Otteluseurantaketju ti-ke yö 14.5.2014

  • 26 210
  • 189

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Huh-huh. On se Lunkka kova. 10-2 in career elimination games.

Sidney Crosby, hienot kiikaritehot ja -5 kolmessa viimeisessä pudotuspelissä. Kyllä lämmittää mieltä tämän "johtajan" ja runkosarjapelaajan alkava kesäloma.

Vastapainoksi toki harmittaa hienojen Pens-miesten, kuten soturi-Malkinin, Määtän ja JJokisen päättyvä kausi.
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Kane meinaa karata mutta Granlund ottaa namun pois. Jos vertaa viimeksi Minnesotassa pelattua peliä, jossa Chicago oli aivan jäissä, on kyllä peli nyt aivan toista maata.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Voi perse. Kun ei onnistu niin ei onnistu. Propsit Rangersille ja etenkin Lundqvistille.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jes, hienoa Rangers ja eritysesti Lundqvist! Oksennuksen joukkue floppaa jälleen kerran ulos pleijareista ennen ratkasupelejä.

Jokohan Malkinilla on lennot varattuna Minskiin?

Sen verran vielä, että hieno joukkue kyllä Rangerseilla. Täytyy toivoa, että Rangers tai Habs päätyy Idästä finaaleihin.
 
Viimeksi muokattu:

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
On kyllä todella hieno voitto Rangersilta! Arvostan.

Kyllä, todella kovasti. Aivan helvetin kovaa duunia, ja hattua pitää nostaa Moorelle, Boylelle ja varsinkin Lunkalle. Upea joukkue ja todella kovalla työllä jatkoon tästä sarjasta. Kova vastus tulee olemaan kelle tahansa.
 

Flusher

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Panthers
Ei kyllä tuossa lopussa Penguins saanut edes tilannetta maalin eteen.. sössivät sitten aika tavalla tämän sarjan. Henkka Lundqvistille todella mieluisaa varmasti Cupin metsästyksessä.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huhhuh... Oli taistelu, kyllä siellä jokainen Pensin pelaaja antoi kaikkensa. Pakko ihailla tuota Rangers pelaajien uhrautumista ja työntekoa; ja viimeisenä lukkona Kuningas Lundqvist...

Ei oikein voi antaa lampaita nyt, ei ainakaan itselläni ole antaa kenellekään.

Onneksi olkoon Rangers faneille; meidän kausi päättyi taas suureen pettymykseen.
 
Myönnän, etten tunnista Lemieux'n vieressä aitiossa ollutta kaveria, mutta aika pitkää huikkaa veti herra bissestään pelin päätyttyä. Eiköhän tuosta HF Boardsin Photoshop-ketjussa saada jotain irti.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Rangers @ Pens 2-1 | game 7 | series 4-3

Hienon trillerin järjestivät Rangers ja Pittsburgh.
Ottelun ja koko sarjan pelaaja on helposti Kunkku Lundqvist.

Hyvää yötä ja mukavaa kesälomaa Pittsburgh Penguins, nähdään viheriöillä.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Aika uskomatonta. Rangers näytti ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan kunnon taisteluilmettä ja sydäntä. On se Lundqvist vaan pirun kova maalivahti.

Sydäntä lämmittää tiputtaa juurikin Penguins, joka nyt putosi viidettä kertaa peräkkäin sarjataulukossa alemmalle joukkueelle.

Täällä palstalla oleville faneille kuitenkin sanon kiitokset ja toivotan onnea ensi kauteen.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Hyvin pelasi Penguins, mutta tällä kertaa se ei riittänyt. Parempi joukkue voitti, siitä ei ole epäselvyyttä. Nyt vain jännittämään tuleeko Bruins vai Canadiens Rangersille vastaan. Canadiensia vastaan saattaisi olla jopa mahdollisuuksia.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Ei kyllä tiedä että pitäiskö itkeä vai nauraa, olihan nyt tuossa aivan älytöntä säkääkin mukana ettei muka mikään menny Lunkan taakse, hohhoijjaa.

Aika tyhjä olo, mutta sitähän tää jääkiekko usein tekee.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Oli melko tunteellinen haastattelu St. Louisilta. Kyllähän tuon voiton soi miehelle, tapahtui aiemmin kaudella sitten mitä tahansa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Hieno ottelu, Lundqvist kentän kuningas. Ylivoimainen.

Vaikea vähätellä psykologista merkitystä tuolle Martyn äidin kohtalolle. Tuommoiset asiat tuppaa yleensä (eiköhän joku tilastoniilo tule korjaamaan tämänkin vääräksi, todennäköistä joten pahoittelen jo etukäteen väärää tietoa) yhdistämään ja ne käännetään voimavaraksi. Tässä lopputulos.

Hyvää kesää Pingviinilauman faneille, erittäin mielenkiintoinen kesä edessä teillä. Ensi syksynä sitten taas pelien merkeissä, suurin osa teistä onkin asiallisia jätkiä. :)
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Juu tyhjä olo. Jos tuolla pelillä ei voita ottelua, niin ei voi olla edes pahalla tuulella. Lunkalle ja Boylelle iso käsi, yhdessä torjuivat kaiken. Saa nähä mitä tapahtuu Bylsmalle ja/tai Fleurylle.
 

Kunitz14

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei voi olla kuin tyytyväinen Penguinsin game7 suoritukseen. Täältäkin onnittelut Rangers faneille.

Juu tyhjä olo. Jos tuolla pelillä ei voita ottelua, niin ei voi olla edes pahalla tuulella. Lunkalle ja Boylelle iso käsi, yhdessä torjuivat kaiken. Saa nähä mitä tapahtuu Bylsmalle ja/tai Fleurylle.

Itse katsoin ottelua Viaplayn kautta ja Mäkisen Antin selostamana. Pelin alussa hän sanoi, että Crosby tai Malkin lähtee, jos Penguins ei tätä ottelua onnistu voittamaan. En ehtinyt kuunnella mistä tieto oli peräisin vai oliko kaverin omia höpötyksiä.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Chicago @ Minnesota - Game 6

MIN–CHI 0–1, 20 min

Avauserä oli aiempia Minnesotan pelejä vauhdikkaampi. Aiemmista otteluista poiketen Hawks siirtyi johtoon jo kahden minuutin kohdalla, kun Versteeg voitti kulmakamppailun ja lähetti pienestä kulmasta kiekon maalia kohti. Peliväline pomppi jostain ruuhkan keskeltä Bryzgalovin taakse. Molemmat joukkueet pääsivät kertaalleen ylivoimalle, mutta maaleja ei nähty jäähyjen aikana. Toews oli päästä alivoimalla blokkauksen jälkeen läpiajoon, mutta Brodin pelasti pakkiparinsa Ballardin. Erän loppu sujui Wildin otteessa, mutta erätauolle siirryttiin vierasjohdossa.

Tässä erän tilastoja:
 

Liitteet

  • Event Summary - Game 6 - 1st.gif
    Event Summary - Game 6 - 1st.gif
    59,8 KB · kertaa luettu: 354
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös