Otteluseurantaketju Liiga ja CHL 13.1.2015

• 49 571
  • 501

Melko Huono

HIFK
Toinen erä Helsingissä täysin IFK:n. Ainoastaan noin kolmen minuutin hyvän pyörityksen Sport sai aikaiseksi, mutta sekin tyrehtyi sitten jäähyyn. IFK pelaa silti todella löysästi ja huolimattomasti. Sport tukkii oman maalin edustan ja tuolla intesiteetillä mitä IFK esittää peli jää reunoille ja huippupaikkoja ei tule. Molemmilla oli erässä varmaan se yksi todella hyvä paikka plus sitten Sport teki todella hienon oman maalin. Jäähyjä ei Sportille tule niin paljoa kuin olisin olettanut. Nyt vikassa erässä IFK pelaa tosissaan ja ottanee selvän voiton ilman että Sport saa minkäänlaista loppukiriä aikaiseksi.

Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Vihellyskonsertti seurasi maalia, enpä muista moista käytöstä sitten 90-luvun pääkaupunkiseudun paikallistaistojen. No ainahan nämä trendit menevät viiveellä periferiaan.
Tiedoksi sinne Venäjälle, että tilannetta edelsi selkeä jäähynpaikka SaiPalle, jossa joku Igor pitilukkolaista kiinni laidassa.

Ja Venäläinen on pelle.

Jyyd

♠️, Flyers
Saanko kysyä mitä "käytöstä" meinaat? Viheltää vastustajan maalin jälkeen? Mun mielestä aika normaalia, varsinkin kun tilannetta edelsi kyseenalainen kamppi.

Mathieu

Montreal Canadiens
Montaa sekuntia ei peliä ehtinyt kulua kun Frölunda meni helpohkolla laukauksella 1-0 johtoon. Kärpiltä hermostunut alku.

Madfexx

Rauman Lukko
Saipa sai tuon kolmanteen maaliinsa johtaneen tilanteen sen myötä, kun Riska kaadettiin jäähyn arvoisesti laidassa. Toki Lukolta oli melkoista sekoilua tuo koko Sipiläisen kompuroinnista johtunut vaihto, mutta ilman Riskan kaatamista kiekko olisi saatu pois alueelta.

HIFK
Surkeaa peliä Nordiksellä tänään. Surkeaa. Sportilla on täydet saumat pisteisiin.

Zabo ei saa mitään aikaan. Söde ja Goldie aivan kuutamolla, jne. Ainoa jolla edes hieman kulkee on Ramstedt. Ei tämä nyt oikein hyvältä näytä ei tämä viikko.

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
No se meni Karhuselle helposti. Jospa toimisi herätyksenä tämä tällainen aloitus.

On siinä tuomareilla tasoittelemista Raumalla kolmanteen erään. Sen verran paskaa on niiden toiminta ollut tänään.

Andrej

SaiPa
No jaa, se Riskan jalka jäi osittain Virkkusen alle, ei tuo nyt hirveän iso rike olut, jos oli ollenkaan. Venäläiseltä ja McIntyreltä typerät temput.

L. Paraske

Julle Junttila tasoittaa Frölundan puolustuksen nukahduksen jälkeen. Hieno uitto längistä

Ai kaksi selvää jäähyä jäi viheltämättä...huikeaa. Ottelussa on jäänyt paljon viheltämättä...