Tšekin pääsarja – Česká Extraliga

  • 119 638
  • 339

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Jäi hämäämään tuo Spartan 10k katsojaa tässä vaiheessa kautta, kun normi runkosarjaottelussakaan ei kovin monessa noihin lukemiin päästä.

Eli Sparta on pelannut yhden harjoituspelin (ei ET) kotona Atlantia vastaan. Tuosta ottelusta minulla ei ole yleisömäärää. Tuo ym. ET-peli Chomutovia vastaan oli puolestaan vieraspeli Chomutovissa. Spartalla oli "kotipeli" Bratislavaa vastaan, mutta se pelattiin Bratislavassa. Tuo peli oli loppuunmyyty, 10055 katsojaa, eli onkohan nyt mennyt pelit sekaisin?

Joo alkaa haiskahtaa, etteivät nuo ET:n statsit oikein ole kohdallaan. My bad.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Slavia Praha - Lev Praha 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)

20. Bednář (Kadlec, Jelínek), 26. Wharton, 59. Bednář – 40. Ridderwall
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Hieno reissu oli JYPin porukalla Prahaan ja Chomutoviin. Osa ehti jo Pardubicen CZE - FIN EHT-höntsäänkin.

Prahassa vähän vaisumpi tunnelma johtuen hallin koosta(yleisöä vain 1000/13000) ja samaan aikaan pelatusta Supercupista, joka lienee syynä vaisuun yleisömäärään.

Chomutovissa sen sijaan tunnelma oli katossa ja paikalliset fanit kannustivat loppuun asti. Chomutovin viime vuonna valmistunut halli oli hieno ja arvatenkin sopivan kokoinen, kun sinne mahtuu 10% kaupungin asukkaista. Tuollaisen kun saisi Jyväskyläänkin.

Kaikki palvelut toimivat aivan mahtavasti. Varsinkin Chomutovissa oli panostettu fanituotteisiin ja kaupasta lähtikin mukaan hienoja huppareita ja lippiksiä monelle vierasfanille ja lisäksi monet vaihtoivat kamansa päittäin paikallisten fanien kanssa.
 

Number 11

Jäsen
Luonnollisestikkin liput voi myös hommata etukäteen. Spartan ja Levin lipuja myy ennakkoon Ticketportal ja Slavian lippuja saa Sazka Ticketista.

Eikö tuo Sazka Ticket myy printtilippuja ollenkaan? Spartan peleihin Ticketportalista ostaminen oli helppoa, mutta Slavian lippujen kanssa onkin vaikeampaa. Eikä hommaa helpota sekään, että kesken ostoprosessin kieli jostain syystä vaihtuu englannista takaisin tsekiksi.

Edit. eipä näköjään myy Ticketportalkaan printtilippuja tuohon Lev-CSKA -otteluun. Kyseinen peli pelataan jostain syystä O2 Arenalla. Lev-Riga -otteluun sai Spartan pelien tapaan printattua liput. Täytyy jotain muuta kautta hommata liput noihin peleihin kun ei tästä oikein pääse huomisiltaan mennessä Prahaan lunastamaan varauksia.
 
Viimeksi muokattu:

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Katselin juuri Extraliigan top-100 pistepörssiä, sieltä löytyy aika monta tuttua ja mielenkiintoista "kiekkoeläkeläistä".

M.m. Petr Ton, Jaroslav Bednar, Pavel Patera, Petr Nedved, Petr Tenkrat, Martin Straka, Tomas Kaberle, Tomas Vlasak, Radek Bonk.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Millaisia tunteita David Koci on herättänyt Tsekin mediassa ja ihmisissä? Onko meno sama kuin täällä Gilliesin kanssa? Jäähyminuuttien perusteella joku on uskaltanut ihan tapellakin Kocia vastaan.

Edit: Tässä videossa ainakin hienosti lähdetään haastamaan kyseistä apinaa likaisen taklauksen jälkeen. Pisteet Valabikille! David KoÄ￾í vs Boris Valábik Nov 30, 2012 (faul a bitka) - YouTube
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Katselin juuri Extraliigan top-100 pistepörssiä, sieltä löytyy aika monta tuttua ja mielenkiintoista "kiekkoeläkeläistä".

M.m. Petr Ton, Jaroslav Bednar, Pavel Patera, Petr Nedved, Petr Tenkrat, Martin Straka, Tomas Kaberle, Tomas Vlasak, Radek Bonk.

Lisäisin edelliseen listaan vielä ikinuoren Jaroslav Hlinkan!

Itselläni elämäni ensimmäinen kiekkoekskursio takana tsekinmaalta. Pääpainona oli pari Spartan peliä ja täytyy sanoa että mahtavaa oli! Suosittelen ehdottomasti käymään pelissä jos tuonne maankolkkaan eksyy. Mainittakoon että Tipsport-areenalle parhaille paikoille liput oli 8e, iso olut 1.4e, hodari/makkaralautanen 1.4e, tee brandyllä 1,4e, katsomossa saa nauttia kaikkia ostettuja tuotteita ja mikä parasta; yleisö on täysillä mukana!
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Extraliigan finaalit pyörähtävät käyntiin tänään Moravian sisäisellä välien selvittelyllä Zlín - Kometa Brno. Finaalissa kohtaavat runkosarjan 4. ja 6.

Välierässä saatiin aikaiseksi kauden suurin yllätys kun Kometa kaatoi runkosarjan näytöstyyliin voittaneen Sparta Prahan seitsämässä ottelussa. Yllätys ei ollut se, että Kometa finaaliin meni, vaan se että Sparta onnistui sarjan lopulta häviämään. Itsekkin seurasin extraliigaa tasaisen aktiivisesti koko kauden niin paikan päällä kuin kotisohvallakin ja harvemmin olen nähnyt missään sarjassa niin dominoivaa joukkuetta kuin Sparta tällä kaudella oli. Välillä tuli mieleen, että Sparta pelaa kerta kaikkiaan väärässä sarjassa. Sparta saalisti runkosarjassa 110 pistettä ja teki 208 maalia 52 ottelussa.

Putoamissarjassa, jossa siis extraliigan kaksi huonointa ja 1.liigan kaksi parasta pelaavat nelinkertaisen sarjan, perinteikäs Kladno on jo varmistanut putoamisen 1.liigaan ja toisellakin extraliigajoukkueella Chomutovilla tekee tiukkaa varmistaa sarjapaikkaansa. Sarjassa on vielä kaksi kierrosta pelaamatta ja nousussa kiinni ovat vahvasti 1.liigan Mladá Boleslav ja Olomouc.
Koodi:
1. Ml.Boleslav 10  5 2 1 2  33:20  20 
2. Olomouc     10  5 0 3 2  28:28  18 
3. Chomutov    10  3 2 1 4  22:23  14 
4. Kladno      10  1 2 1 6  26:38   8
 

HokejGirl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Metallurg Magnitogorsk
Extraliigan finaalit pyörähtävät käyntiin tänään Moravian sisäisellä välien selvittelyllä Zlín - Kometa Brno. Finaalissa kohtaavat runkosarjan 4. ja 6.
[/CODE]

Hienoa, että Kometa on päässyt finaaleihin saakka, pitääkin ratkaisupelit katsoa. Muuten loppuikin tämän liigan seuraaminen siihen saakka, kunnes Kladno toivottavasti palaa joskus pääsarjaan. Jonkun pelin katsoin ja kausi oli täysin epäonnistunut, mutta että tiputaan nyt 1. liigaan niin eiiii ole todellista..
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Extraligan mestaruus sitten välttelee Prahaa edelleen. Näin muutaman Spartan pelin tuossa kauden keskivaiheilla ja kyllähän silloinen meno näytti täysin pysäyttämättömältä. Yksilötaidon lisäksi löytyi myös jonkinlaista pelitapaa ja kurinalaisuutta, mikä ei Extraliigassa ole mitenkään sanomatta selvää. Varmasti massiivinen pettymys pudota nyt Moravian junteille tuollaisen runkosarjan jälkeen. Yhtäkään noista poff-matseista en nähnyt, mikähän siellä on kiikastanut? Tilastojen valossa Sparta oli melko sillassa koko ajan, mikä on vähintäänkin yllättävää.

Finaaleissa siis Zlin ja Kometa Brno. Tuota sarjaa on jo pari matsia pelattu ja Zlin johtaa otteluvoitoin 2-0. Molemmat ottelut päättyneet 3-0. Tilastojen valossa Kometa vei ensimmäistä peliä mutta ei saanut maaleja aikaiseksi edes ylivoimillaan. Toinen peli sitten meni ilmeisesti sikailuksi ja Zlin rankoi kolmasti ylivoimalla.

Sarja jatkuu maanantaina Brnossa, ja jos veikata pitää niin uskon kotijengin kairaavan ensimmäisen voiton. Vittumainen paikka pelata vierailijoille jo runkosarjassa, voin vain kuvitella millaista meininkiä on playoffeissa. Tai ainakin oli silloin viitisen vuotta sitten.

Joka tapauksessa Extraliga saa viidennen eri mestarin kuuteen kauteen, mikä on loistava juttu!
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Yllä olikin jo finaalisarjasta, joten ei siitä kaiketi enempää. Hieman kuitenkin eilistä ottelua kommentoin, että peli meni rumaksi molemmin puolin ja syyttävä sormi osoittaa kyllä tuomareiden suuntaan joilta peli katosi näpeistä totaalisesti. Ottelun lopullisesti ratkaissut 3-0 maaliin johtanut ylivoima oli aivan käsittämätön tuomarivirhe. Zlinín puolustaja torppasi tyylipuhtaalla poikittaisella Kometan Tomáš Svobodan Zlinín maalivahdin syliin ja kaikkien hölmistykseksi Svobodalle jäähy väkivaltaisuudesta. Samaa mieltä ylläolevan kanssa, että maanantaina tulee olemaan kuuma ottelu Brnossa.

Putoamissarjassa saatiin ratkaisut aikaiseksi ennen viimeistä kierrosta. Kladno näytti ammattiylpeyttä vaikka putoaminen oli jo varmistinut aikaisemmin ja löi Chomutovin säilymishaaveille lopullisen naulan 2-3 vierasvoitolla. Kladnon kapteeni Pavel Patera näytti johtamisen mallia tehoilla 1+1. Sarjan toinen ottelu jossa Olomouc kaatoi Mladá Boleslavin jatkoajalla 5-4, oli sitten lopulta merkityksetön. Varmaan ollut erikoiset loppujuhlinnat Olomoucissa, kun tieto Chomutovin ottelusta on tullut. Molemmat joukkueet ovat saaneet juhlia nousua extraliigaan yhdessä.


Koodi:
  1. M.Boleslav * 11  5 2 2 2  37:25  21
  2. Olomouc    * 11  5 1 3 2  33:32  20
  3. Chomutov   ° 11  3 2 1 5  24:26  14
  4. Kladno     ° 11  2 2 1 6  29:40  11
                                        
 * ... extraliigaan             
 ° ... 1.liigaan
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Extraliigassa on tapahtunut viime viikkoina muutamia erityisen mielenkiintoisia pelaajasiirtoja. Ajattelin listata top-10 siirrot tähän mennessä off-seasonilla; toivottavasti en unohtanut monta tärkeää pelaajaa.

1. Rastislav Stana - Sparta Praha (Kokenut slovakkimaalivahti, jolla MM-kulta 2002 ja paljon otteluita KHL:ssä)
2. Petr Caslava - Pardubice (Isokokoinen, luotettava kahden suunnan puolustaja, jolla paljon maajoukkuekokemusta)
3. David Skokan - Hraced Kralove (Mainio slovakkihyökkääjä pelaa parhaillaan MM-kisoissa)
4. Robert Kristan - Pardubice (Slovenian maajoukkuevahti pelasi hyvin olympialaisissa ja vahvistaa Caslavan tavoin Pardubicea)
5. Lukas Krenzelok - Liberec - Melko tasainen pisteiden tekijä siirtyy Slavia Prahasta Libereciin)
6. Tomas Zizka - Zlin (Kokenut puolustaja vaihtaa Brnon Zliniin, kahden suunnan puolustaja)
7. Peter Ceresnak - Vitkovice (Slovakian MM-joukkueessa pelaava puolustaja on kehittynyt paljon)
8. Kamil Kreps - Trinec (Kreps siirtyy Ässistä Trineciin, jossa häneltä voidaan odottaa hyvää kahden suunnan peliä)
9. Milan Doudera - Trinec (Nuori Tshekin maajoukkueessa pelannut puolustaja tuo taitoa ja liikkuvuutta Trineciin)
10. Tomas Vlasak - Slavia Praha (39-vuotias hyökkääjä hiipui Plzenissä menneellä kaudella, mutta osaa tehdä edelleen pisteitä)
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
Yksi mielenkiintoinen siirto on myöskin Petr Tonin lähtö Sparta Prahasta. Yksi liigan parhaimmista pelaajista on yhdistetty HC Kometa Brnoon.

En tiedä Spartasta lähdön syitä tarkalleen, mutta pikainen suomennos antoi kuvan, että seura haluaa nuorentaa joukkuettaan. Hassua kuitenkin, että Tonista luovuttiin, kun oli tänäkin vuonna liigan paras maalintekijä, paras pistemies ja valittiin liigan parhaaksi pelaajaksi.

Zborik varmaan osaa kertoa lisää.
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Yksi mielenkiintoinen siirto on myöskin Petr Tonin lähtö Sparta Prahasta. Yksi liigan parhaimmista pelaajista on yhdistetty HC Kometa Brnoon.

En tiedä Spartasta lähdön syitä tarkalleen, mutta pikainen suomennos antoi kuvan, että seura haluaa nuorentaa joukkuettaan. Hassua kuitenkin, että Tonista luovuttiin, kun oli tänäkin vuonna liigan paras maalintekijä, paras pistemies ja valittiin liigan parhaaksi pelaajaksi.

Zborik varmaan osaa kertoa lisää.

Tonin lähtö Spartasta tuli kyllä itselle todella yllätyksenä. Ton on ollut kauan liigan parhaita pelaajia ja luotettavimpia pisteiden tekijöitä. Itsekin olen siinä käsityksessä, että Sparta aikoo nuorentaa joukkuetta tulevalle kaudelle. Se on ihan ymmärrettävää, koska joukkue oli viime kaudella aika vanha, mutta miksi juuri Ton päästettiin menemään? Hän on huikea pelaaja ja olisi ollut hienoa nähdä hänen lopettavan uransa Sparta Prahan väreissä. Sitä paitsi kokemustakin tarvitaan. Tosiaan Kometa Brno on kiinnostunut Tonista ja käsittääkseni hän on yksi Extraliigan parhaiten tienaavia pelaajia. Voi olla Kometalle vaikea hankkia häntä, jos palkkapyyntö on korkea. Tosin se oli tänä keväänä finaaleissa, joten menestystä saattaa olla luvassa ensi kaudellakin.

Pääsin talvella 2012 katsomaan Spartan pelin paikanpäälle, jossa Ton pelasi ja pelasikin sen verran loistavasti, että pelipaita oli pakko hankkia! Loistava pelaaja, jonka matseja on sittemmin nähnyt vain striimiltä.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Slavia ja Zagreb pelasivat hyvävauhtisen harjoitteluläpsyttelyn Edenin harjoitushallissa. Ottelu päättyi Slavian selvääkin selvempään 5-0 voittoon, paluumuuttaja Tomas Vlasakin tehoillessa 2+1. Koska tasoero Extraliigan ja supersarja KHL:n välillä on lähtökohtaisesti valtava, lopputulosta ei voi selittää muulla kuin ostetuilla kotituomareilla, ryssäfobialla ja epäreiluilla Venäjä-pakotteilla.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Poimintoja illan harjoitusotteluista:

Slavia-Vladivostok 4-2
Sparta-Zagreb 3-2
Kometa Brno-Habarovsk 2-1

Pitäisikö minun sanoa jotain tasoeroista? No en viitsi, koska ostetut kotituomarit etc.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Slavialla on menossa vuosiin erinomainen pre-season. Sveitsissä kaksi ottelua ja sarakkeeseen kaksi voittoa. Torstaina Geneve 0-3 ja eilen Fribourg 3-4. Tänään kolmas ottelu kolmeen päivään, vastassa KHL:n avaava Lada Togliatti. Slavia ei ole vielä hävinnyt yhtään harjoitusottelua.
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Slavialla on menossa vuosiin erinomainen pre-season. Sveitsissä kaksi ottelua ja sarakkeeseen kaksi voittoa. Torstaina Geneve 0-3 ja eilen Fribourg 3-4. Tänään kolmas ottelu kolmeen päivään, vastassa KHL:n avaava Lada Togliatti. Slavia ei ole vielä hävinnyt yhtään harjoitusottelua.

Itsellä jäänyt pre-season vähän taka-alalle, joten kysyn mitä mieltä olet ollut Spartan sesongista tähän mennessä? Entä onko harjoituspeleissä tullut esille mahdollisia yllättäjäjoukkueita tai -pelaajia, jotka voisivat onnistua myös varsinaisessa runkosarjassa? Kiinnostava kausi on kuitenkin tiedossa siirtojen perusteella.

Itse todennäköisesti alan seurata Extraliigaa jälleen tarkemmin syyskuussa. Yritän myös päivittää tätä ketjua useammin, ettei archieG joudu kirjoittamaan pelkkää yksinpuhelua. :) Tshekki on myös tärkeä osa omaa jääkiekon seuraamista, ennen kaikkea Extraliiga ja maajoukkueet.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Rehellisesti sanoen pre-season on mennyt tuloksia seuraten. Yhden pelin Slavialta olen ehtinyt nähdä (Slavia-Zagreb) ja ensi viikon lopulla olisi tarkoitus mennä katsomaan Slavia-Klagenfurt, joten saa jonkinlaisen kuvan missä menee Itävallan jääkiekko. Slavian ja Spartan pre-season menee hieman eri latuja, sillä Sparta pelaa CHL:ssa ja Slavia ei. Spartan lohkossa pelaa suomalaisjoukkueista Kalpa, joten saattaa olla että 6.9. käyn Spartan pelin katsomassa.

Spartasta sen verran, että Sparta tullee olemaan kova tulevallakin kaudella. Joukkue ei ole mitenkään radikaalisti muuttunut, poislukien tapaus Petr Ton. Ton siis ulostettiin syistä joita ei ainakaan tietääkseni ole puitu julkisuudessa ja jatkaa uraansa Kometa Brnossa. Spartan toimintaan tiiviisti liittyneen Lev Prahan hajoaminen käsiin ei ole mitenkään isosti näkynyt Spartan kokoonpanossa nimekkäillä vahvistuksilla, joka on ehkä itselleni hienoinen yllätys.

Sanoisin ensi kauden voimasuhteista, että viimekauden suuret tulevat jatkamaan suurina tälläkin kaudella. Viime kauden runkosarjan ylivoimaisesti voittanut Sparta haastaa Moravia-Sleesian kovan kolmikon mestari-Zlinin, finalisti Kometa Brnon, sekä Trinecin. Jos mestari tulee näitten neljän ulkopuolelta, niin se on yllätys. Haastajana tulee toissa kauden mestari Plzen ja ns. kestosuosikki Pardubice. Mustina hevosina nostan esiin hienon avauskauden viime kaudella pelanneen Hradec Kraloven ja yllätysvalmiin Slavian. Sensaatiomaisesti putoamissarjan voittaneille nousijajoukkueille Mlada Boleslaville ja Olomoucille ennustan statistin rooleja.

Hienoa jos joku muukin osallistuu Extraliigan ketjun päivittämiseen ja otan taas itseänikin niskasta kiinni ja tungen muut kiireet taka-alalle. Tshekin Extraliiga on hieno liiga, täynnä hienon jääkiekkomaan 100 vuotista jääkiekkoperinnettä.
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Suuret kiitokset archieG ylläolevasta viestistä! Todella mielenkiintoinen Extraliiga-kausi tulossa.

------

Olomouc hankki laadukkaan puolustavan puolustajan Pavel Skrbekin. 36-vuotias puolustaja on pelannut SHL:ssä 477 ottelua pisteillä 36+108. Lisäksi Skrbek muistetaan JYPistä kaudelta 2011-12, jolloin hän pelasi 17 ottelua tehoilla 0+3 (plus/miinus oli +11). Loistava puolustuspelin erikoisosaaja, josta on varmasti iloa Olomoucille. Nousijajoukkue ei näytä erityisen vahvalta, mutta hankinta auttaa varmasti.
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Extraliigan joukkueet CHL:ssä

Uutta CHL:ää on pelattu kaksi kierrosta ja koska mukana on kuusi joukkuetta Tshekistä, tässä pieni yhteenveto siitä miten tshekkijoukkueet ovat aloittaneet.

Liberec

Liberec on pelannut kaksijakoisesti: ensin kotitappio Kärpille, sitten selkeä vierasvoitto Kölnistä. Kärppiä vastaan maalivahti Jan Lasak päästi kaikki neljä maalia ennen kuin Marek Schwartz luisteli maalille. Lasakin esitys oli erittäin heikko. Mainitsemisen arvoisesti pelasi nuori hyökkääjä Tomas Filippi. Toinen ottelu päättyi Liberecin selkeään 4-1-voittoon, missä Petr Vampola teki kaksi maalia. Myös Ondrej Vitasek merkkautti kaksi pistettä (1+1).

Zlin

Tshekin hallitseva mestari Zlin johtaa Lohko D:tä viidellä pisteellä. Ensimmäinen peli Eisbären Berliniä vastaan oli tasainen ja sen Zlin voitti vasta voittomaalikisan jälkeen 4-3. Kotivoitto Djurgårdenia vastaan tuli puolestaan lukemin 3-1.

Trinec

Trinecin aloitus CHL:ssä on ollut Liberecin tapaan hiukan kaksijakoinen, sillä ensimmäinen peli tuotti murskaavan 7-0-voiton Berniä vastaan. Ottelussa Jakub Orsava teki kaksi maalia ja Jiri Polansky 2+1. Kuitenkin seuraava peli, kotiottelu Stavanger Oilersia vastaan päättyi yllättävään 4-5-tappioon. Trinec kuitenkin johtaa E-lohkoa parhaalla maalierolla.

Pardubice

Pardubicen ensimmäisiä pelejä F-lohkossa ei voi pitää varsinaisena pettymyksenä, sillä vaikka se on hävinnyt molemmat pelinsä, ne olivat tasaisia yhden maalin häviöitä. Pardubicella on kuitenkin vankka joukkue, ja jahka kotipelit alkavat, on syytä uskoa että se tulee vielä ottamaan pisteitä.

Sparta Praha

Sparta on aloittanut CHL:n mainiosti. KalPaa vastaan se oli kolmesti tappiolla, mutta nousi kuitenkin aina tasoihin ja voitti voittomaalikisan myötä 5-4. Tärkeimmät pelaajat voitossa olivat kaksi maalia tehnyt Jan Buchtele sekä Robert Sabolic (1+1). Sparta voitti myös ennakko-odotusten vastaisesti Växjön vieraissa ja näin ollen johtaa G-lohkoa viidellä pisteellä.

Vitkovice

Vitkovice voitti ensimmäisessä ottelussaan Ingolstadin 5-1, mutta joutui taipumaan kotihallissaan Zugille 2-5. Kokenut 37-vuotias slovakkihyökkääjä Peter Huzevka on tehnyt jo neljä pistettä, joista kolme maaleja. Tshekkijoukkueiden pelaajista enemmän pisteitä on tehnyt vain Trinecin Polansky, jolla on viisi (3+2) pinnaa.

------

Kaiken kaikkiaan tshekkijoukkueiden alkutaival CHL:ssä on ollut hyvä. Zlin ja Sparta voivat varmasti olla tyytyväisiä omiin esityksiinsä, kun taas Pardubice ja Liberec voivat parantaa tästä.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Meikäläinen on Prahassa lokakuun vikalla viikolla ja siellä näyttäisi olevan Slavia-Litvinov peli ti 28.10. Vinkkejä asiaa paremmin tuntevilta:
=> kannattaako liput hommata jotain kautta etukäteen vai vaan eksyä paikalle ja jonotella?

Ollaan leidin kanssa Kaarlensillan pielessä olevassa hotellissa (eli matkaa hallille ei ole kuin joku 6km)
=> meneekö hallille joku ratikka / metro / bussilinja?
 

Termiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Athletico Madrid
Löytyykö mistään extraligan playoffien päivämääriä? yritin tuol hokej,cz etsiä mutta joko ei ole tai sitten en vaan löytänyt. Keväällä olisi tarkoitus Prahassa käydä niin vielä kun ei ole päiviä lyöty lukkoon niin voisi ajoittaa niin että näkisi kiekkoa samalla.

Edit: Lisättäköön vielä että runkosarjan viimeinen kierros pelataan näköjään 1.3. joten kyllähän tuolla maaliskuun puolivälissä tai loppupuolellakin otteluita näkisi. Edellyttäen että Sparta menee ekalta kierrokselta jatkoon.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Reissu helmikuussa Prahaan. Matkan aikana sekä Slavia että Sparta pelaavat yhden kotipelin. Slavian matsin kohdalla arveluttaa areena - O2 vetää n. 18000 katsojaa ja katsojakeskiarvo huitelee ~5000 kieppeillä. Lienee hankala puhua kovasta tunnelmasta, etenkin kun Slavia on sarjan jumbo. Spartan peli siten todennäköisempi valinta.

Mutta mitä kokemuksia tsekkikiekkoa paremmin tuntevilla on ottelutapahtumasta ja meiningistä ylipäätään?
 

tsei

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahtelaiset, LFC
Tänään katsastamaan Slavia-Pardubice paikan päälle. Ratikalla vanhasta kaupungista respan äijän spekseillä. Sarjajumbona tosiaan Slavia vetelee, että saas nähdä minkälainen meno hallilla. Parin ottelun voittoputki alla niin toivotaan, että olis vähän herätelly jengiä paikalle. Laitetaan myöhemmin jotain raporttia tänne miten ilta meni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös