Detroit Red Wings 2013–2014

  • 524 981
  • 1 948

FourPasses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings-mikkihiiret. #13, #71
Ken Daniels selostaa Rangers-Flyers-matsia NBC:llä, Pierre normaalisti lasin sisässä. Mitä tapahtuu?

Normaalistihan kuulemme Keniä Mickey Redmondin kanssa FOX SPORTSILLA Detroitin otteluissa...? Äijä saanut ylennyksen?
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tämä uusin onkin kuin tehty minulle.
Putken parhaat torjunnat

Tänään se sitten alkaa! Taistelu Goljattia vastaan. Suht levollinen fiilis ennen peliä. Kukaan ei odota joukkueelta mitään, sen kertoo jo nuo veikkausketjun prosentit, 85-15. Kaikki voitot on plussaa, mutta valmiiksi hävinneenä ei pidä lähteä kuitenkaan.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Dailyfaceoff arponut seuraavat kentät.

Frantzen-Pavel-Abdelkader
Nyquist-Sheahan-Tatar
Jurco-Helm-Alfie
Miller-Glendening-Legwand
 

Extrajack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kyle Quincey on kyllä nostanut ihan järkyttävästi tasoaan. Jos kauden puolivälissä olin valmis lähettämään miehen Siperiaan, niin tällä hetkellä mieluusti vaihdan ne lentoliput jatkosopimukseen.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Ensi yönä alkaa myös AHL:n puolella playoffit ja Grand Rapids joutuu heti varsin ikävään paikkaan pienen cold streakin takia tuossa runkosarjan loppupuolella. Neljä tappiota viimeisestä kuudesta ja divisioonan kakkospaikka meni siinä samalla. Ei muuten, mutta se tarkoittaa sitä, että joukkueen täytyy matkustaa Jumalan selän taakse Abbotsfordiin jossa pelataan back-to-backit siis ensi yönä ja sitä seuraavana. Ouellet on nyt siis Wingsin mukana, joten todennäköisesti hän missaa molemmat Abbotsfordissa pelattavat pelit kun sinne ei mitenkään kovinkaan sukkelaan pääse. Janmark, Athanasiou ja Bäckman lienevät ainakin kaikki mukana pelaavassa kokoonpanossa.

Jos Detroit ei jostain syystä voitakaan Stanley Cupia niin Griffins saa kyllä mukavan boostin jossain vaiheessa kun Sheahan, Jurco ja Glendening hyppäävät takaisin alas boostaamaan hyökkäystä.

Ketjuja en uskalla kauheasti alkaa veikkailemaan. Pakeista uskallan sen verran sanoa, että todennäköisesti Almquist, Sproul, Paetsch, Evans, Jensen ja Bäckman ovat pelaavat. Joskaan en siitäkään ihan satavarma ole.

Toivotaan myös nuorille taas kerran pitkää kevättä!
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Lähes kaksi jatkoaikaa tahkottiin kokonaan viime yönä Abbotsfordissa. Griffins kuitenkin voitti.

GRR @ ABB 2-1 (0-1, 0-0, 1-0, 0-0, 1-0)

11.44 0-1 Brett Olson (Sven Bärtschi, Corban Knight)
52.37 1-1 Mattias Bäckman (Andreas Athanasiou, Andrej Nestrasil)
99.26 2-1 Ryan Sproul (Nathan Paetsch, Zach Nastasiuk)

Petr Mrazek 12+15+7+13+8=55
Joni Ortio 16+4+2+5+12=39

Tähdet järjestyksessä Mrazek, Ortio, Sproul.

Mrazekilta suhteellisen solidi esitys torjuntaprosentilla 98,2.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Playoffeista jäi käteen sellainen ontto olo.

Junnuryhmä ei todellakaan pärjännyt kovan Bruinsin puristuksessa, sekä Nyqvist, Tatar, Sheahan kuin Jurcokin olivat ihan taskussa.
Ikävämpi yllätys oli mm Alfien ja Muulin huonous. Ei pääse mihinkään, mutta kumpikin pettivät, eritoten Muuli.
Kukaan muu kuin Pavel ei pystynyt olemaan vaarallinen, se on aika heikko tilanne. Zeta teki tänään maalin, mutta oli toki vielä ihan toipilas, hienoa taistelua silti. Maalinteossa onnistui ihan oikeasti neljä pelaajaa koko sarjassa. Ja ainoa maali, jossa Dats ei ollut pisteillä oli se Glendeningin nyrkkimaali.

Puolustuspäässä ei mitään isompia pettäneitä lenkkejä mielestäni ollut, mutta taso ei vaan ihan riittänyt. Ericssonia olisi kyllä tarvinnut maalin eteen painimaan, nyt sieltä mopattiin aika monta maalia.

Veskareihin wings ei kaatunut, mutta top5-molarilla olisi sarja kyllä mennyt vielä tiukemmaksi.

Kokonaisuutena outo paketti. Aineksia olisi ollut paljon pidemmällekin, vaikka mikään ei oikein toiminut. Ehkä se sitten riitti juuri tähän.

Ensi kaudella on ainakin rahaa kassit täynnä, nyt Hollandin pitää vaan roudata sitä oikeisiin osoitteisiin.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Ensi kaudella on ainakin rahaa kassit täynnä, nyt Hollandin pitää vaan roudata sitä oikeisiin osoitteisiin.

Lyhyesti tässä vaiheessa, sen verran kiristää vannetta kauden päättymisen jälkeen. Mutta tosiaan uudistusta tarvitaan ja toivottavasti näissä hankinnoissa kesällä nyt oikeasti käytetään järkeäkin. Ihan vaikka yksinkertaisena lähtökohtana voisi olla toimistolla se, että pelaajan iän ensimmäinen numero saa olla myös kakkonen, ei aina tarvitse olla kolmonen tai nelonen. Runkosarjan tapahtumat huomioiden playoff-paikka oli kova saavutus ja ilman järkyttävää määrää tyhmiä virheitä Boston olisi voitu puristaa 6-7 otteluunkin.

Mulla on vaan kolme toivetta kaudelle 2014-2015 tässä vaiheessa:

1. Franzen ja Alfredsson out.
2. Mrazekille vastuuta runkosarjassa, tässä on meidän lähitulevaisuuden the goalie.
3. PULU IRTI!

Ps. Ei liity millään tavalla Detroitiin, mutta olisin valmis lyömään kovankin panoksen sen puolesta, että viime kesän finaalipari kohtaa myös tänä keväänä finaaleissa.

Edit. Kahden finaalikevään (2008, 2009) jälkeen Detroit nyt viisi kautta peräkkäin ulkona konferenssifinaaleista. Ensi kaudella voisi joukkueen teemana olla "kunnian palautus Hockeytowniin". Ei enää hehkuteta, että "jee, 24. kerta peräkkäin pudotuspeleissä", vaan että perkele viisi viimeistä kautta päättynyt ensimmäiselle tai toiselle kierrokselle, sitä ei voida enää hyväksyä tässä organisaatiossa.
 
Viimeksi muokattu:

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Sikäli kun kaikille on OK, niin voin hoidella ensi kaudenkin ketjunavauksen. Nyt ei ihan heti jaksa kiinnostaa, mutta vapun jälkeiselle torstaille tai perjantaille voisin saada onnistumaan.

Tänään viiden aikaan yöllä Heat - Griffins game 2. Tuskin jaksan katsoa.

Ja Henkalle ja Shardille extra-paljon tsemppiä, teillä oli vielä mustempi penkkiurheilupäivä tänään kuin meillä muilla.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Ja Henkalle ja Shardille extra-paljon tsemppiä, teillä oli vielä mustempi penkkiurheilupäivä tänään kuin meillä muilla.

Joo, kyllä eilinen meni kaikin puolin vihkoon. Mutta näköjään tänäkin aamuna vielä aurinko paistaa. Tällä kaudella ei tullut niin paljon seurattua pelejä, mutta jatkoaikaa lukenut tiiviisti. Mukavaa oli nähdä uusien miesten esiinmarssia.

Toivottavasti jatkossa Detroit saa vahvistettua tuota voimahyökkääjä osastoa. Franzenenilla kun ei muutamaan vuoteen ole poffeissa tehnyt juuri mitään.. Kiitos aktiivisille palstakirjoittajille, niin vähemmälläkin seuraamisella pysyy kärryillä. :)
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Alfredsson ei vielä osannut jatkosta sanoa. Ilmeisesti lopettaminen tai vuosi Detroitissa vahvimmat vaihtoehdot. Minun puolestani ei tarvitse enää Detroitissa pelata, tulee se ikä vastaan paremmillakin. Franzen on myös ihan turhake nykyään. Sitten Cleary, Samuelsson, Bertuzzi, näistä nyt ei tarvitse enää erikseen mainita. Kaikille kiitos ja näkemiin.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Griffinsille vierasvoitot molemmista peleistä Abbotsfordia vastaan ja nyt on kotona kolme katkaisupaikkaa. Ja näihin peleihin saadaan mukaan myös Sheahan, Jurco, Ouellet ja Glendening. Ja myös Callahanin pitäisi alkaa olemaan taas pelikunnossa. Almquist sen sijaan loukkaantui ja missasi jo tämän game kakkosen.

GRR @ ABB 7-2 (3-2, 2-0, 2-0)

7.40 0-1 Emile Poirier (Max Reinhart, Markus Granlund)
10.13 1-1 Trevor Parkes (Mattias Janmark, Ryan Sproul)
15.32 1-2 Max Reinhart (Markus Granlund, Chad Billins) YV
16.07 2-2 Andrej Nestrasil (Ryan Sproul, Nathan Paetsch)
19.24 3-2 Cory Emmerton AV
22.02 4-2 Jeff Hoggan (Teemu Pulkkinen)
31.19 5-2 Andrej Nestrasil (Gleason Fournier)
46.42 6-2 Ryan Sproul (Teemu Pulkkinen, Nathan Paetsch) YV
52.09 7-2 Teemu Pulkkinen (Mattias Bäckman, Andrej Nestrasil) YV

Petr Mrazek 5+4+6=15
Joni Ortio 18+8+0=26
(vaihto 31.19)
Doug Carr 0+4+9=13

Tähdet järjestyksessä Nestrasil, Sproul, Pulkkinen.

Täytyy kehua Andrej Nestrasilia, joka oli viime kauden jälkeen jo ihan haudattu prospecti ilman mitään tulevaisuutta. Aloitti jälleen kauden heikosti ja oikeastaan siinä kohtaa kun Järnkrok treidattiin, avautui kärkiketjuista paikka ja Nestrasil on ottanut sen upeasti vastaan.

Kyllähän tuolla porukalla on taaskin ainekset ihan päätyyn asti kun saavat käytännössä yhden ykköskentän vielä lisää Jurcosta, Sheahanista ja Callahanista kunhan tuo tervehtyy. Ja siihen vielä Glendening kolmossentteriksi niin kyllä kelpaa.

Joo, kyllä eilinen meni kaikin puolin vihkoon. Mutta näköjään tänäkin aamuna vielä aurinko paistaa. Tällä kaudella ei tullut niin paljon seurattua pelejä, mutta jatkoaikaa lukenut tiiviisti. Mukavaa oli nähdä uusien miesten esiinmarssia.

Pahoittelut etten muistanut sua mainita nimeltä tuossa viestissä. Kun ei ollut vähään aikaan näkynyt täällä ketjussa niin äkkiä nuo suosikkijoukkueet unohtuu.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Kiitos tsempeistä. En muista ihan äkkiä noin rankkaa päivää. Väsynyt, masentunut ja synkkä olo. Ei kiinnosta mikään.

Teudella hyvä lista poistettavista kavereista. Junnut joutuivat liian kovaan paikkaan, ja Nyquist floppasi. Vuosi sitten oli loppupeleissä parhaimmistoa, nyt ihan turha.

Ihmettelen viime matsista vielä sitä että miten joukkue heräsi taistelemaan vasta muutama minuutti ennen loppua, eli mentiin väleihin ja annettiin kaikki irti eikä säästelty yhtään. Luulisi että kun lähdetään veitsi kurkulla pelaamaan niin mennään täysillä alusta asti. Se siitä, Boston oli kauttaaltaan parempi.

Hyvä vaan ettei tule ensi kauden ketjua ihan välittömästi, ehtii vähän sulatella. Babcockin joutsenlaulu, ja muutenkin mielenkiintoinen kausi luvassa. Palataan asiaan, kiitos tästä kaudesta kaikille.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Semmoinen kausi. Kiitos paljon muille palstakirjoittajille, mulla ei ole ollut aikaa ja jaksamista useinkaan seurata matseja, mutta tämän ketjun avulla pysyy kärryillä mitä koko organisaatiossa tapahtuu, tattis siitä. Tällä kaudella ehti kuitenkin katsoa enemmän pelejä kuin koskaan aiemmin, ja kyllä mulla mieltä lämmitti toi Tatar-Nyquist kaksikko ja toki koko toi nuorten pelaajien vastuunkanto hankalassa paikassa. Tatarista etenkin tykkään, ei siihen mitään loogista syytä ole mutta on jo suurimpia suosikkejani. Tämä kausi, vaikkakin tuloksellisesti ei kovin kummoinen, voi kantaa kantaa paljon hedelmää tulevaisuudessa nuorten saaman kokemuksen kautta.

Kausi oli muutenkin todella erikoinen, paluu itään ja lähes kaikkien tärkeiden pelaajien loukkaantuminen tekivät asiat mielenkiintoisiksi. Ensi kaudella pitäisi tulla melkoisen raikas tuulahdus kun luonnostaan noi vanhat pierut poistuu. Toivottavasti Hollandilla on nyt uskallusta ja onneakin saada hommattua sopivat palaset tilalle, joku vapaa agentti voisi virkistää meininkiä. Lisäksi nuorille vaan vastuuta niin uskon että hyvä tulee. Kaikkien ollessa terveinä etenkin sentteritilanne menee mielenkiintoiseksi. Mutta noi on sit ton ensi kauden ketjun juttuja enempi.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Pahoittelut etten muistanut sua mainita nimeltä tuossa viestissä. Kun ei ollut vähään aikaan näkynyt täällä ketjussa niin äkkiä nuo suosikkijoukkueet unohtuu.

Eipä mitään, ihan omaa saamattomuutta tässä unholaan on jääty. Mut vielä täällä hengissä ollaan, ja edelleen tiiviisti hengessä mukana!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kiitos tsempeistä. En muista ihan äkkiä noin rankkaa päivää. Väsynyt, masentunut ja synkkä olo. Ei kiinnosta mikään.

Olihan tuo eilinen aika rankka. Tapparan game 7 -tappio tyhjensi kyllä pään niin totaalisesti tunteista, ettei tuo Boston-ottelu jaksanut kiinnostaa pätkääkään. Siihenhän sekin sitten loppui. Noh, huonoille ei hävitty.

Ehkäpä tuota Griffinsia taas jaksaa seurata, hetken huilaamisen jälkeen. Hyvää siementä ne siellä taas kylvää tulevia vuosia varten.
 

ipaz

Jäsen
Olisiko Hollandin ostettava Franzenin viimeiset kuusi vuotta ulos, nyt kun vielä yksi mahdollisuus sellaiseen on ilman cap-rasituksia? Hintaa tuolle tulisi sellaiset rapiat 11 miljoonaa. Franzen on kyllä ollut pari viime kautta niin ailahtelevainen suorituksissaan että kyse ei voi olla muuta kun asenteesta. Joskus 4+1 ja sen jälkeen taas peli pelin jälkeen varjojen mailla.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Olisiko Hollandin ostettava Franzenin viimeiset kuusi vuotta ulos, nyt kun vielä yksi mahdollisuus sellaiseen on ilman cap-rasituksia? Hintaa tuolle tulisi sellaiset rapiat 11 miljoonaa. Franzen on kyllä ollut pari viime kautta niin ailahtelevainen suorituksissaan että kyse ei voi olla muuta kun asenteesta. Joskus 4+1 ja sen jälkeen taas peli pelin jälkeen varjojen mailla.

Kyllähän Muuli on parhaat pelinsä pelannut, Ei jaksa enään syttyä äijästä. Viimeiset kaudet on kadonnut kuvasta tärkeissä paikoissa. Oon ollut valmis luopumaan ainakin viimeiset kolme kautta.

Täältä myös kiitosta kaikille palstatovereille kuluneesta kaudesta. Pysyy hyvin kartalla, vaikka ei jokaista peliä näkisikään.

Pari päivää happea ja sitten vähän palautetta tästä kaudesta.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Mikäs pick sieltä nyt tulee, joku 15-16? Tänä vuonna tosin taitaa olla heikko drafti, kukahan sieltä mahtaa tarttua?

Sheahan, Jurco, Ouellet ja Peterson laitettu Griffinseihin. Glendeningistä ei ole mainintaa.

What's next for the Red Wings? | FOX Sports on MSN
Vähän ensi kauden juttuja jo.
 
Viimeksi muokattu:

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
En tätä asiaa nostanut nyt esille kesken playoffien, koska halusin antaa Detroitin porukalle "playoff-rauhan". Laitan myöskin tänne vanhaan kausiketjuun, koska soveltuu tänne ehkä paremmin.

Eli siis tuo Järnkrok-kauppa itselläni herätti jälleen useita mietteitä Hollandista ja Detroit-organisaatiosta.

Ennen deadlineahan Holland totesi, että ei tule maksamaan UFA-pelaajista isoa summaa ja että ensi kaudella annetaan nuorille mahdollisuuksia.

No tuo Legwandin hommaaminen ja tuon hinnan maksaminen ei kyllä oikein tue tuota millään tavalla. Joukkue hommasi mielestäni markkinatilanne huomioiden naurettavan isolla hinnalla puhtaan UFA-pelaajan, jolla oli vieläpä NTC-klausuuli. Jos miehelle taas sorvataan jatkoa, on tämä erityisesti sentteripositiolta pois joltakin nuoremmalta - ja myös laidasta, jos joku veteraani siirretään laitaan.

Kauppaahan itsessään täälläkin on käsitelty jo jonkin aikaa, mutta olihan se aika heikko suoritus Hollandilta. Loppukauden tehopisteet Nashvillesta eivät ehkä ihan täyttä totuutta miehestä anna, eikä kyseessä edelleenkään mielestäni olem ikään blue chip -prospekti. Kuitenkin vähintäänkin erikoista, että miehestä päästettiin irti käytännössä heti, kun hänellä rupesi edes vähän kulkemaan. Onko Detroit-johto oikeasti niin hirttynyt tuon "playoff-perinteen" jatkamiseen, että sen eteen ollaan valmiita jopa uhraamaan tulevaisuutta kriittisiltä osin (huomioiden prospect poolin ohuus senttereiden osalta)? Oliko tuo (jo ennen sarjan alkua todennäköinen) first round exit nyt oikeasti sen arvoista?

Paljonhan oli toisaalta juttua, että Järnkrok olisi itse vaatinut siirtoa tavalla tai toisella, koska ei ollut tyytyväinen asemaansa. Tämä voidaan toki aina kääntää pelaajaa vastaan ja sanoa, että vika on pelaajassa. Kuitenkin on syytä kysyä, että onko tuossa systeemissä sikäli mikään ihme, että pelaajat turhautuvat? Varmasti Järnkrok agentteineen oli tietoinen esim. Nyquistin pitämisestä farmissa "loppuun saakka" sekä siitä, että jopa kaikki Emmertonit yms. menivät kutsuhierarkiassa ohitse hänestä. Tähänhän on syynä Babcockin pedanttinen systeemiorientoituneisuus, jonka takia hän tietenkin suosii mahdollisimman valmiita ja systeemiinsä sopivia pelaajia. Kuinka perusteltu kuitenkin tällainen systeemi on prospectien motivoimisen osalta loppujen lopuksi? Jos siis systeemissä ei vallitse aito kilpailutilanne, eikä hyvistä otteistä itsessään palkita. Palkitseminen on enemmänkin riippuvainen loukkaantumisista ylhäällä sekä pelaajien waiver-kelpoisuudesta. Toisin sanoen, asia on hyvin vähän pelaajan itsensä käsissä, vaikka pelaisi kuinka hyvin. Kyllähän esim. Tatarkin muistaakseni ennen kauden alkua osoitti jonkinlaista tyytymättömyyttään. Hän tosin menetti waiver-vapauden, ja tältä osin oli "pakotettu" antamaan kunnon näyttöpaikka.

Ei liene epäselvää, että Järnkrok itse varmasti oli mielissään siirrosta, koska sai heti luottoa ja palkitsemista hyvistä otteista Nashvillessa.

Tähän nyt ainakin yksi nimimerkki toki tulee sanomaan, että katsokaa Nyquistia. Mielestäni hänenkin osaltaan tulisi ennemmin kysyä, kuinka paljon parempi hän oikeasti olisi, jos olisi saanut pelata ylhäällä jo useampi kausi sitten? Hän saattaisi aivan hyvin olla jo lähemmäs 300 ottelun NHL-veteraani ja pelata nykyistäkin kovemmalla tasolla. Nyt häntä kuitenkin luonnehditaan "junnuksi" ja "tulokkaaksi", vaikka liigassa on jo lukematon määrä hänen ikäisiään pelaajia, joilla on vyöllä jo se about 300 ottelua.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Kyllähän esim. Tatarkin muistaakseni ennen kauden alkua osoitti jonkinlaista tyytymättömyyttään. Hän tosin menetti waiver-vapauden, ja tältä osin oli "pakotettu" antamaan kunnon näyttöpaikka.

Tuo oli ihan höpöhöpöä, joka syntyi väärinkäsityksestä. Tatar oli jossain haastattelussa sanonut, ettei ole enää menossa AHL:ään. Ja tästä joku asioista tietämätön toimittaja repäisi jotkut KHL-otsikot tiskiin. Tatarille ei annettu automaattisesti paikkaa pelaavasta kokoonpanosta. Lopulta hän sen ansaitsi sitten ihan itse.

Tähän nyt ainakin yksi nimimerkki toki tulee sanomaan, että katsokaa Nyquistia. Mielestäni hänenkin osaltaan tulisi ennemmin kysyä, kuinka paljon parempi hän oikeasti olisi, jos olisi saanut pelata ylhäällä jo useampi kausi sitten?

En tiedä tarkoititko tuolla minua vai ketä, mutta en nyt oikein tiedä tästä. Nyquist oli 24-vuotiaista pelaajista pistekeskiarvoltaan toiseksi paras. Häviten ainoastaan Jamie Bennille. Taakse jäivät Couture, JVR, Voracek jne. En oikein osaa sanoa, että voisiko Nyquist olla vielä paljoa parempi. Maalit-per-peli oli luonnollisesti paras.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Olisiko Hollandin ostettava Franzenin viimeiset kuusi vuotta ulos, nyt kun vielä yksi mahdollisuus sellaiseen on ilman cap-rasituksia? Hintaa tuolle tulisi sellaiset rapiat 11 miljoonaa. Franzen on kyllä ollut pari viime kautta niin ailahtelevainen suorituksissaan että kyse ei voi olla muuta kun asenteesta. Joskus 4+1 ja sen jälkeen taas peli pelin jälkeen varjojen mailla.

Itse en ole missaan nimessa Detroit fani saatika Muulin fani, mutta olisiko tuo lopulta kovin jarkevaa? Tulee mieleen Kummeli juttu, kun joku kysyisi Hollandilta "siis et kai sa vaan Franzenia ilmaiseksi paastanyt pois", johon Holland tokaisisi "Ei, kylla ma sen paastamisesta 11 miljoona maksoin". Kaksi viimeista kautta vetanyt kuitenkin n. 62 pisteen tahdilla, etta ei tuo 4 miljoonaa sinansa ylakanttiin ole. Toki nuo maalimaarat on hiipunut mika on kylla surkeampi juttu ja ikaakin alkaa olemaan, mutta en usko etta tata nuorennusleikkausta kannattaisi tehda vielakin kipeammaksi ehdoin tahdoin. Toki tuossa sopparissa on liikaa vuosia, mutta kaippa Muulilla olisi viela pari kautta ihan hyvaa suorittamista jaljella.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Ja minä houkka kun kuvittelin, että joku poimisi viesteistäni sen oleellisimman....

Tuo oli ihan höpöhöpöä, joka syntyi väärinkäsityksestä. Tatar oli jossain haastattelussa sanonut, ettei ole enää menossa AHL:ään. Ja tästä joku asioista tietämätön toimittaja repäisi jotkut KHL-otsikot tiskiin. Tatarille ei annettu automaattisesti paikkaa pelaavasta kokoonpanosta. Lopulta hän sen ansaitsi sitten ihan itse.

Mutta niin.

Tuosta tapauksesta en yksityiskohtia tiedä, mutta aika vähissä ne vaihtoehdot sitten ovat, jos AHL ei kiinnosta ja ei ylhäältä paikkaa saisi. Kyllä tuollaisten asioiden julkisesti sanominen osoittaa selkeätä tyytymättömyyttä.

En tiedä tarkoititko tuolla minua vai ketä, mutta en nyt oikein tiedä tästä. Nyquist oli 24-vuotiaista pelaajista pistekeskiarvoltaan toiseksi paras. Häviten ainoastaan Jamie Bennille. Taakse jäivät Couture, JVR, Voracek jne. En oikein osaa sanoa, että voisiko Nyquist olla vielä paljoa parempi. Maalit-per-peli oli luonnollisesti paras.

Tämä nyt tuskin oli kovin vakavissa mielin sanottu.

Mutta joka tapauksessa. Ovathan nuo mainitsemasi pelaajat jo tasonsa pitkällä aikavälillä osoittaneet, ja puheet heistä "junnuna" tai "tulokkaana" olisi todella huvittavia. Minkä lisäksi listassa on hyvin eri tyyppisiä pelaajia verrattuna Nyquistiin. Puhumattakkaan sitten siitä, että kun otanta on yksi kausi, niin ovat keskiarvot aina hyvin problemaattisia. Ne nimittäin pakottavat meidät sellaisiin johtopäätöksiin, kuten että Hertl on MacKinnonia moninkertaisesti parempi maalintekijä jne. Myös Stamkosin keskiarvot olivat selkeästi paremmat kuin Nyquistin, että kyllä sinne toinenkin 24-vuotias kiilaa eteen.

Myös playoffit osoittivat aika selkeästi, että Nyquist todellakin voisi olla parempi. Runkosarjan lopun maaliputki oli vain muisto, ja mies oli täysin tusinatavaraa kovissa peleissä. Eli kyllä niitä näyttöjä mieheltä edelleen kaivataan lisää selkeästi.

Toisaalta, jos olet kovin vakuuttunut miehen tasosta, niin tarjoan sinulle mahdollisuuden tienata helppoa rahaa. Sillä edellytyksellä, että mies pelaa vähintään tuon saman pelimäärän, voin lyödä vetoa, että Nyquist ei tuota maalikeskiarvoaan otteluita kohden säilytä saati paranna ensi kaudella. Saat itse päättää panoksen ja lupaan maksaa siitä 50% enemmän hävitessäni ja sinä vain sen päättämäsi summan hävitessäsi. Kiinnostaako helppo raha?
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Tuosta tapauksesta en yksityiskohtia tiedä, mutta aika vähissä ne vaihtoehdot sitten ovat, jos AHL ei kiinnosta ja ei ylhäältä paikkaa saisi. Kyllä tuollaisten asioiden julkisesti sanominen osoittaa selkeätä tyytymättömyyttä.

Tarkoitti tuolla sitä, että asia oli ihan päivänselvä että hän aloittaa ylhäällä. Tuo haastattelu tuli muistaakseni ihan vähän ennen kauden alkua. Tatarkaan ei montaa sanaa englantia puhu (Ray Ferraron mukaan Tatarin kieli on melkein 'tikkanese') niin tuollaisia väärinkäsityksiä sattuu. Tai jos Tatar on oikeasti ollut tyytymätön johonkin niin se ei kyllä paljoa kentällä näkynyt.

Tämä nyt tuskin oli kovin vakavissa mielin sanottu.

No ei.

Mutta joka tapauksessa. Ovathan nuo mainitsemasi pelaajat jo tasonsa pitkällä aikavälillä osoittaneet, ja puheet heistä "junnuna" tai "tulokkaana" olisi todella huvittavia. Minkä lisäksi listassa on hyvin eri tyyppisiä pelaajia verrattuna Nyquistiin. Puhumattakkaan sitten siitä, että kun otanta on yksi kausi, niin ovat keskiarvot aina hyvin problemaattisia. Ne nimittäin pakottavat meidät sellaisiin johtopäätöksiin, kuten että Hertl on MacKinnonia moninkertaisesti parempi maalintekijä jne. Myös Stamkosin keskiarvot olivat selkeästi paremmat kuin Nyquistin, että kyllä sinne toinenkin 24-vuotias kiilaa eteen.

Stamkos oli käyttämieni kriteerien mukaan 23, joten olin kyllä tietoinen hänen olemassaolostaan. Tuossa tarkoitin siis sitä, että kuinka paljon parempaa kautta Nyquistilta odotettiin? Mies ylitti kaikki odotukset selkeästi, vaikka playoffeissa ei sitten saanutkaan tehoja.

Toisaalta, jos olet kovin vakuuttunut miehen tasosta, niin tarjoan sinulle mahdollisuuden tienata helppoa rahaa. Sillä edellytyksellä, että mies pelaa vähintään tuon saman pelimäärän, voin lyödä vetoa, että Nyquist ei tuota maalikeskiarvoaan otteluita kohden säilytä saati paranna ensi kaudella. Saat itse päättää panoksen ja lupaan maksaa siitä 50% enemmän hävitessäni ja sinä vain sen päättämäsi summan hävitessäsi. Kiinnostaako helppo raha?

No mitäpä luulet? Vaikka Nyquist suonenvetokauden pelasikin niin tuskinpa kukaan pitää häntä yhtenä liigan parhaista snaippereista, vaikka tilastojen mukaan hän sitä tällä kaudella olikin. Hemmetti, tuskin kukaan pitää edes Detroitin parhaana. Tai ei ainakaan pitäisi pitää. Pistekeskiarvo olisi vähän toinen asia, koska Nyquist on kuitenkin enemmän pelintekijä kuin maalintekijä. Joskaan en siitäkään uskaltaisi lähteä lyömään vetoa.

e. Itse asiassa voitaisiin varmaan jatkaa tätäkin tuolla uudessa ketjussa. Turha pitää kahta kausiketjua pinnalla tässä samaan aikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös