Champions Hockey League

  • 650 327
  • 3 165

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tosiasia on se, ettei jääkiekko ole yhtä suosittua Euroopassa, kuin jalkapallo, jolloin on tehtävä kompromisseja.

Tässä olen aivan samaa mieltä kanssasi. Ei ole varaa olla liian nirso joukkueiden suhteen.

Muutoinkin tällainen kilpailujen määrittäminen heikompien kautta on outoa, ainakin itselleni.

Tottakai pitää ottaa huomioon skaalan molemmat päät. En vain näe järkevänä puhua, että "onko Kärpät liian hyvä/huono mestareiden liigaan". Mielenkiintoisempi kysymys on, että "kuinka huono voit olla, että pääset mestareiden liigaksi kutsuttuun liigaan". Tällä hetkellä riittää, että olet (SM-)liigan huonoin. Se on mielestäni aika vähän nimenomaan mestareiden liigaan.
Samoin voitaisiin kysyä, että "kuinka hyvä pitää olla, että pääsee mestareiden liigaan"? Vastaus "(SM-)liigan huonoin".


Vaikea kuvitella, että esim. KHL:ää määriteltäisiin niiden heikoimpien ja menestymättömien joukkueiden kautta. Onko KHL yhtäkuin Spartak, Vitjazin, Khabarovskin, Novokutznetkin tai vaikka Helsingin jokerit?

Nämäkin joukkueet määrittelevät KHL:ää. "Joukkueen pitää olla vähintään Spartakin/Jokereiden tasoinen pelatakseen KHL:ää".
Jos KHL:n nimi olisi jokin "Kansallisten mestareiden liiga", niin ihmettelisin kyllä tiettyjen joukkueiden osanottoa.
Ja millä tavalla Spartak tai Jokerit sotivat tuota "Kontinental Hockey League" nimeä vastaan?

Yksinkertaistettunahan sarjat ovat jatkumo parhaasta joukkueesta huonoimpaan. Itselleni sarjan kovuudesta kertovat sekä kärkijoukkueiden taso, mutta yhtälailla myös se, että kuinka huonoja/hyviä ovat ne viimeisimmät joukkueet. Kyllä sarjojen haastavuuksilla on eroa, jos joukkueet ovat väliltä Lev Praha - Spartak vrt. Lev Praha - Kajaanin Hokki. Täten voidaan sanoa, että Spartak ja kumppanit ovat iso osa määriteltäessä KHL:n tasoa.

CHL:ssä pelaa jo avauskaudella enemmän kansallisia mestareita, kuin KHL liigalla on koko olemassa olonsa ajalta.

Tämä on mielestäni epärelevanttia. Pidän enemmän "mestareiden liigana" sellaista liigaa, jossa olisi Euroopan parhaiden sarjojen sijat 2-5, kuin sellaista liigaa, jossa olisi jokaisen liigan mestari ja loput sieltä peräpäästä.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Tämä on mielestäni epärelevanttia. Pidän enemmän "mestareiden liigana" sellaista liigaa, jossa olisi Euroopan parhaiden sarjojen sijat 2-5, kuin sellaista liigaa, jossa olisi jokaisen liigan mestari ja loput sieltä peräpäästä.

Epärelevanttia tai ei, niin ensi kauden mestareiden liigaan on kutsuttu yksitoista erilaista tittelijoukkuetta, joten vaikka se jostain ulos jäävän joukkueen fanista voisi tuntua liian vähältä, niin kyllä se ainakin minulle riittää. Se on tosiaan enemmän edellisen kauden tittelijoukkueita, kuin missään muussa, vähintään saman tason kiekkokilpailussa, tällä haavaa. Olisihan se toki hienoa, jos Moskova pystyisi järjestämään jonkun, vaikka "KHL open cup" kilpailun, jossa pelaisi sitten mahdollisesti enemmän tittelijoukkueita. Mutta sitä odotellessa CHL kantaa täysin oikeutetusti mestareiden liigan asemaa.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Kyllä sarjojen haastavuuksilla on eroa, jos joukkueet ovat väliltä Lev Praha - Spartak vrt. Lev Praha - Kajaanin Hokki. Täten voidaan sanoa, että Spartak ja kumppanit ovat iso osa määriteltäessä KHL:n tasoa.

En tiedä, mitä sä koitat tällä kertoa, mutta uskoisin, ettei kauheasti mene metsään, jos väittää, että erot CHL:n sisällä ovat huomattavasti pienemmät, kuin KHL:n sisällä. Eli taso heittelee huomattavasti vähemmän tässä eurooppalaisessa kilpailussa.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta sitä odotellessa CHL kantaa täysin oikeutetusti mestareiden liigan asemaa.


Kysymyshän ei ole ollenkaan siitä, etteikö CHL olisi se liiga, joka nimettäisiin mestareiden liigaksi, jos joku mestareiden liigaksi pitäisi nimetä. Mulle ei vain mene aivan jakeluun, että miksi liiga nimetään mestareiden liigaksi niiden mestareiden varjolla ja sitten sinne kannetaan jonkun kansallisen liigan kaksi surkeinta joukkuetta.

Noh mutta ei anneta nimen häiritä. Ollaan avoimia ja toivotaan TPS:lle ja Kalpallekin kaikkea hyvää mestareiden liigaan. Ehkä noistakin vielä jotain mestareita leivotaan, ennemmin tai myöhemmin.

P.S. kotimaisen liigan nimen voisi muuttaa "Tampereen hokiliigaksi". Onhan nykyisessä liigassa kuitenkin enemmän joukkueita Tampereelta, kuin missään muussa yhtä kovatasoisessa kiekkoliigassa. Ei haittaa, vaikka jotkut joukkueet olisivat kaukana Tampereelta.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Noh mutta ei anneta nimen häiritä. Ollaan avoimia ja toivotaan TPS:lle ja Kalpallekin kaikkea hyvää mestareiden liigaan. Ehkä noistakin vielä jotain mestareita leivotaan, ennemmin tai myöhemmin.

Mitenkään turkulaisia sen enempää puolustelemaan, mutta onhan heillä aika monta mestaruutta historiansa aikana ja viimeisinkin kuitenkin suhteellisen tuore. Vaikka tietenkin tuoreudeltaan häviää esim. pääkaupunkiseudun joukkueista ainakin yhdelle...

Edit. lisäksi jonkin verran kait TPS on näkynyt kansainvälisissä kilpailuissakin, historiansa aikana. Eli ei nyt voi puhua ihan täysin höpöjoukkueesta, jolla ei olisi mitään kansallisia tai kansainvälisiä perinteitä, joiden osalta ei "ansaitsisi" missään nimessä kiinteää paikkaa, eurooppalaisessa kiekkoperheessä?
 
Viimeksi muokattu:

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minuakin häiritsee aivan älyttömästi, että NHL:n tapainen kansainvälinen sarja on nimeltään "kansallinen jääkiekkosarja" ja ihmisten tapa puhua Englannin Valioliigasta, vaikka sarjassa pelaa myös walesiläisiä joukkueita...

En oikeasti ymmärrä, miten porukka jaksaa valittaa jostain urheilusarjan nimestä; tällä konseptilla pyritään vain samaan homma alkuun ja sitoa seuroja sarjan kehitystyöhön, jotta homma ei kosahtaisi taas aiempien yritysten tavoin vuodessa parissa. Tuleeko tuo toimimaan, aika näyttää...
 
Viimeksi muokattu:

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eli ei nyt voi puhua ihan täysin höpöjoukkueesta, jolla ei olisi mitään kansallisia tai kansainvälisiä perinteitä, joiden osalta ei "ansaitsisi" missään nimessä kiinteää paikkaa, eurooppalaisessa kiekkoperheessä?

Täten ihmettelenkin, miksi sarjan nimi ei ole "Euroopan kiekkoperheliiga" tai esimerkiksi "Eurooppa liiga".

En oikeasti ymmärrä, miten porukka jaksaa valittaa jostain urheilusarjan nimestä; tällä konseptilla pyritään vain samaan homma alkuun ja sitoa seuroja sarjan kehitystyöhön...

Kai kyse on siitä, että nimi lupaa enemmän, kuin tuote on. Ehkä ajattelen sitten toisin, kuin muut, mutta kun kuulen mestareiden liigasta, oletan että siellä pelaisivat ne kovimmat joukkueet. Eli tuotteen nimi ja sisältö eivät kohtaa.
Ehkä fiiatistakin saa sitten mersun kun laittaa johtotähden keulaan ja käskee olla valittamatta nimestä. "mersu se on".

Toki tunnelmaa ja glooriaa voi hakea sitten historian kirjoista (joita Tshekki77:kin valotti) siellä TPS - Kalpa CHL matsissa ja laskeskella, että onneksi on TPS - Kalpa, eikä Ilves - Kalpa, kun Ipan mestaruudesta kuitenkin kulunut pidempi aika.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Voihan näitä asioita tosiaan monesta näkökulmasta tarkastella. Voi olla sitä, että painottaa katseen niihin mestareihin ja toisaalta toinen voi katsoa myös niitä huonoimpia ja tehdä arvionsa heidän perusteella. Itse en esim. satasen juoksufinaaleja seuratessa paljoa laita painoa sille, ketkä ovat sitä "ynnä muut" osastoa. Kärkikamppailijat kiinnostaa ja se, että kuka heistä voittaa. Mutta aivan yhtä "oikein" on tehdä arvio kilpailusta esim. viimeisen kolmen juoksijan perusteella, riippumatta siitä, oliko esim. joku jamaikalainen mukana yms.
 

wloff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minä jo mietin, jotta onko tästä tullut jotain uutisia kun ketju on taas pinnalla, mutta näköjään täällä tapellaan edelleen tasan samasta asiasta asiasta kuin aina ennenkin.

Se on hei vaan nimi. Jos se korpeaa niin paljon, että niiden mestareiden lisäksi mukana on myös läjä täytejoukkueita niin älkää sitten seuratko koko turnausta.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Ilman niiden perustajajäsenten aktiivisuutta ei olisi tällä hetkellä minkäänlaista kansainvälistä jääkiekkosarjaa KHL:n ulkopuolisille joukkueille euroopassa. Ne perustajajäsenet ovat pistäneet omia rahojaan likoon ja panostaneet tähän hommaan, jotta joskus pelattaisiin arvotetumpaa euroopan laajuista sarjaa ja seuroille tulisi kasvu/kehittymismahdollisuuksia. Aivan käsittämätöntä tämä vinkuminen, mutku siellä pelaa Kalpa ja TPS.. Kärppien Junno sanoi jossain haastattelussa, että ilman tätä NT, ET -> CHL viritelmää Kärpätkin olisi vakavissaan miettinyt menemistä KHL:ään. Kansainvälistyminen on monelle seuralle tärkeä ja toimintaa motivoiva tekijä, jossa nähdään mahdollisuus sille kasvulle. Toisin kuin monet, minä en usko, että esim. Kärpät on valmis luopumaan paikastaan tässä sarjassa, vaikka ja kun tulee niitä sukelluskausia kotimaan sarjassa. En ihmettelisi, vaikka siellä saunoissa haaveiltaisiin KHL:n kaltaisesta sarjasta. CHL on nimi, joka saa Taavi Taviksetkin kiinnostumaan asiasta ja sitä myöten perustajajäsenten ulkopuolelta kutsutaan sitten menestyksen perusteella joukkueita mukaan.

En usko, että tästä koskaan tulee sellaista sarjaa, johon pääsee vain kunkin vuoden parhaat, koska sellaisella sarjalla ei ole jatkuvuutta, koska ei ole stabiileja seuroja, jotka ovat hommaan valmiita panostamaan rahaa ja aikaa. Onko tässä jo kaksi sellaista kyhäelmää murtunut juuri siihen, että ei ole pohjaa jolta se yhteistyö kumpuaisi, eikä sellaista pohattaa, joka hommaa pyörittäisi. Miksipä Kärpät tai TPS (tai mikä tahansa seura) haluaisi tähän panostaa, jos olisi vaara, etteivät ole siinä parin vuoden päästä mukana.
 

Magni

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL, NHL
Toivottavasti CHL saa tuulta alleen, vaikka en aivan kaikista jutuista tuossa pidäkään, mutta jostain on aloitettava.

Optimaalisessa tilanteessa CHL:ssä pelaisivat ne kovimmat joukkueet eri maiden sarjoista. Euroopassa riittää KHL:n tulon myötä paljon kovia jengejä. Näissä jengeissä on useimmilla todella fanaattiset kannattajat.

Löytyyhän noita:

Kärpät
Skellefteå (SWE)
Bern (SUI)
Eisbären Berlin (GER)
Red Bull Salzburg (AUT)
Lev Praha (CZE)
Slovan Bratislava (SVK)
Dinamo Minsk (BLR)
Dinamo Riika (LAT)
Barys Astana (KAZ)
Donbass Donetsk (UKR)
Medvescak Zagreb (CRO)
SKA Pietari (RUS)
Vålerenga (NOR)

Euroopasta löytyy todella kovia kiekkoseuroja, kun vain KHL:stä otettaisi myös Itä-Euroopan parhaat seurat mukaan. Nykyisellään CHL on kyllä mukava lisä eurokiekkoon, mutta ei tuossa pelaa Euroopan parhaat seurat, ehkä jonain päivänä siinä pelaa.

Jääkiekon suurkuluttajana nykymuodossaankin CHL kiinnostaa, toki osa syynsä on tietenkin Kärppien osallistumisella.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
En oikeasti ymmärrä, miten porukka jaksaa valittaa jostain urheilusarjan nimestä; tällä konseptilla pyritään vain samaan homma alkuun ja sitoa seuroja sarjan kehitystyöhön, jotta homma ei kosahtaisi taas aiempien yritysten tavoin vuodessa parissa.

Eurooppalaisessa palloilukulttuurissa on vakiintunut formaatti sille mitä Mestareiden liigalla tarkoitetaan. Niin futiksessa, koriksessa, käsiksessä, lentiksessä kuin aiemmin lätkässäkin systeemi on ollut se, että kilpailuun päästään menestymällä urheilullisesti kansallisessa sarjassa, ei rahalla tai kabinettisuhmuroinnilla. Minusta on ihan normaalia, että asiasta nousee meteli, jos joku sarja Euroopassa pitää itseään Mestareiden liigana, vaikka haistattaa paskan sille systeemille, joka kyseisen nimen omaavassa sarjassa normaalisti on.

Kärjistetysti tilanne on vähän sama kuin, että Syyria tai Pohjois-Korea ilmoittaisivat olevan demokratioita. Minusta olisi vähän outoa jos kaikki vain nielisivät tuon ilmoituksen, vaikka on tiedossa, että kummankaan maan päätöksentekojärjestelmä ei ole demokratiaa nähntykään.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Euroopasta löytyy todella kovia kiekkoseuroja, kun vain KHL:stä otettaisi myös Itä-Euroopan parhaat seurat mukaan. Nykyisellään CHL on kyllä mukava lisä eurokiekkoon, mutta ei tuossa pelaa Euroopan parhaat seurat, ehkä jonain päivänä siinä pelaa.

Kyllähän KHL olisi päässyt halutessaan mukaan. Sieltä päästä kuitenkin alettiin sanelemaan ehtoja ja KHL:ää piti päästä edustamaan jopa sellaisia joukkueita, jotka eivät kyseistä liigaa ole vielä peliäkään pelannut. Eli ei mikään ihme, että neuvottelut epäonnistuivat. Ei KHL:lle pidä missään nimessä antaa mitään erikoisasemaa kilpailussa, varsinkaan koska edellinen kilpailu hyvin pitkälti kaatui KHL:n taustahahmojen takia (toki voidaan syyttä myös niitä tahoja, jotka viime kilpailun osalta luotti liikaa idän ihmemiehiin).

KHL on toki isompi kilpailu, kuin moni eurooppalainen liiga, joten varmaankin hyvä määrä sieltä olisi neljä joukkuetta ja nämäkin siten, että molempien konferenssien runkosarjavoittajat ja konferenssifinaalien voittajat. Ja jos samoja joukkueita, niin "vapautuville" paikoille sitten konferenssifinaalien kakkoset tai runkosarjan konferenssi kakkoset. Tai jos halutaan joukkueita vain läntisestä konferenssista, niin läntisen konferenssin finalistit ja runkosarjan kaksi parasta. Eli tällä viimeisimmällä tavalla osallistumisoikeudet olisi menny Lev Prahalle, Yaroslaville, D.Moskovalle ja SKA:lle.

Ja ei siis missään nimessä mitään kiintiöpaikkoja KHL joukkueille, kun jo olemassa olevistakin kiintiöjoukkuista jotkut kovasti parkuvat!!
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Niin futiksessa, koriksessa, käsiksessä, lentiksessä kuin aiemmin lätkässäkin systeemi on ollut se, että kilpailuun päästään menestymällä urheilullisesti kansallisessa sarjassa, ei rahalla tai kabinettisuhmuroinnilla.

Haluatko tällä sanoa sitä, että esim. tässä kyseessä olevassa koripallokilpailussa ei olisi käytössä niin sanottuja monivuotisia lisenssejä? Siis niitä samoja, mistä täällä nyt jotkin nimimerkit esim. Kalpan ja TPS:n osalta itkevät? Meinaa kun se jalkapallon malli ei aikaisemmin toiminut, niin mitäs luulet, miltäköhän lajilta CHL olisi voinut saada idean A, B ja C lisensseistä?
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voihan näitä asioita tosiaan monesta näkökulmasta tarkastella. Voi olla sitä, että painottaa katseen niihin mestareihin ja toisaalta toinen voi katsoa myös niitä huonoimpia ja tehdä arvionsa heidän perusteella. Itse en esim. satasen juoksufinaaleja seuratessa paljoa laita painoa sille, ketkä ovat sitä "ynnä muut" osastoa.

Näinhän se on, kuka katsoo mistäkin näkökulmasta. Itseäni kiinnostaa satasen finaalissa myös se, onko se huonoin osanottaja alle 10sec mies, vai Touhulammen Ponnistuksen Aki Ankkuri ajalla 15sec.

CHL on nimi, joka saa Taavi Taviksetkin kiinnostumaan asiasta ja sitä myöten perustajajäsenten ulkopuolelta kutsutaan sitten menestyksen perusteella joukkueita mukaan.

Tuo on totta, että nimestä pitää tehdä houkutteleva. Taavi Taviksille varmasti uppoaa, mutta miten on niiden laita, jotka tajuavat tuon huijauksen?

Optimaalisessa tilanteessa CHL:ssä pelaisivat ne kovimmat joukkueet eri maiden sarjoista. Euroopassa riittää KHL:n tulon myötä paljon kovia jengejä. Näissä jengeissä on useimmilla todella fanaattiset kannattajat.

Hyvä pointti, toivotaan, että CHL kehittyisi jonain päivänä tuollaiseksi.


Eurooppalaisessa palloilukulttuurissa on vakiintunut formaatti sille mitä Mestareiden liigalla tarkoitetaan...

Kiitos erku, tuossahan se tuli näppärästi tiivistettynä!

Ei KHL:lle pidä missään nimessä antaa mitään erikoisasemaa kilpailussa, varsinkaan koska edellinen kilpailu hyvin pitkälti kaatui KHL:n taustahahmojen takia (toki voidaan syyttä myös niitä tahoja, jotka viime kilpailun osalta luotti liikaa idän ihmemiehiin).

Vahva sama. Tässä tuleekin haaste, kuinka taloudelliset asiat saadaan pidettyä erossa pelillisistä asioista, varsinkin kun sarja on näin alkutekijöissään. Varmasti houkutus on muuttaa tiettyjä ehtoja, jos idän miehet lompakkoaan raottavat. Toivottavasti näin ei käy, sillä se söisi uskottavuutta vielä lisää.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
CHL:n joukkuemäärä kasvaa neljällä. Villillä kortilla mukaan pääsevät ranskalainen Briançon, tanskalainen SønderjyskE, englantilainen Nottingham Panthers ja norjalainen Vålerenga. Joukkuemäärä on siis nyt 44.

Näin kertoo IS.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Mutta kun mukana ovat (SM-)liigan kaksi huonointa joukkuetta (kaudella 13-14), on hyvin outoa puhua mestareiden liigasta.

NHL:n (Suuri ja mahtava) kuudesta perustajajäsenestä käytetään nimiä "Original six". Niitä kunnioitetaan erityisesti.
Tämän nyt perustettavan jääkiekkokilpailun kotimaisesta originalsixistä puhutaan vähän eri sävyyn. Se ei pelaa joka pelkää, se huutaa. Ja kun Suomessa ollaan, se huutaa "väärin pystytty, väärin uskallettu, väärin yritetty!"
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
CHL:n joukkuemäärä kasvaa neljällä. Villillä kortilla mukaan pääsevät ranskalainen Briançon, tanskalainen SønderjyskE, englantilainen Nottingham Panthers ja norjalainen Vålerenga. Joukkuemäärä on siis nyt 44.

Näin kertoo IS.

Tämän jälkeen mukana lienee mestarit jokaisesta halukkaasta maasta pois lukien KHL ja täysien lilliputtiliigojen edustajat.

Joukkumäärän noston myötä alkulohkoja on siis 11 joidenka voittajat ja 5 parasta kakkosta selviävät seuraavalle 16 joukkueen kierrokselle.

Toivottavasti tällä "viisi parasta kakkosta" -formaatilla ei mennä kovin montaa vuotta. Ihan selkeyden vuoksi on parempi, jos aina kaksi ensimmäistä menee jatkoon lohkoista. Tosin tämä vaatinee aikamoista laajentamista, jotta 32 joukkuetta voisi mennä ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon tai vastaavasti karsintakierroksien lanseeraamista ennen varsinaista lohkovaihetta, mikä toki myöskin vaatisi lisää seuroja turnaukseen mukaan.... Oh well, tällä siis mennään jokunen vuosi ainakin.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Hienot nettisivut tällä uudella liigalla: Champions Hockey League

Tarkoitus oli tutkia pelijärjestelmää ja aikatauluja, mutta eipä taida tuosta paljon apua olla.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
oli tutkia pelijärjestelmää ja aikatauluja, mutta eipä taida tuosta paljon apua olla.

44 Joukkuetta jaetaan Minskissä järjestettävissä arvonnoissa 11 alkulohkoon. Näissä lohkoissa kaikki pelaa toisiaan vastaan kotona ja vierailla. Eli kuusi peliä per joukkue. Tämän jälkeen lohkovoittajat ja viisi parasta kakkosta etenee pudotuspelivaiheeseen, joka luultavasti pelataan yksi koti ja yksi vieraspeli mallilla, per kierros. Turnaus alkanee elokuun 21. päivä ja lohkovaihe kestänee lokakuun 7. päivään asti. Pudotuspeli vaihe alkanee sitten marraskuun 4. ja kestänee seuraavan vuoden helmikuun 4. päivään asti.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Uudet sivut "laukaistu" ja ny löytyy infoa. Tässä muunmuassa arvontakorit, joista alkulohkoja lähdetään rakentamaan. Arvonta vissiin 21. päivä Minskissä. Skidi pettymys, että Berliini meidän kanssa samassa korissa, koska se olis ollu ehkä just sellanen kohde, jonne olisi toivonu vierasottelua. Samasta maasta ei voi päätyä samaan lohkoon, joten kolme ulkomaapeliä pitäisi tämän myötä vähintään tulla.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Tepsillä näyttäis toi Berliini olevan mahdollinen, mutta sitten taas Tukholma meni ohi suun kuten myös Tanska ja Iso-Britannia kuin myös Norja. Sieltä voisi ykköskorista pamahtaa Bolzano Italiasta tai Zurich, Hampuri tai Praha mielenkiintoisina vastustajina. Kakkosesta Kloten, Köln tai Växjö mielenkiintoisimpina ja kolmoskorista Geneve Servette, SC Bern tai Eisbären Berliini. Mielenkiinnolla jään odottamaan millainen lohko sieltä tulee.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Turnauksen loppuottelu pelataan "siihen mennessä paremman CHL-pelitilaston joukkueen kotikentällä", mitä se sitten tarkoittaakaan. Ei ole siis jalkapallon tai European Trophyn mallin mukaista ennalta päätettyä yleensä neutraalia paikkaa. Tämä siis Tapparan kotisivujen uutisen mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös