avauksessa: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa

Vaihtarit: Cech, Filipe Luis, Zouma, Ramires, Cuadrado, Remy and Drogba
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Alkaa kyllä aavistuksen vituttamaan tämän joukkueen pelaaminen. Hullia vastaan 0-2 johtoon ja olisi ollut mahdollisuus viedä peliä. No mitä tekivät, päästivät kaventamaan ja siitä hetki, niin Courtois laittaa pelin jännäksi omalla yksilösuorituksellaan. Kyllä on joukkueen pelaaminen kaukana laadukkaasta tässä vaiheessa kautta ja kohta tulee Valjun top-4 joukkueita vastaan. Mistä Mourinho meinaa muuttaa joukkueen pelaamisen yht´äkkiä viime syksyn kaltaiseksi? Tässä on nyt kolme kuukautta neppailtu sellaista paskaa, että oksat pois.

Cech aloittaa seuraavan matsin ja Costa taitaa olla pois, kun takareisi sanoi naps?
 

Andrew

Jäsen
Jose Mourinho ei kyllä ollenkaan kierrätä kokoonpanoa ja olisiko joukkue vaan väsynyt? En kuitenkaan usko, että Chelsea enää mestaruutta menettää, varsinkin kun saa keskittyä ainoastaan Valioliigaan.

Ensi kaudella on mielenkiintoista nähdä, että rupeaako Jose tästä kaudesta viisastuneena antamaan vastuuta laajemmin eri pelaajille. Toisaalta Mourinho on aina tunnettu siitä, että ei juurikaan joukkuetta kierrätä ellei tule loukkaantumisia.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Maajoukkue-tauko lusittu ja tänään taas mennään. Chelsealla iltapeli Stokea vastaan ja joukkueen pitäisi päästä pelaamaan ykkösmiehistöllä. Aloituskokoonpano pitäisi siis näyttää tältä: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Matic, Fabregas; Hazard, Oscar, Willian; Costa. Myös Costa mukana, koska edellisessä ottelussa tullut vamma oli vain lievä lihasvamma.

Nyt olisi se viimeinen hetki ottaa ryhtiliike loppukautta ajatellen, puolivaloilla pelaamisella ja epävarmalla puolustuspelaamisella Valioliigan piikkipaikka on vielä uhattuna. Varsinkin, kun loppukaudesta on tiedossa vielä kolme ottelua top-5 joukkueita vastaan. Tosin, Chelsea harvemmin sössii näitä matseja pl. Spurs-matsi tällä kaudella.
 

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
No, Cityllä vain yksi top-5 peli (kuitenkin jäljellä myös Spurs ja Saints), mutta toisaalta nykyisillä esityksillä ei tarvitse pelätä että tulisivat ohi. Ero on sen verran reilu, että melkoinen romahdus vaadittaisiin, varsinkin kun top-5 pelit poislukien jäljellä on lähinnä pelit pohjasakkaa vastaan.

Sinänsä harmi, että moni avauksen pelaaja pelasi majupelejä tauon aikana, lepo olisi ollut ansaittua. En muutenkaan aina ihan täysin ymmärrä Josen tarvetta peluuttaa täysin samaa kokoonpanoa, kyllähän tässä on kauden edetessä nähty ajoittain selkeää väsymistä, mikä on taas johtanut huonoihin lopputuloksiin. Tosin ensi viikolla on myös lähtökohtaisesti helpompi peli (QPR) ennen Manu-peliä, joten ehkä tuolloin olisi aiheellista kierrättää hieman kokoonpanoa, Cuadrado, Zouma, Remy yms. avaukseen, pitäisi niilläkin jätkillä kyseinen peli hoitaa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
No, Cityllä vain yksi top-5 peli (kuitenkin jäljellä myös Spurs ja Saints), mutta toisaalta nykyisillä esityksillä ei tarvitse pelätä että tulisivat ohi. Ero on sen verran reilu, että melkoinen romahdus vaadittaisiin, varsinkin kun top-5 pelit poislukien jäljellä on lähinnä pelit pohjasakkaa vastaan.

Joo, en siis näe mitään suurta hätää tässä vaiheessa, mutta viestini pointti oli se, että joukkue alkaisi jälleen pelaamaan samanlaista jalkapalloa kuin syyskaudella. Silloin pelaaminen oli kaunista ja lyhytsyöttö pelillä murrettiin puolustus, vaikka olisi ollut kuinka bussi parkissa vastustajalla. Myös vastahyökkäys pelaaminen oli murhaavaa. Vuoden vaihteen jälkeen, joukkueella on yskinyt lähes kaikki mahdollinen. Ei tule onnistumisia ja pallonhallinta on ollut suurimmaksi osaksi vain turhanpäiväistä pallon siirtelyä, joka ei ole johtanut mihinkään. Puolustaminen on ollut myös välttävällä tasolla. Olen tyytyväinen, jos joukkue parantaa viimeiselle neljännekselle pelaamistaan. Viime aikaista nitropalloa en halua enää nähdä.
 

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Joo, en siis näe mitään suurta hätää tässä vaiheessa, mutta viestini pointti oli se, että joukkue alkaisi jälleen pelaamaan samanlaista jalkapalloa kuin syyskaudella. Silloin pelaaminen oli kaunista ja lyhytsyöttö pelillä murrettiin puolustus, vaikka olisi ollut kuinka bussi parkissa vastustajalla. Myös vastahyökkäys pelaaminen oli murhaavaa. Vuoden vaihteen jälkeen, joukkueella on yskinyt lähes kaikki mahdollinen. Ei tule onnistumisia ja pallonhallinta on ollut suurimmaksi osaksi vain turhanpäiväistä pallon siirtelyä, joka ei ole johtanut mihinkään. Puolustaminen on ollut myös välttävällä tasolla. Olen tyytyväinen, jos joukkue parantaa viimeiselle neljännekselle pelaamistaan. Viime aikaista nitropalloa en halua enää nähdä.

Samaa mieltä kyllä pelin nykyisestä tilasta. Varmasti paljon tässä on vaikutusta juuri aiemmin mainitsemallani rasitusmäärällä avainpelaajien osalta. Jotenkin tuntuisi, että viime aikoina ainoat jolla jalka riittää alkukauden pelityyliin on Hazard, Ivanovic ja varauksin Willian. Ratkaisut ovat usein tällä hetkellä hitaita ja mielikuvituksettomia, toivottavasti seuraava suunta ei ole se että aletaan vain roiskimaan kukkupalloa kohti Costaa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eihän tuo Stoke-ottelu ollut mikään järisyttävä suoritus, vaikka vastustaja koski vain kerran viidessä minuutissa palloon. Silti taululla vain 2-1 loppuvihellyksen soidessa. Diego Costa tuli hetkeksi kentälle ja takareisi sanoi vaihteeksi naps -> kaksi viikkoa huilia, vähintään. Sama vaiva kuin viime kauden lopussa ja tämän kauden alussa. Hiukan arveluttaa, että mitä tuosta vielä seuraa? Remy oli hyvä hyökkäyksessä ja tekikin voittomaalin Hazardin syötöstä. Hazard oli jälleen kentällä aivan omaa luokkaansa, teki käytännössä mitä halusi. Kaunista katseltavaa ja toivottavasti jaksaa kauden loppuun asti...

City otti kuokkaan Palacelta, joten kakkoseksi onkin noussut yht´äkkiä Arsenal. Chelsea 7 pisteen etumatkalla yhden ottelun vähemmän pelanneena. Yksi keskinäinen ottelu olisi vielä jäljellä... Seuraavaksi vastaan asettuu kuitenkin vieraskentällä QPR.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eipä tuo QPR matsi mitään kaunista katseltavaa ollut. Chelsea piti palloa, mutta ei saanut luotua vaarallisia maalipaikkoja ja QPR rimpuili vastaan. Chelsea ikoni Fabregas ratkaisi kuitenkin ottelun 0-1 maalillaan, johon hienon esityön teki yllättäen Hazard. Kaikki lähti QPR veskari Greenin surkeasta avauksesta. Drogban ei kuuluisi olla kentällä, mutta pakon edessä joutuivat peluuttamaan, koska Remy ja Costa olivat loukkaantuneena.

Ensi viikon lauantaina sitten kotiottelu Manu:a vastaan. Toivottavasti Remy olisi jo silloin pelikuntoinen, muuten ei ole huolia kokoonpanon suhteen. Ei ole mestaruus vielä saletti, mutta koko ajan lähempänä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Chelsea lähtee ensi kesän harjoituskaudella Jenkkeihin, jossa he pelaavat kansainvälisessä turnauksessa: Chelsea to take part in International Champions Cup | News | Official Site | Chelsea Football Club Muitakin kovia joukkueita saapuu Euroopasta, mm. Barcelona. Ja näyttää siellä olevan mukana toinenkin joukkue Valioliigasta, huominen vastustaja ManU.

Nyt ollaan vähän jännän äärellä, kuka tulee olemaan hyökkääjänä huomisessa matsissa? Remyn pitäisi olla kaiken järjen mukaan pelikuntoinen, koska Drogba kärjessä on sama kuin pelaisi ilman hyökkääjää. Hän ei valitettavasti ole enää uhka vastustajan puolustukselle, liian hidas jne.. Muuten ei pitäisi olla mitään huolta, Mourinho säätää sellaisen taktiikan, ettei ManU:lla mitään mahdollisuuksia (tämä olisi tapahtunut syksyllä).
 

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Erittäin paha peli tiedossa, pienenä epäilyksenä että Jose lähtee peliin tavoitteena 0-0, joka sinänsä sopisi hyvin tuloksena pelistä. Remyn pitäisi tosiaan ehdottomasti aloittaa kärjessä, kaikki kunnia Drogballe mutta taso ei enää riitä aloituksen paikkaan. Vaisuja pelejä ollut kyllä kokonaisuutena viime aikoina, mutta tarvittavat tulokset on saatu ja uskoa riittää että myös tulevasta pelistä raavitaan voitto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös