Otteluseuranta – 10. kisapäivä 18.5.2014

  • 129 985
  • 688
Tila
Viestiketju on suljettu.

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
:D Kyllä voi siniviivalla pomppia kiekko. Kolme kertaa viimeiseen puoleentoista minuuttiin kiekko söhlätty viivalla yli. Toki viimenen oli vähän vaikeempi, mutta kuitenkin.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hietanen on kyllä aivan käsittämättömän paska. Aivan kun hyökkääjä pelaisi pakin paikalla. Omassa päässä kauheita aivopieruja matsista toiseen ja nyt sitten vielä tuo.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Suomen pakit menetti kolme vai neljä kertaa siniviivan viimeisen parin minuutin aikana joko omien syötöistä tai purkukiekoista. Pitäisikö vähän petrata...
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Odotuksien mukaan Suomen kisat olivat sitten todennäköisesti siinä.
Onneksi itse saa liputtaa vielä Venäjän puolesta, siellä sentään hoidettu mallikkaamin nämä skabat.
Erkan aika valmentajana on ohi, siirtykööt vain omiensa joukkoon. Kjeh.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Jos jotain positiivista haetaan, niin tulevaisuudessa tuskin tällaista kädetöntä paskasakkia kisoihin lähetetään.
 

Barney

Jäsen
Olenkin miettinyt, että miksi Hietanen on ollut tämän pakiston selkeä liideri, mutta se johtuu ilmeisesti siitä, että muu pakisto on niin paska. Juuso "Olympia" Hietanen on näköjään vieläkin ihan vitsi, jopa näissä kekkereissä.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No ei kyllä enempää ansaittukaan. Hyvin samanlainen peli kuin Latviaa ja Venäjää vastaan. Hirveästi virheitä eikä omasta pelistä tietoakaan.

Nyt on helppo sanoa mutta olihan tuo sinänsä nähtävillä jo Ruotsin EHT:llä. Venäjä ja Ruotsi ainakin dominoi pelillisesti Suomea ihan täysin vaikka tuloksellisesti meni OK. Silloin tosin luultiin vielä valmennusjohtoa myöten että joukkueeseen tulee iso kasa vahvistuksia.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuukka Mäntylä, player of the game.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Mäntylä Suomen paras tänään. Kertoo paljolti siitä, että ottelun paskin puolustaja valitaan parhaimmaksi pelaajaksi.
 
Kun kerran paljon ensikertalaisia mukana niin kyllä tuo joukkue olisi kaivannut voittamisen kulttuuria mm. Teräväisen ja Pokan muodossa. Mutta Erkka on konservatiivinen mies, ei voi mitään.


Olli Jokinen on voittanut jääkiekkoilijana enemmän kuin Teuvo Teräväinen, mutta monetkaan eivät pidä häntä voittajana. En yliarvioisi tuota voittamisen kulttuuria kun puhutaan parikymppisistä jannuista. Ensikertalaisia hekin olisivat olleet.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Turnaus on kaikkiaan heikoimpia suorituksia maajoukkueelta koskaan. Tähän luonnollisesti on selittävänä tekijänä huonoin pelaajamateriaali ikinä suhteessa vastustajiin, mutta silti vähän parempaa olisi pitänyt odottaa. Tappio Latvialle tiputtaa joukkueen jatkosta, ellei ihmeitä tapahdu.
 

Sic

Jäsen
eiköhän tää ollut ny tässä. Vuosikymmeniin paskin turnaus leijonilta, valmistautumista myöden karmivaa paskaa. Kurri ja muut voi mietiskellä hetken että onko tehty kaikki asiat keväällä täysillä...
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös