Otteluseuranta 6.12 (pe-la yö, ja la ilta)

• 13 042
  • 187

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Aika hiljaista ollut vielä Lehterän osalta, maali tosin tuli herran jäähyn aikana.
Lisää ylivoimaa Islandersille.

tsajari

Penguins
Pens ylivoimalle. Aika kiva henki päällä ja ainakin tänään tuntuu olevan jokainen jätkä pelissä mukana. Penguinsilla ei toistaiseksi ole ollut mitään hätää omissa ja peli pyörii kivasti Senators-päädyssä.

Finnish Isles

New York Islanders
Tämähän on yllättävän virkeää menoa Nassaussa ja muuten nihkeän yv:n kohokohta oli tuo Okposon syöttö. Bluesilla Lindbohm yv:llä, aika hieno yllätys nähdä.

teude

Allenilta hieno torjunta maaliviivalta. Edelleen 1-0.

Ja perään Strome 2-0!

teude

Selostajat ihmettelevät ja ihastelevat "YES YES YES" -huutoja. Katsoisivat WWE:tä, niin tietäisivät mistä se tulee.

teude

Ja 3-0, onpas Blues hampaaton. Allenin piikkiin, olisi pitänyt saada haltuun.

Tästä en menisi takuuseen, Howie taisi sekoittaa Lindströmin ja Lindbohmin...

Kato joo, niillä on sellainenkin, mutta Lindbohmia taisi Howie käyttää eli sekoitti nimet, mutta YESYESYES 3-0 joka tapauksessa!

Falcao

Islanders, Tottenham, Sport
Isles vähän onnellakin sai ton kolmannen maalin. Saa nähdä tuleeko Blues latautuneena toiseen erään vai jatkuuko hampaaton meno. Tällä hetkellä Isles on saamassa voiton aivan liian helposti. Toivottavasti ei alata löysäilemään. :)

Juzbe#3

Islanders, HPK
Aika omituinen avauserä saarella, ei mitään kummoista peliä kotijoukkueelta mutta 3-0 taululla ja standing ovation yleisöltä. Kelpaa!

Raippacoo

Rod Brindamour, Darren Langdon
Mukava on katsoa Islandersin todella pitkän suvannon jälkeen tällaista peliä. Vauhtia piisaa joukkueessa.

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ihan naurettavan kesy lauma tuo Blues ja Isles hyödyntänyt hienosti maalipaikkansa. Lehterältä turhahko kampitusjäähy keskialueella, josta sitten syntyi ottelun avausmaali.

PS. Tökkiikö muilla VLC?

passenger

Nähtäisiinköhän Marty maalilla toisessa erässä? Yllättän pirteää peliä tosiaan näihin yleensä lähinnä haukotuksia aiheuttaviin iltapäiväläpsyttelyihin. Vähän jopa toivon, että Blues yrittäisi vähän jotain hämmennystä ja kähinää aiheuttaa. Toisaalta todella typeriä jäähyjä Blues kyllä otti jo ensimmäisessä erässä varmaan Hitchcockin mielestä ihan riittävästi.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Vauhdikas ja viihdyttävä erä päiväpeliksi Pittsburghissa, Sill lensi kyllä pihalle puhtaasta taklauksesta.

MSG-lähetystä katsoville tokaan erään ennakkovaroitus, että tällä kertaa Mr. Islander Bobby Nystrom on kopissa erän puolivälin paikkeilla, joten voitte olla varmoja, että peli on taas hetken sivuasia kun Butch ja Bobby NY muistelevat menneitä.

passenger

Hah, meikäläin jo naureskeli itsekseen täällä, kun huomasin Nystromin olevan selostamossa vieraana. Maalit ehkä huomataan kentältä, mutta ei muuta. Smith viimeksi sentään keskeytti muutaman kerran Butchin ja Howien huomauttamalla jostain kenttätapahtumasta selostajille. Mutta loppuerä siis todennäköisesti turinoidaan vanhoja.