Tila
Viestiketju on suljettu.

retiisi

Kärpät
Alkaa jo naurattaa, miten paljon alivoimalla oleva joukkue saa Liigassa rikkoa saamatta rangaistusta. Kärpiltä laskin kaksi selvää jäähyn arvoista rikettä toisessa erässä alivoiman aikana, mutta se toleranssi on jotain käsittämätöntä. Vain kiekko katsomoon -jäähyt vihelletään. Ei kyllä vakuuta toiminta taaskaan muutenkaan.

Kärpiltä tarvitaan nyt ottelun paras erä. Ei selityksiä.

Tälle kaudelle on sattunut aika paljon hiekkotasoista tuomarointia ja se on juuri noin kuin kirjoitat. Kyllähän Kärppien olisi kuulunut istua boksissa reilusti enemmän.

Ja perkele tuota Kärppien porukkaa, kun ei kiinnosta muut kuin kärkipelit. Neppailuasenteella tuskin tätä viedään.

Runtulin

Heheh, pitkästä aikaa kaivoin Eero Taurun selostuksen ja heti tuo Kohon tilanne… "Kyllä se jännä on miten sitä isojen puolella ollaan… voi voi teitä onnettomia, muun moasssa otteluvalvoja oli todennut, että väärä tuomio"

E: Taurun mukaan herrasmiesmäisesti Jokereiden tulisi vetää kiekko katsomoon, koska jäähy oli väärä

Suomen suurin ja kaunein
Tämä on otteluseurantaketju eikä pitkän juoksun seurantaketju.

Niin ymmärrän toki, että sellaisten tuomarivirheiden muistelu joka hyödyttää omaa joukkuetta ei ole mukavaa. Eräs pelikin kääntyi SaiPan voitoksi erään surullisen kuuluisan aivastuksen jälkeen. Virheitä sattuu ja joskus tosiaan myös omaan nilkkaan.

3156155

SaiPa
Mitään paikkausjäähyjä ei tähän enää kaivata! Toivotaan, että SaiPa selvittää tämän alivoimansa ja tuomarit jatkavat kuten ennen tuota käsittämätöntä jäähyä. SaiPa saa tuosta jäähystä vain lisää sisua peliin ja kolmannessa erässä tullaan näkemään huikea taistelu sarjapisteistä.

Hyvin SaiPa pelaa näillä loukkaantumisilla! Rytyä pyttyyn ja verkot tötterölle. Kohta jatkuu ja parempi voittakoon! Sydän hakkaa tuhatta ja sataa.

Roger Moore

Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ilves pelaa ylimielisesti omalla alueella ja Kärpät siirtyy ansaitusti ja oikeutetusti johtoon Kemppaisen maalilla. 1-2.

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kepulta tänään tähän mennessä normaalitasoonsa verrattuna jopa huono ottelu ylivoiman harhasyöttöineen, mutta ei se maalintekoa estä.

Woofer

Ilves, Barca
Mitähän toi Näppilä teki tossa Kärppien maalissa?

kananlento

Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ilves pelaa ylimielisesti omalla alueella ja Kärpät siirtyy ansaitusti ja oikeutetusti vierasjohtoon Kemppaisen maalilla. 1-2.

Nyt pitää kyllä sanoa, että Kärppä-pelaaja otti kiekon samalla tavalla hanskaan kuin Hintz Ilveksessä aikaisemmin tällä kaudella, mutta silloin maali hylättiin ja Hintzille ihan oikein jäähy. Nyt ei näin kuitenkaan toimittu...

Komea maali anyways.

Baloun

Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Vääränkätinen kaveri pääsi vetämään eikä mennyt. Leftin mies olisi tod näk tehnyt

Raymond Pearl

Ilves
Kemppainen 1-2. Ei voi mitään.

Löysää pelaamista Ilvekseltä ja Kärpiltä tarvittavaa malttia maalitilanteessa.

Tuo ilmasta kiekon nappaaminen muistutti muuten erehdyttävästi taanoista Hintzin maalitilannetta, jonka lopputulos oli hylätty maali ja 2 minuutin jäähy. Nyt tuomarit näkivät tilanteen oikein.

joceri

Sika-Leivo.

Bruno

Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Joko Nordis on tyhjentynyt? Onneksi en näe tätä matsia livenä.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Kamoon Saipa ja Kärpät tehkää vielä molemmat ainakin yks maali niin vetolappu kiittäisi.