Tappara kaudella 2014–2015

  • 322 406
  • 735

Ribari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puolustava mestari
Haluja on ihan varmasti, eri asia löytyykö sopivia tarjouksia. Jos pääsee pelaamaan kisoissa (passia tuskin heti leimataan ja jos Minnesota putoaa, kuten näyttää, niin ei leimata ollenkaan), niin onnistuessaan varmasti parantaa asemiaan ja lähtö lähestyy.

Jormakka lähtee varmasti, näin uskon. Todennäköisesti sopimuskin on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Kaikki viittaa siihen.

Jos Säteri haluaa varman ykkösen paikan, niin saa suksia suolle puolestani. Huippujoukkueessa ei yksikään pelipaikka saa olla varma. Kertoo heikosta itseluottamuksesta, jos ei kestä kovaa kilpailua. Ja heikko itseluottamus ei oikein maalivahdin hommiin sovi.
En kuitenkaan usko Säteristä tuollaista.

Onhan noita sopimuksia ennenkin purettu. Tai tehty vaikka lisävuosi, jolloin seuraava kausi menisikin Tapparassa ja vasta sitten paluu Kuopioon. Kaikkihan on sovittavissa.

Huhu, mutta ei ilman jotain tietoa, Sport on ollut kiinnostunut Aaro Peltosesta ja ainakaan vielä ei ole sopimusta ja kuulin huhun, että olisi menossa Tapparaan.
Saisitte ilman epäilystä todella hyvän kakkos maalivahdin, jos tulee sinne eikä meille vaasaaan.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Huhu, mutta ei ilman jotain tietoa, Sport on ollut kiinnostunut Aaro Peltosesta ja ainakaan vielä ei ole sopimusta ja kuulin huhun, että olisi menossa Tapparaan.
Saisitte ilman epäilystä todella hyvän kakkos maalivahdin, jos tulee sinne eikä meille vaasaaan.

Oikeastaan jo viimeiset kaksi kautta on ollut huhua Peltosen siirtymisestä Tapparaan. Lienee siis kiinnostusta ollut Tapparan osalta aikaisemminkin. Saa nähdä joko nyt tuo siirto toteutuu. En kyllä ymmärrä, miksi hän Tapparaan tulisi, kun on tiedossa, että Metsola pelaa 95% kaikista peleistä eikä hän todennäköisesti tule saamaan kunnon tilaisuutta. LeKissä varmasti pääsisi kuitenkin pitämään pelituntumaa yllä, jos tänne on tullakseen.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kysyn tässä ketjussa, kun en parempaakaan keksi: mitä tapahtui pari kautta sitten Tapparassa pelanneelle nuorisomaajoukkueiden vakionimelle Joni Karjalaiselle? Tämä teki hyvää tahtia pisteitä a-junnuissa ja Mestiksessä, mutta tilastot päättyvät kauteen 2011-2012.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olli Palola pelaa ensi kaudella HIFK:ssa. Millainen pelaaja kyseessä?
Väärässä ketjussa kyselet. Palola pelaa Ilveksessä - kuten Mertaranta tiesi kertoa...

Mainitaan kuitenkin, että on tarkka laukoja: osuu esim. räpylään kolmesta metristä!
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Osaa kahvata.

Allekirjoitan vain tämän. Erityistaitoina sukeltelu, filmaaminen, sulaminen, kädettömyys ja jalattomuus. Lisäksi ylimielinen ja pukukopin syöpä. "Keuruun Kovalchuk" pätee vain vaihtopenkillä Pepsin juomisen osalta. Huonompi kuin Donskoi.
 

Rantsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers, KalPa
Allekirjoitan vain tämän. Erityistaitoina sukeltelu, filmaaminen, sulaminen, kädettömyys ja jalattomuus. Lisäksi ylimielinen ja pukukopin syöpä. "Keuruun Kovalchuk" pätee vain vaihtopenkillä Pepsin juomisen osalta. Huonompi kuin Donskoi.

Astunko nyt pommiin vai ollaanko Tappara-leirissä oikeasti tätä mieltä? Opa-Järvinen-Jormakka -ketjullahan toimi peli hyvin ja juttujen perusteella myös homma kaukalon ulkopuolella toimi.
Sulaminen? Palolahan oli viime kauden playoffeissa ihan huimassa vireessä, tällä kaudella taisi lähinnä kunto loppua, tulihan pelejäkin päälle 80 (mutu) pelattua.
Ja laukaushan Opalla on huikea. Jalkoja riittää myös.
Noh mitä pidemmälle tätä jatkan, sitä enemmän tuntuu että astun miinaan ja kovasti, joten anteeksi jo valmiiksi. :D
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Laitahyökkääjä. Pelaa Warriorin maillalla. Oikea käsi tarttuu mailan alavarresta. Osaa kantaa kultaista kypärää. Osaa laulaa levyllä. Osaa luistella. Osaa kahvata. Osaa laukoa tulisia lämäreitä. Osaa laukoa ranareita.

Ja tärkeimpänä, toteuttaa Tukka-Jukan taktiikkaan oivallisesti ollen liigan paras mailasta kiinnipitäjä.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Palolahan oli Tapparaan tullessaan huippulupaus, joka oli jo nuorena poikana päässyt haistelemaan kansainvälisten pelien ilmapiiriä pelattuaan kolme peliä alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa kuusi vuotta aiemmin. Risto Dufvan Tapparassa Palola pääsikin pelaamaan iloista hyökkäsvoittoista jääkiekkoa. Elämä hymyili ja Palola meni eteenpäin jääkiekkoilijana.

Kauden päätteeksi vaihtui kuitenkin valmentaja, ja Tapparassa palattiin jo kauan aikaa sitten pelin evoluution kelkasta pudonneen Jukka Rautakorven doktriineihin. Tämä toi mukanaan liudan vanhoja pelaajiaan, jotka hallitsivat kahvaamiseen perustuvan pelitavan jo valmiiksi. Nuori superlupaus Palola joutui saman tien koirankoppiin ja lähetettiin Lempäälään, mikä oli huutava vääryys kaikkien paitsi Jukan mielestä. Palola kuitenkin treenasi ahkerasti kahvaamista Tapparan treeneissä ja kauden mittaan alkoikin saada vastuuta nelosketjussa. Pudotuspeleissä iski sitten loukkaantumisaalto, minka seurauksena Rautakorpi oli pakotettu nostamaan Palola kakkosketjuun, sillä siirtotakaraja oli jo mennyt. Muutenhan hän olisi tietenkin ilmoittanut Mikille, että hankki juuri ketjullisen seuran konkurssin partaalle ajavia ulkomaalaisia ja pistänyt kaikki nuoret sekä muut joiden naama ei miellytä poppariosastolle.

Palola kahvasi tuon pudotuspelikevään aikana kuusi maalia, mutta joutui tästä huolimatta aloittamaan seuraavan kauden nelosvitjassa. Palola oli kuitenkin treenannut kesän mummolan pihalla ahkerasti Tapparassa pelaamiseen tarvittavia taitoja, ja turhat Ilveksessä opitut taitokiekkoelementit olivat alkaneet hämärtyä. Palolan vahvat otteet tekivätkin suuren vaikutuksen painivalmentaja Rautakorpeen, ja tämä tavoistaan täysin poiketen antoi kärkiketjun laiturin paikan alle 30-vuotiaalle pelaajalle. Estämispeli sujuikin uusien ketjukavereiden kanssa mukavasti, ja kauden mittaan Palolan kahvat olivat murhaavia erityisesti ylivoimapelissä. Ilkeäksi hipaisusta kaatuvaksi painimestariksi muuttunut Palola kruunattiin runkosarjan päätteeksi lopulta liigan maalikuninkaaksi.

Synkkiä pilviä oli kuitenkin ilmassa. Kusipäisellä luonteella varustetun Palolan hattuun oli noussut menestyksen myötä niin paljon kusta, että kypäräkin oli alkanut värjääntyä! Kauden lopulla Palola olikin joutunut vaihtamaan hylkivään kypärämalliin, joka pysyi valkoisena olosuhteista huolimatta. Tämä ei kuitenkaan poistanut varsinaista ongelmaa, vaan Palola surffaili pudotuspelien ajan täysin haluttomana paskana. Kaiken kruunasi seitsemännen finaalin jatkoerän maalitilanne, josta Palola neppasi kiekon Karhusen hanskaan silkkaa vittupäisyyttään. Hetkeä myöhemmin Kärpät juhli mestaruutta. Palolan ylimielisyys oli maksanut ikitappara Ville Niemisen viimeisen mahdollisuuden voittaa mestaruus pelaajana kasvattajaseurassaan.

Kausi ei ollut kuitenkaan ohi, sillä olympiavuoden MM-kisat eivät kiinnostaneet pelaajia pätkän vertaa. NHL-starojen lisäksi myös Euroopassa pelaavat pelaajat olivat sankoin joukoin kieltäytyneet maajoukkuekutsusta aina Ilvestä myöden! Erkka Westerlund joutui epätoivoisessa tilanteessa soittamaan Palolalle, että kiinnostaisiko tätä paikka Leijonien ykkösketjun laidassa. Tämän myötä sinetöityi Suomen tippuminen B-sarjaan, sillä Palolastahan ei ole mitään hyötyä, jollei penkin päässä ole valmentaja, joka itkemällä ja uhkailemalla saa tuomarit katsomaan liaanikiekkoa sormien läpi. Luulisi kokeneen Westerlundinkin tajuavan tämän, jos sen näkee kaikki objektiiviset jatkoaikalaisetkin, vaan kaipa Erkka on tulossa vanhaksi.

Niemisen törkeä kohtelu olikin Palolan onni: ilman sitä hän ei olisi mitenkään päässyt Tappara-sopimuksestaan eroon, johon ihmishirviö-penninvenyttäjä Mikko Leinonen oli sanellut niin pienen palkan, ettei sillä todennäköisesti olisi selvinnyt elossa kolmannen talven yli. HIFK:ssa Palolalla on ehkä mahdollisuus pelastaa uransa ja samalla voittaa SM-kultaa iänikuisten tappioiden sijaan, joita Hopeakorven alaisuudessa olisi ollut taas tarjolla. Lycka till Olli!
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Kun kerran Palola lähtee HIFKiin (hymiö) ja muutenkin, kun täällä Jatkoajan puolella ei ole haaveiluketjua, niin ajattelin että olisikohan tuo Olimbin Ken-Andre irroitettavissa Düsseldorfista. On kyllä näkemissäni MM-peleissä säväyttänyt huikeilla käsillä ja oivaltavilla syötöillä. Ikääkin vasta 25 vuotta. Kolmosketjuun kehityskelpoinen playmaker?
 

Teikel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers&Barkov
Ensi kaudesta

Kyselin kautta rantain ja mitään isoa tiedoitustilaisuutta ei ole tulossa, koska ei ole tiedotettevaa. Suomalaiset pelaajat ovat tehneet jo sopimukset muihin seuroihin ja AHL:ssa pelataan finaaleja, sen jälkeen Eurooppaan mahdollisesti suuntaavat pelaajat tekevät päätöksiä Pohjois-Amerikassa. Tiistaina kuuleman mukaan alkavat liigan treenit.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hieman huolestuttavalta kuulostaa Tapparan tilanne tällä hetkellä. Kaikki huhutut pelaajat tekevät sopimuksia muualle, uusimpana Harri Säteri Vitjaziin. Yhtään uutta pelaajasopimusta ei ole tiedotettu, vaan ainoastaan lähtijöitä (Nieminen, Plihal, Bailen). Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei tiedotettavaa ole. Samaan aikaan muut joukkueet ovat julkaisseet kasapäin uusia soppareita. Huomenna pitäisi joidenkin lähteiden mukaan alkaa kesäharjoittelu, joten eiköhän huomenna saada viimeistään tietoa pelaajatilanteesta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En aio valehdella. Olen tyytyväinen, mikäli Rautakorpi lähtee KHL:ään. Toivottavasti Lauri Marjamäki vietäisiin myös.
 

teippi-77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ducks
Eikös just sopivasti K Jalonen jättänyt Lev Prahan tarjouksen ottamatta. Siellä ollaan varmasti tämän kauden jälkeen tyytyväisiä suomalaiseen valmentamiseen...
 

KallesS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Real Madrid
Nieminen ei mahtunut Rautakorven joukkueeseen ja nyt itse Rautakorpi lähteekin karkuun itärajan taakse?
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Totta kai parhaat valmentajat haluavat KHL:aan, samalla tavalla kuin pelaajatkin. Vai mitä haet tuolla viestillä?

Sitä että en ole yllättynyt siitä, että Rautakorpi on venkoilemassa pois voimassaolevasta sopimuksestaan, koska hän on samaa yrittänyt aikaisemminkin.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Turha kai tässä vielä on panikoida, mutta kyllä nyt alkaa näyttää ensi kauden suhteen aika pahalta. Ketään ei vielä ole tulossa ja koutsi lähtee. Toivottavasti poffeihin päästään, mutta heikolta näyttää.
 

Don Ernesto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En aio valehdella. Olen tyytyväinen, mikäli Rautakorpi lähtee KHL:ään. Toivottavasti Lauri Marjamäki vietäisiin myös.
Sama täällä en siksi ettei mitalit ihan mukavia ole mutta jotenkin Rautakorpi on nähty ja vois ottaa Metsolan mukaan. Kari Jalonen vois tulla maajoukkuepestin ohella harrasteleen Tapparan koutsaamista.
 

Pate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aleksander Barkov vanhempaa huhuillaan Rautakorven tilalle Tapparan käskijäksi, mikä ei varmaankaan olisi yhtään pöllömpi vaihtoehto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös