Juhani Tamminen TUTO Hockeyn päävalmentajaksi

  • 246 416
  • 734

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
"Asiasta päätöksen tehnyt henkilö ei ymmärrä jääkiekkomaailmaa. Itse olen ollut 49 vuotta jääkiekkoammattilaisena ja olen alan edelläkävijä, Tamminen paalutti."

No eipä Juhania vaatimattomuus paljoa vaivaa. Asianhan on todennäköisesti ratkaissut joku työoikeuteen erikoistunut juristi ja koko jutulla on tuskin ihan hirveästi tekemistä "jääkiekkomaailman" kanssa.
 

VAKIOPAIKKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tamminen on täysin ohi... Saatuaan Zurich Lionsista potkut keväällä 2005 jälkeen. On kymmenen vuoden aikana valmentanut mestiksessä kahdessa seurassa yhteensä 2,5 vuotta. Ja on omien sanojensa mukaan edelleen aktiivi-valmentaja!!! Jumalauta!!!
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Katkeroitunut Tamminen kirjoittaa kirjan Tuto keissistä hävittyään jutun välimieskäsittelyssä. Yrittää varmaan kirjan myynnillä nyhtää rahaa peittääkseen oikeuskulunsa. Ei voi kuin ihmetellä Herran toilailua. Seuraavaksi varmaan alkaa tyrkyttämään juttujaan seiska lehdelle kun muiden kiinnostus herran liikkeisiin lopahtaa lopullisesti. Eikö Tami olisi aika rauhoittua ja alkaa paiskimaan duunia turkulaisen jääkiekon eteenpäin viemiseksi? Näillä välistävedoilla et aja turkulaisen jääkiekon eteenpäin viemistä.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Eikö Tami olisi aika rauhoittua ja alkaa paiskimaan duunia turkulaisen jääkiekon eteenpäin viemiseksi? Näillä välistävedoilla et aja turkulaisen jääkiekon eteenpäin viemistä.

Loppupelissä Juhani Tamminen on ensisijaisesti kiinnostunut Juhani Tamminen-brändin eteenpäin viemisestä. Tamilla varmasti olisi sitä annettavaa suuntaan jos toiseenkin, mutta jossain vaiheessa Tamin on ajateltava omaakin mainettaan ja bisneksiään jolloin yleensä ne sillat lähtevät palamaan.
 

Chiquita

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO
Tamilta Sjöblomin ja Lehtisen ohjelmasarjassa sangen hyvin muotoiltua kritiikkiä...
Tämä viesti vaan pitäisi saada ytimekkäämmin ja isommin läpi.

Sääli, että ainoa joka jaksaa tasaisin väliajoin asiasta huudella, on juuri Tamminen. Hänellä kun ei enää hirveästi taida olla ystäviä niillä istuimilla, joista asiaan voitaisiin puuttua.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Chiquita kirjoitti:
Sääli, että ainoa joka jaksaa tasaisin väliajoin asiasta huudella, on juuri Tamminen. Hänellä kun ei enää hirveästi taida olla ystäviä niillä istuimilla, joista asiaan voitaisiin puuttua.

Niinpä. Tamilta on uskottavuus jo täysin rapissut monessa paikassa, eikä vähiten päättävissä kabineteissa. Vaikka puhuisi yleisöllekin välillä asiaa, niin aika moni muistaa hänet jostain MM-kisoista jostain "klovnin" asusta, mikä ei voi olla vaikuttamatta hänen sanomansa käsittämiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös