Otteluseuranta - Sotshin olympialaisten neljännesvälierät (18.2.2014)

  • 81 803
  • 507
Tila
Viestiketju on suljettu.

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Mikä Meszarosin ongelmana on? Ihan selvä jäähyhän se oli...
 

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Slovakialla kaikki avaimet voittoon 4-3 kavennuksen jälkeen, mutta viimeisellä kympillä ei sit tapahtunutkaan mitään, ja Tsekki melko helposti jatkoon.
Olipa paska turnaus Slovakialta eivätkä kyllä jatkopaikkaa ansainnetkaan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ja finaalissa?

Suomi-USA.

Revanssi Vancouverista.

Toisaalta voi Tshekki voittaa USAn.

Muistan, kun täällä laskeskeltiin vain pari päivää sitten Venäjän salettia kolmen pinnan voittoa Slovakiasta.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Hittolainen. Nyt ovat palkeet tyhjät. Yksi taisteltu erä ei valitettavasti riitä puolivälieriin. Taas se nousu rinnalle oli niin lähellä.

Eipä siinä, jenkeiltä olisi kuitenkin tullut pataan. Nyt odottamaan toukokuun MM-kisoja.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja Tšekki YV vielä. Ei sitten Slovakia ottanu veskaria pois vaikka peliä oli alle kaks minuuttia jäljellä ja hyvä pyöritys Tšekki päässä.

Oli kyllä mun mielestä vetin iso moka valmentajalta! Ja käskiköhän se 4-3 kavennuksen jälkeen varoa ylihyökkäämistä? Sitten vikalla minuutilla hanat auki :)

Vujtekille kenkää!
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Voi Jeesuksen perkeleen helvetti. Eihän siinä, Latvia Kanadan teurastettavaksi ja Sveitsi hyökkäystreeneihin MM-turnausta varten.

Hyökkäystreeniä Sveitsi tarvitsee. Ei jatkoon voi oikein edetä, jos tekee neljässä ottelussa huimat kolme maalia.

Monihan on verrannut Sveitsiä takavuosien Suomeen ja sellainen se onkin: se pelaa pääosin ihan onnistuneella taktiikalla ja voittaakin joskus isompiaan (viime MM-kisoissa todella hyvinkin), mutta pelitason vakiinnuttaminen on hankalaa jonka lisäksi tulee yllätystappioita etukäteen heikoimmaksi ajatelluilta mailta.

Onhan näitä Suomellakin ollut, kun on tullut yllätyspisteitä muuten, mutta sitten on tullut tappio Länsi-Saksalle tai Puolalle yms. Ja sitten on vedetty olympialaisissa Tyynenmeren lohkossa Australiaa ja Japania vastaan.

Latvialle nyt kaikki mahdollinen onni Kanadaa vastaan. Ei se varmaan riitä, mutta toivottavasti maa saisi edes vähän tällejä kanukeille. Suomelta on mennyt Barkov ja Ruotsilta Zetterberg tässä turnauksessa, saisi Kanadaltakin jäädä lopputurnaukseksi sivuun ykköskentän miehiä.

Slovakian peli oli todella heikkoa. Tshekki meni ansaitusti jatkoon. Nyt vain täytyy toivoa, että Tshekki on saanut herätyksen ja ymmärtänyt, mikä meni pelitaktisesti vikaan ensimmäisessä Yhdysvallat-matsissa.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Nyt vain täytyy toivoa, että Tshekki on saanut herätyksen ja ymmärtänyt, mikä meni pelitaktisesti vikaan ensimmäisessä Yhdysvallat-matsissa.

Tshekki ei ole kohdannut Yhdysvaltoja tässä turnauksessa. Kylmä on oleva kyyti, mikäli näin lepsusti pelaavat.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Ei tässä montaa vuotta ole siitä, kun Latvia ja Slovenia olivat täysin vastaantulijoita... 2006 Latvia otti Kanadalta päähän 11-0. Samassa turnauksessa Kazakstan hävisi pelinsä Venäjälle 6-0, V-Venäjälle 9-1, Slovakialle 8-0 ja voitti silti Slovenian 5-0. Nyt sekä Slovenia että Latvia ovat jatkopeleissä, joten hattu pois päästä(heh) Latvialle ja Slovenialle ja kansainvälinen käsimerkki Kazakstania kohti. Kun tarpeeksi ottaa turpaan niin ansaitsee välillä jotain hyvääkin.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Ei tässä montaa vuotta ole siitä, kun Latvia ja Slovenia olivat täysin vastaantulijoita... 2006 Latvia otti Kanadalta päähän 11-0.

Historiassa reputettu? Latvia oli periaatteessa lähellä mitalia jo -97 MM-kisoissa ja maajoukkueen pelaajamateriaalin taso oli ehkä kovimmillaan 1993-97
Samassa turnauksessa Kazakstan hävisi pelinsä Venäjälle 6-0, V-Venäjälle 9-1, Slovakialle 8-0 ja voitti silti Slovenian 5-0.

Kazakstan kuitenkin samana vuonna oli Torinon olympialaisissa 10 joukossa paremmalla pelaajamateriaalilla. MM-kisoissa keväällä heillä oli puoliksi kakkosjoukkue pelaajasopimusteknisistä syistä.

kansainvälinen käsimerkki Kazakstania kohti.

70 prosenttisesti Kazakstanin maajoukkuepelaajista koostuva Barys Astana on ollut tällä kaudella yksi KHL:n kärkijoukkueista joten ei se nyt ihan huonosti ole mennyt.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Salama ei iske kahta kertaa samaan paikkaan. Kyllä se on niin, että huomenna vain haetaan välierävastustajia Ruotsille ja Kanadalle.

Toivottavasti ruotsalaiset ajattelee samalla lailla.. Ruotsi-Slovenia ottelun voittajako pelaa, jos Suomi voittaa Venäjän, Suomea vastaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös