Pe 25.10.2013 HIFK-HPK

  • 12 526
  • 56

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
HIFKn kokoonpano:

#16 VILLE PELTONEN #91 COREY ELKINS #33 EERO SOMERVUORI
#26 TONI SÖDERHOLM #27 MIKKO JOKELA

#29 TONI LEINONEN #81 IIRO PAKARINEN #71 JUUSO PUUSTINEN
#3 BRADEN BIRCH #2 JASON DESANTIS

#21 MIKA PARTANEN #39 ARTTU LUTTINEN #89 AUSTIN BLOCK
#25 HENRIK FORSBERG #43 MIIHKALI TEPPO

#61 JOEL LEHTINEN #62 JANOS HARI #12 ARTEM IOSSAFOV


#34 VILLE HUSSO #42 ANTTI ORE

Pakkohan tämäkin murhenäytelmä on katsoa. Onnittelut etukäteen HPK-faneille pisteistä.

-Tinke
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
You gotta be *ucking kidding me with that lineup! Ei ole todellista, kolmen millin miehistö. Tässä ei nyt oikein tiedä, itkeäkö vai nauraa.
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ilmeisesti Kerholaiset tulevat jonkin näköisellä joukolla tänään Stadiin katsomaan peliä. Minkähän kokoisesta ryhmästä on kyse suunnilleen?
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakkohan tämäkin murhenäytelmä on katsoa. Onnittelut etukäteen HPK-faneille pisteistä.
Höpsistä vaan. Kun huomioi perunakerhon tämänhetkisen sekoiluasteen, niin ei HPK tästä pelistä mitenkään kampea voittoa, vaan HIFK katkaisee tappioputkensa selvin numeroin. Tulosvetoon HIFKlle vähintään 4 maalia ja Kerholle max 2. Hyvällä tsägällä saattavat pelin ollessa selvä napauttaa kolmannenkin maalin, riippuen Husson torjuntavireestä.

Yhtä kaikki, helpohkot 3 pistettä tiedossa. Huomiselle sitten ennakkoasetelma muuttuu selvästi, mutta en olisi kovin yllättynyt 6 pisteen saaliista ry:n kustannuksella.

Peltonen saalistaa tänään vähintään 3 tehopistettä, Puustinen ja Pakarinen tekee maalin mieheen.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Tänään pitkähkö duunipäivä ja siitä suoraan pelonsekaisin tuntein Nordikselle. Tässähän on nimittäin kaikki mahdollista: siis käsittämättömän paskan ja inhorealistisella vieraskiekolla haetun niukan vierasvoiton väliltä. Niin pahasti ja kokonaisvaltaisesti on ollut paketti sekaisin viime aikoina, että mitään varsinaisesti hyvää jääkiekkoa lienee tällä hetkellä turha odottaa.

Ikuinen, naiivi optimisti minussa kuitenkin toivoo, että tässä oltaisiin menossa oikeaan suuntaan.
 

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jahas, että sellainen rosteri tällä kertaa. Iossafov on kyllä ihan mielenkiintoista nähdä liigatasolla. Kaveri on suhteellisen taitava ja pari peliä kun on nähnyt Vantaalla, niin ihan kelpo pelaaja on kyseessä. Eri asia sitten, mihin tuollaisessa nelosketjun roolissa oletettavan pienellä jääajalla kykenee.

Hirveästi ei pelin tasosta toiveita ole, mutta uskon kyllä, että tänään palataan voittojen tielle. Sellaiset 4-5 pistettä olisi tässä tilanteessa ihan tyydyttävä saldo näistä kahdesta HPK-pelistä.
 
Enpä muista, milloin viimeksi olisi ollut tilanne, että jää kaksi perättäistä HIFK:n kotipeliä väliin, vaikka olisi täydet mahdollisuudet mennä paikan päälle. En jaksa katsoa edes TV:stä. Yhdellä sentterillä pelaillaan. Tai onhan siellä kaksi, mutta toinen vetää laidalla, että keskelle jää tilaa Pakariselle, Luttiselle ja Harille.

Husson vuoksi toivon niukkaa 1-0/2-1 -voittoa. Maalin saisi tehdä sitten vaikka Toni Leinonen, Braden Birch tai Mikko Jokela. Neljä edellisottelua on päättynyt tappioon ja maalierokin on komeaa katsottavaa 6-20.
 

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
Ilmeisesti Kerholaiset tulevat jonkin näköisellä joukolla tänään Stadiin katsomaan peliä. Minkähän kokoisesta ryhmästä on kyse suunnilleen?

Huhut kertoo että huoltaja ja kolme valmentajaa on tulosssa.

Toisaalta jos katsoo IFKn miljoonamiesten rosteria, niin saattaa sieltä muutama optimistikin tulla omilla rahoilla.
 

Joppe K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
Kiekko-Vantaan tämän ja viime kauden paras pistemies Artem Iossafov tekee siis tänään liigadebyyttinsä IFK:n riveissä. Tietyllä tapaa ristiriitaiset ajatukset: kaverille toivoo totta kai nostetta uralle ja hyvät näytöt Liigassa voi sen tuoda, mutta toisaalta eihän parasta pistemiestä haluaisi koskaan luovuttaa joukkueesta pois.

Samaten K-Vantaan kasvatti ja tällä kaudella HCK:ssa pelaava Joel Lehtinen avaa uransa Liigassa. Molemmat sekä Iossafov ja Lehtinen ovat siis viikonlopun kestävällä lainalla tällä erää HIFK:ssa.

Onnea ja menestystä vaan kavereille, nyt on näytön paikka.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaahas se olis sitten tuplapelit HIFK:a vastaan. Oli vastus sitten minkälaisessa vireessä tahansa niin vähintään kolme pistettä näistä on saatava. Kotipelistä ainakin on voitto otettava sen joukkue on kannattajilleen velkaa.

Tämän illan pelistä ei liikoja odotuksia ole, yksikin piste on plussaa. HPK:n mahdollisuudet ovat siinä, että omiin ei mene yhtä enempää. Oma maalinteko on ollut sen verran tukossa. Maalinteossa toivottavasti auttaa HIFK:n ongelmat maalivahtipelissä vaikkakin Husso on pelannut ihan hyvin. Eiköhän HIFK silti vie tämän, viimeistään erikoistilanteet kääntävät pelin heille, HPK:n YV ei ole toiminut koko kautena.

Aikalailla sekaisin ovat molemmat joukkueet olleet. HPK:ssa on sentään ongelmat tunnustettu ja toipuminen sekä uuden rakentaminen alkanut, kun taas HIFK:ssa mennään edelleen vanhoilla metodeilla ja toivotaan, että ongelmat korjaantuu ajan myötä.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Jaaha. Piti rikkoa se ainoa toiminut ketjukin. Kas kun ei tehty sitä liikettä että Peltonen ja Puustinen olisivat jatkaneet laidoissa ja isketty laituri sentteriksi.

Jos Kuparinen, olkoonkin ollut vaisu/huono, on terveenä koirankopissa niin en ymmärrä. Ei naurata.

VITTU EI YHDELLÄ SENTTERILLÄ VOIDA LIIGAA PELATA ILLASTA TOISEEN.
 

M10

Jäsen
Mun silmiin sattuu kun mä katon tota HIFK:n rosteria. Miten on voinut vähän aikaa sitten mestaruuden voittanut jengi vajota tuolle tasolle? Ja samaan hengenvetoon sanon, että ei se Kerhon jätejengikään muutamaa valopilkkua lukuun ottamatta hurraa!-huutoja aiheuta.

Ennustan viihdyttävää kiekkoiltaa. Toivottavasti Tepon Miihkali ei tee maalia ekalla vitosella niin RY:n mahkut paranee.

Husso, Ore, Turtiainen ja Iossafov meni mustikkaan ja yht'äkkiä Hussolla, Orella tai Turtiaisella ei ollut lompakkoa.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Husso, Ore, Turtiainen ja Iossafov meni mustikkaan ja yht'äkkiä Hussolla, Orella tai Turtiaisella ei ollut lompakkoa.
Kuinkas monta ex-HIFK Ullbergilla sitten oli?

Todella jännittävä viikonloppu tulossa näin etukäteen. Siellä on paketissa kaksi suklaarasiaa, joiden sisällöstä ei tietoa. Joku on joskus myös sanonut, ettei paskasta saa konvehteja.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Mitäs ihme pää perseessä olemista täällä nyt on? Eihän tästä viikonlopusta kelpaa Kerholle kun 6 pistettä.
 
Viimeksi muokattu:

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Tuplapelien ensimmäinen osa, "kriisiseurat" vastakkain. IFK:n peli on ollut täysin sekaisin viimeiset pari peliä, ja omissa on kolissut erittäin runsaasti. Puolustuspelaaminen on ollut todella heikkoa, joskin hyökkäyspelistäkään ei paljoa kehumista löydy. Yhtenä ongelmana luonnollisesti jäätävän pitkä sairaslista, mutta sen taakse ei voi piiloutua kokonaan. Kokonaisuudessa pelaaminen on ollut todella heikkoa viimeisen neljän pelin ajan, eikä joukkueesta löydy montaa pelaajaa jotka pääsisivät puhtailla papereilla tästä jaksosta.

Kokoonpanoa kun katsoo, niin sairastuvalta ei tänäänkään saatu apuja, vaan kokoonpano on samaa paskaa kuin aiemmissakin peleissä.

HPK sai katkaistua kuuden pelin tappioputken edellisessä pelissään heikossa tilassa olevaa TPS:ää vastaan. Alkaako nousu nyt valmentajan vaihdon jälkeen vai tuleeko ns. paluu arkeen?

Itse uskon kuitenkin värilasit päässä, että IFK kerää näistä peleistä täydet 6p ja parantaa hieman asemiaan sarjataulukossa.(Eli todennäköisenä lopputuloksena 0p, ja sarjataulukossa sijalla 13.)

Mielenkiintoista myös seurata miten Mestiksesta saapuvat lainamiehen onnistuvat. Jotenkin on jäänyt fiilis että IFK löytää parempia pelaajia mestiksestä kuin ulkomailta. Puustinen voisi myös iskeä pari maalia vanhaa seuraansa vastaan. Viitaluoman ja Vihkon luonnollisesti soisi jäävän nollille.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Mitäs ihme pää perseessä olemista täällä nyt on? Eihän tästä kelpaa Kerholle kun 6 pistettä.

Sanoisin, että 5 pistettä olisi hyvä suoritus ja 4 pistettä tyydyttävä.

Mutta sinällään totta, jos tässä vielä sääliplayoffpaikasta halutaan taistella. Kenet me sitten ohitettaisiin, jos ei umpisekaisin olevaa IFK:ta tai meidän tavoin kriiseillyttä Bluesia? Ehkäpä hyvällä tuurilla myös Lukolla on jatkossa kompuroimispotentiaalia ja mahdollisesti jollakin komeettakolmikosta Pelicans, Ilves, SaiPa.

Tämmöiset IFK:t nyt olisi vain ehdottomasti voitettava, muuten voidaan säälipleijarihaaveetkin heivata unholaan.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Mielenkiintoinen viikoloppu tulossa. Kyllä näistä peleistä viisi sarjapistettä on saatava, mikäli edes säälijunan kyydissä halutaan pysyä. Vastakkain kaksi joukkuetta, joiden peli on ollut totaalisen sekaisin alkukaudesta. Kerho voitti edellisen pelinsä surkealla esityksellä katkaisten tappioputkena, HIFK taas hävinnyt neljä viime ottelua yhtä surkein ottein. HPK on kuitenkin saanut taas hengähtää lähes viikon ja hioa peliään kuntoon, ja uskonkin Arvosen joukkojen alkavan parantaa otteitaan alkaen tästä päivästä. HIFK:n leirissä ovi on käynyt ja pelaajia poistunut, ei muutenkaan hyvältä ole touhu vaikuttanut. Eli HPK vie nimiinsä molemmat ottelut.

Erityisesti huomio kiinnittyy tänään Kerhon hyökkäyspeliin. Josko TPS-peli ja sitä seurannut pidempi harjoittelujakso olisi hieman avannut pahimpia lukkoja ja Kerho saisi jälleen tehtyä enmmän kuin yhden maali vastustajan verkkoon. HIFK voinee omalta osaltaan auttaa tässä, sen verran komea on tuo hesalaisten maaliero viime peleistä. Erityisesti Vihkolle sitä maalia toivotaan kädet kyynärpäitä myöden ristissä, miksei saman tien kahtakin.

HIFK on ilmeisesti myös tuskaillut maalinteon kanssa, ja sitä ongelmaa ei ainakaan auta se, että kumpi tahansa kaksikosta Saros-Tuohimaa maalilla seisookin antaa hän Kerholle mahdollisuuden voittoon. Vaikka tämä Hussokaan ei ole ilmeisesti huonosti pelannut, kallistuu maalivahtipeli selvästi HPK:n suuntaan.

Näillä eväillä illan peliä kohti. Harmi kun ei paikan päälle nyt pääse, Ruutuun on tyytyminen.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Tuo IFK:n kokoonpano on todella hieno. Se ainoa ketju, joka viime peleissä on jotenkin toiminut, on hajotettu. Toivottavasti tämä johtaa siihen, että on kaksi kenttää, jotka saavat jotain aikaan eikä niin, ettei ole yhtään toimivaa ketjua.
On se mentävä hallille tänään. Tukevat pohjat täytyy vetää, muuten tästä ei tule mitään.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Ja lisätään HPK:n paras mahdollinen:

Jere Sallinen - Ville Viitaluoma - Joonas Vihko
Jyri Niemi - Craig Schira

Jesse Saarinen - Juha Kiilholma - Borna Rendulic
Aleksi Laakso - Juuso Vainio

Tuomas Santavuori - Tuomas Vänttinen - Juha Koivisto
Antti Bruun - Ossi-Petteri Grönholm

Antti Aarnio - Otto Paajanen - Jaakko Turtiainen

Frans Tuohimaa
(Juuse Saros)
 

TJ MACKEY

Jäsen
Mun silmiin sattuu kun mä katon tota HIFK:n rosteria. Miten on voinut vähän aikaa sitten mestaruuden voittanut jengi vajota tuolle tasolle? Ja samaan hengenvetoon sanon, että ei se Kerhon jätejengikään muutamaa valopilkkua lukuun ottamatta hurraa!-huutoja aiheuta.
Juu, kyllä on aikoihin eletty. Jos nyt vaikka muistelee kevättä 2010, niin paljon on loistavasta puolivälieräsarjasta muuttunut. Toki HIFK voitti seuraavana keväänä vielä mestaruuden ja Kerholla oli pari kautta kivaa Harrin kanssa, mutta kuitenkin, HIFK-HPK mittelöiden kulta-ajasta on jäljelle jäänyt haikea mieli ja nostalgian tuntu.

Molemmat poppoot ovat saaneet koko organisaationsa aika sekaisin, pelistä puhumattakaan. HIFK on nykyään jääkiekon ROPS tusinaulkkareineen ja Kerho on enemmän puuhastelijoiden Ry kuin ikinä ennen. Silti näistä kahdesta jengistä kuoritaan voittaja illalla, huikeeta.

Pitää nostaa hattua HIFK:n faneille ja kannattajille: vastakkain kaksi kriisiseuraa, jotka pelaavat paikoin aivan järkyttävää lätkää ja silti halli on miltei täynnä.. osoittaa vahvaa kulttuuria!

Mutta eiköhän sinne Städin Wanhaan tänään pari etäpallokerhoakin eksy.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Pitää nostaa hattua HIFK:n faneille ja kannattajille: vastakkain kaksi kriisiseuraa, jotka pelaavat paikoin aivan järkyttävää lätkää ja silti halli on miltei täynnä.. osoittaa vahvaa kulttuuria!

Kai siellä joku 6500 katsojaa ihmettelee maailman menoa ja ryyppää, kun ei ole parempaakaan tekemistä. Selvinpäin tätä mittelöä tuskin kannattaa seurata...
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kai siellä joku 6500 katsojaa ihmettelee maailman menoa ja ryyppää, kun ei ole parempaakaan tekemistä. Selvinpäin tätä mittelöä tuskin kannattaa seurata...

Mä ainakin tsiigaan matsia herrain tapaan aitiosta käsin ja selvinpäin? Vitut. Pohjien otto alkaa Hadankassa klo 17.

IFK voittaa tänään 7-2 ja huomenna 3-5.

Pakarinen, Puustinen, Luttinen ja Elkins skoraa. Somereerokin osuu piiiiitkästä aikaa.

6 pojoa ja kriisiseuran elinkautisfanit kaivaa kompostoreihin nakatut kuorettomat soijanakit takaisin pakastinlokeroihin.

Trust Me!!!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllähän HIFK aina sytyttää Kerhon kannattajan. Mukavat muistot pudotuspeleistä ja runkosarjassakin nämä on aina hienoja kamppailuja. Kerhon kokoonpano ihan kohtuullinen, kotijoukkueen kokoonpano luvalla sanoen erikoinen.

En kyllä käsitä miten tuollainen se voi olla, vaikka kuinka olisi loukkaantumisia. Husso on mukava nähdä maalilla, muutenkin hienoa kun rohkeasti nuoria peluutetaan. Tosin tässä tapauksessa taitaa enemmän kyse olla Thiessenin huonoudesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös