To 15.1.2015 Ässät-SaiPa

  • 4 737
  • 34
Suosikkijoukkue
SaiPa
6:n pisteen peli tänään Porissa. Tasainen vääntö odotettavissa ja SaiPan kokoonpano jälleen hieman elänyt flunssa-aallon takia, uutena miehenä sivussa illan kamppailusta on Rau.

SaiPa tänään:

Tavi-Koho-Mankinen
Jokinen-McIntyre-Leivo
Virkkunen-Järvinen-Venäläinen
Suutari-Flinck-Kuronen

Ahonen-Lofquist
Salcido-Lappalainen
Backman-Mäkinen
Uitto

Maalilla Markkanen, varalla Bernard.

SaiPalta sivussa tänään:

Riikola, Maalahti, Larsson, Hämäläinen, Spina ja Rau.

Riikola ja Larsson loukkaantuneina. Maalahti ja Spina ovat Lappeenrannassa toipumassa kuumeesta. Rau pelasi tiistaina, mutta sairastui ja on siis sivussa.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pata tänään:

Lähteenmäki - Niemi - Elo
Lindell - Stafford

Hedden - Kiilholma - Saarela
Uusitalo - Viljanen

Ahlgren - Heino - Huhtanen
Marttinen - Sammalkangas

Kärki - Kerälä - Ojamäki
Huovinen

Riksman (Rinne)

Tänään missiona kotisaldon parantaminen.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Pakollinen länsirannikon voitto kairattiin jo Raumalta, joten jokainen piste tältä illalta olisi plussaa. Toissapäivänä sarjataulukkoa katsellessani oikein yllätyin Ässien huonosta kotivireestä, se yhdistettynä SaiPan vahvaan vieraspelaamiseen antaa hieman toivoa irtopisteistä etenkin kun tällä rosterilla luulotaudista ei pitäisi olla pelkoa. Työmoraalin pitäisi olla vähintään samalla tasolla kuin toissapäivänä, ja vierasjoukkueesta huomio kannattaakin kiinnittää alaketjuihin. Matti Järvinen on ollut viime pelit hyvässä vireessä, ja toissapäivänä pistetilinsä avanneen Valtteri Virkkusen SaiPa-uran avausmaali on jo pitkään roikkunut ilmassa. Veteraanivahdit Riksman ja Markkanen lienevät tänään suuressa roolissa, veikataan ottelun päättyvän maalin erolla suuntaan tai toiseen.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Peli kiinnostaa näköjään jengiä vähemmän ku ämpärillinen perunoita. No toivottavasti kaikki tänne kirjoittavat on menossa sankoin joukoin matsiin. SaiPa on paha. Jos ei olla tikissä ni tulee käkättimeen. Nauravia sputnikkeja ei tarttis näkyä raitilla tänään. Pisteet radion kautta himaan ja idän ihmeet tyhjin käsin tien päälle. Mestaruusjuna on startannut.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässiltä sivussa loukkaantuneet ulkkarihyökkääjät Hansen ja Ryan. Parkkonen terveenä sivussa, ei mahdu kokoonpanoon.

Tänään pitäisi (kuten X-kertaa jo aiemmin) napata kotona ne täydet 3 pinnaa. SaiPa on siipirikko ja Ässillä on taukoa peleistä. Tosin tämä on sellainen yhdistelmä johon aikaisemminkin on kaaduttu, Padalle ei oikein sovi kotona sellainen ennakkosuosikin asema. No toivotaan parasta, Ässistä tekee maalit tänään ainakin Lindell ja Hedden.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aijaijai paha peli tiedossa, kun MCINTYREN laidoilta puuttuvat Spina sekä Rau ja heidän tilallaan viilettävät Jokinen ja Leivo. Ei auta silti kuin uskoa joukkueeseen hyvinhän tuo Raumankin peli meni odotuksiin nähden. Vastassa Ässät joiden ykkösketju on kyllä hemmetin hyvä ja Elon sikarannepelko persiissä! Kova ja tiukka taisto varmasti kuitenkin luvassa ja Ässiä vastaan on yleensä tapahtumia riittänyt.

Ollaan nyt toiveikkaita ja heitetään 3-4 vierasvoitto. Ässien kaikki maalit tekee Elo Niemen passeista ja Lindell 0+3. SaiPan onnistujia tänään on Lofquist kahdella maalillaan ja MCINTYRE 1+2 tehoillaan.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Jos Saipa pelaa yhtä hyvin kuin Raumalla, niin Pata on varmasti helisemässä. Omiin on silti pakko uskoa, joten sanon 3-1 Ässille.
 

The Rock

Jäsen
Taululla lukemat 7-1 ja siihen vielä kirsikaksi kermakakun päälle Sammalkankaalta selkeä myllytysvoitto. Ika Lehkonen sen jo aikanaan sanoi: "Tämä oli peruskanadalainen perseraiskaus!"

Ei minulla muuta, jatkakaa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Päällimmäinen tunne on vitutus, kun Huhtanen ei onnistunut foppa-veivissään.

No ei vaan, alku näytti siltä, että Ässille max yksi piste tulossa, mutta hyvä viimeistely, SaiPan heikko maalivahtipeli ja lopun romahdus takasivat helpot pisteet.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Niin, sen verran kohdilleen osui (Ässille puhtaat 3 pinnaa ja pari maalintekijää veikattu oikein) että taidan laittaa lottorivinkin vetämään. Tulosvetovoitto oli ainoa mikä jäi tänään maalin päähän ja se tietty vähän harmittaa mutta mitäs näistä. Pelit jatkuu lauantaina ja uudet kujeet silloin.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei jäänyt jossiteltavaa, parempi voitti. SaiPalta puuttui Spina, Rau, Hämäläinen, Riikola, Larsson ja Maalahti ja se näkyi .Eipä siinä, onnittelut Yön Dingoille.
 

ahal

Jäsen
Sellainen peli. Onnittelut Ässille, joka osalla parempia. Eka erä ok, toisessa vielä mukana ja kolmannen alussakin. Jos Salcidon liru olisi liukunut tuuman verran pitemmälle 3-2:een, niin peli olisi ollut eri. 4-1:seen sitten katkesi sputnikruoto, mikä kuului ainakin Nakkilaan asti. Sitten vaan pelailtiin minuutit pois Bernard mukaan lukien. Liekö Jussillakin kuume nousussa?

Lieventävänä asianhaarana mainittakoon, että vakiäijiä oli liikaa poissa ja ketjut sekaisin ykköstä lukuun ottamatta. Uitto-episodi oli kyllä aivan turha liike valmennukselta, kuudellakin ois pärjätty hyvin. Ässät on selvästi nousussa ja peli tasoittumassa, ja kun kulkee, niin välillä kaikki uppoaa. Tänään oli sellainen päivä (esim. Kärjen ohjaus ilmasta). - No mittarit nollille ja eteenpäin. Kuumemittareita myöten.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Kuvastaa hyvin illan peliä että Koholla oli Saipan pelaajista paras aloitusprosentti 27%. Oli aika kamala peli keltaisten kannalta katsottuna, Ässät ei joutunut esittämään edes parastaan. Hienoa kuitenkin että maaleja tehtiin laajalla rintamalla. Ässillä on muuten viimeisestä 2 matsista mukava 12-2 maalisuhde.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Perseraiskaus housut jalassa? Hai!

Ei ollut SaiPasta vastaamaan Padan iloitteluun. Eipä se mikään ihme ole kun ukkoa putoaa lasaretin puolelle. Silti, Ässillä on vaikeuksia saada tehtyä kotonaan edes kahta maalia samaan otteluun, joten 7 tehtyä maalia oikeuttaa vittuiluun.

Markkasen päästi 3/12 ja Bernard 4/12. Tuntui että varsinkin jälkimmäisen taakse upposi jokainen veto. Paitsi Huhtasen.

Huikeaa oli kyllä meno Ässien pelaajilta.12 ukkoa tehopisteille, tätä lisää. Toki Ude puhui syötön itselleen niinkuin aina mutta se annettakoon anteeksi.

Hedden se osaa tosiaan löytää tiensä maalille yksinään. Tänään kahdesti läpiajoon ja kerran SaiPan pelaajan mokasta nokikkain maalivahdin kanssa. Yhdestä läpiajosta onneksi sai maalin tehtyä ettei rupea turhautumaan. Lisäksi hieno syöttö Kiilholman maaliin.

Viljaselle 0+2 ja muutenkin hienoa pelaamista. Hyvin on poika kehittynyt kauden aikana. Jatka samaan malliin.

Lindell jatkaa god-modessa, ja hyvä niin. On se vaan kova!

SammalTapsa teki miehen työn ja antoi Suutarille isän kädestä pelin lopussa. Hyvin tehty, oppiipahan olemaan. Nuijat miettivät hetken mennäkkö väliin, mutta antoivat sentään touhun jatkua. Suutarin väsähdettyä oli hyvä käydä rauhoittamassa tilanne. Tapsan suu kyllä jatkoi käymistä vielä sen jälkeen, vähän hymyilyttikin. Tätä lisää!

Nyt sitä ratkaisuvoimaa vihdoin löytyi ykkösketjun takaa. Jokainen ketju onnistui maalinteossa, tätäkin soisi näkevän useammin.

Mitäs Saarelan nilkille tapahtui? Pelasi taklauksen jälkeisessä vaihdossa muttei tainnut sen jälkeen kentälle päästä.

Tuomareista ei oikein osaa sanoa. Edelleen jää jonkin verran jäähyjä viheltämättä, mutta eivät sentään ruvenneet hyvittelemään suuremmin.

Tästä on hyvä jatkaa, 7 tehtyä maalia ja Tapparasta ohi takaisin 6. sijalle.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Että sellainen höntsä. Lähinnä ulkojäillä on aiemmin nähty tämän tason neppailua... Viihdyttävin peli silti pitkään aikaan, en valita. Ihmettelen silti Rockyn kommenttia ylivoimasta, joka on ilmeisesti tyydyttävää ja "aihiot" on kunnossa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Eikö kellään kiehahtaneet nakkikastikkeet ylitse otteluseurannassa? Jääkö palkinto jakamatta, vai löytyykö sittenkin voittaja?
 

ahal

Jäsen
Eikö kellään kiehahtaneet nakkikastikkeet ylitse otteluseurannassa? Jääkö palkinto jakamatta, vai löytyykö sittenkin voittaja?
Ei sitä joka pelissä viitsi kastikkeiden kera häslätä, kun kokitkin taitavat loistaa jossain muualla. Muutamalle SaiPa-pelaajalle voisi ostaa kotimatkalle nahkiaisia evääksi ja pureskeltavaksi, ihan vaan vissyveden kera. Menisi matka rattoisammin miettiessä, mitä tulikaan tehtyä ja mitä ei. Videosulkeiset ovat kuitenkin vasta huomenna.
 
Viimeksi muokattu:

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Suutarille elämänsä toinen tappelu. Ensimmäinen pari vuotta sitten parikymppisenå Jere Pullia vastaan, joten kyllä kokemus taisi puhua Porissa.

Kentälläkin oli avauserän jälkeen vähän isät vastaan pojat fiilistä. Onnittelut hitsareille ja muillekin, varmasti tuntuu hyvältä. Saatte kylläkin antaa osan krediiteistä SaiPan maalivahti-tandemille ja sille, että jouduttiin (ko? Oikeasti?) peluuttamaan sellaista puolustajan irvikuvaa, että oksat pois. Antti Uitolle kiitos ja näkemiin.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niinhän siinä vähän kävi kuten vähän pelkäsinkin eli jalkoihin jäätiin pahemman kerran. Alussa yritettiin vielä pelata tiiviisti, mutta Ässät oli niin paljon vahvempi tänään vähän kaikessa! Niin aloitukset kuin maalineduspeli menivät Ässille todella murskaavasti molemmissa päissä. Ei jäänyt paljon selittelyille varaa tänään ellei sano, että jos Ässät olisi tehnyt 6 maalia vähemmän ja SaiPa olisi tehnyt yhden enemmän niin oltaisiin voitettu eli lähellä se oli.

SaiPan on nyt saatava äijiä takaisin kokoonpanoon mahdollisimman nopeasti ja unohdettava tämä matsi kuten Uitto myös. Tavi-Koho-Mankinen kolmikko oli tänään aivan sysipaska liekö räkä valuu jo.

Onnittelut Ässille voitosta!
 

jasa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Montreal Canadiens, Ajax, Liverpool
www.teamjasa76.com Tästä jälleen kuviin....Hieno oli ilta. Yleisömäärä vaan oli suuri pettymys. Kansa ei näy tällä hetkellä löytävän hallille, vaikka lähes ilman tarjotaan....
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Salcido on varmaan onnesta hilpeänä, kun vihdoin sai telottua taas yhden vastustajan pois pelistä. Kuolleen kulman taklaus kiekottomaan Saarelaan, jonka peli taisi sitten jäädä siihen. Vaihdoin tai pari kävi vetämässä, mutta ei enää juuri sen jälkeen.

On se kova jannu tämä jenkkipakki, lisää näitä.

Ilmeisesti on niin, että nämä lajia kunnioittamattomat otukset riehuvat niin kauan kuin eivät joudu koskaan vastaamaan teoistaan.
 
Viimeksi muokattu:

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Salcido on varmaan onnesta hilpeänä, kun vihdoin sai telottua taas yhden vastustajan pois pelistä. Kuolleen kulman taklaus kiekottomaan Saarelaan, jonka peli taisi sitten jäädä siihen. Vaihdoin tai pari kävi vetämässä, mutta ei enää juuri sen jälkeen.

Oli kyllä ruma temppu. Joku SaiPan kaveri vielä otteluseurannassa näki tämän tuomarivirheenä, kun taas SaiPan äijä lähtee boksiin. Pakkohan tuohon on kurinpidon puuttua sillä näissä voi oikeasti käydä pahasti.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Oli kyllä ruma temppu. Joku SaiPan kaveri vielä otteluseurannassa näki tämän tuomarivirheenä, kun taas SaiPan äijä lähtee boksiin. Pakkohan tuohon on kurinpidon puuttua sillä näissä voi oikeasti käydä pahasti.

Ihan perusmenoa. Törkeydet hyväksytään niin kauan kuin eivät osu omaan suosikkijoukkueeseen. Lajista edes vähän ymmärtävät pystyvät näkemään niitä ohitse seurarajojenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös