KalPa medioissa

  • 409 802
  • 1 027

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
Se, että totuus satuttaa ei ole toimittajan vika.

Kyseinen toimittaja on erittäin kokenut journalisti. Kyseinen toimittaja on myös arvostettu alallaan. Kyseinen toimittaja on hyvin lähellä KalPaa ja hänellä on taatusti seuran sisällä tietolähteitä.

Tiesitkö, että toimittaja saisi potkut samantien, jos hän keksisi lähteen omasta päästään? Luuletko oikeasti, että kokenut journalisti ottaisi tuollaisen riskin KalPa-jutun takia? Menisi ura, maine ja työpaikka kertaheitolla. Samoin olisi oikeudelliset vastuut.

Juttu oli paras, vilpittömin, rehellisin ja kiihkottomin juttu KalPan tilanteesta. Ei provosointia, ei oman hännän nostamista, ei räksyttämistä, vaan faktat faktoina.

Jos toimittaja käyttää lähdeviittausta, niin silloin se lähde on myös olemassa. Niin ikävää ja satuttavaa kuin se totuus ikinä onkaan.

Jännä, miten eri tavalla voi artikkelin tulkita. Et oikeasti voi väittää, että tuo oli laadukas kirjoitus - paras, mitä KalPasta on vähän aikaan kirjoitettu. Koko kirjoitushan on täysin keskustelupalsta tasoa. Jos se olisi lukenut 7 päivää lehdessä, minne se sisältönsä puolesta olisi sopinut, en olisi kiinnostunut koko asiasta, mutta, että APU, jota tähän asti olen pitänyt jollain lailla uskottavana tahona sortui moiseen skandaalihakuisuuteen!

Uskotko todellakin, että toimittajat eivät keksi omasta lähteitä omasta päästä. En väitä tietäväni, että näin on, mutta en myöskään usko, etteikö näin olisi. Tuon jutun sisäpiirilähde löytynee tältä palstalta. Micco Micco! Ymmärrän tämän hetken kriittisen asenteesi KalPaa kohtaan. Olen monesta asiasta samaa mieltä. Kuitenkin nykyään kriitiikkisi menee niin pitkälle, että et enää halua/osaa erottaa paskaa totuudesta. Kaikki rapa, mitä KalPan niskaan syydetään, saa osaltasi kiitoksen ilman, että edes yrittäisit pohtia sitä, mahtoiko tuo nyt mennä ihan oikein.

Nahkis tuossa edellä taitavampana sanankäyttäjänä analysoi kirjoitusta minua paremmin. Toistan vielä sen, että koko KalPaan liittyvässä epäonnistumisten ketjussa tämä kirjoitus on sijalla 1.

Siinä olen samaa mieltä kanssasi, että totuus satuttaa. KalPalla menee päin persettä. Olen ainakin toistaiseksi pystynyt asennoitumaan siihen melko välinpitämättömästi, sillä kyseessä on kuitenkin aika vähänpätöinen asia (vain jääkiekko), mutta kyllä tämä tilanne silti satuttaa.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPaa kaivettiin kirjaimellisesti suosta (YLE)

Miten tätä ei ollut vielä huomattu? Olisi voinut olla hyvinkin toimiva tapa monelle täälläkin palstalla kirjoittelevalle päästellä höyryjä.

EDIT:
Jääkiekkoliiga KalPan kannattajat järjestivät keskiviikkona Siilinjärvellä tempauksen, jonka tarkoituksena oli kuvainnollisesti kaivaa jääkiekkoliigassa viimeisenä oleva joukkue ylös suosta

Kyllähän mä muistan että joskus oltiin ihan omassa sarjassamme (ja se voi toteutua tällä kaudellakin) mutta että ollaan ihan jääkiekkoliiga, vau! Pelaakohan tässä liigassa muita vai miksi ollaan omassa liigassamekin viimeisiä?
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viikkosavon juttu, Annos rentoutta, kiitos
"Mennään tarkemmin maalintekoon. Pelitapa on siinämielessä toiminut, että laadukkaita tekopaikkoja onsyntynyt. Onko maalinteon tukitoiminta ollut kun-
nossa?

Olemme paljon analysoineet hyökkäämisen rakennetta. Ensimmäisissä kymmenessä pelissä meidän suorahyökkäyspaikkamme olivat todella vähissä. Viimeisissä peleissäkään ennen taukoa niitä ei tullut hirveästi vastustajan määriin verrattuna.
Yhtä lailla analysoimme videolta riistojen tai kulmapelin kautta tulleita tilanteita. Mukana on ollut tilanteita, joissa tukitoimet ja kiekottomien pelaajien tekemiset eivät ole olleet optimaalisia. Kulmapelistä tulevissa
paikoissa jos pelaamme viivan kautta tulee saada maskimies peittämään laukaisuhetki ja menemään irtokiekolle. Analyysin perusteella teemme harjoitteet, jotta pelaaminen kehittyy."


Hyvä Jari ja muut vastuuttomat valmentajat! Ei siihen analysointiin koko syksyä mennytkään! Hienoa reagointia kuten ottaa kotona eka erässä turpaan ja sitten huutaa kopissa niska punaiseksi. Miten olisi aikalisä tms ennen kuin ollaan kolme maalia takaa-ajajan paikalla?
 

Pulle Nah

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palevan Kallo
Tämän päivän Mullikassa juttua Laukkasen jatkosta tai potkuista, puolesta ja vastaan:

SS:n juttu

Ja tässä vielä juttu linkin takaa:

Jouni Huttunen
11:10
Miksi KalPan päävalmentajalle Jari Laukkaselle pitäisi antaa potkut?

1) Tulokset

KalPan tilastot viestivät tylyä kieltään: kuopiolaiset ovat jääneet kuudessatoista viime pelissään yksitoista kertaa pisteittä. Jumbosija on kaikkea muuta kuin mitä kauden alla odotettiin ja säälipleijarien vesirajakin on karannut jo 12 pisteen päähän.

2) Kotipelit

Kotijäällä pitäisi röyhistellä rintakarvojen kera, mutta kattia kanssa: Niiralassa kotijoukkue on voittanut koko alkukauden aikana vain kaksi peliä. Tuoreempi niistä nähtiin 30.syyskuuta – liki kaksi kuukautta sitten. Kahden viimeisimmän kotipelin saldo on nolla pistettä maalierolla 0–11. Myy siinä sitten kannattajille tulevaisuuden uskoa.

3) Uskottavuus

Jatkuvat tappiot syövät organisaation uskottavuutta. Kausien 2005–08 painajainen on taas palannut. Kaudet 2009–13 loivat hunajaisen tunteen jokavuotisesta mahdollisuudesta mitaleista – tai jopa mestaruudesta – pelaamiseen. Onko kurssi palautettava nyt hinnalla millä hyvänsä takaisin vastaavaan tahtiin? Päävalmentaja on aina helpoin vaihdettava syntipukki.

4) Pelaajat

Laukkanen haluttiin aikanaan ruoriin. Niin organisaatio kuin pelaajatkin liputtivat muutoksen puolesta. Pekka Virran haamu on jo kaukana, mutta onko KalPassa nyt liiankin mukavaa? Pelaavatko pelaajat enää valmentajalleen?

5) Kaikki muuttuisi

Jos Laukkasen tilalle valittaisiin taas autoritäärinen käskyttäjä, niin pelaajat joutuisivat taas mukavuusalueensa ulkopuolelle ja alkaisivat toteuttaa selkytimestään takavuosilta tuttuja juttuja. Ja kas kummaa: kaikki muuttuisi ja tulosta tulisi.



Miksi KalPan päävalmentajalle Laukkaselle ei pitäisi pitäisi antaa potkuja?

1) Luottamus

Seurajohto on sementoinut itsensä Laukkasen taakse ihailtavan uskollisesti. Laukkaseen luotetaan kuin vuoreen ja uskotaan, että kelkka kääntyy jossain vaiheessa. Jos kasvot halutaan säilyttää, niin päävalmentaja on ja pysyy pestillään.

2) Sopimus

Laukkasen sopimus oli alun perin mallia 1+2. Kahden vuoden optio muutettiin suoraksi sopimukseksi kutakuinkin tasan vuosi sitten (17.11.) Näin ollen päävalmentajan kontrahti kattaa kuluvan kauden ohella myös sesongin 2014–15. Potkut kävisivät kalliiksi jo muutenkin talousvaikeuksien kanssa kärvistelevälle organisaatiolle.

3) Mikä muuttuisi?

Onko vika yksin päävalmentajan, jos joukkueessa on paljon alisuorittajia? Osa nykypelaajista halusi aikanaan eroon niin Virrasta kuin Tuomas Tuokkolastakin. Laukkanen oli pelaajien toivoma tapaus. Ehkä nyt olisi syytä pelata valitulle valmentajalle.

4) Välivuosi

Kukaan ei putoa – eikä edes karsi paikastaan – meneillään olevalla liigakaudella. Miksi siis tehdä kallis ratkaisu päävalmentajan erottamisesta, kun hyhmät ovat jo sylissä? Paukkuja vaan seuraavaan kauteen. Alisuorittajat ulos ja paikkoheitto ensi kaudella.

5) Tulevaisuus

Onko tulevaisuutta syytä heittää yhden heikosti menneen (alku)kauden myötä viemäriin? Laukkanen on päävalmentajana vielä varsin tuore kasvo. KalPan johto uskoo mieheen vahvasti. Se usko saatetaan palkita vielä komeasti tulevilla kausilla.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
https://www.facebook.com/pages/KalPa/113983340192?id=113983340192&sk=app_180268102059530

Ainakin Facebookin puolella KalPa pyörittää tänä vuonna joulukalenteria. Ensimmäisen luukun takaa ei löytynyt mitään kovin erikoista, mutta kyllä minä niin ilahtuisin, jos myöhemmin pöllähtäisi eteen vaikkapa Kinnusen ja Riekkisen jatkosopparit. Tai sitten ei pöllähdä ja luukun 24 takana on Sami toivottamassa hyvää joulua. Hou hou hou. Luultavasti onkin, mutta jotain muutakin, pliis?
 

MaybeTomorrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Haluttu Muutos.
https://www.facebook.com/pages/KalPa/113983340192?id=113983340192&sk=app_180268102059530

Ainakin Facebookin puolella KalPa pyörittää tänä vuonna joulukalenteria. Ensimmäisen luukun takaa ei löytynyt mitään kovin erikoista, mutta kyllä minä niin ilahtuisin, jos myöhemmin pöllähtäisi eteen vaikkapa Kinnusen ja Riekkisen jatkosopparit. Tai sitten ei pöllähdä ja luukun 24 takana on Sami toivottamassa hyvää joulua. Hou hou hou. Luultavasti onkin, mutta jotain muutakin, pliis?

Hiukan pelottaa että joulukalenteri menee seuraavalla tavalla: Aina kun päivä ja pelaajan numero kohtaavat, tulee pelaajalta hyvien joulujen ja uusien vuosien toivotus videon myötä. Kun numero ei kohtaa, saa 5e alennuksen/postikuluitta toimituksen KalPa-lapasiin tai pinssiin.
 

Börje #6

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pakko pistää tämä tänne - naurattaa muutaman lukemisen jälkeenkin. Kimmo Kapanen totesi päivän paperi Savon Sanomissa Satanista (sanatarkka lainaus): "Ei voi sanoa, etteikö hän missään nimessä pelaisi meillä koskaan, mutta ei miehestä ole kyllä mitään kuulunut." Tämä kuulostaa jo suhteellisen savolaiselta.
 

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jokohan siellä kohta vedettäisiin linjaus, että Kimmo ei hirveästi huutelisi medialle mitään. Mielestäni Saksman on hoitanut epämielyttävätkin viestintähommat varsin tyylikkäästi ilman tahatonta komiikkaa ja aiheuttamatta myötähäpäen tunteita vastaanottajalle.
 

Uncle Ben

Jäsen
Mihin lie KalPan mediaketju hävinnyt? Noh, laitetaan sitten tänne.

Kuluneen viimeisen vuorokauden aikana mielestäni todella hyvä ulostulo mediassa jokaiselta KalPan toimistoheebolta. Jopa Kimmo Kapaselta! Järkevästi ja rauhallisesti selitetty tilannetta. Ja tuo Saksman on kyllä kaikinpuolin lottovoitto KalPalle tällä hetkellä! Hyvä esiintyminen YLE Puheen "KalPa-illassa".

Ja parasta tällä hetkellä on se, että KalPa kuuluu ja näkyy taas laajasti mediassa edes tämän pienen hetkisen. Julkisuus on aina hyvä juttu, jopa silloin kun se on negatiivista! Katsokaapa viimeisen vuorokauden ajalta esim. ylen nettisivujen urheiluososiota, pelkkää KalPaa...

Täällähän tää mediaketju edelleen on.

Mutta siis vähän samantyyppisiä ajatuksia on käynyt mielessä, ehkäpä tää seuran ulostulo olikin tässä kohtaa ihan hyvä mediatemppu - any publicity is good publicity. :)
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokaisella on mielipiteensä, tässä minun. Kalpa on toiminut sovittujen pelisääntöjen puitteissa ja osakeyhtiön tavoin tehnyt parhaan mahdollisen ratkaisun Oy:n ja Kuopion liigakiekon puolesta.

Mun puolesta ne jeesukset, jotka arvostelevat Kalpan toimintaa voisivat ensin katsella peiliin ja sitten koettaa päästä toimitusjohtajaksi. Jos eletään reaalimaailmaa, "vtumä" haluan nähdä toimarin joka ajaa OY:n nurin että liigan uskottavuus säilyy.

Turhaahan tämä on, mutta täysi tuki ja arvostan Kalpan/toimitusjohtajan tapaa toimia.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
KalPan ulostulo tiedotteella oli poikkeuksellisen suoraselkäinen ja avoin teko, jossa vaikeille päätöksille toimitusjohtaja antoi kasvot ja tuli medialle niitä perustelemaan. Näin toimii ammattilaisjoukkueen tj.
Kaikki median ja muiden joukkueiden jeesustelijat voisivat miettiä omia toimintatapojaan vastaavassa tilanteessa.
 

Dängleri

Jäsen
KalPan ulostulo tiedotteella oli poikkeuksellisen suoraselkäinen ja avoin teko, jossa vaikeille päätöksille toimitusjohtaja antoi kasvot ja tuli medialle niitä perustelemaan. Näin toimii ammattilaisjoukkueen tj. Kaikki median ja muiden joukkueiden jeesustelijat voisivat miettiä omia toimintatapojaan vastaavassa tilanteessa.

Tuollaista avoimuutta ja suoraselkäisyyttä on helppo arvostaa - harmi ettei sellaista harjoitettu ko. organisaatiossa aiemmin. Voisi moni asia olla toisin tällä hetkellä.
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPan ulostulo tiedotteella oli poikkeuksellisen suoraselkäinen ja avoin teko, jossa vaikeille päätöksille toimitusjohtaja antoi kasvot ja tuli medialle niitä perustelemaan. Näin toimii ammattilaisjoukkueen tj.
Kaikki median ja muiden joukkueiden jeesustelijat voisivat miettiä omia toimintatapojaan vastaavassa tilanteessa.

Juuriki näin kuten tuolla toisessa ketjussa kommentoin. Avoimuutta tuo organisaatio kaipaa. Uskon että näin on mahdollista saada myös yleisö ymmärtämään tilanteen ja sitä kautta "puolelleen". Niin ja sitäpaitsi eihän tuossa mitään uutta kiekkomaailmasta esille tullut vaan pelkästään olemassa olevia ilmiöitä. Peukkuja toimistolle, jatkakaa samaan malliin.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
KalPan ulostulo tiedotteella oli poikkeuksellisen suoraselkäinen ja avoin teko, jossa vaikeille päätöksille toimitusjohtaja antoi kasvot ja tuli medialle niitä perustelemaan. Näin toimii ammattilaisjoukkueen tj.

Väärin. Ammattilaisjoukkueen tj olisi hoitanut joukkueensa asiat niin, että tällaiselle ulostulolle ei olisi ollut alun perinkään tarvetta. No, onhan tämä tietysti parempi kuin Tepsin linja, mutta se on aika vitun tyhjä kehu.

Sinänsä 100% järkevää toimintaa KalPalta näissä olosuhteissa, kaikki hyöty irti liigan paskoista päätöksistä.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Väärin. Ammattilaisjoukkueen tj olisi hoitanut joukkueensa asiat niin, että tällaiselle ulostulolle ei olisi ollut alun perinkään tarvetta. No, onhan tämä tietysti parempi kuin Tepsin linja, mutta se on aika vitun tyhjä kehu.

Sinänsä 100% järkevää toimintaa KalPalta näissä olosuhteissa, kaikki hyöty irti liigan paskoista päätöksistä.

Tummennettu pitää 100% paikkansa, mutta huomautan, että Saksman on ollut tj:nä vasta tämän kauden ja hän on alkanut korjaamaan viime kaudella tehtyjä virheitä. Tämä Saksmanin tapa toimia on eri kuin ennen ja, jos KalPa omaksuu koko organisaationa joka osa-alueella tällaisen toimintamallin jatkossa niin ei epäilystäkään etteikö tulostakin alkaisi taas tulla.
Olisiko sinun mielestä Saipa toiminut vastaavassa tilanteessa eri tavalla eli yhtään pelaajaa ei olisi myyty ja toimia ei olisi perusteltu?
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olisiko sinun mielestä Saipa toiminut vastaavassa tilanteessa eri tavalla eli yhtään pelaajaa ei olisi myyty ja toimia ei olisi perusteltu?

Aika suurella todennäköisyydellä olisi. Eiköhän Iranin öljysuonet ja autotehdas pidä seuran likviditeettitasosta hyvän huolen vaikeinakin hetkinä.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Olisiko sinun mielestä Saipa toiminut vastaavassa tilanteessa eri tavalla eli yhtään pelaajaa ei olisi myyty ja toimia ei olisi perusteltu?

Machulda-keissin nyt tietysti muistaa kaikki. Luuletko ettei se päätös silloin vituttanut ja tuntunut petokselta vaikka se olikin taloudellisesti järkevää ja urheilullisesti turvallista? Mutta kyllä, mielestäni voidaan sanoa että SaiPa toimi pari kautta sitten eri tavalla, kun se ei myynyt esim. Lintneriä keväällä vaikka tiedossa oli mojovasti persnettoa. Siitä voi aina kiistellä miten järkevää oli vahvistaa joukkuetta yli budjetin kahdella huippupuolustajalla kun pudotuspeleihin pääsy oli epävarmaa, mutta silloin ei todellakaan luovutettu helpolla. En tiedä minkälainen vaikutusvalta Saksmanilla on oikeasti KalPan valmennus- ja pelaaja-asioihin, mutta minusta näyttää että Kuopiossa ollaan nostettu kädet pystyyn tämän kauden osalta jo joulukuussa ja tämä uusin tiedote oli pelkkä muodollisuus. Kyllä lyhyessäkin ajassa voi saada aikaan jonkinlaisia muutoksia, esimerkiksi SaiPassa heti Koikkalaisen viimeisen -900 000 euron kauden jälkeen Kallioniemen johdolla tehtiin yli sata tonnia plussaa. Toki Saksmanilla on ollut vähemmän aikaa valmistautua tehtäväänsä ja riippakivenä arvokkaampia sopimuksia, mutta silti. Toivottavasti olet oikeassa muutoksen suhteen, koska tällä hetkellä KalPa näyttää olevan vahvasti Ilveksen ja Tepsin tiellä.
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
KalPan ulostulo tiedotteella oli poikkeuksellisen suoraselkäinen ja avoin teko, jossa vaikeille päätöksille toimitusjohtaja antoi kasvot ja tuli medialle niitä perustelemaan. Näin toimii ammattilaisjoukkueen tj.
Kaikki median ja muiden joukkueiden jeesustelijat voisivat miettiä omia toimintatapojaan vastaavassa tilanteessa.

Olen samaa mieltä kanssasi. Saksmanin tulon jälkeen seuran tiedotuspolitiikka on ottanut aimo harppauksia eteenpäin. Saksman on hoitanut tähän saakka ruutunsa ammattimaisesti, hillitysti ja asiallisesti. Hänen panokseensa voi olla tyytyväinen. Voi jospa kaikki seuran edustajat olisivat yhtä suoraselkäisiä ja ulosanniltaan hyviä kuin Saksman, niin monelta karikolta oltaisiin näiden viimeisen parin vuoden aikana vältytty.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Olen samaa mieltä kanssasi. Saksmanin tulon jälkeen seuran tiedotuspolitiikka on ottanut aimo harppauksia eteenpäin. Saksman on hoitanut tähän saakka ruutunsa ammattimaisesti, hillitysti ja asiallisesti. Hänen panokseensa voi olla tyytyväinen. Voi jospa kaikki seuran edustajat olisivat yhtä suoraselkäisiä ja ulosanniltaan hyviä kuin Saksman, niin monelta karikolta oltaisiin näiden viimeisen parin vuoden aikana vältytty.

Toivottavasti tämä toimintatapa levittäytyy koko organisaatioon. Jos näin käy niin tulostakin tulee vielä.
 

Saukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vähän nosti hymyä huulille Kimmo Kapasen asiantunteva kommentointi MTV:n haastattelussa, kun oli puhe ensi kauden joukkueen kasaamisesta (antoi myös aika hyvän kuvan toimiston tiedonkulusta): ”Tänäänkin toimitusjohtajalta kysyin, että voisko joku mullekin kertoo niinku, että mitä tää nyt tarkottaa, että mikä on se mittakaava ja onko meillä joku rahasumma niinku tavotteena että mikä me laitetaan siihen säästöpolitiikkaan, ettei oo niinku niin selkeetä...” (MTV Katsomo 23.1.2014 ”KalPalla kylmä talvi”)

Voisko se joskus edes vähän valmistautua ennen kun menee kameran eteen kommentoimaan? Jättäs vaikka nämä hommat kokonaan Saksmanille...
 

petete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Olisikohan Savon Sanomilta päivän lehdessä joku hiljainen statement? Pelistä ei kerrottu kuin käytännössä tulos Olavi Airaksisen haastattelun yhteydessä.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olisikohan Savon Sanomilta päivän lehdessä joku hiljainen statement? Pelistä ei kerrottu kuin käytännössä tulos Olavi Airaksisen haastattelun yhteydessä.
Samaa mietin aamulla lehden avatessani. Karumpi totuus on ettei siinä ole mitään kerrottavaa. Kolmen tähden Kalle Kerman kiepauttaa pari vanhanaikaisen yritystä vastustajan maalivahdin patjoihin viimeisen vartin aikana, kun muuten näyttää siltä että olisi jo luovutettu.

Juttu pitkäaikaisesta lääkäristä oli parasta mitä lehtimies voi eilisillasta kirjoittaa.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Aamun savonsanomat ja urheilusivuilla otsikko jalopeurasta ja ensimmäinen mielikuva JVG:n biisistä Teemu ja Jari, pelasti mun päivän! Ei niin jalopeura, meidän Jari:)
 
Vieläköhän tämän artikkelin tekijällä on asiaa halliin, kun taisi joku aiemmin KalPasta syksymmällä negatiivisesti kirjoittanut mainita joutuneensa Hanneksen toimesta ristiin naulituksi.

Liigan johtoa tuossa ensi sijaisesti moititaan sarjajärjestelmästä, mutta varmaan siellä toimistolla joku osaa vetää herneet nenään.

Linkki savonsanomien sivuille.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Vieläköhän tämän artikkelin tekijällä on asiaa halliin, kun taisi joku aiemmin KalPasta syksymmällä negatiivisesti kirjoittanut mainita joutuneensa Hanneksen toimesta ristiin naulituksi.

Liigan johtoa tuossa ensi sijaisesti moititaan sarjajärjestelmästä, mutta varmaan siellä toimistolla joku osaa vetää herneet nenään.

Linkki savonsanomien sivuille.
Eikat tuosta nyt voi mitään herneitä nokkaan vetää. Juttuhan on täysin totta ja kertoo kaikessa karuudessaan liigan tilan tällä hetkellä.
Järjestelmä on mätä kaikessa yksinkertaisuudessa vai vieläkö joku ilkeää Kuopiossa muuta väittää?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös