Tämän ketjun perusteella siellä vaan läpsyttimet raikaa. Tosin itseäni mietityttää, että ketkä niitä läpsyttimiä lyö yhteen?

Toivottavasti Latella on pari läpsytintä tuolla vaihtoaitiossa ja siinä välissä muutaman pelaajan pää - raikaahan se tyhjä pää puolityhjässä hallissa...

Perhana, kun ei tehdä noista huippupaikoista. Harvoin jyviksiä vastaan ollaan saatu näin monta hyvää paikkaa.

hjalmar

Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Lahdessa

Pelsut hallitsi eka eraa, vaikka Lukko maalasi ensin. Mutta sitten saivat tasoituksen Lukon toisen aaveen aikana. Ihan oikein meni pelin hallintaan nahden. Lukko oli tahmea ja syotot eivat mene lapaan. Nyt ryhtiliike pystyyn.

Hagi

Rauman Lukko
Olipahan erä Lahdessa. Pelicans namutteli turhankin paljon muutamassa paikassa, eikä iskenyt tarvittavalla viileydellä maaleja. Sitten yhtäkkiä täysin pelitapahtumien vastaisesti Lukko sivaltaa ensimmäisestä paikasta maalin. Hieno syöttö, mies vapaana ja Myllyniemen längit auki.

Lopussa Pelicansin yv, aika on jo loppumassa ja Latvala iskee ranteella maalille. 1-1.

Hyvä erä Pelicansilta. Lukko oli vastaantulija ja maalipaikkojakin saatiin luotua, joten ei ollut vain näennäistä pörräystä.

Tällä kaavalla Lukko on voittoja napannut. Uskon, että Lukko voittaa tänäänkin. Eikä Pelicanssilla montaa hyvää maalipaikkaa ollut.

Suomen suurin ja kaunein
Mikä tämä Tikkasen "Sushi Moses" juttu on? Äänestä kuuli, että hymyili omalle läpälleen.

Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Täähän on ihan täydellinen deja vú lauantain HPK-pelistä. Pelicansilta täysin dominoiva ensimmäinen erä ja silti tilanne "vain" 1-1. Jos mennään samalla kaavalla ku lauantaina ni nyt Pelicans pelaa paskan erän ja kahen erän jälkeen tilanne on 1-2 Lukolle. Toivottavasti kuitenkaan ei :)

teude

Mitäs tämä "jääkiekko mies henkeen ja vereen" nelosen juontaja Valavuori kommentoi? Mielenkiinnosta kyselen, kun Taurun varassa ollaan.

Väitti Hardtia ruotsalaiseksi.

Roku

Pelicansin Pikkarainen jäähylle ajassa 21.24. Siitä voisi nyt napata vaikka johtomaalin.

hjalmar

Lukolle yv. Pikkarainen kampitti.

Wolves

Kuullostaa normaalilta Valavuorelta. Mitään ei mistään tiedä (Jääkiekosta), mutta muuten ollaan niin maailmanluokan toimittajaa, että.

Vai tarkoitettiinko tuossa että mitä kommentoi palautteeseen?

No sitäkin hain, mutta teuden vastaus kertoi oikeastaan kaiken.

Ennustan että nyt Lukko tekee samantien 1-2 ylivoimalla. Olen valmistautunut vitutukseen!

Raúl

Pelicans

Sitten olisin vähän huolestunut Lukko-kannattajana. Pitkässä juoksussa ei voi pärjätä, mikäli antaa vastustajalla noin paljon tilaa. Hyvä maalivahti on toki osa joukkuetta ja sellainen Lukolla on.

Toki tämä analyysi vain ensimmäisen erän perusteella. Toisen erän alkuun Lukko vaikuttaa aktiivisemmalta.

teude

Siihen ei tullut mitään, päättelin vaan tuosta tauon jälkeisestä pahoittelusta, luultavasti en ollut ainoa palautteen lähettäjä. "Antakaa vaikka potkut" Siinä olisi Neloselta vuoden kulttuuriteko.

HIFK
IFK:n huolella valikoidut ja koko liigan parhaat ulkkarit veivasivat tasoituksen Tanpereella. Tai no ei tuosta Elkinsistä mihinkään ole, mutta the Thang!

Ei ylivoimamaalia Lukolle onneksi ja 1-1 tilanteessa jatketaan edelleen.