TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 892 251
  • 24 761

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sarjan mittapuulla erittäin onnistuneita kohtauksia nuo mökin tapahtumat. Iidan hätääntyminen ja paniikki erittäin uskottavaa ja samalla samettiääninen satusetä Aleksis vain makeilee rauhallisella äänellään.

Aika kovilla oli varmaan Pekankin selkä, kun alkoi roudaamaan Iidan nykyistä versiota sisälle.

Mitä muita mahdollisuuksia tuossa on kuin sankareiden saapuminen mökille ja Iidan pelastaminen? Miten hyvin Pekka on peittänyt jälkensä? Kännykkä mökillä lienee hänen tuhonsa.

-Salapoliisityö toisi siis tulosta ja Janne et co. tulisivat paikalle. Tämän seurauksena Pekka joko vangitaan tai hän kuolee väkivaltaisesti? Myös Iida saattaa aiheuttaa kuoleman.

-Tilanne jatkuu suhteellisen pitkään ja Iida kokee Tukholma-syndrooman. Tässä tapauksessa Asikkala-syndrooman. Pari muuttaakin syksyllä onnellisena parina Pihliksen ullakkokämpälle.

-Tilanne jatkuu todella pitkään ja tarjoilee cliffin vielä keväällä 2015.

-Aiheeseen ei yhtäkkiä palattaisi enää tämän viikon jälkeen ikinä.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Totanoinnii... Tosta Iidan lihoamisesta. Muistakaa taas ne tv-kameran kuuluisat viisi lisäkiloa. Tossa pari vuotta vanhassa kuvassahan Iida on nuori, 15-vuotias? Eikös kaikille ton ikäisille likoille tule pyöristymistä jonkun verran 15-17 vuotiaana? Melkeinpä väitän, että kun ton näkisi livenä, niin ei varmasti näytä noin pyöreältä mitä tuossa kuvassa. Ja kuinka paljon tuotantoryhmä on pyrkinyt vaikuttamaan tohon erilaisille vaatteilla ym. "täytteillä", että saadaan luotua katsojalle fiilis, että Iida on toipunut syömishäiriöstä? Vieläkin muistan tissi-Katrin ja ne muodot tv:ssä. Sitten törmäsin mimmiin livenä t-paita yllään kesällä Helsingin keskustassa ja oli hyvin lähellä, etten kysynyt ohikävellessä, että mihin sun kaksi valtakunnallisella tasolla varsin tunnettua vartalonosaa on kadonnut?
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Totanoinnii... Tosta Iidan lihoamisesta. Muistakaa taas ne tv-kameran kuuluisat viisi lisäkiloa. Tossa pari vuotta vanhassa kuvassahan Iida on nuori, 15-vuotias? Eikös kaikille ton ikäisille likoille tule pyöristymistä jonkun verran 15-17 vuotiaana?

Sarja hämää sua nyt. Nuoret näyttelivät 15-vuotiaita noin kolme vuotta. Muistatko, ikuinen ysiluokka?

Näyttelijä oli siis 18v, kun tuli sarjaan ja on nyt 22v. Oikeastaan vasta viime aikoina tuo todellinen leviäminen alkoi.

On kieltämättä jotenkin vaikea ymmärtää tätä muodonmuutosta. Kaunis nuori nainen, joka selvästi huolehtii ulkonäöstään. Hän on TV-työssä ja jatkuvasti näkyvillä. Tuntuisi todella oudolta, ettei välittäisi kiloistaan ja antaisi makean maistua. Siksi kirjoitinkin aiemmin, että toivottavasti taustalla ei ole jotain muuta syytä.

Yleisellä tasolla tuohan on todellista perusarkea. Monet ihan nätit naiset alkavat heti lihoamaan kuin vakiintuvat jonkun luulemansa Mr.Rightin kanssa.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
On kieltämättä jotenkin vaikea ymmärtää tätä muodonmuutosta. Kaunis nuori nainen, joka selvästi huolehtii ulkonäöstään. Hän on TV-työssä ja jatkuvasti näkyvillä. Tuntuisi todella oudolta, ettei välittäisi kiloistaan ja antaisi makean maistua. Siksi kirjoitinkin aiemmin, että toivottavasti taustalla ei ole jotain muuta syytä.

Laura Ruohola -efekti??
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Ohan se tietysti vanha juttu, että sarjoissa kierrätetään ideoita, mutta vähän överiksi salkkaritouhu alkaa jo mennä. Cindy paljastui jokin aika sitten Ritvaksi ja nyt Isabellasta kuoriutui Pirjo.

Eikä tuo kaappausjuttukaan nyt ihan tuore idea ole, kuten kaikki tietävät. Hohhoijaa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Eikä tuo kaappausjuttukaan nyt ihan tuore idea ole, kuten kaikki tietävät. Hohhoijaa.

Tottahan se itselläkin kävi mielessä kun tämä kidnappauskuvio tuli jo ajat sitten ilmeiseksi, että ei herranjumala, joko TAAS tällainen kuvio. Uutta ei ole edes se, että pahiksena on tuollainen "kiltti psyko", koska olihan Annikin siihen luokkaan kuuluva kaapatessaan Severin. Aaroeerot ja lääkäri-Miikat sitten asia erikseen. Niin tai näin, liika on liikaa näissä kierrätysasioissa.

Mutta kuten esimerkiksi Mack edellä sanoi, Rosa Rusanen on tosiaan ajan kuluessa skarpannut ja monipuolistanut näyttelijäntyötään paljon, josta hänelle propsit..
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vanhojen juttujen jatkuva kierrättäminen on tunnetusti sarjan perinne, mutta ihan mielenkiintoista miten juuri näitä kaappauksia on ollut aika paljon ihan viime vuosina, eli Severi ja Katariina.

Elämme silti nyt Salkkareissa omaa Hollywoodin kulta-aikaa Pekan ansiosta. Tämä jää historiaan vedenjakana. Aika ennen ja jälkeen Pekan. Toivottavasti tuotannon puusilmätkin ovat osanneet muokata stooria kun ovat tajunneet mikä kultakimpale heillä on käsissään. Wooferin heitto Pekasta Sannin isänä on todella hyvä.

Paras tilanne olisi se, että Pekka siis jäisi henkiin ja perinteisen viikon linnatuomion jälkeen jollain tavalla junaltaisiin Pihlajakadulle asumaan. Sehän huutaa lämminhenkistä talkkaria kaappaajan taustan kanssa. Aluksi voisi tulla katseita, mutta tuollahan unohdetaan ja annetaan aina kaikki anteeksi, joten ongelmaa ei tulisi. Janne ja Iidakin varmasti leppyisivät nopeasti. Heidi taas voisi tukea Pekkaa, kun molemmilla aika synkkä rikostausta löytyy.

Niin karmea kohtaus kun tuo Iidan roudaaminen sisälle olikin, niin ei sitä koomisuutta voi olla huomioimatta. Iida huutaa kuin teurassika ja seasta kuuluu vain rauhallisen analyyttinen samettiääni. Pekalta odotetaan kuitenkin vielä kunnon raivokohtausta. Kuka voisi unohtaa Miikan "ole hiljaa" Katariinan kaappauksen ajoilta?

Nauttikaa kun vielä voitte. Arki koittaa kohta ja Ismon ns. "tunneskaaloja" saadaan taas aivan riittävästi jatkossakin nähdä, kun ei pysty erottamaan että itkeekö se vai onko sillä vaan todella paha ummetus.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Iida huutaa kuin teurassika ja seasta kuuluu vain rauhallisen analyyttinen samettiääni. Pekalta odotetaan kuitenkin vielä kunnon raivokohtausta. Kuka voisi unohtaa Miikan "ole hiljaa" Katariinan kaappauksen ajoilta?

Tanssijan notkeudella tossa tilanteessa olisi jo 15 kertaa potkaissut Pekkaa munille ja juossut karkuun. Mutta ei.

No kunhan Iida tosta rauhoittuu niin huomaa "vankisellissään" kuinka paljon erilaisia aseita Pekka on sinne vangilleen hyökkäystä varten jättänyt. Ei muuta kuin asemiin ja seuraavan kerran kun ovi ylhäällä aukeaa niin...

Ai joo tää on Salkkarit. Siellä se varmaan itkee seinää vasten seuraavat pari kuukautta.

Oliko tuo Seppo Taalasmaa jota Sergei kävi lopussa uhkailemassa?

Ei ollut. Itse katsoin samaa ensin kun herra ruutuun tuli, mutta sitten pysäytyskuva tilanteesta paljasti totuuden.
 

Rapala

Jäsen
Melkeinpä väitän, että kun ton näkisi livenä, niin ei varmasti näytä noin pyöreältä mitä tuossa kuvassa.

Käveli mua vastaan n kuukausi sitten Kampissa ja tuo kuva on aika lähellä todellisuutta. Valitettavasti.
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
On kieltämättä jotenkin vaikea ymmärtää tätä muodonmuutosta. Kaunis nuori nainen, joka selvästi huolehtii ulkonäöstään.

No monella nuorella naisella voi painoa nostaa mm. e-pillereiden syönnin aloittaminenkin.

Pakko kyllä todeta että tuo Pekka on ihan loistava näyttelijä. Juuri tuommoinen kylmänviileä niljake, joka elää tuollaista sekopään elämää omassa pikku talossaan ja päässään. Loistavaa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
No niin, mietintämyssy päähän:

Milloin Camilla ja Tissibella ovat tutustuneet toisiinsa? Jos tämä on tapahtunut joskus sillä välillä kun Camilla lähti sarjasta pois, niin tässä tulee jälleen pieni Salkkarimainen ristiriita. Camilla siis epäilee tämän Tissibellan tappaneen "oikean Isabellan", mutta milloin tämä on sitten tapahtunut? Sarjassa on nimittäin tullut selväksi jo ajat sitten se fakta, että Isabella on kotoisin varakkaasta perheestä ja hän tutustui Jarkkoon eli Jardiniin jo 17-vuotiaana. Tunteeko Bella siis Camillan jo teiniajoiltaan ja on tällöin soluttautunut varakkaaseen perheeseen, vai houriiko Camilla vaan omiaan? Vitun sekavaa joo, mutta kaiken järjen mukaan Jarkon pitäisi tietää tuo että Bella on Pirjo eikä Bella. Tähän taas ei olla ikinä edes viitattu mitenkään.

Kaameeta paskaa.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Hienosti tajusi Iida käyttää tuon toistokortin itsekin, kun meni puhelussaan Jannelle vihjaisemaan "tunnelman olevan lämmin kuin Johanneksen luona". Saas nähdä kuinka kauan Pihlajakadun Holmesilta ja Watsonilta kestää tuo vinkki tajuta, ja matkaavat taas pelastamaan neitoa psykopaatin kellarista.

Tissi-Bellan (oikean) henkilöllisyyden paljastuminen osasi kaikessa tökeryydessään yllättää itsenikin. Tuon varjolla Bella arvatenkin kirjoitetaan ulos sarjasta.
 

A Siente

Jäsen
Aikoinaan Isabella esitteli siskonsa kuvaa Iidalle, joten olisko tämä "sisko" ollutkin oikeasti se oikea Isabella. Eli tämä Pirjo olisi esim. yläaste vuosinaan pistänyt tämän oikean Isabellan kylmäksi ja ottanut tämän elämän itselleen. Vähän samaa on havaittavissa Heidin ja sen kämppiksen kanssa. Eihän tässä taas ole mitään järkeä.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Huomisen jaksossa avautuu hyvin Isabella/Pirjo kuvio. Ja sitten, jakson loppu, kyllähän pisti taas naurattaa... Puuma-Ulla :)

Tässä tullut jo useamman päivän putkeen huomattua, kuinka joillain nimimerkeillä on pakottava tarve päästä kehuskelemaan sillä, että on katsonut ennakkoon seuraavan päivän jakson ja pitää vielä jotain pientä spoilausta heittää tulevista tapahtumista..

Ei siinä, itse en mikään himo salkkarifani ole, vaikka tyttöystävä on opettanut minut sen pariin mutta luulisi, että useampaa muutakin ihmistä hieman häiritsee, että pitää etukäteen huudella?
 
Ensi viikon tiistain jaksossa kaikki avoimet juonikuviot ratkeavat. Malttakaa vain, en spoilaa.

Jep, itseäkin vituttaa nämä "näin jakson ennakkoon" -tyypit. Ikäänkuin se olisi isokin saavutus. Tai no, onhan se.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Vähän jo huomista:

Huomisen jaksossa Bella/Pirjo selittää tuon kuvion hänen ja oikean Isabellan välillä. Sen mukaan "oikea Bella" kuoli kun putosi sillalta alas, ja nämä olivat silloin jossain päin Saksaa autoilemassa. Pirjo-Bella varasti sitten oikean Isabellan henkilöllisyyden ja omaisuuden, ja sen tarinan mukaan Pirjo-Bella ei sitten oikeastaan koskaan enää ollut yhteydessä tämän Oikean Isabellan vanhempiin. Pirjo-Bellan vanhemmat ovat kuolleet.

Tässä samalla tuolla sillalla Pirjo-Bella tapaa sitten Jarkon eli Jardiinin. Eihän siinä mitään, mutta Salkkareiden nettisivuilla lukee Isabellan kuvauksessa seuraavaa:

"Isabella on lähtöisin varakkaasta suvusta ja kiertänyt maailmaa liikemiesvanhempiensa mukana lähes koko ikänsä. Isabella tapasi Jarkon 17-vuotiaana vieraillessaan isovanhempien luona Suomessa ja kaksikon kesäromanssi päättyi Isabellan yllätysraskauteen, ja kaksikko päätti mennä naimisiin. Isabellan vanhemmat pitivät Jarkkoa kouluttamattomana renttuna ja arvelivat tämän olevan suvun rahojen perässä."

Tuskin olen ihan yksin sen ajatuksen kanssa, että ihan kaikki ei nyt täsmää?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös