Ti 11.3.2014 Sport - Jukurit, 1. puolivälierä

  • 10 294
  • 58

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sota n:o 1 käydään tänään Kuparisaaressa, kun rakkaat viholliset Sport ja Jukurit iskevät yhteen. Taustoja otteluparille on jo kiitettävästi tuotu esille keskustelun Mestis-osiossa omassa puolivälierä-ketjussa, joten niistä ei tarvitse tähän sen enempää mainita.

Eli keskitytään illan matsiin.. joukkueiden kokoonpanoissa ei suurempia yllätyksiä ole, jos sellaiseksi ei laske Jukureissa kapteeni Järvisen paluuta kaukaloon.

Kokoonpanot Mestiksen tilastopalvelussa: SJL Tilastopalvelu

Jukureiden mahdollisuuksiin Sportin kaatamisessa näkisin tärkeimpinä pointteina boksista pois pysymisen ja Setäsen hyvän pelin. Sportin ylivoima Kivimäen johdolla iskee kyllä ne tarvittavat osumat, jos sille liikaa mahdollisuuksia annetaan. Jukureiden ylivoimaan (ja muutenkin) toivoisin lisää säpinää vaasalaisten maalinedustalle. Maskia Tuohimaan eteen ja laukauksia, uppoaa se sinnekin..

Hyvää peliä itse kullekin säädylle. Jukuri-fanit, ainakin enemmistö, katsoo tämän matsin Kalevankankaalla.

Lisätään vielä, että matsin tuomitsevat Joonas Kova ja Tuomo Sorakangas.
 

Scaleo666

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eiskrazer Chargers
Eli kyllähän Sportilla ainakin melkein paras mahdollinen kokopano jäällä, Nässlin Kiviniemen tilalle niin tämä olisi bueno. Nyt pitäisi kaikki kokeneet sotaratsutkin syttyä kun pelataan näitä oikeita pelejä.
Mielenkiintoista katsoa miltä tuo Setänen vaikuttaa, Jukuri leireissä ainakin kehuttu.
Toivotaan Sportille hyvää alkua ja murenetaan nuoren sällin itseluottamusta heti alusta.

Heitetään tulosveikkausta 4-1. (Laaksonen, Kivimäki, Heikkinen (2) ja Kalliola).
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Ennenkaikkea odotan että kokeneet pelaajat nostavat tasoon näissä peleissä. Luomala esimerkkinä veti loistavan runkosarjan lopun.

Voitto tästä pitää ottaa. Puolustuspelaamisen täytyy parantua kokonaisvaltaisesti. Hyökkääjät kyllä tekee tarvittavat maalit.

Onkohan ennakkolippuja myyty kuinka paljon.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Plusmiinusta kun katsotaan, niin kyllä Lehtinenkin olisi kuulunut kokoonpanoon yhdessä Nässlinin kanssa. Ja jos katsotaan näyttöjä, silloinkin Lehtinen olisi kuulunut kokoonpanoon. Aaltonen ei kummassakaan tapauksessa. No nyt on kaverilla näytön paikka.

Itse olisin ehkä laittanut Tapion tuohon Kokkalan kenttään, siitäkin huolimatta, että häneltä on odotettu enemmän. Kivimäki on aivan liian itsekäs tuohon kenttään.

Jukurit tulee olemaan todella vahva tässä sarjassa ja kovan päivätyön saa Sport tehdä viedäkseen tämän sarjan nimiinsä. Onneksi saatiin tuo maalivahtihankinta tehtyä siirtoajan kynnyksellä. Se vähän rauhoittaa.

Pidän Jukureita jopa ehkä divarin mestarisuosikkina nyt kun saavat haastajan asemassa tulla takaa. Fakta on se, että Sportilla ei ole mitään todellista panosta näissä pleijareissa ja pelkään, että se tulee väkisinkin jossain vaiheessa näkymään.
 

Thomasson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kieltämättä tuntemukset ovat vetäneet viime aikoina rodeota ei-urheilullisten, jääkiekkoon kuulumattomien mutta siihen ympättyjen seikkojen vuoksi. Kabinettipäätös vei tästä Mestis-ajan legendaarisesta kiistaparista aivan suurimman jännitelatauksen, mutta kyllähän fakta on se, ettei tässä voi olla syttymättä. Kevät tapaa tuoda kiiman mukanaan, ja niin tälläkin kertaa. Nämä ovat tosipelejä, joissa (Vaasankin) veri punnitaan. Ei tarvitse kuin katsoa tuota kevätauringon paistetta ja aistia hetki luonnon tarinaa. Playoffit tuoksuvat ilmatilassa.

Nämä playoff-matsit jäävät hyvin mahdollisesti tämän parivaljakon viimeisiksi kohtaamisiksi pitkään aikaan. Annettakoon vuosien aikana kasautuneen latauksen ja kitkan purkautua arvoisellaan tavalla sekä kaukalon sisällä että laitojen ulkopuolella. Sport ja Jukurit ovat olleet huikea Mestis-pari. Ystävyyssuhteita ei ole totisesti luotu, mutta urheilu tarvitsee myös verijäljillä ryyditettyjä vihollisuuksia. Käyty on unohtumattomia playoff-sarjoja, ja räiskynyt on niin kentällä kuin katsomossakin. Välillä rajoja ylittäneelläkin tavalla; kukapa ei muistaisi esimerkiksi Sportin kannattajille Kalevankankaan jäähalliin rakennettua häkkiä ja siihen esitettyjä provosoivia banaanipuheita. Silloin oli muuten kirjaimellisesti häkki täynnä.

Niin on varmasti sananlaskullinen häkki täynnä tänään Kuparisaaressakin. Ja Tuusalle tiedoksi, Jukurien paita ja huivi yllä mennään tänäänkin tukemaan sinikeltaisia paikan päälle. Torstaina ollaan vuorostaan Mikkelissä. Enemmistö jukurifaneista on toki varmasti tänään Etelä-Savon ytimessä ruudun välittämänä pelin kulkua seuraamassa.

Olisi helppo kauden keskinäisten tilastojen nojalla tuumia, ettei Jukureilla ole tässä parissa ollenkaan saumoja. Mutta veikkaanpa, että kehkeytyy yllättävän tasaista. Sport ei ole niin suuri suosikki kuin voisi äkkiseltään kuvitella. Jukurit tulee näytönhaluisena ja ottelee altavastaajan asemassa pelaamalla aukeavasta myöhemmästä mahdollisuudesta jopa omaan Liiga-paikkaan. Sportkin raudanvarmasti haluaa näyttää ollleensa Liiga-paikan arvoinen ja päättää kautensa juhliin, mutta löytyykö tiukoilla hetkillä samaa "viimeistä vaihetta" kuin Jukureilta takuulla löytyy – se on kysymyksensä.

Viime viikolla Jukurit ei mielestäni jäänyt aseettomaksi. Kenttätapahtumat soljuivat melko lailla tasaisesti. Maalitilanteissa joukkueella oli tiettyä hampaattomuutta, minkä on mahdollista kääntyäkin. Ylivoimapelaaminenkin vaatii terästämistä: silloin kun joukkueella oli viime matsissa sektorilla ok-paikkoja ampua, turvauduttiin turhan usein kääntämään ylivoima passiiviseksi laitoja päin. Ja näin tilanteet kuivuivat kokoon.

Jukurit pelasi mielenkiintoisella, Pikkaraisen alaisuudessa näkemättömällä tavalla kiekkokontrollijääkiekkoa a la Pennanen, jossa peliä rytmitettiin monisäikeisesti. En muista nähneeni niin paljon kontrollilähtöjä viljellyttä jukurijoukkuetta. Vielä näki, ettei kesken kauden muutettu pelitapa ole iskostunut täysin selkäytimiin; varsinkin ensimmäisessä erässä hyökkääjät ehtivät karata pakeilta liian usein hyökkäyssiniselle tavoittamattomiin, ja heille pistetyt pitkät syötöt menivät "toivotaan, toivotaan" -tapauksiksi. Seisovilta jaloin hyökkäyssiniseltä on myös vaikea saada vaarallisia hyökkäystilanteita rakenneltua, vaikka avaussyöttö napsuisikin lapaan. Synkronisessa hyökkäyslähtöjen aikaisessa liikkumisessa oli siis vielä toivomisen varaa, vaikka osan peliä tämä toimi moitteettomammin. Ajoittain Jukureidenkin kontrollilähdöt olivat sitä viisaan hyökkäämisen kiekottelevaa taidetta, mitä nuo hyökkäämään nousemiset parhaimmillaan ovat.

Mennään paikan päälle katsomaan mahdollisesti viimeisiä sointuja tämän uskomattoman parivaljakon yhteiseltä Mestis-matkalta. Pistetään katsomossa kaikki kannatuksellinen varanto peliin: tämä sarja on sen hetki.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ja Tuusalle tiedoksi, Jukurien paita ja huivi yllä mennään tänäänkin tukemaan sinikeltaisia paikan päälle. Torstaina ollaan vuorostaan Mikkelissä.

Hienoa! Yksi "pikkuautoporukka" ainakin suunnitteli matkaa tälle päivälle, mutta sen mahdollisesta toteutumisesta minulla ei ole mitään tietoa. Ja torstainahan Thomasson on ilman muuta fanipäädyssä, eiks je? Hiljennä tänään ensin se Kuparisaaren fanipääty..
 

Thomasson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hienoa! Yksi "pikkuautoporukka" ainakin suunnitteli matkaa tälle päivälle, mutta sen mahdollisesta toteutumisesta minulla ei ole mitään tietoa. Ja torstainahan Thomasson on ilman muuta fanipäädyssä, eiks je? Hiljennä tänään ensin se Kuparisaaren fanipääty..

Olisihan mukava saada Mikkelistä näin arkipeliinkin samat kannatusnäkemykset jakavaa seuraa, mutta menee tuo Jukureiden tukena Kuparisaaressa seisominen muutaman kauden kokemuksella tarvittaessa yksinkin.

Näin pudotuspelivaiheessa muuta hyväksyttävää paikkaa seurata Jukureiden kotipeliä ei minulle ole kuin Pääty. Siellä, missä tunnelma pääsee nousemaan korkeimmilleen.

Toivottavasti Jukurit antaa jään tasalla "hiukan" tukea tuohon hiljentämiseen, niin voi onnistuakin. Eiköhän sitä tule äänijänteitäkin avattua ja osoitettua sarvipäille tässä tärkeässä vaiheessa supportia.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nojoo, eipä tässä kauheesti kerkee enää analyysejä vedellä.

Tarkasti omaa peliä, Setäselle onnistunut matsi ja keskustaan voimalla, siinä voiton avaimet. Lopputulos 2-4.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Tiukaksi se veti vielä lopussa, mutta mielestäni kokonaisuudessaan erittäin hallittu voitto ja ottelu Sportilta. Lopussa meillä oli paikka naulata peli tyhjiin 4-1:een, mutta äijät ryssi kolmella kahta vastaan hyökkäyksen ja Jukurit pääsi vielä hetki tämän jälkeen maalin päähän.

Esimerkiksi toisessa erässä ei Jukureilla tainnut olla yhtä ainutta maalipaikkaa ja siinä olisi pitänyt kyllä pystyä jo peliä naulaamaan, mutta Setänen teki muutaman oikein hienon pelastuksen. Myös Tuohimaalta jälleen perusvarma hyvä peli.

- Tykkäsin meidän ylivoimista. Selkeästi parempaa tekemistä kuin kuukausi pari takaperin. Kokkalan johtamassa yv:ssä on lyöty aikalailla kaikki munat samaan koriin ja ihan näyttäviä kuvioita kaverit paikoin veivasivatkin, mutta ilman tulosta tällä kertaa. Myös kakkos-yv on laadukas, nimenomaan kakkosylivoimaksi.

- Tasonnostajia ainakin Halava & Henrion. Molemmat varsin pirteällä pelipäällä tänään.

- Kiviniemen vaihtaisin pois tuosta neloskentästä. Virheitä tulee turhan paljon.. Muutenkin tuon kentän ollessa jäällä aina oli vähän pelko perseessä.

- Tuomarit ok. Vaikka lopussa mielestäni pari heppoista jäähyä meille antoivatkin. Sai kuitenkin pelata eivätkä varastaneet show:ta.

- Missä tunne?! Okei olihan sitä vähän, mutta minä väitän, että tämä kabinetti-touhu näkyy nyt tällä hetkellä, sekä jäällä, että katsomossakin, vaikka tunnelma ihan jees olikin. Kuitenkin tunteet olisivat varmasti vielä enemmän jäällä pinnassa, jos noususta pelattaisiin nyt pelaamalla, ehkä se ihan ihan viimeinen rutistus ja tappamisen palo puuttuu. Esim. Piispasen tuuletuksetkin olivat vähän vaisut 3-1 maalissa, eikös.

- Kauden keskenäiset nyt 6-0 meille. Vaikea nähdä että Jukurit voittaisi seuraavista peleistä 4/6, ei toki mahdotonta, mutta..
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Aika selvä peli, mutta kivempi olisi ollut jos oltaisiin tehty se 6-7 maalia, joihin oli varmat paikat. Jukurien maalipaikat taas todella vähissä ja parista turhasta perseilystä pääsivät iskemään. Setänen otti loistokoppeja ja hänen vireen jatkuvuudesta onkin kiinni, meinaako Jukurit vielä taistella jatkopaikasta.

Sportin peli oli kyllä ehkä kauden paras. Pelitapa todella selkeä ja toimiva, sekä kiekko liikkui nopeasti. Myös työmoraali oli kunnossa ja puolustamaan oli hetkessä neljä pelaajaa kiekon alla, vaikka juuri oltiin toisessä päädyssä. Myös karvauspeli toimi loistavasti ja Jukurien avauspelaamisesta tehtiin vaikeaa. Välillä tuli heikkoja hetkiä omassa päässä, kun jäätiin hautomaan tai pistettiin turhan vaikea rännikiekko kaverille.

Yleisöä vähän, mutta ei nyt varsinaisesti yllätä. Osoittaa ehkä sitä, että playoff-kortteja ostettiin lähinnä ensi kautta varten.

Tästä saatiin hyvä lähtökohta torstaille, jossa paineet ovat taas kotijoukkueella. Jukurien peli on varmasti avoimempaa kotijäällä, joten puolustuksen on toimittava ja ylihyökkäämistä varottava. Viimeistelyä, jos saataisiin parannettua, niin hyvä tulee.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Let's keep this simple.

Nostivat tasoaan: Henrion, Piispanen, Halava, Tuohilampi

Pelasivat tasollaan: Gröndahl, Uitto, Laaksonen, (Luti)

Näkymättömät: Kivimäki, Hattunen

Parannettavaa: Jallu, Kujanpää

Mitä muuta: Jukureilla ei saumoja 5vs5 pelissä.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Setänen erottui, muut ei. Puskemista puskemisen perään; jos tarkoitus on pelata sitä kiekkokontrollia niin saatana pelataan sitten, eikä nysvätä jotain välimallia. Turtiainen myös ihan hyvä, samoin Lähde. Savolainen oli heti avauksessa vahva kuten oli odotettavissa. Jalo myös saatiin kuumennettua, kuten odotettua oli, ja siitä jäähystähän se voittomaali sitten tuli.

Torstaina jatketaan ja jos muilla osa-alueilla ei voiteta niin ainakin yleisömäärä lienee vähän parempi kuin Vaasassa. No, kyllä tässä kaikki mahdollisuudet yllätykseen edelleen on kentälläkin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ihan ok avaus Jukureilta Kuparisaaressa. Torstaiksi pykälä lisää röyhkeyttä maalin eteen ja vetoihin pari napsua tarkkuutta niin hyvä tulee. Keltaisten parhaat playoff-avauksessa olivat Toni Jalo, Niko Laakkonen (0+2), Jani Savolainen ja huippupelin pelannut Osku Setänen. Pablo Järviseltäkin kiekollisessa pelissä ihan hyvä paluu. Juuso Akkanenkin merkkautti näköjään kaksi syöttöä.

Sitten kysymys (vastatkaa vaikka kun olette nähneet koosteen).. menikö tuo Sportin 2-1 maali ihan kaikkien sääntöpykälien mukaan? Kiekko oli jo Setäsen patjan alla, ja Oskun suojiin mailalla hakkaamalla (Halava) se saatiin viivan yli. Vaasalaiset ennenkuin vastaatte, miettikää jos tuo tilanne olisi ollut toisinpäin, olisiko kantanne sama? Tämä ei ollut provo, vaan kysymys.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Aika selvä peli, mutta kivempi olisi ollut jos oltaisiin tehty se 6-7 maalia, joihin oli varmat paikat. Jukurien maalipaikat taas todella vähissä ja parista turhasta perseilystä pääsivät iskemään. Setänen otti loistokoppeja ja hänen vireen jatkuvuudesta onkin kiinni, meinaako Jukurit vielä taistella jatkopaikasta.
Toisaalta voipi olla myös parempi näin, niin ei äijät ainakaan lähde takit auki kohti Mikkeliä. Vastaavasta kun on tältä kaudelta sen verran paljon kokemusta, tai monestihan tuota yrityksen loppumista on tapahtunut erätaukojen välissä. Noh ehkä ja toivottavasti ei playoffeissa sentään.

Yleisöä vähän, mutta ei nyt varsinaisesti yllätä. Osoittaa ehkä sitä, että playoff-kortteja ostettiin lähinnä ensi kautta varten.
Niin mene ja tiedä. Tuskin tosiaan hirveästi oli irtolippujen ostajia tänään istumassa, vaan siellä oli suurin osa näitä ns. kovimpia faneja, jotka olivat tuon pleijari-kortin ostaneet jo ensi kauttakin silmälläpitäen.

Kyllähän jokapuolella on kokoajan "mesottu", että ostakaa äkkiä, kun vielä kortteja saa jne. Mutta uskoisin, että seuran puolelta pientä bluffia toi, että ihmiset ostaisivat kortteja heti ja tekisivät impulsiivisia päätöksiä. Eli todellisuudessa kiinnostus ei nyt ehkä kuitenkaan ihan niin kovaa ole ollut, mitä on annettu ympäri mediaa ymmärtää - veikkaan minä.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sitten kysymys (vastatkaa vaikka kun olette nähneet koosteen).. menikö tuo Sportin 2-1 maali ihan kaikkien sääntöpykälien mukaan? Kiekko oli jo Setäsen patjan alla, ja Oskun suojiin mailalla hakkaamalla (Halava) se saatiin viivan yli. Vaasalaiset ennenkuin vastaatte, miettikää jos tuo tilanne olisi ollut toisinpäin, olisiko kantanne sama? Tämä ei ollut provo, vaan kysymys.
Yritän vastata niin hyvin ja puolueettomasti kuin voin. Näin tämän tilanteen melko hyvästä paikasta, maalin oikealta puolelta takaviistosta. Kiekko oli korkeintaan puoliksi Setäsen oikean jalan patjan alla ja näkyvissä (eli pelattavissa), kun Halava meni ja löi sisään. Setänen ei tämän lisäksi ollut itse tietoinen missä kiekko sillä hetkellä ohi. Itse odottelin kuitenkin videotarkistusta, mutta yllätyin kun sitä ei tullut. Myöskään kukaan Jukuripelaaja Setästä lukuunottamatta ei protestoinut tilannetta mitenkään, joten mielestäni aika selvä homma.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sitten kysymys (vastatkaa vaikka kun olette nähneet koosteen).. menikö tuo Sportin 2-1 maali ihan kaikkien sääntöpykälien mukaan? Kiekko oli jo Setäsen patjan alla, ja Oskun suojiin mailalla hakkaamalla (Halava) se saatiin viivan yli. Vaasalaiset ennenkuin vastaatte, miettikää jos tuo tilanne olisi ollut toisinpäin, olisiko kantanne sama? Tämä ei ollut provo, vaan kysymys.

Mun mielestä saa hakata, kun peli on käynnissä, eikä kiekko ole maalivahdin räpylässä tai sylissä. Pakkien piikkiinhän tuo menee, jos hyökkääjä pääsee tökkimään. Katsotaan nyt kuitenkin vielä kooste, kun kentän toisestä päästä ei oikein kunnolla nähnyt.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Luomala - Laaksonen - Henrion pelaavat kyllä loistavasti yhteen ja tulevat tekemään vielä hyvän määrän maaleja, tämän päivän paras ketju.
Kivimäki aika näkymätön, pari idiootti laukausta nollakulmasta, kun olisi pitänyt syöttää.
Setänen otti hyviä koppeja, välillä pomputteli ja oli suhteellisen paljon tuuriakin matkassa, mutta sitähän tarvitaan aina.
Tuomareilla hyvin salliva linja, joka välillä heitteli. Mailalla sai hakata aika surutta, välillä vähä käsillekkin. Kokonaisuudessaan hyvin vihelletty.
Fanit piti hyvää tunnelmaa, vaikkei yleisöä ollut kuin 2351, GH:t saapuvat vasta lauantaina.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kiekko oli korkeintaan puoliksi Setäsen oikean jalan patjan alla ja näkyvissä (eli pelattavissa), kun Halava meni ja löi sisään.

Ei se kyllä minun (eikä monen muunkaan) mielestä näkyvissä ollut nettilähetyksen perusteella, mutta odotetaan se kooste ennen lopullista "tuomiota". MrMacmanaman on siinä ihan oikeassa, että eihän pakkien noin vapaasti pitäisi omaa veskaria antaa rouhia. Pakkien olisi pitänyt siivota Halava pihalle tilanteesta.
 

Sergei#91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Red Wings, Hermes
Mun mielestä saa hakata, kun peli on käynnissä, eikä kiekko ole maalivahdin räpylässä tai sylissä. Pakkien piikkiinhän tuo menee, jos hyökkääjä pääsee tökkimään. Katsotaan nyt kuitenkin vielä kooste, kun kentän toisestä päästä ei oikein kunnolla nähnyt.

Se on juurikin näin, eikä tuota striimin nähneenä voi muutakaan väittää, ei ollut hallussa Setäsellä ja peliä ei ollut vihelletty poikki. Tosin kiekko katosi näkyvistä videolla.
Tuollaisiahan nämä tyypilliset PO-maalit on.
Minimies Pasi oli siinä aitiopaikalla seuraamassa kun Halava tökkää kiekon maaliin, eikä tee mitään elettä estääkseen sitä.

5vs5 peli on kyllä mukavaa katseltavaa, ei juurikaan hätää ollut. Tästä on hyvä jatkaa ja kuumentaa se Jalo lopullisesti.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pakko myös nostaa esille Nyholm, joka veti kyllä todella hyvin. Lukematon määrä riistoja ja hyvää peliä, vaikka olikin molempien maalien aikaan jäällä. Myös Tuohilampi oli molempien maalien aikana jäällä ja muutenkin tuntui, että hän ja Manninen olivat eniten vaikeuksissa omassa päässä. Tuo Manninenkin pelaa koko sellaista peliä, että saa pelätä jäähyä. Kiviniemeltä heikko peli kuten täälläkin jo mainittiin. Hänestä on hyötyä vain alivoimilla ja hämmentäjänä.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei se kyllä minun (eikä monen muunkaan) mielestä näkyvissä ollut nettilähetyksen perusteella, mutta odotetaan se kooste ennen lopullista "tuomiota". MrMacmanaman on siinä ihan oikeassa, että eihän pakkien noin vapaasti pitäisi omaa veskaria antaa rouhia. Pakkien olisi pitänyt siivota Halava pihalle tilanteesta.
Tilannetta ei kyllä varmaan nähnyt lähetyksessä, sillä matka kameraständiltä motarin päätyyn on pidempi kuin mitä Sundomiin, ja kuvakulma huono. Itse olin "aitiopaikalla" ja kiekko oli pelattavissa. Enempää en voi tässä auttaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös