Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Markkanen on saakelin hyva. Lukko ei saa maalia millaan.

Uniquewn

TPS, Calgary Flames
Vittu kun on tolppaa ja ylärimaa. Ja nyt kun Kärpille tuli pitkä jonkun kahden minuutin omissa helisemisen jälkeen, niin totta kai mainoskatko pelastaa. Toki av ei ollut ansaittu.

Bob Rambo

Oulun Kärpät, AC Oulu
Toisen kerran jo pidemmän TPS-pyörityksen jälkeen Kärpät lyö pitkän ja heti perään mainoskatko. Saataisiinkohan nuo mainoskatkot joskus ajoitettua hieman fiksummin?

chubster

Mitä JYP siellä oikein säheltää?

Salmion 3-2 maalin jälkeen olin varma, että nyt JYP menee menojaan.

Onko peli ollut tasaista vai millainen meininki?

Blues iskenyt kaksi yv-maalia. JYP hallinnut peliä muuten kyllä ja kyennyt luomaan useita huippupaikkoja, mutta eivät saa sudittua maaleja.

Vähän tässä haisee sellainen, että kohta iskee Blues kun paikan saavat ja se on sitten hyvää yötä JYP. Toivottavasti näin ei käy. Alkaa vain olla surkuhupaisaa tuo JYPin paikkojen tuhlailu.

Lisätään nyt vielä, että kyllähän Jani Nieminen pisteitä koittaa Bluesille tosissaan pelata, huippu peli vaikka kolme takaiskua tässä vaiheessa.

Baloun

Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Aha. Kävikö tuomarin mielestä peli tylsäksi kun tarvitsi jäähy viheltää.TOivottavasti linja nyt pysyisi samana..

E: Ei ole samat säännöt..

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Mitä vittua tuolla Kisapuistossa vihelletään nyt jokaisesta asiasta? Ihan puhtaita tilanteita niin siellä on idiootit vislaamassa heti.

DarkTower

Pool, NHL, MMA, Kärpät
Kyllähän tuollaisesta näkee miten amatöörimäistä puuhastelua Liiga välillä on.

Bruno

Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Pikkarainen viihtyy jäähyaitiossa niin hyvin, että otti sitten kympin heti rangaistuksen päätyttyä. Kuumana käy Piku.

teude

Yksi tilanne vaikutti hiukan väärältä vaihdolta, veikkaan sitä syyksi.

Ainakin parin taklauksen jälkeen myös viheltelyä. Taisi alkaa tuo vislaaminen jostakin rikkeestä, mikä meni ohi.

Bruno

Tappara johtoon ylivoimalla. Kuusela tykittää viivalta kiekon häkkiin. Maliselle syöttö.

teude

SaiPalle taas ylivoima. Tähän voisi tehdä toisen.

Juteeni

Avalanche ja Tappara
Minkä takia Pelicansin pelaajat rutisevat aina ihan helvetin kauan ennen kuin suostuvat menemään sinne boksiin?

hjalmar

Tukoselle jaahy. JOko nyt Saipa rangaisee kolmannella yyveella?

Vanha Len

TPS, Boners
TPS ei todellakaan ole purjeessa. Harmittaa nuo ekan erän jäähyt. Kärpät on suhteellisen paskoja olleet koko toisen erän. No, maalin päähän voidaan tulla mutta se siinä. Pakit meillä jälleen aivan ulkona.

chubster

Perrin jatkaa namutteluaan ja tarjoaa Hubacekille takatolpalle käytännössä tyhjän maalin, mutta Jani Nieminen jatkaa ilmiömäisiä torjuntojaan. Tästä pieni hetki eteenpäin ja Hubacek tekee kuin tekeekin maalin. JYP siis 4-3 johtoon.

Waqu

JYP ja Dallas Stars
Nieminen veti Blues maalilla parit aika komeet GameSaverit, mutta sitten Hubacekin veto uppoaa helpohkosti, tosin hyvältä paikalta veto kun pakki pelasi Hubaa vastaan todella löysästi.

kyykäärme

Johtaja Virran Dream Team
On tuo Uusikartano puolustavaksi hyökkääjäksi pirun laiska puolustamaan. Yrittää muutenkin varmaan jonkinlaista ennätystä luistelupotkujen vähyyden ja peliajan suhteesta.