Sama. Hieman oudolta kuulosti, kun matsia aloin katsomaan, mutta kuten sanoit, kivaa vaihtelua.

Pätevät on kyl, mutta silti liigan huonoimpia tehokkuudeltaan. Ihmettelen suuresti.

Asiallista juttua kyllä eukolta tulee, mutta ei vaan sovi naisääni tuonne. Ehkä pitäisi kuunnella enemmän Winnipegin selostuksia.

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

Taitaa olla Kanadan naisten maajoukkueen entinen luottopakki Cassie Campbell. Ainakin hän on noita kentänlaitahaastatteluita tehnyt HNIC-lähetyksissä.

teude

Jets vaihtoi Montoyan maaliin kolmanteen erään. Nyt vaan nopeasti maali tähän, niin tulee huikea loppu matsille.
No tuli maali, mutta väärään päähän. 3-6 ja tämä peli on taputeltu. Maailman hitain läpiajo, tuli ihan Brett Hull mieleen :D

Benn

Jetsil paikka ja vastaiskusta Sceviour 6-3:een!

oiler99

Sceviour läpi ja uran ensimmäinen NHL-maali! 6-3 Stars!

Benn

Veikkaan, että Roussel ja Pardy tappelee viel tänään.

oiler99

Ollliiii!!! 6-4!

teude

Päällikkö! 4-6! Liian myöhään vaan tuli maali. Olli 1+1 tänään, ei huonosti.
Nyt ei harmita, että jätin Lehtosen penkille. Toivottavasti Niemi ja Halak hoitaa.

Dallas voittaa 6-4. Harmi että hieno peli lässähti kolmannen erän alkuun. Sitten puolitoista tuntia odottelua.

Viimeksi muokattu:

teude

Jahas, Zatkoff Pingujen maalilla. Sitten mentiin!
Detroit ylivoima, kiekko yli laidan.
Pari hyvää tilannetta, mutta ei maalia.

Luge H

80
Tarasenko vie Bluesin 0-1 johtoon. Käsittämätön oman pään pupellus josta sitten kiekkoa maalille.

teude

Gustavsson taas seikkailee, mutta tällä kertaa ei helise omissa.

BOOM!!! 1-0!!! Kronwall laukoo ja Crosby ohjaa omiin.

Crosbylle pomppii kiekko ja 1-1.

Pllnen

Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Crosby korjaa mailansa virheen ja tasoittaa ylivoimalla pelin 1-1! Syötöt Malkinille ja Kunitizille.

Luge H

80
Arteeeem Anisimov! Ja 1-1! Blake Comeau rakensi paikan. Comeaun uusi ilme pelissä on aivan uskomaton!

Luge H

80
PHAU! Tyutin vie Columbuksen 2-1 johtoon! Taitaa ollakin Comeau joka ohjaa vedon sisään. Nättiä!

teude

Hyi, meni jo liian imeläksi Joella. Onneksi peli jatkuu.

Malkin 1-2. Tajuttoman paskaa alivoimaa.

euron kolikko

Philadelphia Flyers
Miksi viasat hockey kanavalta tulee vain sveduselostus pens - wings pelissä?

Edit. On muuten helvetin väsynyt tää ruotsalainen selostaja.

Luge H

80
Ryan Johanssen ylivoimalla 3-1! Ryanin pisteputki sen kuin jatkuu! Jo kahdeksas peli putkeen. Dubinsky tarjoaa namupaikan!

teude

Jahas, Halak sulaa siellä taas. Pitää miettiä pikku hiljaa veskarin vaihtoa, kun ei se nykyään saa mitään kiinni. Alkukausi oli hyvä.

Ei vittu, paskatiimin sikailijat taas vauhdissa. Ihan suoraan päähän. Detroitille viiden minuutin ylivoima ja Abdelkader koppiin.

Pllnen

Ikävästi osuu suoraan päähän, mitähän näistä on tällä kaudella saanut? 4 puolustajaa loukkaantuneena ja yks tulee olemaan pelikielossa.

Luge H

80

Sulaa ja sulaa. Gamesaverit puuttuu ja Tyutinin maali meni täysin tämän piikkiin. Mutta onhan St. Louis ollut aivan hävyttömän huono!

Ensimmäinen erä on muuten ollut aivan tajuttoman upeata kiekkoa Columbukselta! Jokainen kenttä painaa täysillä päätyyn, jakaa painavia pommeja ja tekee vielä upeita maaleja! Parit myllytkin nähty.