Mitähän sille Benoit'lle kävi? Tippuko jäähän huonosti vai lähtikö vaan ilmat pihalle? Ei pääkään kolahtanut mihinkään. Puhdas taklaus kuitenkin.

Sanoisin, että Niederreiterilta sellainen puolitahallinen vahingoittamisyritys. Siihen malliin saattoi polvella Benoitin polvitaipeeseen. Tahallinen vahingoitusyritys tuli sitten Bordeleaulle. Benoit tuli muuten takaisin.

Andre Benoit taas jäällä, hyvä. Ei mitään vakavaa siis tullut, mutta Tyson Barrieta tässä toivottaisiin takaisin myös.

Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
St. Louis - Chicago - Game 3

United Centerin aina pysäyttävä kansallislaulu on nyt jyristy. Kiekko jäähän.

Ralph

Kovasti ylivoimaa tarjotaan Avalanchelle, nyt Zach Parise istuskelemaan korkean mailan jälkeen. Nyt erän loppuun maali ja erätauolle johtoasemassa, kiitos.

Ranksu

St. Louis Blues
Nuotit @ Chicago

Lätkä on tippunut MadHousessa. Jännittää ku pientä poikasta.

TPS, Sebastian Aho
Haa! Brooks Serial Killer Orpik komealla maalilla kaventaa erän loppuun. Todella tärkeä maali luonnollisesti. 2-1 kahden erän jälkeen.

Tiedote

HIFK
Hyvin on puppeloitu jäähyjä tänään pelitapahtumiin nähden. 4. ylivoima jo Coloradolle, jokohan kohta kolisee omissa...

Walkin

Pittsburgh Penguins
Aiva saatanan iso maali Orpikilta Penguinsille toisen erän ihan loppuun!

Ja Toews iskee kun Miller hörppää.

Lico

Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Kapteeni! Toews 1-0 @ United Center. Vahva alku muutoinkin, hyvä hyvä.

Ranksu

Nuotit @ Chicago 0-1

Polak vetää Bolligia ristiselkään alakoukulla yli 5 kertaa ei mitään.

Toews iskee 4.30min jälkeen kotijoukkueen johtoon. Nyt meni helposti Millerille.

odwaz

Kepa ja Pena
Malkin näytti jo lämpenevän erän lopussa. Jos sama jatkuu kolmannessa erässä, se joko dominoi ja ratkaisee pelin Pensille tai sitten ottaa muutaman typerän jäähyn.

Ralph

Nyt Wildin vuoro pelata ylivoimaa, taitaa olla Nate Gueninin jäähy kyseessä.

Playfair

Rauman Lukko, Colorado Avalanche
Kyllä näyttää vaikealta Coloradon peli tällä hetkellä. Ihme jos pystyvät voiton tästä kairaamaan. Wildilla selvästi enemmän paikkoja kuten vetojakin.

Le Dang

Penguins

Molempi parempi. Mielummin vaikka avautuu koko erän kuin jatkaa tollasta nenänkaivamista.

Apmp-

Barrie ei enää tänään ole tulossa takaisin. Joku Mr. Obvious oli sieltä Avs-puolelta kertonut kyseessä olevan lower-body-injuryn..

Ralph

Semmonen erä taas, avausmaalia etsitään nyt kissojen ja koirien kanssa. Tyson Barrie ei enää pelaa tänään, voi että.

Itellä omat ongelmat ilmaisstreamien kanssa. Ensimmäinen meni sopivasti ajallaan sujuvasti, sitten alkoi pätkimään pahasti. Nyt löytyi toinen, joka tulee pahasti myöhässä, mutta näillä mennään.

lunde

Koodi:

Bickell - Toews - Kane
...
Versteeg - Shaw - Saad

Ainakin ensimmäisten vaihtojen perusteella Saad pelaa kolmosessa ja Hawksin ykkönen on viime kevään "kaikki munat samaan koriin" -muodossa.

Lampinen

JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Yllättäen Cock pimahtaa. Tuon älykääpiön ei pitäisi pelata edes näitä... MG saa nyt liian vähän ylivoimalla vastuuta. Vaikeaa tuntuu olevan tuo viimeistely. 0-0 40min.

Moulson ohjasi Brodinin viivakudin tolppaan erän lopulla. Minnesota edelleen hallitsevampi osapuoli viimeistelyn kuitenkin ontuessa. Toivon mukaan ei ihan aamuun saakka tarvitsisi tämän pelin äärellä kukkua.