Olympiakisat 2014: Suomi

  • 2 235 576
  • 6 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

passenger

Jäsen
Hmmm... Saku Koivulla on ollut syyskaudella aivotärähdys ja tauko harjoittelusta, eikä täten ole parhaassa mahdollisessa kunnossa. Mikko on kuukauden sivussa juuri ennen kisoja, mutta sillä ei vaikutusta. Tietysti aivotärähdyksen oireet rajoittavat harjoittelua erilailla mitä nilkkaleikkaus, mutta mielenkiintoinen tilanne joka tapauksessa, varsinkin jos Saku on vasta pari päivää sitten asiasta ilmoittanut.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Okei, otetaan vähän takaisin. Bergenheimin poissaolo on ainoa käsittämättömyys itselleni. Edelle menivät siis sellaiset hyökkääjät kuin Kontiola, Aaltonen, Pihlström ja Lehterä. Tämä siis huolimatta siitä, että suomalaiskaksikko Bergy-Barkov johtaa tällä hetkellä yhtä kuuminta ketjua NHL:ssä. Olisi todella mielenkiintoista kuulla aivoituksia tämän takana. Tarkoittaako tämä sitä, että Barkov ei ole pelaavassa kokoonpanossa? Vai katsottiinko vain, ettei tällainen seurajoukkuekokemus yhdessä ole niin tärkeää?
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kävipä munkki, että SAKUlla oli munaa jäävätä itsensä. Erkka olisi vielä valinnut. Mahtava homma, nyt saatiin kunnon sentterit. Yksi pappa joukon jatkona höntsäämässä on vähintään tarpeeksi. Mutta Pihlströmiä en kyllä tajua. Jäänee Lehterän kanssa katsomoon. Konnan ja Aaltosen peluuttaminen edelleen tutkaparina on kyllä hyvä veto. Meillä on nyt heidän myötään kolmos tai neloskentässä semmoiset maalinsylkijät, että suurin osa vastustajista on vaikeuksissa kaikkien leijonaviisikkojen kannsa. Pihlstömiä ja Lehterää lukuunottamatta olen tyytyväinen.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Eiköhän Pillu ole 14. Hyökkääjä, ehkä se jotain henkee luo paremmin, kuin Sean.
 
Jaa Saku itse ei halunnut ja muka ei tarpeeksi hyvässä kunnossa :D Pelejä nähneenä ei pidä kyllä paikkaansa, mutta ilmeisesti haluaa lepoa ja nuoremmille vastuuta leijonapaidassa. Pakko kuitenkin kunnioittaa Sakun päätöstä.

Eniten vituttaa Pihlströmin valinta ja Bergenheimin puuttuminen. Muuten olen ihan sujut tämän joukkueen kanssa.
 

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
Sean Bergenheim oli laittanut seuraavan viestin Erkalle, sanasta sanaan:
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Okei, Saku itse ei kokenut olevansa olympiakunnossa - ei mussuttamista. Mutta Pihlström -> Bergenheim... huh huh. Bergenheim sentään on osoittanut, että pystyy tekemään maaleja paikan saadessaan, Pillu koohottaa tehottomana.
 
Viimeksi muokattu:

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Erkka vahvisti, että Barkov olisi ollut joukkueessa, vaikka Saku Koivu olisi tullut mukaan. Rispektit Erkalle, ettei jättänyt tämän hetken kuuminta suomalaispelaajaa pois. Sakulla on ollut ongelmia näkökentän kanssa aivotärähdyksen jälkeen, joten ymmärrän ettei hän mukaan lähde, jos kokee ettei voi antaa parastaan Leijonille. Puolikuntoisenakin hän olisi kuitenkin mielestäni ollut vahvistus, sillä sen verran upeasti peli on kulkenut NHL:ssä viime viikkoina.

Antti Pihlström, Juhamatti Aaltonen ja Jori Lehterä ovat niitä pelaajia, jotka aiheuttavat eniten harmaita hiuksia. Mielestäni Bergenheim ja Hartikainen olisivat ajaneet ainakin kahden edelle heistä, mutta näillä mennään. Erkalla on valtuudet valita joukkue. Jotenkin tyhjä olo vain on, kun Saku ei ole kisoissa mukana.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Koko kansan Saku pisti biitsin ja seurajoukkueen Olympialaisten edelle.
Aika tylsästi kommentoit. Toisin kuin Kipper (johon tässä varmaan viittaat), on Saku Koivu antanut peliuransa aikana aivan riittävän paljon maajoukkueelle.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Erkkahan luki Sakun itsensä kirjoittaman viestin, mies jäi omasta halustaan pois, koska ei kokenut olevansa riittävässä kunnossa. Sentterin paikat nyt ei ole Suomen suurin murhe, on nuorta Barkovia etc. Aaltosen, Pihlströmin Lehterän, ja Hietasen valinnoista voi synnyttää jonkilaista keskustelua, mutta Erkka on valintansa tehnyt ja näillä mennään syteen tai saveen.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Valtteri Filppula - Mikko Koivu - Tuomo Ruutu
Jussi Jokinen - Aleksander Barkov - Mikael Granlund
Lauri Korpikoski - Olli Jokinen - Teemu Selänne
Leo Komarov - Jori Lehterä - Juhamatti Aaltonen

Kimmo Timonen - Sami Salo
Olli Määttä - Ossi Väänänen
Sami Lepistö - Sami Vatanen
Lasse Kukkonen - Juuso Hietanen

Tuukka Rask
Kari Lehtonen
Antti Niemi
 

Hellox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sport, Zlatan Ibrahimovic, Jose Mourinho
Maalivahdit odotettuja

Pakisto odotettu, onneksi ei ole Nummelin ja Karalahti mukana. Kaikki NHL-puolustajat mukana. Onneksi. 3 parilla pääasiassa mennään niin ei puolustajissa ole sinällään yllätyksiä, "ihan sama" onko 7 ja varsinkin 8.pakki Lepistö ja Hietanen, kuin esim. Salmela tai Jaakola.

Hyökkäys muuten täysin odotettu, mutta mitä ******. Saku Koivu siis olisi ollut mukana jos olisi kokenut olevansa kunnossa, MUTTA tällöin ei Barkovia oltaisi valittu. Kaikki muut nimet tulivat aakkosjärjestyksessä, mutta Barkov viimeisenä. Eli Kontiola ja varsinkin Lehterä olisivat olleet Barkovin edellä, ei huhuhuhuhuhuh. Mutta että Pihlström meni Bergenheimin edelle. Joopa joo.
Eli siis tänäkin vuonna yksi "kiintiöshokkiiputoaja" Bergenheim.

Aaltosta en ikinä itse olisi ottanut, MUTTA kaippa Erkka tietää sitten paremmin. Toivotaan että Aaltonen-Kontiola kaksikko sitten onnistuu kisoissa!
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ehkä Saku haluaa harjoitella olympiatauon kevättä silmällä pitäen. Olympiaturnaus aika kova rasitus, eikä varmasti olisi palvellut Sakun loppukautta.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Meinas jo syke nousta, kun Koivua ei valittu mutta ymmärrän kyllä jos Koivu on itse ilmoittanut ettei joukkueeseen halua. Nyt Tami epäilee jotain salaliittoa eikä ymmärrä kieltäytymistä.

Kontiolan valintaa ihmettelen ja onko tuota Pihlsrtömiä pakko roikuttaa mukana? Eikö Bergenheim todellakaan mene tämän kaverin edelle? Ilmeisesti valintaperusteena on joku "ison kaukalon teema".

Ja Väänänenkin mukana. Ei sentään ollut kanttia valita Karalahtea enää.
 

MegaForce

Jäsen
Ei varmaankaan Aaltonen tee pisteen pistettä koko heti, kun pelataan puolivälieriä yms. Bergenheim olisi todennäköisemmin tehnyt. Aivan naurettava esitys Westerlundilta.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Eli Valtteri Filppula pelaa siis laidassa ja eikös hänen pitäisi olla kovimpia suomalaisia senttereitä tällä hetkellä? Ainakaan mulla ei aukee noi ketjukoostumukset muuten.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Onhan noi Tammisen kommentit jälleen aika surkuhupaisia. En tiedä oikein miksi edes niitä kuuntelen, mutta mennään nyt viihteen kautta tätä farssia.

Siis lyhyesti: koska Mikko on toipilaana niin Saku olisi ollut tärkeä palanen sen takia joukkueessa, että olisi voinut korvata Mikon ykkössentteri luonnollisesti koska isoveli.
 

Nurmos_888

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Ducks
Kävipä munkki, että SAKUlla oli munaa jäävätä itsensä. Erkka olisi vielä valinnut. Mahtava homma, nyt saatiin kunnon sentterit. Yksi pappa joukon jatkona höntsäämässä on vähintään tarpeeksi.
Heikko provo. Olisi ollut joukkueen tärkein alivoimapelaaja. Ducksin pelejä katsoneena tuskin kukaan sanoo Sakun olevan "höntsäilevä pappa". Sääli, että jättäytyi pois.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Maalivahtien roolitus näytti esittelyvideon mukaan olevan selvä: Rask ja Lehtonen oli viimesen päälle pelitamineissa, Niemi jossain helvetin fleece-rotsissa naama krapulaisena.

Kukaan ei vissiin ollut muistanut kertoa että se Sean Bergenheim -niminen pelaaja joka Barkovin kanssa Floridassa tykittää pisteitä on suomalainen. Kaikki huomio keskitettiin siihen että tää toinen, tää Aleksander Barkov, on ihan oikeesti suomalainen, se ei oo se vanha muinoin Tapparassa ja HIFK:ssä pelannut ryssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös