Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Giroux laittoi mailan kahtia vaihtoon mennessä, ehkä se sitten uudella Bauerilla menee jo sisään! Käsittämätöntä kyllä, miten voi pelata noin hyvin saamatta kuitenkaan mistään sisään.

HokejGirl

Philadelphia Flyers, Metallurg Magnitogorsk
Kovasti Giroux yrittää ja muutaman kerran jo tosi lähellä. Vaihtoon mennessä katkaisee mailansakin ja näyttää hieman vituttavan, kun EI VAAN MENE. Kyllä Giroux tekee vielä tänään maalin, pakko tehdä. 2-0 edelleen kotijoukkueelle toista erää vielä muutama minuutti pelaamatta.

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Perron! Menihän se viimein!

Parker27

-
Veikkaan että kun Giroux maalinsa saa niin melkoinen ketsuppipullon aukeaminen tapahtuu. Käsittämätöntä tuuria.

Kily

Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Norris on istunut viltissä viimeiset 10minuuttia.

Samaa katselin, surkeasti kyllä ottelun aloittikin. Toivottavasti herää tuon myötä. 2-1 Sens johdosta toiseen erään. Ei todellakaan vahva erä varsinkaan puolustussuuntaan, onneksi Florida lahjoitti pari maalia.

Zous

Ryan Reaves
Rosehill hieman kuritti Gazdicia tuossa tokassa erässä. Virkistävää nähdä pitkästä aikaa tappelu.

Muuten Oilers sai elintärkeän maalin ja jotenkin tuntuu, että Edmonton kääntää tän pelin vielä.

Caney

HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Olen sanaton. En ymmärrä. Mitä tuohon voisi enää sanoa? Pelannut hyvin tänään Voracekin kanssa yhteen, mutta aina vaan vuorotellen hakkaavat mailojaan milloin plekseihin ja milloin vaihtoaitioon. Käsittämätöntä. Alatihan G-line on ollut vaarallinen, niin kuin kaikki varmaan on huomannut, mutta ei soi. En ymmärrä.

sierramies

Kaikki vituttaa, myös sekin.
Barkov jyrättiin tylysti, hieno taklaus kyllä.

Kily

Boro jyrää Barkovin ja Upshall tulee halailemaan, Boro päästää herrasmiehenä helpolla. Sens yv.

Kiekko katsomoon ja reilu minuutti 5-3 ylivoimaa, tehkääpä nyt perkele.

Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
5v3:sta tarjolla Senaattoreille.

Edit: Ja MacArthur tinttaa taululle 3-1!

Parempi joukkue ja faktoihin perustavat ihmiset
Nyt Karlsson syöttää tyylikkäästi MacArthurille vapaan paikan ja Sens 3-1 johtoon.

PS. Tyylikäs tuo Thomasin Old School ''maski''.

jjoni

Jokerit, Detroit Red Wings
Kuningas tarjoilee ja MacArthur niittaa kiekon pussiin. Barkovin piikkiin, ensi kerralla pää ylös keskialueella.

Petri1981

NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Ottawa iskee 5vs3 ylivoimalla 3-1. Kaksi turhaa ja vältettävissä olevaa jäähyä Florida otti ja tälläisiin kusevat tämänkin pelin. Paljon on pojilla opittavaa, että esim. tuommoisista päästään eroon.

oiler99

Belov tööttää Giroux'n komeasti ja sen jälkeen Coburnilla on asiaa. Ei missään nimessä jäähyn arvoinen.

E: Ulosajo?! Vitun puusilmät.

Parker27

-
Jos tuosta Belov jäähyn saa niin voi hyvänen aika mitä spedeilyä tuomareilta.

EDIT: Haha. Huutonauroa tuomareille. Voi luoja mitä raitapaitoja. Ulos tuosta taklauksesta? Kohta voidaan ottaa Liigasta tuomarit niin nousee änärinkin tuomarointitaso.

Steegil

Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ja tuomarit munaavat täysin. No virheitä sattuu. Shanahan saisi tulla selittelemään hänen aikaansaannostaan toikin tuomio oli. Tuomarit alkavat näkemään niitä pääosumia myös silloin kun niitä ei tapahdu.