• 62 385
  • 144

Niksi

Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Eetu Heikkinen sai tänään peliaikaa Hokissa oikein kunnolla, peräti 29:13! Syötti ensimmäisen ylivoimamaalin ja täräytti Hokin tasoihin ilman maalivahtia ajassa 59:13.

MrMacmanaman

Vaasan Sport
Toivottavasti saa jatkossakin pelata niin kauan kuin jaksaa, niin ehkä se pääsee eroon siitä epävarmuudestaan, joka näkyi harjoituspeleissä. Pakisto tosin aika täynnä tällä hetkellä, mutta eiköhän Edu korvaa Valkosen varsin helposti.

Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kuten tonne johonkin toiseen ketjuun kirjoitin. Ehtii hyvin pistepörssissä kuskinpaikalle. Saisi vaan vauhtia lisätä, mutta eiköhän noita pisteitä enemmän per pelicala kertyä, kun pääsee vauhtiin ja oppii muunnporukan.

Niin ja Uitolle Keupassa rontti 22min peliaikaa.

Edu Heikkiselle syöttö ja Miihkali Kristukselle maali Hokki-Peliitat ottelusta saldoina.
Muuan Seppelin sai myös syötön Hokki-paidassa.

Kristof pääsi pitkästä aikaa maalin makuun, kun teki tänään Peliittojen ainoa maalin. Peliaikaa hänelle tuli 22 minuuttia.
Westermarckille 18 minuuttia ja tehotilastoon -1. Oli jäällä Kristofin yv-maalin aikana.
Väkelälle melkein 17 minuuttia ja -1.

Väkelällä on nyt yhteensä 6 peliä Peliitoissa, joissa hän on ottanut yhden kakkosen ja ollut neljästi vastustajan maalin aikana jäällä.

Westermarckille avauspiste Mestiksessä, kun syötti Peliittojen 5. maalin ja tehotilastoon jäi +1. Peliaikaakin mukavasti yli 20 minuuttia.
Väkelä sai tänään vähän vähemmän peliaikaa, kun jäi vajaaseen 12 minuuttiin, mutta otti kuitenkin ensimmäisen plussansa tehotilastoon.
Kristof loukkaantui ensimmäisen erän alussa päähän kohdistuneesta taklauksesta eikä palannut peliin enää toiseen erään.

Heikkisellä Kazakstanissa 11 peliä ja 0+3 +11. Teholukema on melko selvästi joukkueen paras, mutta odotin, että pisteitä olisi tullut enemmän. Nyt on ilmeisesti loukkaantuneena, kuten Pohjalainen jokin aika sitten kertoi.

Lisätään vielä Väkelän suoritukset Peliitoissa. 10 pelissä 0+4 ja teholukema 0. On saanut ihan mukavasti vastuuta (tänäänkin 22 min), joten jos Peliitoilla on käyttöä jatkossakin, niin antaisin hänen pelata koko kauden siellä. Kehittää varmasti enemmän kuin pienet minuutit Liigassa.

Viimeksi muokattu:
Eikös Riston laina ulottunut joulutaukoon saakka? Ainakaan mitään uutta ei ole tiedotettu, joten liekö Vaasassa ja saaneekohan nyt vastuuta, kun muita palaajia ei ole raportoitu Körkön lisäksi. Ainakin sentteripula lienee siis entisellään ja siten Ristolle tilausta.

Kotisivuilla uutinen, jossa kerrotaan sekä Westermarckin että Väkelän jatkavan Heinolassa. Kristofista ei sanaakaan.

Jatkan yksinpuhelua. Kristof tänään Peliittojen kakkosketjun sentterinä, joten jatkanee Peliitoissa pidempäänkin?

Ristolle syöttö eilen ja Tikka vetäs 10 min kohdalla laitataklauksen, kakkua 5+20 ja ulos!
Hautamäelle tänään Härmeksessä maali tilille.

Ai se on elossa vielä?!? Eikös jossain toitotettu, että kausi paketissa, vai olikohan vaan taas hevosmiesten tietotoimiston tuotos.

Mun mielestä voisi kotiuttaa näyttämään, mitä YV - viivamiehen pitää siellä viivalla tehdä.

Ralph

Hyvinhän Eetulla on mennyt, kun ajattelee, että Mikko Pukka pelasi samassa joukkueessa viime kaudella 34 ottelua ja teki niissä tehot 4+8=12 ja +15.
Ehkä hieman huono vertailu tämä. Toinen oli 31-vuotias puolustava puolustaja ja toinen on 26-vuotias hyökkäyspään ekspertti.

Eli en tekisi johtopäätöksiä, että "koska paremmat tehot kuin Pukalla".

Väkelä Peliittoihin tod.näk loppukaudeksi. Nyt ei taas ihan mene jakeluun. Eikö häntä olisi pitänyt juuri kuormittaa Liigassa, joka olisi ollut korkoa ensi kaudelle?!?

Väkelä pelaamaan Liigaan ja Gröndahl vaikka Siwan kassi täynnä kolikoita jonnekin Mestikseen, kun ei kuitenkaan edes ilmaiseksi kelpaisi.

muuttohaukka

Vaasan Sport, Wasa Royals
Peliitoissa Väkelä saa todennäköisemmin AV-/YV-vastuuta, mitä Sportista ei saisi. Joukkueella myös vielä hyvät mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin. Isot minuutit Mestiksessä kehittää varmasti Väkelää enemmän kuin pienet minuutit Liigassa.

Miksi ei anneta YV- ja AV-vastuuta? Väkelä on pärjännyt täysin siinä, missä Gröndahlkin Liigassa ja Ari vetää meillä YV:tä. Rohkeasti vaan!

Tuo tosin kyllä totta, että Peliitat voi päästä vielä pleijareihin ja kausi olisi täten pidempi. Se on hyvä asia, tosin vastaan tullee KooKoo tai Jukurit, jos pleijareihin pääsee ja siellä ei pelit kovin pitkään silloin jatku.

Tuima

Ja sieltä lähtee kunnon viivalämäri, jonka osoite on maali,

Nojooo.
Mestiksessä kiekko löysi maaliin. Toisaalta löysi monen muunkin.

Ja jos kazakeissa on kiekko löytänyt tiensä reppuun VAIN kerran, niin olisiko se nyt sitten paremmin heilunut liigassa..

mutta toisaalta.. on sitä edun viivaheijaria vähän ikävä.

Sundomstå

Tämä!
Kaikella kunnioituksella Jesse (ja Tomi) Väkelää kohtaan, Jesse on kuitenkin nuorin (19v.) ja kokemattomin tämän kauden puolustajistamme (Brennan, Manninen, Pukka, Gröndahl, Uitto, Tarkkanen, Valkonen). Vastuuta ja isoja minuutteja Heinolassa, kovaa treeniä kesällä ja läpimurto ensi kaudella!

Tikka tänään 1+1. Hyvin vaan jätkä vetää.

T. Tikka tänään taas 1+1. Hyvä, hyvä!

Kuuteen peliin 4+4=8, eli kovaa jälkeä. Peliitat on vain vähän tukalassa paikassa, kun kahdesta viimeisestä pelistä pitäisi ottaa 4 pistettä KeuPaa enemmän, jotta pääsevät playoffeihin. Pelaavat tuon viimeisen ottelunsa juuri heitä vastaan, joten tarvitsevat KooKoolta vähintään sen pisteen. Pisteiden puolesta voi kyllä silti sanoa, että Tikka on ollut iso apu Peliittojen playoff taistelussa. Toivottavasti Tomek on nähnyt hänen potentiaalinsa ja hän jatkaa ensi kaudellakin, vaikka Tomekin mukaan ilmeisesti Rantamäki oli mukamas ollut Tikkaa parempi A-junnuissa.