Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Jäähy ja bluus yyvee. Nyt taisteltava tai kaikille kenkää ja Pena takas.

Hukkaviiva

JYP
Mä manasin jo ennen peliä ku kuulin ketkä on tuomarina, noi samat oli viime viikonloppuna siinä Jyväskylässä pelatussa JYP-KalPa european trophy matsissa tuomareina, ja olivat siinäkin ihan paskoja.

bulftrik

Ilves, Bruins, MM, LHC
Pentikäinen vauhdissa, menettää eka kiekon puolustuspäässä ja sitten ottaa vielä jäähyn.

edit: Ja Tappara kaventaa heti 1-2, kiitos Atte!

spaceman

JYP, #26, #15, #11, #45
Kyllä on tosiaan aika lapsellista toimintaa tuomareilta. No, nyt täytyy vaan Kärppien pään kestää. Tulee, mitä tulee tuomareiden pilleistä.

Voi raukkoja, luulisi että ylivoimainen ennakkosuosikki pärjäisi vaikka kotituomariorava vähän suosii.

Ja ansaitusti taas näätä boksiin.

Bob Rambo

Oulun Kärpät, AC Oulu
Mihin jäi Nenosen sukellusjäähy Jyväskylässä? Vaadin tasa-arvoa! Asia on vakava.

JYP:n ylivoima ei oiken vakuuta ainakaan vielä.

Conroy#22

Tärpätti, Southeast Division Champions
Onkos Aaltosta näkynyt askissa?
Juhamattia? Kävi se tuossa toisen erän alussa, mutta nyt niin paljon jäähyjä ettei nyt ole Juhia kentällä näkynyt useaan minuuttiin.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo

chubster

Tosta olis kyllä kova tuomari puhaltanut toisenkin jäähyn kampituksesta, Vallinin maila oli nätisti jalḱojen välissä loppujen lopuksi.

Kyllä, mutta eikai nyt sentään.

Välivaaralla on maaginen vaikutus peliin ja ylivoimaan. Huonojen ratkaisuiden tulva on ehtymätön. En pidä hänestä.

Susanna Pöykiö
@ JYP-Kärpät

Monesko Kemppaisen paikka jo?

Yksi asia on pistänyt silmään tässä ottelussa: Kärpät katkoo todella paljon syöttöjä, kun taas Jyp seuraa katkottavissa olevaa kiekkoa katseellaan. Jotain eroa kesätreeneissä vai?

Bruno

Helsingfors IFK, NP#4, Україна
IFK:lle 49 sekuntia 5-3 ylivoimaa. Historian tuntien en hirveästi odota tästä, mutta toivotaan tasoitusta.

bulftrik

Mitä helvettiä Tampereella tapahtuu? :D Tapparalla paikka ja yleisö hurraa ja maalisummeri rupeaa soimaan ja peli jatkuu.