ÄTPPOMK Online 24h – raportoi tänne tönimisistä!

  • 324 939
  • 2 488

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Hyvät palstaveljet. Vaikka Pentti on karannut muille maille, niin hänen meille tekemiään palveluksia ei ole syytä unohtaa.

Sanomalehti Karjalainen järjestää 140 vuotta kestäneen taipaleensa kunniaksi kyselyn missä voi äänestää kaikkien aikojen pohjoiskarjalaista. Tämä kyllä täyttää jo tönimisen tunnusmerkit, että Penttiä ei ole valittu ehdokkaiden joukkoon. En tiedä kuka listan on laatinut ja millä perusteella, mutta aion selvittää asian. Juurihan jopa Sauli Niinistökin otti kantaa kiusaamiseen, jos satuitte näkemään.

Onneksi voi sentään äänestää myös listan ulkopuolista.

Kaikkien aikojen pohjoiskarjalainen - Karjalainen
 

Luotain

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos toveri pernaveikolle asiallisesta tönäilyinfosta. Pakkohan se oli käydä äänensä antamassa, ja muistutan vielä kanssaäänestäjiä siitä, ettei ääni The Sirille ole ääni Jaakko Teppoa vastaan.
 

Stigu

Jäsen
Täältä lähti oma ääni Sir Pentille. Perkele, ainakin Tarja Smuraa enemmän on ääniä pakko tulla, joten kaikki palstaveljet ja siskot, nyt äänestämään huonon asian puolesta!

P.S. Jotenkin kuvaavaa, että kaikkien aikojen pohjoiskarjalainen-äänestyksessä yksi ehdokkaista on anonyymi lehmä ( joku muu).
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Pentille lähti ääni. Eihän tässä pitäisi olla kahta sanaa, kysymys itsessään on mitä on. Parempi olisi *Kuka on Pentti Matikaisen jälkeen kaikkien aikojen pohjoiskarjalalainen?"
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lista lienee laadittu sillä mielellä, että saataisiin edes jollakin tapaa tasainen kisa. Nythän tässä moni luulee Pentin olevan muualta kotoisin, sillä olisihan hän itsestäänselvyys vaihtoehtona listalla, mikäli Pohjois-Karjalasta olisi kotoisin. "Aa, mä luulin että se Matikaisen Pena oli tuolta, mutta ei kait sitten kun ei näy listalla, vaikka täällä on vaikka minkälaista mitättömyyttä."

Luonnollisesti faxasin ääneni sille, kenelle se kuuluu.
 

Gestapo

Jäsen
Olimme armaan vaimoni kanssa mökillämme pohjois-Karjalassa viime viikon ja torstaina yhtäkkiä keskelle ei mitään pärähti auto pihaan. Noin 60-vuotias elämää nähneen näköinen karju saapasteli pihan poikki, koputti oveen ja kyseli onko Matikaisen Penaa näkynyt. Ensimmäinen ajatus oli, että ollaan jossain piilokamerassa, mutta kaveri rupesi vakavalla naamalla esittämään, että Matikaisen Pena on jossain niillä main ollut savotalla parisen viikkoa ja emäntä kyselee perään. Totesin ettei miestä ole näkynyt ja toivotin onnea. Hiukan hymyilytti ajatus sliipatusta geelitukasta jauhamassa purkkaa kirveen varressa jossain peräkylän puskassa. Pena kyykyttää.

ps. äänestin Penttiä.
 
Viimeksi muokattu:

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Rapiat 20 vuotta P-Arjalassa asuneena sir Pentin puuttuminen listalta on aika ihmeellinen asia. Ääneni meni Pentille.
 

Stigu

Jäsen
Sitten kun Sir Pentti on valittu Pohjois-Karjalan pormestariksi, voitaisiin maakunnassa virallistaa vihdoinkin Sir Pentin oma ruokalaji, jota Sir itse kuuleman mukaan valmistaa vähintään kerran viikossa. Ruokalajin täydellisen reseptin tietää ainoastaan Sir Pentti itse, mutta siihen kuuluu ainakin saksalaisen pornotähden viiksiä, paketillinen jenkkipurkkaa ja ripaus hevosen takatukkaa. Ruoka aikaansaa suuripaineisen varpusparviefektin viimeistään 30 sekuntia annoksen nauttimisen jälkeen. Ruokalajin nimi on: Lähe meneen vielä kun ehdit.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Sitten kun Sir Pentti on valittu Pohjois-Karjalan pormestariksi

Kovasti ihmettelen ettei Pentti ole lähtenyt mukaan politiikkaan. Miettikää nyt vaikka Ukrainan tilannetta jos Sir olisi puikoissa. Se olisi yksi puhelu ja Vladimir I olisi Suomessa neuvottelemassa. Neuvottelut sitten päättyisivät hyvin nopeasti Penan todettua, että venäläiset lähtevät kun vielä ehtivät, muuten Vladimiria koulutetaan heti paikalla. Siinä ei paljoa judotaidot, KGB:n henkivartijat tai rasvattu yläruumis auta kun Pena ajaa omaa versiotaan kovasta politiikasta. Samalla voisi kysäistä olisiko futiksen MM-finaali syytä pelata Mehtimäellä.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
No kun nyt muutkin kertoo äänestäneensä, niin äänestin itsekin, aamuyöstä jo. Jos se vaikka inspiroisi jonkun ei-niin-asiaan-vihkiytyneen äänestämään. En tehnyt tätä arvontapalkintojen takia, sen osoittaakseni nimesin itseni herra En Osallistuarvontaaniksi. Tämä oli periaatteellinen teko.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Ja tottakai ääni meni Sir Pentti Matikaiselle. Vaikka et keksisi muuta syytä äänestää, niin äänestä Tuomas Holopaista vastaan. Menikin töksäyttämään sitä meidä Kurkelan Jossua, prkl.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pakkohan se oli faxata ääni Sir Penalle.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Annoin ääneni Voittajalle. Erikoinen äänestys, 49 nevehööd-vaihtoehtoa ja yksi ainut oikea.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kansalaisvelvollisuus suoritettu. Toivottavasti moderaattorit ovat hereillä, eikös palstalaisilla ole äänestyspakko näissä tilanteissa? Eli jos ei äänestä, oikeudet pois!
 

Watson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Arsenal
Valitettavasti en löytänyt äänestysmahdollisuutta faksin kautta, joten laitoin nettisivun kautta ääneni Sir Pentille.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Ollos äänestetty, Sir Pentti. 3.10. onkin hyvä ottaa pienet seitinohuet perjantain ja Pentin voiton julkistamisen kunniaksi.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Äänestin 2 kertaa koska se on nykyaikaisella faksi-aparaatilla mahdollista, ja toisaalta koska Sir Pena ansaitsee kaikki äänet mitä on mahdollista antaa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kansalaisvelvollisuus suoritettu. Aika törkeää Penan tönimistä lisätä tuonne vaihtoehtoihin kaiken maailman nobodyja The Sirin sijasta. Jaakko Teppo ja Seppo Räty nyt vielä menettelevät vaihtoehtoina, mutta Penalle ääni, luonnollisesti!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös