Jack Daniel's

Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Sinuna en nimimerkkisi perusteella lähtisi hirveästi Jarkon tekemisiä tuomitsemaan.

Hahah, hyvä kuitti.

Näyttää perinteiseltä Tappara-peliltä Areenalla. Kahvakorven jengi puolustaa niin hyvin, että kunnon maalipaikoille ei tahdota päästä. Samalla Tappara iskee vastaan vaarallisilla vastahyökkäyksillä. Peli voisi olla enemmänkin kuin 0-1 ilman Irvingiä.

Uno Louner

Lukko.
Harvinaisen hienosti Tapparan pakit hoisivat tuon Kousan puolittaisen läpiajon. Kotiyleisö tietty huusi jäähyä, mutta niin kuuluukin.

Ziege

Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Hienosti kahvasi Tapparan mies Kousan läpiajon.

Tää on tätä nykyajan kiekkofanitusta. Ennen tota kutsuttiin mailan nostamiseksi. Taitaa vielä olla sallittua?

jjoni

Jokerit, Detroit Red Wings
Jep tällä tuomarilinjalla tosiaan hienosti puolustettu.

Aikamoiseksi kahvaamiseksi ja painimiseksi mennyt tämäkin peli, kun tuomarit vetävät näin sallivalla linjalla. Hidasta roiskimista, noh kai joku tällaistakin tykkää katsella.

Kyyberi

Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Ottiko Lindbohm 2+10 kun hanskat katosivat käsistä? Sen verran tuomarin huulilta pystyi lukemaan että joku saa 2+10. No, onhan meillä noita hyviä pakkeja varastossa...

narri

Bruins ja Jokerit
Tais joutuu Jokerit vajaapelille lopun kahakoista. Hahl ei ainakaan ollut tyytyväinen siihen mitä tuomarit tilanteista arpoivat.

Borre

Tappara
Tappara otti pelin hallinnan itselleen. Jokeritkin pääsi välillä hyökkäämään ja ylivoimalla oli pari paikkaa, mutta 0-1 kuvaa varsin hyvin peliä.

Irving on kyllä hyvä, joten montaa ei hänen taakseen uppoa tänäänkään. Vaikea uskoa, että tuo yksi kuitenkaan kolmeen pisteeseen riittäisi.

Valle

Helsingin Jokerit. SJK.
Jäljessä oltiin koko erä. Kyllähän tuo Tappara kahvaa sen minkä kerkeää. Kas kun muutaman jäähyn edes saivat. Kolmanteen on tason noustava.

Suomen suurin ja kaunein
Maalipaikkoja pelissä yhden käden sormille ja ainut maalikin syntyi vahingossa. Ei pääse ihan edeltävien otteluiden tasolle tämä, mutta onhan siellä vielä erä aikaa. Maalivahdit on pelannut hyvin. Olen täysin varma, että tuo loppukahina tuomitaan niin, että kahvara aloittaa kolmannen erän ylivoimalla.

Siihen nähden, että meidän ykköskorin puolustajista 3 tärkeintä on poissa ja paikkaamassa on junnuja on tämän pelin puolustus toiminut melko hyvin. Voimaa sopisi käyttää enemmän, mutta ilmeisesti linjan vuoksi sitä ei viitsitä käyttää.

Mordjinn

Jokerit
Tappara on vahvempi, nopeampi ja paremmin organisoitu joukkue tällä hetkellä. Ainoa missä ollaan samalla viivalla on maalivahtipeli, mutta se ei tämän matsin voittoon kanna. Vielä kun Lindbohm kuittasi lopun nahistelusta 2+10 niin on kyllä piiiiiiitkä matka voittoon tänään meikäläisillä.