Pesiskausi 2013

  • 243 138
  • 1 297
Taitaa olla niin, että kirjapainokeisari Aslak Kaikon poistuminen joukkueen taustalta myöskin vaikutti siihen, ettei taloudellisesti ole enää mahdollista hankkia niin kovia nimiä, joilla päästiin kaksi kertaa peräkkäin finaaliin. Sinänsä harmissa, koska Kouvola on perinteinen pesispaikka ja stadion on jopa yksi Suomen parhaista nykyisin.

Ei niitä Aslakin rahoilla hommattu, mutta Aslak kyllä taisi velat pyyhkiä aika hyvin ennen tuota Koplan nousukautta. Siinnä vaan kävi niin, että kannettu vesi ei kaivossa pysynyt ja kovasta panostuksesta + parhaasta yleisökeskiarvosta huolimatta talous ei näyttänyt positiivista merkkiä. Tällä hetkellähän Koplalla on valtakunnan kovin junnumylly ja toivottavasti sieltä kairataan uutta miestä edustukseen tulevaisuudessa.

Todennäköisesti ensi viikolla kuullaan KPL:n suunnalta soppariuutisia. Ainakin Jonne Kemppaista on vahvasti tuotu tänne.
 

Steus

Jäsen
Kemppaisen osoite löytyy kuulemma Itä-Suomesta. Lauantaina olisi päättäjäisissä kuulemma uutisia muutamasta ukosta, mutta tiedä sitten onko jotain junnujatkoja tai jotain. Toikan kiinnitys oli hyvä homma, Mäentaustasta plussaa myös. Milloin vahvistuksia..?
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Täytyy sanoa, että Kuosmasesta jäi mestaruuden jälkeisten lausuntojen perusteella kuva varsin katkerasta miehestä. Tärkeintä ei ole ollut missään vaiheessa Sotkamon menestyminen vaan Vimpelin ja Ojanperän alistaminen. Ikävää jos työtä ohjaa katkeruus ja negatiivinen ajatusmaailma.
Niin lausuntojen asiasisältö on mielestäni täysin totta. Katkeruudesta paha sanoa mitään. Eihän tuo mene ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti, mutta pesäpallo on vähän oma maailmansa ja siellä tuntuu tuo tietynlainen viha ja kauna jäävän päälle senkin jälkeen kun pelit tai kausi on ohi. Toisaalta tykkään, että pelataan oikeasti tunteella ja on muutakin kuin näennäistä jännitettä seurojen ja henkilöiden välillä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin lausuntojen asiasisältö on mielestäni täysin totta. Katkeruudesta paha sanoa mitään...

Asiasisältö on täysin totta, mutta miksi mestarijoukkueen valmentaja keskittyy finaalivastustajan epäonnistumisiin ja heikkouksiin, menneiden vuosien tuuletuksiin tai väheksymään runkosarjan kärkilyöntitilaston voittoa? Eikö tuolloin pidä keskittyä oman joukkueen vahvuuksiin ja sen tarinaan?

Aika harvoin olen kuullut tämän tyyppistä kitinää tärkeiden voittojen jälkeen. Alpo Suhosen lausunnot karsintasarjan ratkeamisen jälkeen menevät samaan katergoriaan.
 

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Mikko Vainionpää mun mielestäni lopetti tähän kauteen, näin muistelisin lukeneeni jostain.

Vainoinpää, Yli-Hirvelä, Eirola ja Siutla pelannevat ensi kaudella kaikki Jymyjussien paidassa. On aika varma tieto asiasta...
Kossu tosiaan hajoaa aivan kokonaan. Onkin mielenkiintoista katsella ensi vuonna Dahlströmin motivaatiota pelailla putoamispeikkoa vastaan.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
On muuten Kankaanpäälläkin aika surullinen tilanne. Kemppainen ja Siutla ainakin lähtevät, samoin pelinjohtaja Niskanen. Myös Jukka Latvalan on arveltu joko lopettavan tai siirtyvän kotikonnuilleen Koskenkorvalle. Avainpelaaja Jouni Itävalolla riittänee kysyntää ympäri Suomea. Jesse Jokela on kaiketi myös lähtökuopissa. Vähän tuntuisi siltä, että ensi kaudella Alajärvi saa karistettua jumbopaikan KaMan kustannuksella.

Jos tämä huhu Kemppaisen siirrosta Kouvolaan pitää paikkaansa, niin aika mielenkiintoinen tilanne on KPL:llä. Lammila, Kemppainen, Hacklin ja Mäentausta ovat kaikki lähtökohtaisesti koppareita. Toki Mäentausta ei siellä varmasti tule pelaamaan, vaan on joko kolmosvahti tai etenijäjokeri, mutta onko sitten Hacklinilla edessä siirto pomputtajajokeriksi vai meneekö mies polttolinjaan?

EDIT: Kemppainen onkin näköjään tällä kaudella pelannut enimmäkseen polttolinjassa. Eli olisiko kyseessä sittenkin mahdollisesti lopettavan Saku Kapasen korvaaja niin sisäpeliin kuin ulkopeliinkin?
 
Viimeksi muokattu:

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Asiasisältö on täysin totta, mutta miksi mestarijoukkueen valmentaja keskittyy finaalivastustajan epäonnistumisiin ja heikkouksiin, menneiden vuosien tuuletuksiin tai väheksymään runkosarjan kärkilyöntitilaston voittoa? Eikö tuolloin pidä keskittyä oman joukkueen vahvuuksiin ja sen tarinaan?

Voi olla, että Kuosmasella oli vielä haastatteluhetkellä kierrokset päällä ja kenties sanoi enemmän kuin nyt jälkikäteen haluaisi. Ymmärrän siis jollakin tavalla kunnianhimoista pelinjohtajaa, mutta toki olen kanssasi samaa mieltä siitä että vastustajan kunnioittaminen puuttuu.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
mutta toki olen kanssasi samaa mieltä siitä että vastustajan kunnioittaminen puuttuu.

Totta, mutta se peli menetettiin jo 29.8.2010 Hiukassa. Jos ei kunnioita vastustajaa, niin on turha minun mielestäni odottaa vastustajan kunnioittavavan takaisin päin. Kyllähän koko Jymystä on vielä näinä päivinäkin paistanut katkeruus, kun tuota päivää on muisteltu. Kuosmanen olisi luonnollisesti halunnut tuosta päivästä oman kostonsa, se toive hänelle suotakoon. Kosto jäi nyt vajaaksi, kun Ojanperä pakeni rikospaikalta ennen tuomiotaan.

Niilo Piiponniemi, hyvin suurella todennäköisyydellä pelaa ensi kaudella jossain muualla kuin Sotkamossa. Veikkaan Joensuun Mailaa. Sinnehän ne kaikki ex-jymyläiset menevät.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Totta, mutta se peli menetettiin jo 29.8.2010 Hiukassa. Jos ei kunnioita vastustajaa, niin on turha minun mielestäni odottaa vastustajan kunnioittavavan takaisin päin. Kyllähän koko Jymystä on vielä näinä päivinäkin paistanut katkeruus, kun tuota päivää on muisteltu. Kuosmanen olisi luonnollisesti halunnut tuosta päivästä oman kostonsa, se toive hänelle suotakoon. Kosto jäi nyt vajaaksi, kun Ojanperä pakeni rikospaikalta ennen tuomiotaan...

Jo on säälittävää, mestaruuksia tulee, mutta kosto jäi vajaaksi. Alan ymmärtää sinun Vimpeli vihaasi.
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niilo Piiponniemi, hyvin suurella todennäköisyydellä pelaa ensi kaudella jossain muualla kuin Sotkamossa. Veikkaan Joensuun Mailaa. Sinnehän ne kaikki ex-jymyläiset menevät.

Harmittavaa, olisin Piiponniemen mielelläni joukkueessa nähnyt ensi kaudellakin. Toisaalta ihan ymmärrettävää, jos saa roolin myös ulkopelistä. Tämähän on Sotkamossa ongelmana kun lupaavia nuoria pelaajia tulee lähes joka kausi lisää ja kaikille ei millään riitä pelipaikkaa. Eikä voi olettaakaan, että kovin monelle ulkopelipaikalle tulisi täysin uusi mies. Toki kausi tai pari menee jokerina, mutta jossain vaiheessa olisi hyvä päästä ulkokentällekin vakituisesti pelaamaan. Sama ongelma tosin taitaa Vimpelilläkin tulla eteen, kun lupaavia nuoria on kaiketi tulevina vuosina tulossa useampia.

Aika harva vaan näistä Sotkamosta lähteneistä ja muualta suurempaa roolia hakeneista pelaajista on enää takaisin tullut. Jimi Heikkinen on poikkeus, pelasi Joensuussa jonkun aikaa ja palasi takaisin suureen rooliin. Juha-Matti Sirviökin taisi käydä pariinkin otteeseen takaisin mutta ei oikeen onnistunut tai loukkaantui. Sitten on Mikko Kemppainen, joka oli lupaava polttolinjapelaaja ja lähti hakemaan sisäpelivastuuta Joensuusta, mutta ei ole tullut/päässyt enää takaisin. Toisaalta kun aina tulee uusia miehiä, jos joku lopettaa tai siirtyy muualle niin hankala sieltä on paikkaa ottaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Jo on säälittävää, mestaruuksia tulee, mutta kosto jäi vajaaksi. Alan ymmärtää sinun Vimpeli vihaasi.

Me kaikki emme ole täydellisiä ihmisiä, jotka kykenevät siirtämään kaikki Rauma-vihansa syrjään. Tuomas Holopaisen sanoin, urheilu ei ole vakava asia, mutta kun sen ottaa vakavasti, se on huomattavasti hauskempaa.

Vimpeli-viha on aika julma termi. Ennemminkin viha-rakkaus -suhde ViVeä kohtaan. Suuri olisi tyhjiö, jos Veto nyt katoaisi kartalta.

Juha-Matti Sirviökin taisi käydä pariinkin otteeseen takaisin mutta ei oikeen onnistunut tai loukkaantui.

Taisi kaatua lähinnä loukkaantumisiin. Piiponniemen lähdön (mikäli siis tapahtuu) ymmärrän varsin hyvin juuri edellä mainituista syistä. Sääli, sillä etenijänä huomattavasti varmempi kuin tämä junnuosasto. Topi Korhoselle ja Saku Hakkaraiselle ainakin auennee paikat jokeristoon.

Toki toivon edelleen, että Piiponniemi jatkaa Jymyssä. Sellaista huhua vain liikkui, että JoMaan päin on matkalla. Tähän aikaan vuodesta toki huhuja liikkuu suuntaan jos toiseenkin. Jopa ns. varmoja, jotka ovat todellisuudessa kaikkea muuta kuin varmoja.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Lammila, Kemppainen, Hacklin ja Mäentausta ovat kaikki lähtökohtaisesti koppareita.
Mäentausta pelaa ehdottomasti linjassa eikä kopparina, lähde Tommi Mäentausta.

Tommilta kysyttiin matsin jälkipeleissä yleisökysymys: Koppari vai linja mielummin? Ja vastaus oli: "ehdottomasti linja". Muistaakseni jatkokysymys oli Lammila vai Hacklin ja Tommi vastasi "molemmat".
Eli eiköhän ole aikalailla satavarmaa, että Mäentausta pelaa ensi kauden polttolinjassa ykkönen hihassaan.

Uskoisin myös, että Kemppainen tms. vastaavan tason pelaaja tulee korvaamaan Saku Kapasen linjassa.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Eli eiköhän ole aikalailla satavarmaa, että Mäentausta pelaa ensi kauden polttolinjassa ykkönen hihassaan.

Joo näinhän se varmaan on. Sinällään Mäentaustalla on kyllä potentiaalia kehittyä hyväksi linjapelaajaksi, koska jalat ovat aivan timanttia. Liekö superissa tällä hetkellä yhtään Tommi Mäentaustaa nopeampaa pesäpalloilijaa? Sotkamosta Niko Korhonen ja Niilo Piiponiemi ovat todella nopeita, samoin Pattijoen Lauri Kaartokallio ja Hyvinkään Lauri Vierimaa. Myös Lauri Kivinen Jomasta ja Ilkka Ylitalo Kiristä taitaa olla aika liukkaita kavereita. Vimpelistä Mikko Kanala kai on puhtaasti juoksunopeudeltaan kovin? Olisi kiva tietää, millaisia aikoja porukka on kellottanut 30 metrin testissä. Niko Korhosen tulos viime talvelta muistaakseni oli 3,67. Myös Topi Korhonen taisi painella alle 3,7 sekunnin.
 

oliwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Supercell
Asiasisältö on täysin totta, mutta miksi mestarijoukkueen valmentaja keskittyy finaalivastustajan epäonnistumisiin ja heikkouksiin, menneiden vuosien tuuletuksiin tai väheksymään runkosarjan kärkilyöntitilaston voittoa? Eikö tuolloin pidä keskittyä oman joukkueen vahvuuksiin ja sen tarinaan?


On veikkaus on se, että 2010 välieräsarjan jälkeen Jymyssä ei ole erityisemmin pidetty Vedosta ja esim Antti Kuusistosta. Väittäisin että Jymyssä on jopa tämä "viha" pystytty kääntämään henkiseksi voimavaraksi. Ei ehkä olisi Kuusistonkaan kannattanut "piruilla" ihan niin paljoa Jymyläisille.

Siinä olen kyllä samaa mieltä, että pesisväki voisi ottaa hieman oppia kiekkoväeltä. Finaalien jälkeen käteellään vastustaja rehdisti, ja juhlintakin keskittyy siihen omaan onnistumiseen, ei vastustajan pilkkaamiseen.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jymyjussit näyttää vahvistuvan kovasti ensi kautta silmällä pitäen. Mikko Vainionpää, Ilari Siutla, Joonas Eirola ja Veli-Pekka Hirvelä siirtyvät Seinäjoen fuusioseuraan. Linkki Ilkan uutiseen asiasta: JymyJussit hankki nipun kovia pelimiehiä | Urheilu | Ilkka

Omasta mielestäni Seinäjoen materiaali alkaa olemaan sillä tasolla, että mitalipelit ovat realismia. Etukenttäkaksikko Eirola- Vainionpää lienee sarjan kovimpia ensi kaudella. Siutla ja Yli-Hirvelä ovat todella hyviä etenijöitä, joskin varsin loukkaantumisherkkiä molemmat.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Mikä tämä paljon puhuttu Vimpelin "rikos" Jymyä kohtaan oikein on ollut? Sekö, että uskalsivat voittaa sotkamolaiset joskus männävuosina? Kainuussa asuu vissiin aika katkeraa kansaa.
 

oliwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Supercell
Mikä tämä paljon puhuttu Vimpelin "rikos" Jymyä kohtaan oikein on ollut? Sekö, että uskalsivat voittaa sotkamolaiset joskus männävuosina? Kainuussa asuu vissiin aika katkeraa kansaa.

Eiköhän se ollut se joukkueen ja erityisesti muutaman pelaajan käytös ratkaisevan välierävoiton jälkeen syksyllä 2010.

Minusta on aika selvää, että jos itse käyttäytyy kuin mulkvisti, eikä kunnioita vastustajaansa, niin aikanaan homma voi kääntyä itseään vastaan.
 

KIMPE

Jäsen
Mikä tämä paljon puhuttu Vimpelin "rikos" Jymyä kohtaan oikein on ollut? Sekö, että uskalsivat voittaa sotkamolaiset joskus männävuosina? Kainuussa asuu vissiin aika katkeraa kansaa.

Useasti tuntuu siltä, tilastot myös näyttävät siltä aika useassa kohdassa.

Mites Pattijoen kanssa, ainakin Kososen Topi taisi aikoinaan käydä samalla katolla juhlimassa? Kuosmasen lausunnot oli ala-arvoisia ja siitä ei varmaan pääse mihinkään.

On muuten surkeaa tiedottamista pesisseuroilta. Lehdissä lukee jo uudet sopimukset, mutta seurat eivät ole itse saaneet tehtyä mitään tiedotteita asiasta.

Onneksi pesäpallo ei ole ottanut jääkiekosta vaikutteita, tiedä mitä niiden mailojen kanssa tapahtuisi vielä jos joku "vihollinen" sattuu lähelle.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Eiköhän se ollut se joukkueen ja erityisesti muutaman pelaajan käytös ratkaisevan välierävoiton jälkeen syksyllä 2010.

Eli mitä ne sitten tekivät? Laittoivat jonkun Jymyn fanilipun palamaan, kusivat sen päälle..? Aika rankkaa on täytynyt olla, jos asiaa pitää "kostaa" vuosi toisensa perään.
 

oliwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Supercell
Eli mitä ne sitten tekivät? Laittoivat jonkun Jymyn fanilipun palamaan, kusivat sen päälle..? Aika rankkaa on täytynyt olla, jos asiaa pitää "kostaa" vuosi toisensa perään.

Ei mitään niin rankkaa, kunhan vittuilivat jymyläisille pelaajille, sen sijaan että olisivat vain iloinneet omasta finaalipaikastaan.

Toisaalta Jymy on "kostanut" lähinnä voittamalla Vedon vuoden 2010 jälkeen joka kerta mitalipeleissä, ja kuittalemalla samalla asiasta sanallisesti. Että ei sitä kostoakaan voi pitää kauhean epäurheilijamaisena.
 

KIMPE

Jäsen
Ei mitään niin rankkaa, kunhan vittuilivat jymyläisille pelaajille, sen sijaan että olisivat vain iloinneet omasta finaalipaikastaan.

Toisaalta Jymy on "kostanut" lähinnä voittamalla Vedon vuoden 2010 jälkeen joka kerta mitalipeleissä, ja kuittalemalla samalla asiasta sanallisesti. Että ei sitä kostoakaan voi pitää kauhean epäurheilijamaisena.

Itse en ainakaan muista ennen Kuosmasta käyneen tälläistä jälkeenpäin huutelua? Tullut kuitenkin suhteellisen tarkkaa seurattua kyseisten seurojen välien selvittelyjä viimeisten vuosien aikana.

Mielestäni kannattaa vetää raja etukäteen/pelin aikana tapahtuvalle huutelulle/kuittailulle, joka kuuluu asiaan. Jos sen mestaruuden voittaa niin kuuluisi sitten juhlia sitä huutelematta vieraisiin pyötiin. Hyvänä esimerkkinä hyvästä huutelusta käy Heikkisen "yksinkertaisuus"- puheet, jotka aiheuttivat aikamoista "myrskyä" ihan yleisönosasto kirjoituksissa asti. Kuusiston ja Heikkisen kaltaisia persoonia saisi olla enemmän kaikissa lajeissa, jotka pelin tauottu osaavat arvostaa vastustajaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kuosmasen lausunnot oli ala-arvoisia ja siitä ei varmaan pääse mihinkään.

Ei, Vedon pelaaminen Jymyä vastaan syksyn 2011 finaalien jälkeen on ollut ala-arvoista, ei mikään muu.

Hyvä vain, että Kuosmanen antoi vimpeliläiselle jonkun syyn, mistä kitistä seuraavat vuodet. Se lannistunut eteläpohjalainen yleisö ei missään nimessä ole hauska voitettava. Onneksi kolmannen finaalin aikana alkoi jo tuttua uhoa keskisormineen löytyä Veto-kannattajistosta.

Pesäpallo ei ole koskaan ollut varsinaisesti kovinkaan herrasmieslaji ja hyvä niin. Mitä järkeä siinä olisi, jos pahimmat kilpakumppanitkin olisivat kavereita kentän ulkopuolella? Minä ainakin nautin tästä vastakkainasettelusta täysin siemauksin. Se Puputin ja Kuusiston 2010 johtama nöyryytys oli mahtava temppu näin jälkikäteen ajateltuna.

Lisää näitä taistelupareja sarjaan ja tunnelma kiihkeämmäksi.

Itse en ainakaan muista ennen Kuosmasta käyneen tälläistä jälkeenpäin huutelua?

Kannattaa sitten kysellä vaikka kavereilta herrojen Ojanperä, Puputti ja Kuusisto toimintaa syksyllä 2010. Se ei todellakaan loppunut ratkaisevan ottelun päätösvihellykseen.

Loppujen lopuksi ihan sama, Kuosmaselta hienot lausunnot. Lisää vain verta pakkiin ja pahaa mieltä muille. Ei Jymyn tarvitse sääliä tuntea, kun ei sitä tuntisi vastustajakaan tilanteen ollessa toisinpäin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itse en ainakaan muista ennen Kuosmasta käyneen tälläistä jälkeenpäin huutelua? Tullut kuitenkin suhteellisen tarkkaa seurattua kyseisten seurojen välien selvittelyjä viimeisten vuosien aikana.

Mielestäni kannattaa vetää raja etukäteen/pelin aikana tapahtuvalle huutelulle/kuittailulle, joka kuuluu asiaan. Jos sen mestaruuden voittaa niin kuuluisi sitten juhlia sitä huutelematta vieraisiin pyötiin. Hyvänä esimerkkinä hyvästä huutelusta käy Heikkisen "yksinkertaisuus"- puheet, jotka aiheuttivat aikamoista "myrskyä" ihan yleisönosasto kirjoituksissa asti. Kuusiston ja Heikkisen kaltaisia persoonia saisi olla enemmän kaikissa lajeissa, jotka pelin tauottu osaavat arvostaa vastustajaa.

Näin juuri, kentällä sattuu ja tapahtuu, mutta mestaruuden jälkeen keskitytään omaan joukkueeseen ja faneihin.
 

KIMPE

Jäsen

Osoitus ilmeisesti Kainuussa vallitsevasta urheiluhengestä, ehkäpä näin sielläpäin...

Sotkamolaiset onneksi aloittivat uhon jo aiemmin ja ensimmäisen finaalin osalta, harmi vain kun se sentteriä heiluttava hermanni on jo poistettu Vimpelin Vedon facebook- kommenteista(oikeasti ihan hyvä asia).

Onhan taisteluparit hyviä, mutta mikseivät voisi olla siviilissä ihan hyviä ystäviäkin? Ilmeisesti katkeruus siellä Kainuussa on juurtunut hyvin syvälle, itse ainakin kaivaisin voimaa onnistumisista kuin viitisen vuotta sitten tapahtuneista asioista, jotka koetaan vääryydeksi.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Osoitus ilmeisesti Kainuussa vallitsevasta urheiluhengestä, ehkäpä näin sielläpäin...

Kuten jo kirjoitin, pitäähän sitä vimpeliläisille jokin kitisemisen aihe antaa. Kun tulee rumasti otteluissa turpaan vuodesta toiseen, niin hyvä olla jokin arvostelun aihe. Tuo nyt KIMPE antaa vähän huonon häviäjän kuvan sinusta, kun keksimällä keksit jotain ihan turhaa valittamisen aihetta. Nuolisit haavat ja antaisit asian olla. Pelit on pelattu, Kuosmanen on kerran sanonut, että olisi halunnut Ojanperän päänahan ja siinä se. Kyllä Kuosmanen lehdistötilaisuuden jälkeen oli täysin keskittynyt joukkueen kannattajiin ja mestaruusjuhliin. Lehdistötilaisuudessa vielä tunteet myllersivät, kuitenkin aika iso muutos hänelläkin edessä.

Pelaajat kavereita siviilissä? Et sattunut lukemaan Veto-legenda Henri Puputin mielipidettä aiheesta ennen finaaleja? Ei aikonut istua sotkamolaisten kanssa samaan pöytään kentän ulkopuolellakaan, tms. Kai se sitten oli ok, kun sen sanoi Puputin Henri.

Sotkamolaiset onneksi aloittivat uhon jo aiemmin ja ensimmäisen finaalin osalta, harmi vain kun se sentteriä heiluttava hermanni on jo poistettu Vimpelin Vedon facebook- kommenteista(oikeasti ihan hyvä asia).

Sehän toki poistui vasta sitten, kun joku ilmeisesti sotkamolainen linkitti ottamansa kuvan Veto-pipoisista kavereista keskisormet pystyssä heilumassa. Ihan yhtä ala-arvoista toimintaa molemmilta osapuolilta. Molemmat sentterin heiluttajat olivat kuvien perusteella kuitenkin ihan aikuisia miehiä. Ei löydy ymmärrystä kumpaankaan leiriin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös