Otteluseurantaketju Liiga 11.4.2015 (6. välierät)

Lukko
Lähtisin melkein Setäsellä Game 7:iin. Ei oikein Zapo vakuuta. Hyvä, että "sulaa" kauden tärkeimmissä peleissä. Vittuuuuuu.

Boy Wonder

Kärpät, Suomi Olympialaisissa
Ei riitänyt. Onnittelut Jyväskylään. Kahden jälkimäisen nähdyn erän perusteella paremmin pelannut joukkue voitti, vaikkei sillä väliä, kun maalit ratkaisevat. Maanantaina tupa täyteen ja voitto kotiin. Kuten jo aiemmin todettua, huikee sarja!

Tappara
Zapolski, mikä sun rooli on?

Captain Slow

KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
JYP venyttää gameseveniin.

Jotenkin pelottaa kyllä Oulu, mutta eiköhän se ratkaiseva vierasvoitto oteta silloin kun on pakko. Tehdään Kärpistä rukkaset ensi talveksi.

Sisäliitin

Lukko
Tappara jatkaa pomputtamistaan,kaikki maalia päin menevät lääpäisyt menee,kuten eilenkin. Nyt kääntyy se Kalpa sarjan Lukolle pomppiminen josta Virtakin jaksoi kitistä jatkuvalla syötöllä.

Vintsukka

Tappara, Suomi, Panthers
Laukaukset Lukolle tällä hetkellä 69-28, mutta Tappara johtaa kolmella maalilla. Onkohan tuo Tapparan johto tänäänkin pelkkää sattumaa ja säkää ja Lukon pitäisi johtaa?