Otteluseurantaketju (su-ma) yö 16-17.3.2014 ‎

• 15 711
  • 128

Ralph

Huutonaurua, voi perkele sentään. Ei tuo Vezina vaan pysty ottamaan niitä nollapelejä tällä kaudella! Kerran oli pakko, sillä tilanne on 0-0 ja Avalanche on päättänyt joka pelissä tehdä maalin, joten Varlamov nappasi nollat ja McGinn heitti ratkaisun jatkoajalla. Nyt oli paikka päästää nollat pois taululta, kun ero oli jo sen verran suuri, että Varlamov otti pakollisen yhden omiin.

Voi keturan viuhke.

Kaukosäädin

Ilves 365 ja Real Madrid
Montreal 2-0 vierasjohtoon 16 minuutin kohdalla. Sabresin pakki potkii irtokiekon omiin.

jjoni

Jokerit, Detroit Red Wings
Sitten Blackhawks-Red Wings käyntiin. Pulkkinen ilmeisesti jatkaa nelosketjussa, tällä kertaa Emmertonin ja Tootoon kanssa. Ei paljoa kyllä taas ketjukaverit tarjoa kiekollista tukea Pulkkiselle.

Ennakkoon täytyy pitää pienenä ihmeenä jos Red Wings tällä kokoonpanolla onnistuu pisteet Chicagosta kaivamaan.

PJPT

TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Montreal vie avauserän Buffalossa maalein 2-0. Aika pahaa surffailua oli tämä erä, onnekkaat maalit estivät maalittoman erän syntymisen. Molemmat joukkueet pelasivat eilen, sekin toki vaikuttaa pelin huonouteen. Sabresin puolelta Ennis ja Stafford ovat olleet tähän asti teräviä, ovat pystyneet haastamaan jonkin verran tänään Habsin maalilla olevaa Dustin Tokarskia.

Jos haetaan jotain hyvää, niin Dale Weise teki uransa ensimmäisen maalin Montrealin paidassa. Toivottavasti Habs saa peliään vähän kasaan ottelun edetessä, epämääräinen miekkailu on aika raskasta katsottavaa 60 minuutin ajan. Onneksi Vanek ei pelaa tänään kotijoukkueen paidassa. Montreal on hävinnyt viime vuosina ikävän monta tämän tyyppistä läpsyttelyottelua kun Vanek on käynyt iskemässä viimeiseen erään pari maalia...

Savon Detroit

KalPa, KuPS, Sabres
Mröääärh....eka habsin maali maalivahdin alueella iloisesti pörräten ja veitikka vieressä nostaa korkeaa mailaa ja eikun aloitusta keskelle vaan, toinen habsin maali kaamea lörtsy jossa Enroth saa hävetä ensiyön painajaisissaan. Ekan erän meitin Corsi-lukemakin komeat -7 eli näistähän taas juhlat tulloo : Z

Kaukosäädin

Ville Leino koitti laittaa kiekkoa tyhjään maaliin paitsiovihellyksen jälkeen. Ei onnistunut.

heketsu88

Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Alex Chiasson tasoittaa Winnipeg Jets - Dallas Stars ottelun 1-1:een.
Ensiksi Tyler Seguin siiirtää Dallasin 1-2 johtoon Winnipegistä ja seuraavaksi Michael Seguin tasoittaa matsin 2-2:een.

Kaukosäädin

Enrothin vasen jalka saa osumaa maalilleajossa ja Lieuwen saa ensimmäiset NHL-minuuttinsa. Buffalon molareista siis kyse.

jjoni

Pulkkiselle uran ensimmäinen tilastomerkintä NHL:n puolella, kun saa kaksi minuuttisen kampituksesta. Hyvin on kyllä Pulkkinen tähän mennessä taas pelannut vähäisellä peliajalla. Koko ajan vaarallinen hyökkäyspäässä kiekon kanssa ja ei ujostele käyttää laukaustaan.

edit. Ja 1-0 Leddy

Veikkaus: Pulkkinen jäähylle -> Babcock päästää jätkän 2 vaihtoa käymään kentällä enää tässä pelissä.

Mnnn..Lieuwen....kuulostaa tutulta tämä uusi kyky. Veikkaan että koska puhvelista alkaa olla puolet jo suomalaisia niin tämäkin Nummisen Tepin löytö on ihan naapurista, eppäilen että on alkujaan Tuusniemen Liukkosia! XD

Peli menee mukavasti perseelleen ei nyt ihan kauheita numeroita luvassa mutta semmosta rantapalloilua että on taas ryhdinkohotus luvassa: Kuukausi pittää vielä vääntää ja tarpeeksi monta kertaa kotona vielä otellaan. Tämä muistuttaa enempi sen niagaran laskua tynnyrissä silmät ummessa, parannusta pakko tulla. Toivottavasti Enrothille ei tullu pahempaa kolhua tuossa.
Niih no, itseasiassa sitähän ollaan parasta aikaa suorassa lähetyksessä first niagara centeristäkin...... : /

PJPT

Toinenkin erä pelailtu Buffalossa, Montreal johtaa edelleen 2-0. Erä oli ehkä hieman parempaa peliä kuin ensimmäinen, mutta ei tästä kyllä taida jäädä paljoa muisteltavaa huomiselle. Paras hetki oli Subbanin 3 minuutin vaihto, olisi ehkä kannattanut mennä vaihtoon kun ylivoimaa oli jäljellä vajaat 30 sekuntia.

Kolmanteen erään tuli hieman mielenkiintoa, kun Nathan Lieuwen torjuu kotijoukkueen maalilla. Jos Tokarski on katsomaton kortti Habs-maalilla, niin Lieuwen on vasta aloittelemassa ammattilaisuraansa.

jjoni

Nyquist tasoittaa ylivoimalla pitkän pyörityksen päätteeksi 1-1.

Ja Bickell ottaa heti perään typerän jäähyn hyökkäypäässä. Red Wings uudestaan ylivoimalle.

Kotivuori

Ilves, Washington Capitals, Minnesota Wild
Duncan Keith taklaa Pulkkista kyynerpäällä, kontakti osuu osittain päähän. Pulu ei loukkaantunut tilanteessa.

Olipas Jokisen Ollilta helvetin hieno maali. Kädet kävi kuin nuorella miehellä ja Thomasin poika pääsi penkinpäähän natustamaan tuppea.

Kotivuori

Ristolainen siis kaikessa hiljaisuudessa nostettu takaisin kokoonpanoon. Jos kuka katsoo Buffalon peliä, niin osaako kertoa miten on pelannut?

Kaukosäädin

Paras hetki oli Subbanin 3 minuutin vaihto, olisi ehkä kannattanut mennä vaihtoon kun ylivoimaa oli jäljellä vajaat 30 sekuntia.

Tarkalleen oli näköjään 3:19. Melkoinen musta barbaari.

Aina sama juttu tässä habs-pelissä hyvänä esimerkkinä, laiturit hieman liian syvälle kiekon kanssa eikä poikkisyöttö tavoita keskeltä kenenkään lapaa tai kimpoaa hutshelvettiin siitä. Yhtälailla maaliedessä ei ketään sutimassa tai sitten myöhästyy vähän tekopaikasta.
On se pienestä kiinni buffalon onni tälläkaudella.......Kah, aikalisä loppuun!