Jokerit - Medvescak -ottelun studiolähetys alkaa klo 18 ja ottelu klo 18.30.

SKA Pietari - Bratislava klo 18.30
Dinamo Riika - Dinamo Minsk klo 19.30

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ja jottei tule kenellekään yllätyksenä tai tarvitse ihmetellä mistä Eteläpäädyn ulosmarssi 1.erän puolessa välissä ~10 min kohdalla johtuu niin EP siis protestoi KHL:n megafoni-kieltoa vastaan ja palaa katsomoon 2.erään.

Mitä tulee itse peliin niin nyt vastus ei pitäisi olla kovimpia mitä ollaan kohdattu mutta niin vain oltiin isoissa vaikeuksissa Dinamo Riikaa vastaan joten tuskin on tälläkään kertaa varaa lähteä takki auki peliin. Toivotaan ettei Erkan tällä kertaa tarvitse höpötellä epäonnistuneesta valmistautumisesta. Helgelle hyvää peliä, JMA:n pisteputkelle jatkoa ja Mosekselle maaleja, sekä tietenkin Omarkille yv-aikaa.

Jack Daniel's

Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Narrit tullu hyvällä jalalla peliin. Kohta varmaan tuleekin joku tyhmä hyökkäyspään jäähy ja vastustaja rankaisee.

Sukee

No nyt oli lähellä Omarkin maali! Olisi ollut hieno maali

blue line

Ei toi keskittyminen mun mielestä ole Jokereilta ihan 100% Jalat liikkuu kohtuullisesti, mutta viimeinen tarvittava panos on tähän asti puuttunut.

syndi

Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Kyllä nyt otettiin pehmeästi oman maalin edessä!! Mitä helvettiä jätkät ei sinne noin vain kävellä!!

Jyyd

♠️, Flyers
Vähän Helenius haparoi ja pakit eivät pystyneet korjaamaan.

Onpahan kertakaikkiaan surkea erä Jokereilta.

Lähinnä viimeistelyn suhteen surkea. Muutenhan tää on ollut hyvinkin vauhdikasta peliä ja Jokerit on pelannut tiiviisti. Vastustaja ollut suurimman osan erästä ihan purjeessa...

Ostoskassi

Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Oli tosiaan pelillisesti hyvä erä Jokereilta. Siinä mielessä tästä on hyvä jatka, joskin tehot on jostain löydettävä.

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kyllähän tuon taas tiesi, että Zagreb iskee kun Jokereille ei tunnu maistuvan. Jaakola-Ohtamaa pakkiparin suoritus maalissa oli jotain sanoinkuvaamatonta. Heleniusta en lähde tuosta syyttelemään, sillä ei kukaan saa noin vapaasti hakata irtokiekkoa sisään.

Jopi

Ensimmäinen erä muistutti jotenkin Lämsän ja Valtosen Jokereit: paljon maalipaikkoja ja peli pyörii vastustajan päädyssä, kuitenkin ekan erän jälkeen taululla 0-1 ja laukaukset jotain 15-3 Jokereille. Seuraavaan erän ei muuta kuin seuraava vaihde silmän ja vielä astetta laadukkaampia maalipaikkoja ja ennen kaikkea asteta laadukkaampaa viimeistelyä. Hieman tempoa nostamalla Zagrebin pitäisi kyllä pudota kyydistä.

flintstone

1.erän perusteella tää Medvescak on kyllä selkeästi paskin joukkue joka Arenalla on vieraillut. Jokereiden jokainen kenttä vyörytti pelin hyökkäysalueelle mutta huolimattomuus ja epäonni pitivät tilanteen 0-0 ja sit yv:llä Zagreb iski kun sai lyödä Heleniuksen hanskan alta kiekon takaisin peliin. Eihän näillä Medvescakilla ole edes kunnon karvausta ja jalatkaan ei liiku. 1.erän perusteella ei vaikuta etteikö noustaisi mutta tietenkin jos jatketaan yhtä heikolla viimeistelyllä niin kyllä tästä vaikeakin saadaan.

Jokerit Ice Girls ennen peliä isojen Jokerit-lippujen kanssa. :P

bozik

Ensimmäinen erä muistutti jotenkin Lämsän ja Valtosen Jokereita....
Sama tuli mieleen, häivähdys liiga-aikojen Jokereita. (Muka)hallitaan ja pidetään kiekkoa, mutta vastustaja tekee kovalla prossalla paikoista. Pahoin pelkään, että liiga-Jokerien tyyliin taas on edessä vaikea iltapuhde.

blue line

Tarttis mennä maalille, luistella hyvin ja aiheuttaa vastustajalle jäähyjä. Asennekysymys. Nyt sitten arvotaan kaksi seuraavaa erää, että löytyykö asennetta vai ei.