Ke 9.4.2014 Otteluseurantaketju Liiga, 5. välierät

Tila
Viestiketju on suljettu.

FASlapsi

SaiPa
Poikkeuksellista, että noihin puututaan. Kukkonen on vedellyt Väänäsen kanssa omilla statuksillaan ihan miten lystäävät, ilman että tuomarit puuttuisivat.

Olympia-miehillä on Liigassa omat säännöt. Juhis ei onneks oo tajunnu.

samettikäsi

SaiPa
SaiPalta puuttuu ylivoimastakin kaksi tärkeintä palasta, eli Spina ja Davis. Tästä Kärpät saa hyvin suuren edun. Cutta olisi ollut puolustukseen tärkeä fyysinen pakki. Glennin täytyy kärsiä jostakin vammasta, kun ei ottelun huilaaminenkaan saanut aikaan muutosta pelaamiseen. SaiPan pitää olla pois jäähyboxista. 5 vs 5 pelillä meillä on mahdollisuus.

avatar

Aidosti Sysipaska
Tämä on taas tätä Etelä-Karjalan miesten nillittämistä tietysti, kuten kaikki, mitä täältä sanotaan. Mutta voisiko pakkopelistä jättää viheltämättä salomonin tuomiot, jos mitään kovin kummoista ei tapahdu?

Eihän tossa ole mitään vitun järkeä.

Battle Ankka

SaiPa, IPPPK, Ässät
Seuraavat yhtäaikaiset jäähyt vähän antaisivat olettaa, että haluavat (tuomarit) vähentää maalinedustalkoita.

Hoitsu

Kärpät
Hyvä erä, laadukasta kiekkoa molemmin puolin. Tästä on hyvä jatkaa

Blackie

Ässät
Riittäisiköhän Tampereella taas yksi maali voittoon...

Roger Moore

Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
1-1 ekan erän jälkeen, ihan ansaitut lukemat. Kärpillä pieni ote alussa, mutta SaiPa paransi. Molemmilla se yksi AA+ luokan maalipaikka josta sitten maalit tulivatkin.

Rommeli

Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Eka erä Tampereella lievästi Tapparalle, mutta taululla 0-0. Sadan kilon selkäreppuja joutuvat molempien joukkueiden pelaajat kantamaan. Yhtään jäähyä ei nähty.

Edit. Trappia Lukon ei kannata lähteä pelaamaan, sillä tuo aukeaa aivan heittämällä.

Jaa ylärima kaarelta ammuttuna ei ilmeisesti ollut maalipaikka?

Susanna Pöykiö
@ Kärpät-SaiPa

Ehdin mainita alussa, että tuttuja Kärppiä. No vittu todellakin! Ihan käsittämättömiä uunoiluja maalipaikoissa ja etenkin omassa päässä. Minkä helvetin vuoksi pitää yksinkertaiset ja helpot asiat tehdä puolivillaisesti, kuten syötöt ja niiden vastaan ottamiset? Ihmeellistä tärinää koko ajan.

Vielä kun joku muistaisi jättää sen mailan puristamisen - tarkoitan sinua, Joonas Donskoi - paikoissaan niin SaiPa joutuisi puolustamaan tuota kolmannettakin kentällistä vastaan..

SaiPa oli hyvä. Paikoista maali ja ylärima.

hjalmar

Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Nolla-nolla. Zapolskilla 14 torjuntaa ja Metsolalla 5. Joten Zapo on hoitanut tonttinsa hyvin. Metsolaa ei ole pystytty vielä edes testaamaan.

Roku

Rauman Lukko
Kyllähän Tappara Tampereen peliä vei ensimmäisessä erässä mutta 0-0 on vielä taulussa. Oli siinä Lukollakin paikkansa maalintekoon, että ei sen puoleen. Jäähyjä ei saisi tietysti ainakaan Lukko ottaa jatkossakaan, nythän niitä ei tullut kummallekaan.

Hirvonen

Tappara
Helvetin viihdyttävää, vauhdikasta ja rehtiä pleijarikiekkoa Tampereella. Tappara hallitsi ihan mukavasti, mutta maaleja kaivattaisiin.

carr

Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Zaborski piti numerot nollissa, eikä Zawelskikaan saanut kiekkoa Metsolan selän taakse. Tikkanen on kyllä huikea. niin siis Esa Tikkanen.

Noilla tapparen paikoilla lauantaina pronssipeli Raumalla. Nyt pitää Lukon myös puolustaa paremmin.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tasainen erä Oulussa, ihan oikeat lukemat taululla. Hieman takaraivossa pelotti 3-0 ensimmäisen erän jälkeen, mutta eipä näytä edellinen peli painavan yhtään!

Pelkään että Kärpät tekee tänään kolme yv-maalia. Aleksi Rantalan on pakko viheltää paljon jäähyjä oli rikkeitä tai ei. Jos menee yv-kilpailuksi niin Kärpät on vahvoilla. Toivottavasti peli ei ratkeaHumlin kaatumiseen..