Suomi-sarja 2013–2014

  • 679 361
  • 1 251

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Viimeksi muokattu:

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Ymmärrän tuon KeuPan pelaajien tuskan, mutta kun talous on ilmeisesti kuralla, niin pahin skenaario olisi, että juuri ja juuri saataisiin riittävästi rahaa lähteä mukaan. Tuosta pelaajien reaktiosta nimittäin kuultaa läpi, että vielä yritetään. Sanoisin, että ensin talous sen verran kuntoon, ettei olla tuollalailla veitsen terällä. Soutaminen ja huopaaminen voi johtaa vaikka konkurssiin, ellei olla varovaisia.
KeuPa olisi kyllä hyvä lisä sarjaan. Ankarasti vastustajan virheistä rokottava joukkue oli mm. RoKille vaikea vastus. Eiköhän KeuPan joukkue tuosta vielä nouse taas isommilla resursseilla toimivia kiusaamaan. Mieluummin kuitenkin siinä vaiheessa kun toimintaedellytykset ovat olemassa, ettei kausi jää kesken.
 

Wippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkeliläinen palloilu
Aika surkuhupaisaa tämä KeuPa HT:n tilanne kyllä on.. Seurajohdolta ratkaisu jättäytyä (turhan myöhään) pois sarjasta on tietysti ihan viisas ratkaisu, jos taloudelliset tekijät ovat vähänkin olleet epävarmoja. Kesken kauden konkurssiin tms. joutuneet seurat ei ole yhtään mukavia. Mutta kuten todettua, tämän asian olisi voinut ehkä hieman paremminkin informoida jo paljon aiemmin eikä näin n. viikkoa ennen sarjakauden avaamista.

Pelaajille tämä on märkä rätti kasvoille. He kuitenkin pelaamisen takia joutuvat aina tekemään joskus isojakin muutoksia elämässään, kun siviilihommat yms. pitää järjestää. Toivottavasti kaikille pelaajille jää mahdollisuus pelata eivätkä joudu tälläisen takia mitään pelivapaita pitämään.

Toivottavasti muiden SS:n seurojen budjetoinnit ym. ovat onnistuneet ja kaikki pystyisivät resursseillaan viemään kauden läpi ettei enää kukaan tippuisi pois ainakaan taloudellisessa mielessä (urheilullisessa mielessä näin saattaa kenties käydä). Siinä mielessä hyvä, että leikki jätetään kesken ennen kautta eikä sen aikana, vaikka kuten totesin, sen voisi tehdä hiukka aiemmin kuin viikkoa ennen alkua.

Voimia Keuruun poppoolle tulevaisuutta varten.
 

Maanmittari

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KPK, asuinpaikkasympatiat VG-62
KeuPan Facebookista poimittua

Nyt lanseerataan Pelastakaa KeuPa HT- Kausikortti kaudelle 2013-2014!

100 ensimmäiselle ostajalle KeuPan kausikortti pelastushintaan 100 €/Kpl! Kortti oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn runkosarjassa KeuPa HT:n jokaiseen kotipeliin sekä joukkuekuvan Kiitos tukemisesta-tekstillä. Tämän lisäksi kaikkien tukijoiden nimet julkaistaan ensimmäisessä runkosarjan kotiottelussa!

Sitova ostopäätös tekstiviestillä numeroon 050 3037177. Kirjoita viestikenttään yrityksen/henkiön yht. tiedot ja montako kausikorttia haluat ostaa. Kortin ostaneisiin otetaan jälkeenpäin yhteyttä ja sovitaan kausikortin maksusta ja toimituksesta.

Nyt jos koskaan Keski-Suomen urheiluväki voi näyttää suuruutensa kun kaikki puhaltavat yhteen hiileen!

KeuPa HT Edustus kiittää!


Otettu hieman mallia JJK:lta. Saas nähdä, meneekö kaupaksi.
 

Kiekkoguru50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue on Rauman Lukko,Ässät ja TPS
Ei varmaan jää viimeiseksi seuraksi joka heittää ns.pyyhkeen kehään hetki ennen
sarjaavausta,aivan mahdottomalta tuntuisi että HC Satakunta pelaisi suomi-sarjaa tulevana kautena tällä valmistautumisella mitä on porukasta kuulunut.
Ei montaa harjoitusta peleistä puhmattakaan eikä taida olla niitä pelaajia jotka ko.porukassa pelaisivat.
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
KeuPa HT:n valmennustiimi ja kokoonpano julkaistu.

Valmennustiimi:
Kari Rautakorpi
Taneli Maasalo
Panu Hyyppä
Matias Kiiskinen

Maalivahdit:
Tomi Pennanen
Jake Vitikkala
Lauri Rämö

Kenttäpelaajat
Tomi Ahonen
Matti Heikkinen
Panu Hyyppä
Kaarlo Jormakka
Matias Kiiskinen
Taneli Maasalo
Samuli Paananen
Saku Pitkänen
Markus Rämä
Ville Tenovaara
Arttu Saarinen
Iiro Vaittinen
Riku Jalovaara
Jussimatti Jaskari
Otto Jääskeläinen
Aleksi Keski-Korpela
Janne Kumpulainen
Svante Myllylahti
Janne Myllymäki
Samu Paananen
Simo-Pekka Pilli
Sami Sivula
Eemeli Sormunen
Miika Ylönen
Jussi Viitanen

Urheilu-uutiset on haastatellut KeuPa HT toiminnanjohtaja Olli Raaskaa joka kertoo joukkueesta ja ensi kauden tavoitteista. linkki: UrheiluUutiset.com
 
Viimeksi muokattu:

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Jos KeuPa HT pääsee tavoitteeseensa eli Mestiskarsintaan täytyy kyllä antaa suuri peukku. Toisaalta tässä tilanteessa antaisin muille Suomisarjajoukkueille erittäin pitkän miinuksen.
 

teukka-salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT
Veikkaus Runkosarjan osalta

1. KOOVEE On jälleen kova nippu kasassa! Perinteikäs, hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta.

2. RoKi Sarjan ehkä kovin hyökkäyskalusto ja huippukassarikin löytyy. Sijainnin myötä lähes lyömätön kotiareenallaan.

3. TuusKi Saa jälleen hyvän porukan jalkeelle ja oletettavaa on, että joukkue vain vahvistuu vielä muutamalla kokeneella pelurilla kauden mittaan.

4. KeuPa HT Onneksi mukana kaikesta huolimatta. Hyvä valmentaja ja terävä kärki. Maaleja tulee paljon - toki omissakin heiluu.

5. Pyry Jos pelaa joukkueena yhtä hyvin kuin viime kaudella, tulee olemaan todella kova! Tasaisen laadukas joukkue.

6. Oilers Suurin kysymysmerkki, voi olla vaikka ihan piikissä, mutta voi myös tippua play-off viivan alle.

7. JHT Hyökkäyskalusto nyt leveämpi kuin viime kaudella, mutta peräpää kauttaaltaan heikko. Kokemusta ja nuoruutta - se on valtti.

8. S-Kiekko Hyvä valmentaja ja mielenkiintoinen ryhmä. Meneekö Takalan kenttää lukuunottamatta taas kulmissa pyörimiseen ja tehottomuuteen?

9. FPS Perinteikäs seura, jolle viime kausi oli iso pettymys. Joko nyt?

10. Ketterä Joukkueen materiaali vahvistunut huomattavasti, saa nähdä saako kurssinsa käännettyä, voi olla kovimpia yllättäjiä ja olla paljon korkeammallakin.

11. Hermes Kovasti hehkutettu, liian kovasti!? Peräpää pitkästä aikaa hyvällä mallilla, mutta hyökkäyksessä paljolti Sopasen varassa. Kokemusta puuttuu.

12. Red Ducks Jalat käy ja maisema vaihtuu, mutta pää ei pysy mukana. S-Kiekko on Sportin farmi ja KoMu vie myös hyviä vaasalaisia pelureita, joten ei hyvältä näytä.

13. (HC Satakunta) Jos ylipäänsä pelaa, niin tässäpä on todennäköinen sijoitus. Puuhastelua!

14. RaaheK Voi voi, pitkä kausi edessä! Sumppupuolustuksella ja hyvällä maalivahtipelillä voi pari-kolme yllätysvoittoa kauden mittaan irrota lähinnä paikallisvastustajilta, mutta kyllä säälipaikka olisi kannattanut jättää ottamatta tuolla porukalla.
 

Torsti47

Jäsen
KeuPa HT:n valmennustiimi ja kokoonpano julkaistu.


Urheilu-uutiset on haastatellut KeuPa HT toiminnanjohtaja Olli Raaskaa joka kertoo joukkueesta ja ensi kauden tavoitteista. linkki: UrheiluUutiset.com

Kyllä on ollut melkonen "sekametelisoppa" tää ceissi-KeupaHT ennen kauden alkua!! Hienoa että se sai kuitenkin onnellisen päätöksen. Toivottavasti nyt homma tasaantuu ja joukkue saa rauhan keskittyä olennaiseen Olisihan ollut melko sääli ja menetys koko Suomi-Sarjalle jos em.pelimiehet eivät olisi päässeet mukaan.Hatunnosto pelaajille tehokkaasta rahojen keruusta, näyttivät seuran johdolle närhen munat! KeuPan johtoryhmän edesottamuksista ei viitsi paljon kommentoida, olis niin rumaa luettavaa....
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Iloisia uutisia Keuruulta! Pelastusoperaatio onnistui – KeuPa HT pelaa Suomi-sarjassa. linkki: Suur-Keuruu

Tervetuloa vaan takaisin. Sen verran pitää esiintyä varovaisuuden äänenä, että riittääkö rahoitus nyt sittenvarmasti koko kaudeksi? Olisi aika ikävää, jos homma jäisi kesken.
Mutta KeuPa on jo pari vuotta näyttänyt millä prosentilla maalipaikat pitää käyttää. Melkein jokainen muu sarjan joukkue voi vain haaveilla vastaavasta. Saa nähdä vieläkö meno jatkuu, vai onko sarjan muissa joukkueissa puolustuspelaamista mietitty uudestaan.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
KeuPassa pelaa yksi hyvin mielenkiintoinen nimi. Maalivahti Tomi Pennanen oli joskus erittäin lupaava maalivahti (käsittääkseni), mutta ilmeisesti teini-iässä jotain meni pieleen. Todella harmittava juttu. Ei taida olla edes KeuPassa pelaava maalivahti.
 

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
KeuPan edelliskauden päävalmentaja yhdessä pelaajien innoittamana ilmoittivat välittömästi halukkuutensa hommata valmentaja ja muutama kova kokenut pelaaja hinnalla millä hyvänsä. Hallitus myöntyi ja lisäaikaa annettiin. Kaikki tarttuivat toimesta tuumaan, sillä sarjan alkuun ei ollut enää kauaa aikaa. Ehdokkaita alkoi sataa ovista ja ikkunoista, mutta lopullista soihdunkantajaa ei tuntunut löytyvän koko Suomesta. Epätoivo kasvoi, mutta KeuPan pelaajat, toiminnanjohtaja ja ex-valmentaja eivät antaneet periksi. Oli hallituksen päätöksen aika. Lisäaikaa annettiin jälleen tiistaista sunnuntaihin. Selvillä piti olla budjetti, pelaajat ja valmentaja tai muuten leikki loppuu ennen kuin se alkaakaan.

Mielenkiintoinen kuvio kaiken kaikkiaan, jossa ex-valmentaja haeskelee toiminnanjohtajan ja pelaajien kanssa valmentajaa joukkueelle ympäri Suomen ja lopulta joukkueen valmentajaksi nimetään tämä samainen ex-valmentaja.

Miksei tätä ex-valmentajaa nimetty alunperinkin joukkueen valmentajaksi, se kun tuntui olleen tuon tarinan version mukaan se suurin puuttuva palanen joukkueessa.

Hyvin hämmentävä kuvio.

Itse veikkaan, että viimeistään ensi keväänä on rahat taas loppu niin KeuPalta kuin muutamalta muultakin Suomi-sarjan joukkueelta ja ollaan taas lähtöpisteessä.
 

Puernu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Tulipa vaan mieleen, että oliko tämä suunniteltu kuvio kerätä rahoitusta vai oliko hätä oikea. Jokin tässä kuitenkin haisee. Tuo Keupan rahatilanne kun ei kuitenkaan sieltä ruusuisimmasta päästä ole ollut. Voihan toki olla että tilanne meni juuri niin kuin mediassa on kerrottu, mutta entäpä jos tämä olikin vain markkinointikikka.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Hienoa, että Keuruulla pelataan!!! Tämä kausi on ainakin pelastettu ja jos keväällä näyttää pahalta niin voi siinä vaiheessa hyvällä omallatunnolla laitella pillejä pusseihin ja tarjota paikkaa halukkaille. Ja nyt itse aasiaan... Arvuutellaan joukkueiden voimasuhteet:

1. Hermes
- Ehkäpä hullun rohkea veikkaus jopa. Kokkolasta kuitenkin positiivinen kuva. Valmennuskin osaava. Jos sarja alkaa hyvin, niin eiköhän yleisö löydä tiensä hallille ja hurmos sen kuin kasvaa...

2. RoKi
- Ei enää tarpeeksi nälkää runkosarjan voittamiseen. Kaikki keskittyminen kevään tärkeissä peleissä. Huippurunko pysynyt kasassa ja porolasta ei ole vastustajille vietäväksi muuta kuin valokuva joulupukista ja sekin maksaa.

3. KOOVEE
- Laatutakuu. Aina Suomi-sarjan kärkipoppoossa.

4. PYRY
- Ei mitään hajua. Puhuvat vaan olevan tällä keskustelupalstalla kova. Laitetaan varmuudeksi näin ylös...

5. TuusKi
- Laatutakuu. Pärjännee mukavasti PK-seudun pelaajamassan ja kylmän kotihallin turvin.

6. FPS
- Toivon mukaan taistelee isommista sijoituksista. Juhani Tamminen laadukkaan hyökkäyksen kärkenä.

7. S-Kiekko
- Miksi en usko kärkisijoihin..? En tiedä. Seinäjoella ei kummempaa menestystä viime vuosina.

8. Ketterä
- Joukkue taisi olla jo varhaikkoin kasassa. Keskitason joukkue. Ei yllätä millään osa-alueella.

9. KeuPa HT
- Ei yllättäisi korkeammatkaan sijoitukset. Joukkuhenki voi olla kohdillaan kaikkien vastoinkäymisten jälkeen. Voi olla kärkipäässä, mutta sieltähän olisi hyvä heittää tällekin arpomalleni sijoitukselle pitkää nenää.

10. Junkkarit
- Joustavassa kotikaukalossa kerää jonkun verran pisteitä. Hyökkäyksen kärki on Suomi-sarjan aatelia. Mielenkiintoinen valmentaja.

11. Oilers
- Ei uskoisi Mikkelin kakkosjoukkueen pelaavan näin korkealla sarjatasolla. Mukana vanhoja kettuja, jotka rokottavat isompiakin seuroja.

12. Red Ducks
- Vaasasta löytyy osaavia pelaajia ja tietäviä valmentajia. Rahkeet eivät vaan riitä kuin alemmalle keskitasolle.

13. HC Satakunta
- Jaa. Mitähän tästä nyt sanoisi... Onko siellä joukkue kasassa?

14. Raahe-K
- Voivoi. Toivottavasti jostain tulee vielä lisävahvistusta syksyn aikana. Kourallinen hyviä pelimiehiä, mutta lisää kaivataan. Onnistuisipa pelaajien saanti yhtä nopeasti kuin KeuPan rahojen saanti.
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Arvotaanpa omakin rivi, RoKin uskon olevan kaikkein vahvimmilla.

1. RoKi
2. PYRY
------------------------------------------------------------------------
3. TuusKi
4. KOOVEE
5. S-Kiekko
6. Oilers
7. KeuPa HT
8. FPS
9. Ketterä
10. HC Satakunta
11. Hermes
12. JHT
13. Red Ducks
14. Raahe-Kiekko
 

Reppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Ite vähän villisti veikkaan, että Hermeksellä alkukausi alkaa tahkeemmin, mutta loppukausi sitäkin liukkaammin. Vähän hakevat kaverit vielä toisiaan. Hyvä valmennus on (treenejä kun on käyny kattomassa, niin on kyllä ihan eri maata kun viime vuonna) ja loistavia pelaajia, mutta kaikki vie aikansa.

Lisäksi tällä hetkellä pakkeja sairastuvalla sekä ykkösmaalivahti. Saa nähdä miten paljon vaikuttaa ekoihin peleihin.
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Rämällä näyttäisi jo olevan sopimus Ranskan alasarjaan Val Vanoiseen, joten mikähän lienee homman nimi tämän osalta?

Tätä itsekin ihmettelin, kun KeuPa julkaisi tulevan kauden kokoonpanon ja Rämän nimi siellä iloiseksi yllätykseksi komeili. Urheiluuutiset.com haastattelussa toiminnanjohtaja Raaska kuitenkin nimenomaan mainitsee Rämän paluusta, joten todennäköisesti Val Vanoisen sopimus on purettu. Olisikohan Matias Kiiskisen paluulla KeuPa-nuttuun ollut vaikutusta entiseen ketjukaverin lopulliseen päätökseen?

No huomenna saadaan vähän osviittaa kokoonpanosta ja ketjukoostumuksista kun KeuPa pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa Diskosta vastaan Keuruulla klo. 19.00.
 

halftime

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Veikkausta SS:n runkosarjan sijoituksista:

1. KOOVEE: Hyvä pelaajamateriaali, sarjan paras maalivahti ja vaativa valmentaja nostanevat Dynamon taistelemaan sarjan kärkipaikasta. Jos homma ei jostain syystä kuitenkaan lähde toimimaan, voi valmentajan ja pelaajien välit kiristyä nopeasti.

2. Hermes: Laadukas pelaajamateriaali, maalivahdit kysymysmerkkinä? Treenipelit sujuneet jostain syystä kovin nihkeästi.

3. S-Kiekko: Sarjan paras hyökkäyskalusto, mutta peräpää kaipaa kipeästi vahvistusta. Huhujen mukaan tekemisen meininki päällä. Runsasmaalisia pelejä tiedossa?

4. Bewe Tuuski: Muutamat kokeneet pelimiehet ja pääkaupunkiseudun runsas pelaajatarjonta nostavat BT:n haastamaan sarjan kärkijoukkueita.

5. RoKi: Luotettava maalivahti sekä leveä ja laadukas hyökkäys. Pakisto kaipaa kuitenkin vahvistusta. Viime kaudella nähdyllä tiiviillä ja liikkuvalla pelityylillä pärjää pitkälle, mutta tuskin kuitenkaan tulevana talvena ihan kärkeen.

6. PYRY: Haastaa Rokin tavoin kärkijoukkueita, mutta ei yllä viime kauden ihmeeseen toistamiseen. Useita taitavia yksilöitä.

7. FPS: Viime talven koohottamisella ei pärjää. Uskotaan kuitenkin, että valmennus on ottanut jotain opikseen ja joukkue kamppailee sen myötä viimeisistä pudotuspelipaikoista.

8. Ketterä: Viime kautta ryhdikkäämpi joukkue. Kamppailee viimeisistä pudotuspelipaikoista.

9. Oilers: Sarjan keskikastia. Hyvänä päivänä haastaa kenet tahansa, mutta tasaisuus ei riitä tämän ylemmäs. Kamppailee viimeisistä pudotuspelipaikoista.

10. KeuPa HT: Onneksi saivat palapelin kasaan ja pystyvät osallistumaan sarjaan. Joukkue on kuitenkin sen verran heikentynyt, että viime vuosina nähtyä menestystä on turha odottaa. Onnistuessaan kamppailee viimeisistä pudotuspelipaikoista.

11. JHT: Ei asiaa pudotuspeleihin. Napsii jonkin verran kotipisteitä, mutta vieraspelit ovat myrkkyä.

12. Red Ducks: Materiaali ei riitä tämän ylemmäs. Jäänee selvästi pudotuspeliviivasta.

13. Raahe-Kiekko: Sarjan heittopussi. Toivottavasti tulevaisuus tuo tullessaan valoa myös Raahen kiekkoilulle.

(-.) HC Satakunta: Satakunnassa on tilausta Suomi-sarjan joukkuelle, mutta surkeasti johdettu HC ei tuota paikkaa pysty täyttämään. Raha- ja velkatilanne on niin lohduton, että kausi jää kesken viimeistään tammikuussa (jos ylipäänsä edes alkaa).
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös